Skočit na obsah

Fotka

Žádost prosba snad i dohoda

• Please log in to reply
107 odpovědí na toto téma

#61 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 11:04

Zrušte Tomiho :cool:
  • 0

#62 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 22.11.2006 12:31

pravda....náš cíl není nalítnout mezi bandu lidí a zabít je (fakt ne:), okrást je a když budou peskovat, tak řezat hlavu.

Zobrazit příspěvek

Ahááá, a tam u studny u jezera to bylo co? Jo a bojovník TS holt nemá, leda by se uchlastal k smrti a když si ho dá tak co, jen dřív uvidí, kdo to na něj hezky z dálky hodí tu ukvílenou atomovku.... :laugh: Bohužel některé postavičky, včetně té mojí, mají šanci být tak akorát chodícími bankomaty pro rebely nebo fackovacími panáky. Z tohoto vědomí hráču pak jednají i silné postavičky, věda si své zdrcující převahy. Ted to nemyslím osobně třeba na Tomiho. Hrát statečnýho bojovníka, co se srdnatě vrhá do boje aby pak zjistil, že prd trefí a všechny rány slízne je tak veselé :cool: (jasně, je to moje chyba, vím, dá mi někdo návod na zaklínače? :shades: I když, já ty kouzla tak nesnáším....třeba bych ale pak hru rebelů mohl ocenit, maje šanci se jim postavit jako rovný rovným :laugh: )
  • 0

#63 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 12:43

Na zaklinaci neni moc co vymyslet, pokud chces posli me na PM kam ti mam poslat Alessandru a klidne ji okopiruj. :cool:
  • 0

#64 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 12:48

Ahááá, a tam u studny u jezera to bylo co? Jo a bojovník TS holt nemá, leda by se uchlastal k smrti a když si ho dá tak co, jen dřív uvidí, kdo to  na něj hezky z dálky hodí tu ukvílenou atomovku.... :laugh:  Bohužel některé postavičky, včetně té mojí, mají šanci být tak akorát chodícími bankomaty pro rebely nebo fackovacími panáky. Z tohoto vědomí hráču pak jednají i silné postavičky, věda si své zdrcující převahy. Ted to nemyslím osobně třeba na Tomiho. Hrát statečnýho bojovníka, co se srdnatě vrhá do boje aby pak zjistil, že prd trefí a všechny rány slízne je tak veselé  :cool: (jasně, je to moje chyba, vím, dá mi někdo návod na zaklínače? :shades:  I když, já ty kouzla tak nesnáším....třeba bych ale pak hru rebelů mohl ocenit, maje šanci se jim postavit jako rovný rovným :laugh: )

Zobrazit příspěvek

Hele já vím,že jsem udělal co jsem udělal, ale udělal jsem to proto, že vedle stál mistr Gerald....teď něco,co nebudu psát:)....bylo to pak silnější než já, když jste tam jen tak bezmocně umírali u vortexů...ale zabil jsem vás jen proto,že tam byl Gerald a věděl jsem, že vás zvedne, jinak bych neudělal nic, to mi věř...koneckonců nakonec jsem to uhrál a Gerald vás zvedl....+ když náhodou někoho prostě musím zabít, tak jsem takovej "divnej" že mu (i když jsme oba hráli pěkné RP a jemu ta smrt tolik nevadí) klerika seženu, zkouším je sehnat radši všem, které se mi náhodou postaví do cesty;)a ještě jsem nikoho ani neokradl...jestli to udělám, tak si vemu minimum peněz a zbytek vrátím, nejsem svině, i když jsem chudej jak pevnostní myš

věř ale taky tomu, že hrát pouze magicky zaměřené postavy není vždy nejlepší;)

A co se týče toho tvého bojovníka co se vrhá do boje atd....vím, že je to zábava;) mám jich taky pár v plánu:)
  • 0

#65 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 12:49

Na zaklinaci neni moc co vymyslet, pokud chces posli me na PM kam ti mam poslat Alessandru a klidne ji okopiruj.  :shades:

Zobrazit příspěvek

heleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cool:
  • 0

#66 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 13:08

ale zabil jsem vás jen proto,že tam byl Gerald a věděl jsem, že vás zvedne, jinak bych neudělal nic, to mi věř...

Zobrazit příspěvek

jen se nevymlouvej :cool:

ale na Tomiho obranu musím říct, že se nejdřív zeptal jestli vás pozvedám, než seslal své smrtící kouzlo......
  • 0

#67 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 14:16

heleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cool:

Zobrazit příspěvek

Prave to doslo na jeho mail a za dva tydny mas soka :shades:
  • 0

#68 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 14:22

Prave to doslo na jeho mail a za dva tydny mas soka  :shades:

Zobrazit příspěvek

dva dny? to je hrůza, přeci tu nebude tak hrozný expič co udělá 30 lvl za dva dny.... nebo snad máš tak špatné mínění o Tomim? :cool:
  • 0

#69 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 14:30

Já se s tebou Chuan nemůžu vůbec měřit ale:) to nebude sok,to prostě půjdu na porážku:)
  • 0

#70 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2006 15:40

dva dny? to je hrůza, přeci tu nebude tak hrozný expič co udělá 30 lvl za dva dny.... nebo snad máš tak špatné mínění o Tomim?  :cool:

Zobrazit příspěvek

Sakra, sem chtel napsat dva tydny :shades:
  • 0

#71 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 20:43

Godzilo vůbec se ti nedivim . Zkusenost s rebely za posledni tri dny :

Rozrazení obrany prunik do pevnosti 3 rebelove mrtvi 1 klickuje mezi straznymi 1rebel respawn 1 rebel mrtvy 1 rebel pokracuje v klickovani .. Ano problem s ochranci v houfu straznych diky zatykacimu skriptu vyresen (DM pobiha v morfu za dracolicha misto toho aby napriklad zmenil frakci straznym/zneskodnil je/přesunul) 1rebel jde dorazit slabe clanky armady 1rebel respawn...

Tři alicijští vyhmatnou 1rebel pred pevnosti rebel : ,, přijdte za pet minut,,

1rebel projizdi mezi armadou ujizdi na jinou lokaci prestava pronasledovani po 3minutach se vraci naboostovanej zpet 1svazanej rebel utika armada pronasleduje naboostovaneho rebela.. pronika do pevnosti. CS reloguje na sveho rebela . 1 rebel stoji v ,,obranem poli,, straznych 1CS rebel logne zacne boostovat 2rebelove utok a nasledne stahovani mezi strazne 1ochrance zatcen skriptem 2rebelove zacnou ,,bojovat,,

Děkuju za hru až se naučite pravidla slusneho chovani a pvp třeba si zase zahrajem :cool:
  • 0

#72 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 27.11.2006 21:19

Godzilo vůbec se ti nedivim . Zkusenost s rebely za posledni tri dny :

Rozrazení obrany prunik do pevnosti 3 rebelove mrtvi 1 klickuje mezi straznymi 1rebel respawn 1 rebel mrtvy 1 rebel pokracuje v klickovani .. Ano problem s ochranci v houfu straznych diky zatykacimu skriptu vyresen (DM pobiha v morfu za dracolicha misto toho aby napriklad zmenil frakci straznym/zneskodnil je/přesunul) 1rebel jde dorazit slabe clanky armady 1rebel respawn...

Tři alicijští vyhmatnou 1rebel pred pevnosti rebel : ,, přijdte za pet minut,,

1rebel projizdi mezi armadou ujizdi na jinou lokaci prestava pronasledovani po 3minutach se vraci naboostovanej zpet 1svazanej rebel utika armada pronasleduje naboostovaneho rebela.. pronika do pevnosti. CS reloguje na sveho rebela . 1 rebel stoji v ,,obranem poli,, straznych 1CS rebel logne zacne boostovat 2rebelove utok a nasledne stahovani mezi strazne  1ochrance zatcen skriptem 2rebelove zacnou ,,bojovat,,
Děkuju za hru až se naučite pravidla slusneho chovani a pvp třeba si zase zahrajem  :cool:

Zobrazit příspěvek

Ty jo tak tohle bylo horsi nez ruskej detektivni film. Ztratil jsem se nekde u 1rebel. :shades:

Ale pokud to dobre chapu, tak delaji stare dobre prasecke triky. A delaji je i counselori.

- znalost pravidel Demony.

Kde sem to dneska jen cetl ...
  • 0

#73 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 21:23

Ale pokud to dobre chapu, tak delaji stare dobre prasecke triky.

Zobrazit příspěvek

Přesne to jsem chtel tim ruskym detektivnim filmem naznacit
  • 0

#74 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 21:28

Se dívím, že si ti rebelové neovládnou jednoho jejich strážce, a pak se nevydají na lov :cool: .
  • 0

#75 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 21:41

mno...tak nak se dalo cekat ze to nebude probihat uplne podle nasich predstav, ale dneska to fakt bylo trochu trapny...uz jenom kvuli tomu ze se tim pohrbila asi jedina moznost jak tohle nejak resit...ale tak to holt dopada kdyz jsou obe strany moc tvrdohlavy...me akorat trochu zklamalo, ze nekdo radsi vyuzije tech starych dobrych prasackych triku aby mohl zustat nad veci misto toho aby nejak ustoupil...aale ja taky nejsem dokonalej zejo :cool:
  • 0

#76 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 21:48

mě už to nebaví, budeme se mit vsichni radi jo? :cool:
  • 0

#77 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 21:55

mě už to nebaví, budeme se mit vsichni radi jo?  :cool:

Zobrazit příspěvek

prooc? si tu zrovna chuan stezovala na nudu na foru ne? :shades:
  • 0

#78 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 22:35

Co takhle jmenovat a mluvit konkrétně když už někoho napadáme,co? :cool:
  • 0

#79 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 22:55

Co takhle jmenovat a mluvit konkrétně když už někoho napadáme,co? :cool:

Zobrazit příspěvek

no zas tolik vas tam nebylo takze si to muzete nak prebrat...to co jsem psal ja bylo vicemene na Tanura, jestli to povazujes za napadani .)
  • 0

#80 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2006 22:58

no zas tolik vas tam nebylo takze si to muzete nak prebrat...to co jsem psal ja bylo vicemene na Tanura, jestli to povazujes za napadani .)

Zobrazit příspěvek

pokud sis myslel,že jsem já mínil tebe,tak to nééé:)tys přece jen nezačal tady peskovat:) čekám až nám to vysvětlí pan Haldeth:)

krom toho jsme si o tom pak pokecali:)vlastně nikdo nebyl škodnej,nebo jo?:)

A docela by bylo fajn,kdybys Haldíku tolik nespekuloval a nepsal bludy:)
  • 0

#81 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 28.11.2006 07:16

pokud sis myslel,že jsem já mínil tebe,tak to nééé:)tys přece jen nezačal tady peskovat:) čekám až nám to vysvětlí pan Haldeth:)

krom toho jsme si o tom pak pokecali:)vlastně nikdo nebyl škodnej,nebo jo?:)

A docela by bylo fajn,kdybys Haldíku tolik nespekuloval a nepsal bludy:)

Zobrazit příspěvek

Tady nekdo zase papkal counselourskou kasi moudrosti ?

Co se radeji zkusit poucit z vytykanych chyb ? Ne to ne, radeji se to pokusime co nejrychleji zahrat do outu, delat, ze se nas to netyka a rozdavat uzitecne rady. :cool:
  • 0

#82 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 07:56

Tady nekdo zase papkal counselourskou kasi moudrosti ?

Co se radeji zkusit poucit z vytykanych chyb ? Ne to ne, radeji se to pokusime co nejrychleji zahrat do outu, delat, ze se nas to netyka a rozdavat uzitecne rady.  :cool:

Zobrazit příspěvek

No hele ty házíš moudra i kdyby sem někdo hodil odkaz na obrázek kravského lejna, tak tady nedělej ramínka.....leč mluvim s nim úplně normálně a byl bych rád, kdyby nezačal hned rozšiřovat své domněnky a když už byla ta možnost,tak to vyřešil rovnou tam. Fakt není moc košer místo řešením problému se uraženě odlognout a ignorovat.
  • 0

#83 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 10:42

konečně nějaký flame... ale nějak to tu vyhaslo...

Haldethe radši místo 1rebel, 1rebel... piš jména, taky jsem se v tom nějak ztratil, hlavni když krom chudáka Wertina jsou CS oba :laugh: tak prostě není žádné vodítko :shades: kdo je kdo a kdo je lump a kdo dobrej a chudák...

....jinak místo hádání se radši dohodněte, než si koupíme tu drowskou běhnu my, škoda že taky nemáme basu :laugh: ...

...když ji chytili, měli byste jim zaplatit, nebo už to bude furt jen útok na pevnost, samý mrtví, útok na pevnost samý mrtví... a mezitím flame o tom které CS zná pravidla a nebo kdo využívá chyb hry :innocent2:

je já jsem chytrej jak Josifek :cool:
  • 0

#84 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 10:49

Juchuuu :cool:
  • 0

#85 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 10:59

sakra sem zase o něco přišel :cool:
  • 0

#86 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 11:38

No jestli chcete, tak já tam hodím nějaké polínko na zátop:)

řekněme....pán umřel a kamarád šel díky "chybičce" do kobky, pán byl naštvaný, že nevyhrál, tak se odlogl a ostatní si vymyslel, aby to měl sám v hlavě tak jako podložené:)

tak šup na to :shades: :cool:

hlavně já jsem to údajné CSko,co se okamžitě reloguje aby pomohlo ostatním a bla bla bla:)

ale nebýt toho,že jsem se nešel relognout, oni by útočili na prázdnou pevnost:D:D:D však pár lidí ví,že jsem údajně chtěl dělat mrtvýho brouka a "řvěte si před branou jak chcete"...popř. v pevnosti, když utečete base:)
  • 0

#87 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 11:42

Tomi, "enter" funguje aj bez toho, aby si pred jeho stlacenim dal imrvere ":)"

:cool:
  • 0

#88 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 12:25

hlavně já jsem to údajné CSko,co se okamžitě reloguje aby pomohlo ostatním a bla bla bla:)

ale nebýt toho,že jsem se nešel relognout, oni by útočili na prázdnou pevnost:D:D:D

Jak mi tedy vysvetlíš že jsi se neucastnil boje uvnitr pevnosti gruk vs tanur ? Nebo jsi tajne prosel zavrenou branou u ktere jsem stal ? Nestihl si dobehnout z koutu pevnosti zatimco tanur vypil zhruba 4 fully ? Díval si se z povzdálí jak Tanur chcipa jistou smrtí ? Ne ? A kde si teda byl ?

Něco ti řeknu relogoval si z CS postavy doprostřed boje a těma zakecavacíma lživýma poznamkama kolem si dělaš akorat z huby zachodovou mísu. Moje poslední reakce přeberte si to jak chcete. Ale tomi ty by ses měl zamyslet :cool:
  • 0

#89 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 12:28

Kdo rekl jako prvni slovo "krleš" a zacal tak PvP ? :cool:

29.11.2005, 13:09
Téma: Plan na frakcne boje
Přispěl: Lania Benset

Shodou nahod prave zitra to bude presne rok, kdy byl napsan posledni prispevek v sekci : Jednaci Sin - Plan na frakcne boje
Zajimave, opravdu zajimave, mozna ji navstivte, nechte si dat prava.
  • 0

#90 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2006 12:42

Jak mi tedy vysvetlíš že jsi se neucastnil boje uvnitr pevnosti gruk vs tanur ? Nebo jsi tajne prosel zavrenou branou u ktere jsem stal ? Nestihl si dobehnout z koutu pevnosti zatimco tanur vypil zhruba 4 fully ? Díval si se z povzdálí jak Tanur chcipa jistou smrtí ? Ne ? A kde si teda byl ?

Něco ti řeknu relogoval si z CS postavy doprostřed boje a těma zakecavacíma lživýma poznamkama kolem si dělaš akorat z huby zachodovou mísu. Moje poslední reakce přeberte si to jak chcete. Ale tomi ty by ses měl zamyslet  :cool:

Zobrazit příspěvek

Však dobrý,všichni víme,že se sem podíváš ač možná nic nenapíšeš,ale já nemám důvod se nad sebou zamýšlet, neboť to,co tu píšeš,jsou tvé domněnky...ale nebudu ti je brát,možná jen vyvracet:)

Víš...nějakou dobu trvá,než se relognu,také je to asi tím, že Demona není jediné,co dělám;) takže mi to netrvalo pět vteřin:)
Když jsem se logl, vás jsem neviděl, šel jsem se v klídku vyspat do hospody, protože nejsem tak odvážný jako ty a nevyběhnu bez kouzel obranných i útočných na dvě PGčka :shades:
Stál jsem v pozadí a viděl Tanura a vás, vy jste mě asi neviděli, měli jste možná kameru moc blízko u postav, co já vim....a jinak poté,cos dostal odpor, začal ses boostit a házet si všechna ostatní kouzla než jsi ode mě dostal Mordenkainena,a krom toho oba jste mě museli pak vidět,měli jste TS:) toť k bitvě v pevnosti:) přece jen ty IGMS nešli od Tanura

a před pevností, tam jsem ani nebyl....ještě jsem se asi ani nelogl do hry chlapé:)....až pak po boji v pevnosti a potom,co ses ty na truc odlogl, tak my jsme šli pro Gruka do kobky, protože ho zavřel ten strážnej a pustili jsme ho ven, mezitím ještě přišli před bránu další a tam zase haprovalo to,že na mě neměli odpor,takže to tam musel vymydlit Tanur než jsem je stihl naklikat:) a nevím,proč jsi uraženě odešel přes očistec....už jen tím,že Gruka to hodilo do kobky,to bylo v háji a normálně by si tě Gruk zvedl a v klidu by jste odešli...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních