Chcete wipe?
Odesláno 09.01.2007 23:46
akorát si spletl datum no páč vánoce už byli i když dárky pro všechny platěj ještě 3 měsíce po :)
#62 Host_Arsen Lupin_*
Odesláno 09.01.2007 23:50

#63 Host_Shini_*
Odesláno 10.01.2007 00:07
To opravdu wipe nevyresi, ani situaci ani rozpol v tom co pises. To co jsem podtrhl neni Rp hra ale to nejnudnejsi a nejjednodusi co muzes povazovat za hru.Mne prijde ze hrani na Demone se horsi mam namysli uroven hrani....
Malokdy mam to stesti ze narazim na nekoh kdo si zahraje rp....
Minule sem sel po sesti cleny druzine... samozdrejmne ze mne zabily.. co nadelam.... chtel sem po nich penize za to ze expej ve stejnym dungu jako ja.
Odnes sem to a kdyz tam tam lezim tak v ty sesti cleny druzina byla i Lovlinka......
nejdriv mne samozdrejmne okradli ale co nadelam a pak Lovlinku napadlo ze by mi mohla riznout hlavu..
Rekla ze mi ji urizne... a pak se mne tellem pta "jestli chci aby mi urizla hlavu" ?
Mnel sem stochuti napsat at mi ji fikne.......
Ale neber to jako vycitku, sam nejsem o nic lepsi. Ale byvaly podnety ktere te ve hre vtahly do ledacehos. Jenze to byla jina Dmka, zlobivejsi, zvydavejsi a hlavne mene otravena. Pak jini hraci, velikani jako Angie Dan, Michiko, Siegers co ma hrobku sve rodiny na HB, mnou nenavidenej ale suprovej partak Rana, Morpheus a jiste i dalsi. Glore a jeho verna pritelkyne, Syw, Krug, Tass, Tulda a spousta dalsich. Vazne je nedokazu vyjemnovat, ale meli jedno spolecne. At na strane dobra nebo zla, dokazali prohrat souboj, prijmout vyzvu a podelit se o svuj cas nejen pri honbe za expy.
Ale kdyz ty jsi umrel, co se delo dal? Nic, smrt. Proc jsi je neproklel, neshanel moznost je pak skutecne proklit, dat tomu aktu budoucnost. Nebo je vlakat do neprijemne situace, ne zabit, jen potrapit, nebo je bez nasili,treba podvodem zakerne postavy, pripravit o nejake penize. Nedal jsi jinou alternativu tak se nemohlo nic stat. Ty jsi nejspis koukal jak nekde naexpit ztracene zkusenosti. Neni to vycitka, nemas ve hre ani moc jinych moznosti, neco chybi. Pevna jadra druzin, podpora WB a hlavne Dm. Jenz eto by vetsina uvah nesmela byt zalozena na predstave podpory ve forme uzasneho predmetu.
Zkusenosti v druzine? Super je nekam vyrazit, uzasne s epred questem domluvit co a jak, kdo bude hovorit z adruzinu, jak se bude postupovat... .
Kdyz si vzpomenu na dve ruzne vyravy me zlodejky s neznamymi. Prvni vyprava byla super, k DZ jsme dosli pomalu ale zabavne, Dm mel cas nam cestu spestrit, nejen prisrkami, predmety, stopy a podobne, i pasticky se nasly. Cela akce dopadla super.
Druha vyprava s jinymi na stejne misto, vse s edomluvilo, pak se vyrazilo, prvni mrtvy za mestem, prejiti temneho lesa me stalo dva svitky a jeste Dm musel sehrat dve oziveni cele druziny. Jak to myslis slo dal? Docela dobre, dva nejsilnejsi se i dal hnali stale dopredu jak zbesili, rozdal jsem jim vsechno leceni co jsem mel a stejne to nestacilo, dalsi zbytecna smrt a dalsi zbesily postup vpred.
Jak to dopadlo nevim, U jezera jsem druzinu opustil, OOC hlasky, mluveni jeden prez druheho a jedna zbytecna smrt z adruhou v situaci kdy se Dm nema sanci ubranit nasemu rychlemu postupu jinak nez nesmyslne tezkyma priserkama jsou veci ktere me nelakaji.
A dnesni stav? Jeste lepsi. Pet z peti potkanych mi rekne jedine: "jakej jsi level" Vim proc s eptaji ale je to divna otazka na uvitanou.
A coz, je jednodusi tvrdit z eDemona ustrnula, ja jsem stale presvedcen ze nefunguje princip formovani hracu pri jednoduchych ukolech, ze se hraci chovaji dost stereotipne a hraji plytke charaktery ale nemaji take zadnou motivaci hrat jinak. Dm ka nemotivuji, je hezke ze sem tam udelaj ukol, jiste je to prijemne, verim ze jsou to i hezke pribehy, no moc neverim spis jsou to vypravy z anetradicne rozmistenyma NPC. Dokud se nezmeni rpincip fungovani Dm nehne s vnimanim hry u hracu nic.
Odesláno 10.01.2007 00:25
Ono ked tu vecer hraje cez 60 hracov, a server ma 3,5 aktivneho DM, tak to sa neda hovorit o nejakom formovani. Skor ako o zmene pristupu zo strany DM by ich trebalo naklonovat .. tak minimalne 5 krat na ten pocet hracovA coz, je jednodusi tvrdit z eDemona ustrnula, ja jsem stale presvedcen ze nefunguje princip formovani hracu pri jednoduchych ukolech, ze se hraci chovaji dost stereotipne a hraji plytke charaktery ale nemaji take zadnou motivaci hrat jinak. Dm ka nemotivuji, je hezke ze sem tam udelaj ukol, jiste je to prijemne, verim ze jsou to i hezke pribehy, no moc neverim spis jsou to vypravy z anetradicne rozmistenyma NPC. Dokud se nezmeni rpincip fungovani Dm nehne s vnimanim hry u hracu nic.

Odesláno 10.01.2007 01:06
Možnosť č. 3
#67 Host_Ariadna_*
Odesláno 10.01.2007 08:53
Ja na demonu nechodim sbirat levely, i kdyz uz mam dve postavy, co maj lvl 14 a lvl 13 , ktere sem nahral za 2 dny !!!, ale chodim se sem jen bavit...Ja nikomu lvly fakt nezavidim me je ukradeny kolik jich maj, pokud jich nemaji vic nez ja.
Ja se na demonu chodim bavit.A s tou grupou je to slozity...
Jednou hraju RP s temahle, ( pokud si ty hovada pri hrani RP v doupeti krysodlaku pobihanim dokola po jeskyni a mlacenim porad tech samych spawnujicich se krysodlaku nezacnou povidat OOC, coz me znechuti dalsi hrani krysodlaciho RP ). Pak kdyz chci po tydnu s nima zase hrat RP tak oni uz jsou dal nez ja a to me desne namichne. ...CHCI WIPE!, ten to vyresi. ( aspon na tyden )NEchodim sem tak casto abych drzel krok s ostatnima takze jednou expim s temahle (pokud me neznechuti jejich totalni OOC) a kdyz mam cas sem vlezt zas tak maj o 6 lvl vic jak ja
A kdyz jsem se uvolil k te nechutne cinnosti expeni a milostive jsem se nabidl jedne parte... co to? ONI si dovolili me ODMITNOUT!! Tak za to je wipe nemine, smejdy. Ja zasadne totiz buildy nestavim, nepisi nic do sekce buildy a ani jsem nikdy s buildem nechtel poradit. Ja mam zasadne RP postavicky.A kdyz sem s nekym chtel jit v parte na obriky tak rekl ne pac mam postavu udelanou podle svych predstav takze jeji vlastnosti sou to nej co z toho slo vytahnout a neda takovej DMG jakej by si dotycnej predstavoval.NEmluve o tom ze v parte si prijdu jak paty kolo u vozu protoze to co daj oni na jednu ranu dam ja na 4.
Ted pozoruji ty ostatni, jak zabijou obra na 4 rany a ani byste neverili, jak desne me to stve. Proc nemuzou mit ostatni postavy jako ja? vsak oni budou ...hehe.....WIIIIPPEEEEE. Bude legrace, hehe.
A 100K na rubicit aspon ja nevydelam za tejden.Craftem urcite ne a bylinkama si sem tam jen neco prividelam vetsinou je jen tak dam a dostanu lehkou slevu na par lektvarku.
A jak mam jako vydelat 100k ?? Po wipu mi urcite vsichni nabidnou rubik tak za 20 mescu. Vydelavat craftem urcite ne, to me nebere. A za mych 17 pracne nasbiranych netopyrniku mi nechtej alchaci moc platit. ach jo. CHCI WIPE!, ten to vyresi.
Tak, myslim, ze duvodu pro wipe jsem uvedl dostatek. Mam rad demonu a RP hrace jako jsem ja. Desne me stve nynejsi stav ( to ze ostatni jsou lepsi nez ja a maj vic levelu, ale o levely mi nejde ). Kdyz se podivate na jejich vybavu a na tu , co mam ja, je mi do breku, kam demona smeruje. Wipem by se napravila spousta veci a obnovila se ekonomicka rovnovaha a koukejte, ja porad nemam rubik za 100k.
Neberu to jen jako dalsi seriovou hru jako treba WoWko, kde kdyz sem napsal blizzardu, ze bych chtel wipe, protoze se mi nelibi uroven hrani a to ze sem teprv 14 lvl a zabil me 60. lvl , ale o levely mi nejde a nelibi se mi, jak se nehraje RP, tak ani nechtejte vedet , co mi napsali smejdi...
Demonu mam strasne rad a chodim se sem bavit. Tak splnite opustenemu stenatku, ktere nikdo nechce do party, protoze da 4 ranama dmg jako ostatni jednou a porad nema rubik za 100k, sen, aby mohlo zacinat se vsemi spolecne na hrbitove ? Splnite mi muj sen, protoze demonu miluji a nepovazuji ji za dalsi beckovy svet, kde se clovek wipu nedovola. Ti oddani urcite zustanou a po wipu se bude expit mene. A do party vemou i me a z vdecnosti mi daji rubik zadarmo.
Vsechny vas miluji a demona je nejlepsi, ale jeste lepsi bude, kdyz se udela wipe, tim stoupne uroven. ( mysleno ta moje. ( relativne vstazena k uroveni ostatnich hracu ))

Odesláno 10.01.2007 09:45
Ja na demonu nechodim sbirat levely, i kdyz uz mam dve postavy, co maj lvl 14 a lvl 13 , ktere sem nahral za 2 dny !!!, ale chodim se sem jen bavit...
HEzky sis to upravil...nikde sem nanapsal "POKUD".S tema lvlama si to spatne pochopil...Bylo tim mysleno ze jsem tak za dva dny udelal dva leveliky tudiz nejsem v tomhle smeru znechucen.
BTW mam dve postavy.JEdna je tam kolem pul roku a ma 10 lvl i diky vanocum,druha ma 14 a dva diky vanocum.Poradne si precti co sem napsal..
Jednou hraju RP s temahle, ( pokud si ty hovada pri hrani RP v doupeti krysodlaku pobihanim dokola po jeskyni a mlacenim porad tech samych spawnujicich se krysodlaku nezacnou povidat OOC, coz me znechuti dalsi hrani krysodlaciho RP ). Pak kdyz chci po tydnu s nima zase hrat RP tak oni uz jsou dal nez ja a to me desne namichne. ...CHCI WIPE!, ten to vyresi. ( aspon na tyden )
Zase sis to prizpusobil tak jak se ti hodilo do kramu
.A kdyz jsem se uvolil k te nechutne cinnosti expeni a milostive jsem se nabidl jedne parte... co to? ONI si dovolili me ODMITNOUT!! Tak za to je wipe nemine, smejdy. Ja zasadne totiz buildy nestavim, nepisi nic do sekce buildy a ani jsem nikdy s buildem nechtel poradit. Ja mam zasadne RP postavicky
Opet prizpusobeno...Zkus si toho paladina s katanou co mam ted ve hre.Postav si ho na testu...A zkus ho.
Ted pozoruji ty ostatni, jak zabijou obra na 4 rany a ani byste neverili, jak desne me to stve. Proc nemuzou mit ostatni postavy jako ja? vsak oni budou ...hehe.....WIIIIPPEEEEE. Bude legrace, hehe.
ME je to jedno.Ja jen konstatoval ze me proste do party nekdo nechce s tim jakej dam dmg.Oni odnesou vsechno a ja mam XP zadarmo = kradu jim je.(tak jsem to pochopil ja)
A jak mam jako vydelat 100k ?? Po wipu mi urcite vsichni nabidnou rubik tak za 20 mescu. Vydelavat craftem urcite ne, to me nebere. A za mych 17 pracne nasbiranych netopyrniku mi nechtej alchaci moc platit. ach jo. CHCI WIPE!, ten to vyresi.
Opet prizpusobeno.JEn jsem konstatoval ze ja si proste nejsem schopnej vydelat ci jinak ziskat na lepsi vybavu.Craftem klidne kdyz budu mit rozumnyho hornika co mi bude kopat rudu.Kraft je vec ktera se mi fakt libi.Bylinky davam vetsinou Sorenovi.JEn jedno sem je prodal alchacovi a to za cenu kterou si rekl on.Jist potrebuju jako kazdej a nejaky to leceni taky.
Tak, myslim, ze duvodu pro wipe jsem uvedl dostatek. Mam rad demonu a RP hrace jako jsem ja. Desne me stve nynejsi stav ( to ze ostatni jsou lepsi nez ja a maj vic levelu, ale o levely mi nejde ). Kdyz se podivate na jejich vybavu a na tu , co mam ja, je mi do breku, kam demona smeruje. Wipem by se napravila spousta veci a obnovila se ekonomicka rovnovaha a koukejte, ja porad nemam rubik za 100k.
Neberu to jen jako dalsi seriovou hru jako treba WoWko, kde kdyz sem napsal blizzardu, ze bych chtel wipe, protoze se mi nelibi uroven hrani a to ze sem teprv 14 lvl a zabil me 60. lvl , ale o levely mi nejde a nelibi se mi, jak se nehraje RP, tak ani nechtejte vedet , co mi napsali smejdi...
Demonu mam strasne rad a chodim se sem bavit. Tak splnite opustenemu stenatku, ktere nikdo nechce do party, protoze da 4 ranama dmg jako ostatni jednou a porad nema rubik za 100k, sen, aby mohlo zacinat se vsemi spolecne na hrbitove ? Splnite mi muj sen, protoze demonu miluji a nepovazuji ji za dalsi beckovy svet, kde se clovek wipu nedovola. Ti oddani urcite zustanou a po wipu se bude expit mene. A do party vemou i me a z vdecnosti mi daji rubik zadarmo.
Vsechny vas miluji a demona je nejlepsi, ale jeste lepsi bude, kdyz se udela wipe, tim stoupne uroven. ( mysleno ta moje. ( relativne vstazena k uroveni ostatnich hracu ))
WoW sem jeste nehral a mozna ani nebudu.
Myslim ze bys mohl jit delat novinare protoze si krasne dokazes prizpusobit pravdu podle sebe tak jak se ti hodi do kramu.A totalne prevratit to co jsem myslel.Myslel jsem ze jsi tak nejak normalni hrac ale ted mam ten pocit ze bez tebe by tu bylo lip.
A uprime receno.Citim totalne panickou hruzu z vymazani postav.Ano je tu jistej cas kterej u toho clovek stravi ale nic vas to nestoji.Jen ten dobrovolne obetovanej cas.A pripomina mi to strach z navstevy ocistce a nasledne ztraty XPu...
Jinak dekuju za pobaveni v praci.
Odesláno 10.01.2007 09:46
Odesláno 10.01.2007 09:51
Odesláno 10.01.2007 10:14
#74 Host_Ariadna_*
Odesláno 10.01.2007 10:16

ano, to co jsem napsala bylo prizpusobeno a tak nejak jsem doufala, ze si KONECNE uvedomis, ze wipe ani neprispeje k vetsimu RP, ani neprispeje k mensimu expeni (prave naopak ), ani nezmeni to, ze nekdo je bohatsi a nekdo chudsi.
A pokud nekdo odejde, budou to stari hraci, ktere proste znechuti to, ze prijdou o sve postavy s pribehem, sve lasky, pratelstvi a dalsi.
Oni nemaji postavu jen jako neco, za co lognou jednou za tyden a stravi s ni prijemne dve hodinky odpoledne hranim. Skutecne ti nejlepsi RP hraci s postavou ziji a prozivaji to co ona.
Fakt si myslis, ze odejdou lide, co jsou schopni naexpit 30 lvl za tyden, nebo odejdou naopak ti, co zde s postavou hraji kvuli rozvijeni pribehu ?
Schvalne, co myslis ....
Wipe opravdu neni magicka formulka, ktera tve postave prinese slavu a vse se v jeji prospech obrati o 100%. Je to jako v zivote. Kdyz prijdes do firmy, taky nereknes: Tak, ted si tady udelame wipe a vsichni budeme zacinat odznova, protoze pak to tady bude lepsi ...

Wipe je neco, co by se melo udelat JEN A POUZE tehdy, pokud nastane v modulu nejaka zasadni zmena technickeho razu, ktera nejde resit jinak.
A ne delat wipe pokazdy kdyz prijde nekdo, komu se nezda, jak jsou lide kolem nej bohati a tak rekne: "Pojdte udelat wipe, jak krasne to bude zacinat vsichni spolecne odznova, vsechno pak bude ruzovejsi ..."
Odesláno 10.01.2007 10:35
A je potreba rozlisovat mezi realnym a virtualnim svetem....A vetsina z vas demonu zna jako svy boty vite co,kde,jak a proc delat aby to a to bylo dobre.Ja si to s radosti objevuju sam.S RADOSTI.Treba jako o vanocich sem se podival do DO.Vubec poprve.A potkal valecnyho ettina.
#77 Host_Gelina_*
#78 Host_Gelina_*
Odesláno 10.01.2007 10:44
To sem jen pranyrovan a bran do ust proto ze jsem tu parkrat napsal "Ano,chci wipe?"
možná proto že nedokážeš říct jedinou konkrétní věc..třeba sem jí přehlédla..ale věty typu že se to prostě kazí,že bylo líp..mi nic konkrétního neřeknou..ale sem jen malinká fešná trpaslice,která je zde velice krátce no

Odesláno 10.01.2007 10:44
Heh pozeram ze tvoris dalsie teorie, len skoda ze tie katastroficke scenare, ktore si prorokovala o kamach, devaste, o tom ze ten par-dnovy vypadok Demony na GP je zarucene tajny wipe sa nejak nenaplnili...

#80 Host_Ariadna_*
Odesláno 10.01.2007 11:07
Ne tak stupidne se nejmenuje.
mrkni sem
http://www.topzena.c..._nebo_divad.htm
, zmackni ctrl+f a napis Scout

o tom ze ten par-dnovy vypadok Demony na GP je zarucene tajny wipe sa nejak nenaplnili
sem se snazila zmekcit to, ze Lopyk rek, ze demona. konci. Tim, ze jsem rekla, ze je to jen tajny wipe sem davala lidem nadeji.

( a kdyz tu byly kamy a devast, tak jsem tu jeste nehrala

Odesláno 10.01.2007 11:24
Hmm tak takovyhle srvry nenavstevuju,ztrata casu.Nemluve o tom ze ja se pisu Sc0uT s NULOU ne s pismenkem OOO .Ale je pravda ze tdy mam nulu ale velkou.Nula mi tu nesla pac uz tu prej nekdo takovej ucet uz ma.NEmluve o veku toho fracka.....15 mi uz nejakej ten patek neni,bohuzel....mrkni sem
http://www.topzena.c..._nebo_divad.htm
, zmackni ctrl+f a napis Scout
Odesláno 10.01.2007 15:24
Odesláno 10.01.2007 15:55
Odesláno 10.01.2007 16:37

Odesláno 10.01.2007 17:15

a pro všechyn kdo chcete wipe dejte si soukromej nechte si smazat ucet hru dejte kamaradovi u providera zruste internet a udelejte pro nas vsechyn ostatni to nejlepsi opustte nas idealne na veky
#87 Host_SilverLady_*
Odesláno 10.01.2007 17:21
Takže se shodneme že proste Scaut je chachar ktery chce wipe protože je vymaštěnej a ne proto že by ho zažil a díky němu se stalo něco nového a exkluzivniho a kdyz vidim kdo tenhle topik založil tak si myslim že Scautovi statečně sekunduje
a pro všechyn kdo chcete wipe dejte si soukromej nechte si smazat ucet hru dejte kamaradovi u providera zruste internet a udelejte pro nas vsechyn ostatni to nejlepsi opustte nas idealne na veky
výborně, dodám fotku a místo pohybu v dalších týdnech, ať mne nehledáte všude možně
Odesláno 10.01.2007 18:51
Ja myslel ze chybu jsem uznal,to ze sem se spletl...Jestli sem povazovan za vymastenyho,prosim.ALe v tom pripade nevim co sou ty o kterych to vim ja a takovych jako je Lovlinka...Takže se shodneme že proste Scaut je chachar ktery chce wipe protože je vymaštěnej a ne proto že by ho zažil a díky němu se stalo něco nového a exkluzivniho a kdyz vidim kdo tenhle topik založil tak si myslim že Scautovi statečně sekunduje
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních