Skočit na obsah

Fotka

Zruseni expeni

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

Anketa: Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu) (54 členů volilo)

Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu)

1. Ano. (14 hlasů [25.93%])

Procento volících: 25.93%

2. Ne. (40 hlasů [74.07%])

Procento volících: 74.07%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 14.01.2007 10:57

Zakazanie ziskavania xp standardnym sposobom, tj. zabijanim npc, a nasledna snaha o ziskavanie xp z questov od dm nie je ziadna cesta k rp servru skor je to cesta do pekla pre server. Ked si odmyslime fakt, ze by na to aby sa to dalo realizovat muselo byt v hre viacej dm naraz a celkovy dm team by musel byt ovela vecsi, a to ani nehovorim o fakte, ze dm je len clovek a clovek ako taky ma aj ine, daleko dolezitejsie, povinnosti ako vysedavat za kompom a robit questiky pre hracov, je tu fakt, ze ista pomyselna mnozina vsetkych questov ktore sa daju vymyslet a realizovat, pricom vsetky questy s podobnou zapletkou berieme ako rovnake, dokaze ze tato mnozina je konecna a zrejme ani nie velmi velka, takze nas to logicky dovedie do situacie, kedy sa budu tieto questy stale opakovat len s malinko obmenenym dejom ci zapletkou, dostaneme sa zakratko do situacie, ze to nikoho nebude bavit, dokola robit tie iste questy aby sa "vyexpil", takze aplikaciou tohoto navrhu ha demonu docielime akurat tak znicenie jedneho z najlepsich servrov nwn v cechach a slovensku.
  • 0

#62 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 10:57

Zobrazit příspěvek

No rikam ze muzes delat novinare...Upravujes si chces tak jak se ti hodi.Ted me napadlo jestli to nebude nejaka zavist od tebe?Treba na zpusob,ja sem zavislej porad u toho sedi a on je v pohode...Ale to je jen teorie...

Tak nevim jestli to pisu furt nak blbe nebo se vyhybas tem odpovedim, ale co zkusime to znova treba to do tretice vyjde. Proc ten kdo nema IC je bud PG nebo svoje postavy nema rad??? Takze ten kdo zna trochu mechaniku je automaticky PGcko i kdyz hraje sebelepsi RP a jeho IC se cte samo??? Nazaver jedna takova na telo. Proc tu vlastne tak hrajes, kdyz te to tu stve (to ze tu jsou PGcka, novacci co nehraji RP, tvoje postavy jsou ti ukradeny a vse to tu de od desiti k peti)??? Nebylo by na miste aby sis uz odpovedel tou svoji odpovedi, kterou tady spouste lidi strkas a to aby sli jinam, kdyz se jim to tu nelibi???

Jinak spoustu lidi to nezabije, protoze vi ze je to jenom hra, ale i presto maji ty postavy radi. A sem rad, ze se k nim muzu pocitat.

edit: je fakt ze sem se do tebe trosku obul, ale uz me nak nebavi cist nektery ty tvoje blbosti co pises

Zobrazit příspěvek

Mno mozna spatne pochopeno,mozna (coz je pravdepodobnejsi) za to muze moje neschopnost vyjadrovani se.Ja sem jen hledal proc Ariadna je tak moc proti zmenam.Jakymkoli.Pripomina mi tatika kterej vidi za vsim jen lumpy,nenacte se mu stranka o Cibulkovi a hned rozviji konspiracni teorie o tom ze nekdo nechce aby si to lidi prohlizeli.U ariadny sem nenarazil na zadnej pribeh a to jsem ji i parkrat ve hre potkal.O takovej slovutem heroovi by melo byt slyset.Navic kdyz je tak krasna (charisma).Ani s jednou postavickou sem neslysel ani ň.Moje postavy jsou postavy ve hre.Mam je rad ale kdyz nebudou tak se VUBEC NIC nestane.A to proc tu hraju sem uz napsal v jinem topicu a nezmeni se to.Hrat tu budu dal,jinde se mi nelibi.
Mno jen se do me obuj...ja pisu jen blbosti :laugh:

čím to asi bude

Zobrazit příspěvek

No to nevim...
  • 0

#63 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 11:20

Ty co tam TED mam mi jsou ukradeny...totalne.Kdyz se smaznou..nebudou svet se nezbori a me to nezabije,porad to je jen hra.

Zobrazit příspěvek

Mno mozna spatne pochopeno,mozna (coz je pravdepodobnejsi) za to muze moje neschopnost vyjadrovani se.Ja sem jen hledal proc Ariadna je tak moc proti zmenam.Jakymkoli.Pripomina mi tatika kterej vidi za vsim jen lumpy,nenacte se mu stranka o Cibulkovi a hned rozviji konspiracni teorie o tom ze nekdo nechce aby si to lidi prohlizeli.U ariadny sem nenarazil na zadnej pribeh a to jsem ji i parkrat ve hre potkal.O takovej slovutem heroovi by melo byt slyset.Navic kdyz je tak krasna (charisma).Ani s jednou postavickou sem neslysel ani ň.Moje postavy jsou postavy ve hre.Mam je rad ale kdyz nebudou tak se VUBEC NIC nestane.A to proc tu hraju sem uz napsal v jinem topicu a nezmeni se to.Hrat tu budu dal,jinde se mi nelibi.
Mno jen se do me obuj...ja pisu jen blbosti :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ja neobhajuju Adrianu, me zajima obecne proc si myslis, ze ten kdo nema IC je bud PG nebo svoje postavy nema rad??? A ten kdo zna trochu mechaniku je automaticky PGcko i kdyz hraje sebelepsi RP a jeho IC se cte samo??? To jsou ty dve otazky, na ktere mi tu porad neodpovidas. Jinak co se tyce Adriany tak si sam napsal ze tu moc nehrajes, takze se nemuzes divit, ze o ni nic nevis. Ja treba taky vubec nevim o armade nebo rebelech, kdyby neco nepsali do IC a taky nerikam ze to je jenom banda PGcek. Nezda se ti ze to nejde dohromady aby si je mel rad a pritom ti byli totalne ukradeny??? Jo psal si neco v tom smyslu, ze tu hrajes protoze mas Demonu rad, ale hned v zapeti pises jak je na tom spatne a ze uz skoro ani na tom nemuze bejt hur a ze se ti nelibi jak na tom je. Takze defacto tobe se nynejsi Demona nelibi, ale mas ji natolik rad (pripadne si natolik zavislej), ze nechces jit jinam protoze te to tam stve nebo nebavi jeste vic nez tady.
  • 0

#64 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 11:45

Pokud všichni chcete total RP, proč nejdete na nějakej takovej total-RP server? Pokud chcete tohle udělat z Demony, měl bych asi radši zamávat mýmu drakovi a palachovi... *mává*  :laugh:

Zobrazit příspěvek

no ved sa pytam, ze ci sa im nepacilo na equilibrii. a ono vraj ze ne. trochu ma to prekvapuje.
  • 0

#65 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 14.01.2007 11:51

jezkovi Oci ja mnam snad spatnej sen dalsi Anketa o hov.. ehm no hele cist to tu cele nebudu pac na to jaksi nemam naladu ale ten co tu Anketu zalozi at si de hrran na Equilibrii tam expi za expeni nejsou skoro zadne je to HC RP dostavas expi za to ze kecas je tam zakazane i mluvit Occ tllem
  • 0

#66 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:02

Ja neobhajuju Adrianu, me zajima obecne proc si myslis, ze ten kdo nema IC je bud PG nebo svoje postavy nema rad??? A ten kdo zna trochu mechaniku je automaticky PGcko i kdyz hraje sebelepsi RP a jeho IC se cte samo??? To jsou ty dve otazky, na ktere mi tu porad neodpovidas. Jinak co se tyce Adriany tak si sam napsal ze tu moc nehrajes, takze se nemuzes divit, ze o ni nic nevis. Ja treba taky vubec nevim o armade nebo rebelech, kdyby neco nepsali do IC a taky nerikam ze to je jenom banda PGcek. Nezda se ti ze to nejde dohromady aby si je mel rad a pritom ti byli totalne ukradeny??? Jo psal si neco v tom smyslu, ze tu hrajes protoze mas Demonu rad, ale hned v zapeti pises jak je na tom spatne a ze uz skoro ani na tom nemuze bejt hur a ze se ti nelibi jak na tom je. Takze defacto tobe se nynejsi Demona nelibi, ale mas ji natolik rad (pripadne si natolik zavislej), ze nechces jit jinam protoze te to tam stve nebo nebavi jeste vic nez tady.

Zobrazit příspěvek

No co na to rict...
No na ty dve otazky sem myslel ze jsem odpovedel...
Prvni.) Bylo to vztazeno KONKRETNE na Ariadnu na nikoho jineho
Druha.) To sem nerekl,pokud jsi to tak pobral tak je mi to lito ale s tim co rikam je to vselijaky.
Radsi to uz resti nebudu protoze sem uz za dost velkyho vola a uz jsem se v tom zamotal natolik ze nic nevim.DOufam ze jste vsichni spokojeni...

jezkovi Oci ja mnam snad spatnej sen  dalsi Anketa o hov..  ehm no hele cist to tu cele nebudu pac na to jaksi nemam naladu ale ten co tu Anketu zalozi at si de hrran na Equilibrii  tam expi za expeni nejsou skoro zadne  je to HC RP dostavas expi za to ze kecas je tam zakazane i mluvit Occ tllem

Zobrazit příspěvek

Kolik si toho zhulil? :laugh: :laugh:
  • 0

#67 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 14.01.2007 12:07

pri aktivine DMek(krom Dedka) by tu nebyl skoro nikdo kdo ma nad 4 lvl :D
  • 0

#68 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:14

pri aktivine DMek(krom Dedka) by tu nebyl skoro nikdo kdo ma nad 4 lvl :D

Zobrazit příspěvek

A dedka by to do tyzdna prestalo bavit ... alebo by sa uquestoval k smrti :laugh:
  • 0

#69 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:25

... alebo by sa uquestoval k smrti :laugh:

Zobrazit příspěvek

Je na čase jmenovat další DMka :laugh: :laugh:
  • 0

#70 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:31

nebo umoznit CS prime udelovani xpu ;)
  • 0

#71 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:34

Chlast je svina, drogy jeste vic, uz to nepijte a neberte, pak vznikaji takovy naprosto o nicem ankety. Snad je kazdymu cloveku co tu hraje dyl jak 5 minut jasny jaka je to nerealna blbost ne? Je asi 1000 duvodu proc by to tak neslo a zadnej proc jo me nenapada.
  • 0

#72 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:37

Chlast je svina, drogy jeste vic, uz to nepijte a neberte, pak vznikaji takovy naprosto o nicem ankety. Snad je kazdymu cloveku co tu hraje dyl jak 5 minut jasny jaka je to nerealna blbost ne? Je asi 1000 duvodu proc by to tak neslo a zadnej proc jo me nenapada.

Zobrazit příspěvek

:laugh: :laugh: :laugh: alkohol a drogy nieeeee a hlavne nie spolu :laugh:
  • 0

#73 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 14:49

:laugh: To si mi libi. I kdyby bylo tohle vsechno pravda, coz neni, co TOBE dava sakra pravo na to, pozadovat smazani postav jinych hracu ???? Smaz si SVOJE postavy , protoze jedine na to mas pravo.....

ari ty vubec nevis o cem je tenhle topic? me to tak pripada, nebavime se tu o wipe ale o jinem systemu, s tim ze scout vola po wipe si prisla ty, on nic takoveho nerekl za celou dobu co sem posila prispevky
(pro rejpaly sem=tento topic)
  • 0

#74 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 15:02

1.Zakazanie ziskavania xp standardnym sposobom, tj. zabijanim npc, a nasledna snaha o ziskavanie xp z questov od dm nie je ziadna cesta k rp servru skor je to cesta do pekla pre server.

2.Ked si odmyslime fakt, ze by na to aby sa to dalo realizovat muselo byt v hre viacej dm naraz a celkovy dm team by musel byt ovela vecsi, a to ani nehovorim o fakte, ze dm je len clovek a clovek ako taky ma aj ine, daleko dolezitejsie, povinnosti ako vysedavat za kompom a robit questiky pre hracov

Zobrazit příspěvek

1. blbost
2. v tomhle naprosto souhlasim, dm maji mnoho jinych povinnosti, vlastne hrac muze byt online samozrejme mnohem vic nez dmko, nebo se pletu? ja myslim ze se pletu, dm muze byt v online stejne dlouho jako kterykoli prumerny hrac, aniz by svoje povinnosti zuanedbaval, dmkovat totiz neni jeho povinnost, nybrz zabava ktera se jen nepatrne lisi od zabavy hracu...ALE je tu bohuzel jedno ale. ano dm maji skutecne mnoho jinych povinnosti, nez delat kvesty a to vyvyjet system ve kterem hromade hovad z nasich rad nepujde neco osmelit, hlidat aby hovada z nasich rad neporusovala pravidla, zaridit aby byl system vyvazeny a tudiz aby hovada z nasich rad nenasli skulinu diky ktere budou lepsi ne na ukor svych schopnosti ale na ukor ostatnich a nevyvazeneho systemu

nesouhlasim ani s jednim prispevkem ktery jsi sem napsal
  • 0

#75 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 15:06

Zobrazit příspěvek

tvoje ankety byly jeste vetsi blbosti, i kdyz uznavam obvykle se vetsinou netykaji primo modulu

vetsina anket od hracu jsou podobny blbosti jako je ta moje, a ja protoze je v tomhle state i na tomhle foru demokracie, mam pravo psat si svoje blbosti taky...btw nebyl jsem opilej a co se jinych omamnych latek tyce tem se systematicky vyhybam uz skoro jedenadvacet let
  • 0

#76 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 15:12

ari ty vubec nevis o cem je tenhle topic? me to tak pripada, nebavime se tu o wipe ale o jinem systemu, s tim ze scout vola po wipe si prisla ty, on nic takoveho nerekl za celou dobu co sem posila prispevky
(pro rejpaly sem=tento topic)

Zobrazit příspěvek

Zmena systemu = velice pravdepodovny wipe, ale to je fuk... :laugh: podle me je hloupost udelat tu z toho jenom RP server, plno lidi by odeslo... Myslim si ze lidi, co radi hrajou RP si i radi zaexpi... Muj dojem je, ze na Demone hraje tolik lidi prave proto, ze je to docela fajn server, ja osobne se bavim dobre a nechci nic menit...kazda zasadni zmena v systemu s sebou nese ztraty zkusenych hracu (nepovazuju se za zkusenyho)... byla by skoda to takhle "zazdit", nehlede na to, ze je to fakt nerealny, aby se expy ziskavaly jen questama, to aby si DMka a CSka rozepisovali sluzby na 24 hodin, 7 dni v tydnu, protoze znam velmi malo hracu, kteri by si sli "jen tak zahrat" bez ziskani exp... uz asi forum resit nebudu, nejak mi dochazi sily presvedcovat lidi o svych nazorech :laugh:
  • 0

#77 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 15:23

Muj dojem je, ze na Demone hraje tolik lidi prave proto, ze je to docela fajn server, ja osobne se bavim dobre a nechci nic menit...kazda zasadni zmena v systemu s sebou nese ztraty zkusenych hracu (nepovazuju se za zkusenyho)... byla by skoda to takhle "zazdit",....

mno, Demona je dle meho tak masove oblibena prave proto, ze pracuje jako dobre namazany stroj. Nenecha se rozbit na kusy nazorem "hrstky silencu" i kdyz tu nekteri do soukoli stale vehementne strkaji drivka v nadeji, ze pak ten stroj prece pobezi lip ....
Nekdo tomu rika ustrnulost ci zkostnatelost, ja to nazyvam pocit jistoty. Jistoty, ze se druhy den nenalognu a nezjistim, ze byl wipe, protoze se nekomu nelibilo, ze na bazaru jsou moc levne vyrobky a jeho pak ten craft nebavi... Nebo ze se nekdo poklada za super RP hrace a chtel by tedy xp jen za RP pro vsechny ....
nebo ...cokoliv jineho sileneho, co kdo dokaze vymyslet...
  • 0

#78 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 15:25

TO SCOUT

co se ariadny tyce, jestli je pg to hodnotit nebudu, ale i kdyby byla pojmy PG a RP se nevylucuji a ja muzu rict ze ona hrat umi...a to lip nez mnozi z tech co neco spatlali do ic, hodnotit neci hru podle toho jestli ma nebo nema prispevek v ic sekci neni nejstastnejsi reseni...mozna bych spis rekl ze je to nestastne reseni

jezkovi Oci ja mnam snad spatnej sen  dalsi Anketa o hov..  ehm no hele cist to tu cele nebudu pac na to jaksi nemam naladu ale ten co tu Anketu zalozi at si de hrran na Equilibrii  tam expi za expeni nejsou skoro zadne  je to HC RP dostavas expi za to ze kecas je tam zakazane i mluvit Occ tllem

Zobrazit příspěvek

ach jo dalsi negramotny blb...co kdyby ses radsi ty sebral i se svejma jezkama a odtahl na arkhalii?

mno, Demona je dle meho tak masove oblibena prave proto, ze pracuje jako dobre namazany stroj. Nenecha se rozbit na kusy nazorem "hrstky silencu" i kdyz tu nekteri do soukoli stale vehementne strkaji drivka v nadeji, ze pak ten stroj prece pobezi lip ....
Nekdo tomu rika ustrnulost ci zkostnatelost, ja to nazyvam pocit jistoty. Jistoty, ze se druhy den nenalognu a nezjistim, ze byl wipe, protoze se nekomu nelibilo, ze na bazaru jsou moc levne vyrobky a jeho pak ten craft nebavi... Nebo ze se nekdo poklada za super RP hrace a chtel by tedy xp jen za RP pro vsechny ....

no jo je videt zes prisla tesne po wipe ktery byl pred rokem...a dalsi rok pred nim ;)

Zmena systemu = velice pravdepodovny wipe, ale to je fuk...  podle me je hloupost udelat tu z toho jenom RP server

ale demona ma byt relax rp server ;) v pravidlech dokonce stoji ze nerp hrani je TOLEROVANO...z vyznamu slova tolerovat mi vyplyva ze neni "trestne" ale neni ani vitane s otevrenou naruci
dal-cituj kde jsem napsal ze by system ktery navrhuji mel delat rp server? ja napsal doslova- xp by byly pridelovany za vice ci mene "rp" ukoly od dm- vis proc je tam to vice ci mene? vis proc jsou tam ty uvozovky? zamysli se nad tim

a potom- ty teda nehrajes rpg kvuli rp? a proc teda? chces mi rict ze by pro tebe bylo to samy kdyby na tebe obrazovka jen flusala cisla, featy by se nejmenovali knockdown a cleave ale byly by treba "a" a "b" a na obrazovce by se ti tocily ruzove a fialove kostky? a nebo ti preci jen neco rika "ruka" na toporu sekery nebo jilci mece uprostred lesa plneho orku? nad timhle se taky zamysli
  • 0

#79 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 15:45

Nekdo tomu rika ustrnulost ci zkostnatelost,  ja to nazyvam pocit jistoty. Jistoty, ze se druhy den nenalognu a nezjistim, ze byl wipe, protoze se nekomu nelibilo, ze na bazaru jsou moc levne vyrobky a jeho pak ten craft nebavi... Nebo ze se nekdo poklada za super RP hrace a chtel by tedy xp jen za RP pro vsechny ....

Zobrazit příspěvek

No pred wipem ktery pamatuju ja kdesi na GZ tak hra byla mnohem zajimavejsi a bylo tu mnohem mene OOC.A prislo mi ze tu byla takova "Rodinna atmosfera"
A tusim ze to byl shahdee kdo me jeste s Anarionem vzal ke krysaku a pak tu bylo par lidi se kteryma se krasne kecalo.Dneska na takovy lidi jen tak nenarazim.A na jinych svetech je snad WIPE kazdodeni zalezitost?

TO SCOUT

co se ariadny tyce, jestli je pg to hodnotit nebudu, ale i kdyby byla pojmy PG a RP se nevylucuji a ja muzu rict ze ona hrat umi...a to lip nez mnozi z tech co neco spatlali do ic, hodnotit neci hru podle toho jestli ma nebo nema prispevek v ic sekci neni nejstastnejsi reseni...mozna bych spis rekl ze je to nestastne reseni

a potom- ty teda nehrajes rpg kvuli rp? a proc teda? chces mi rict ze by pro tebe bylo to samy kdyby na tebe obrazovka jen flusala cisla, featy by se nejmenovali knockdown a cleave ale byly by treba "a" a "b" a na obrazovce by se ti tocily ruzove a fialove kostky? a nebo ti preci jen neco rika "ruka" na toporu sekery nebo jilci mece uprostred lesa plneho orku? nad timhle se taky zamysli

Zobrazit příspěvek

ad prvni odstavec. Uznavam ze jsem prestrelil a nechal se unest.Timto se ariadne omlouvam za PG urazku.Nicmene to nezmeni dojem v tom ze by mozna za postavu nehral kdyby se mu tam popletlo par bodu ve skillech ci bylo jine poradi povolani a byl vzat jiny feat...Pokud muzes vyvrat to a jak rad uznam ze se pletu.

Ad druhy odstavec. No muzu jen souhlasit.Osobne hraju RPG proto ze me bavi se vzivat do roli hrdinu,rad pozoruju veci kolem sebe a rad tam potkam zajimave lidi.A ty blbosti kolem beru jen jako doplneni hry.Na pozadani poslu postavy s kteryma jsem singl hral a dohral.Myslim ze vic zmrsene postavy neuvidite.
  • 0

#80 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 16:45

Add shugo
Ono RP ani IC moje postavy nemaj protoze si na to jednoduse netroufam.Nejsem spisovatel ani vypravec
  • 0

#81 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 12:45

1. blbost
2. v tomhle naprosto souhlasim ...

nesouhlasim ani s jednim prispevkem ktery jsi sem napsal

Zobrazit příspěvek

Hmm, zaujimave :). "v tomhle naprosto souhlasim" => "nesouhlasim ani s jednim prispevkem ktery jsi sem napsal". Ty si nejaky nerozhodny.

Ostatne s toho textu co si oznacil ako 2. vypliva fakt, ze v tomto systeme by sa dm questi zacali velmi rychlo opakovat, pricom by ich hraci stale plnili dokolecka, len s trochu obmenenym dejom => za cas by to prestalo bavit jak hracou tak dm. A kedze s tym suhlasis, tak naco ten system branis dalej?
  • 0

#82 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 13:10

Hmm, zaujimave :). "v tomhle naprosto souhlasim" => "nesouhlasim ani s jednim prispevkem ktery jsi sem napsal". Ty si nejaky nerozhodny.

Zobrazit příspěvek

precti si to jeste jednou a pomalu a zamysli se nad tim, popripade si do kebule nabouchej trochu tzv. ironie ano?
nebo vis co? v tomhle naprosto souhlasim, dm maji mnoho jinych povinnosti, vlastne hrac muze byt online samozrejme mnohem vic nez dmko, nebo se pletu? ja myslim ze se pletu... dam ti sem tu citaci rovnou, jeste by ses mohl v textu ztratit
  • 0

#83 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 13:50

precti si to jeste jednou a pomalu a zamysli se nad tim, popripade si do kebule nabouchej trochu tzv. ironie ano?
nebo vis co? v tomhle naprosto souhlasim, dm maji mnoho jinych povinnosti, vlastne hrac muze byt online samozrejme mnohem vic nez dmko, nebo se pletu? ja myslim ze se pletu... dam ti sem tu citaci rovnou, jeste by ses mohl v textu ztratit

Zobrazit příspěvek

Ked si vezmem fakt, ze hraci su v hre aj pocas pracovnej doby v pracovne dni kedy dmka sedia v praci a makaju aj na niecom dolezitejsom ako je hra, tak musim povedat ze sa nemylis. Hrac tu moze byt vzdy daleko dlhsie ako dm. A bez dm v hre by sa asi moc toho nezmenilo ... hraci by vyberali poklady, craftili, popripade by sa rozpravali (rp) alebo robili vlastne tu istu beznu cinnost ako teraz ... akurat ze zabijanie potvoriek by im nedavalo xp. Ked sa na to pozrem realisticky, dopadne to asi tak, ze na demone bude pobehovat kopa 4levelovich postav a len zopar bude mat vyssie levely. Tych so 4. levelom, ktory nehraju moc rp ale na relax servri su hlavne preto aby si oddychli, hru na demone zakratko zavrhnu a pojdu niekde inde. Takze nakoniec tu ostane zopar rp hracov, ktorym dany system bude vyhovovat, co je sice pekne, ale myslim, ze v takom pripade klesne uroven navstevnosti demony na hodnoty porovnatelne snad so serverom Ilandria. A az tu bude tak malo hracov v hre naraz, dojde k stavu, kedy to prestane bavit aj dm, pretoze budu musiet dokola robit tie iste questy a nakoniec to asi tiez nechaju. A takto neslavne skonci demona ... ak sa takyto nepremysleny navrh dostane do praxe. To je moj nazor na problematiku tohoto navrhu.
  • 0

#84 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 14:30

Tahle diskuse rozhodne neni zbytecna, cokoliv co cloveka pobavi neni zbytecne .)
A Nuadova zminka o "umeni" expeni me pobavila velice .) Pobihat dokola jednu a tu samou trasu a zabijet imrvere ty samy npc a nazvat to umenim, ten for je skutecne hodne dobrej :laugh:
  • 0

#85 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 14:39

No. Puvodne jsem chtel napsat neco vtipneho, ale nakonec jsem si to rozmyslel.

Zkusim navrhnout neco realnejsiho.
XP by davalo nejake NPC v Alicii za splnene ukoly. (vzdy tolik, aby jste dostali lvl.)
Ukoly by byli velmi podobneho razeni.
Na nizsich lvlech zabit urcity pocet tech a tech NPC. Popripade donest neco z nejakeho pokladu, coz by se tam vzdy vygenerovalo, pokud clovek ma ten lvl.
Takze by odpadavalo napr. to, ze si naexpim 6 lvlu v DO.
Ale treba na 20. lvlu bych musel jit do Morlagu neco pozabijet, do udoli stinu neco pozabijet, do zlataku neco pozabijet, treba i na cieneges ci Kruuduum a podobne. Proste aby clovek nemohl expit porad dokolecka jen na tech jednech a tech samejch potvorach.
Na 30ku bych tam pridal Alomara, aby tu zas nebyl kazdy 30ka :laugh:
  • 0

#86 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 15.01.2007 14:41

.)

Zobrazit příspěvek

tohle je smajlik nebo tezka a konec zavorky?
  • 0

#87 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 14:45

šmarja, stačí si přečíst nadpis tématu je hned jasný že tohle je N A P R O S T O na Demone nerealizovatelne, a jakkekoliv polemiky na tohle tema jsou jen mlácením prázdné slámy.

howg
  • 0

#88 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 14:46

No. Puvodne jsem chtel napsat neco vtipneho, ale nakonec jsem si to rozmyslel.

Zobrazit příspěvek

Ale nakonec se ti to povedlo :laugh:
  • 0

#89 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 15:13

Doporucujem nasledovny system pri prezerani fora:

1. pozriet, kto je prispievatel
2. ak sa jedna o ariadnu alebo podobny pripad, tak scroll down
(ten clovek snad nevie pisat kratke prispevky)

Usetri to dost casu. Overene.
  • 0

#90 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 16:05

Ale nakonec se ti to povedlo  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Sem rad,ze ses pobavil.
Me by se ale takovy system libil.
Lide by museli poznavat svet, v parte, protoze jinak by nemeli sanci. Dane NPC na svem lvlu zabijet sami.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních