Boj
Pri me dalsi navsteve mesta jsem byl vtazen do konfliktu mezi soucasnymi rebely z jihu a novim Lordem. Nar me potkala na trhu a hned jestli bych nepomohl , ze Lord je v nebezpeci. Sice soucasneho Lorda poradne neznem ,ale je to preci Lord Alicie ,tak jsme, jeste s par dobrovolniky, vysli sviznym krokem smerem k vesnici za Rudou cestu, kde se Lord mel nachazet. Ja vysel z brany jako prvni a narazil na zhluk lidi o kterych jsem si myslel ,ze jdou Lordovi taktez na pomoc. Ale namirene zbrane proti me , mne hned vyvedli z omilu. Nemelo smysl si hrat na hrdinu ,bylo jich vic. Neochotne jsem zvedl ruce na znameni ,ze nebudu klast odpor.Kdyz uz se chystali me svazat, dorazil zbytek Aliciiskych s mestskou gardou.Hned jak zacali rebelove brat roha , ozila i ma odvaha a zacali jsme je pronasledovat. Vse vyvrcholilo ve skryte vesnici v lese. No asi trikrat jsem si stihl vystrelit z luku nez me nakej hromotluk pretahl palicej a ja stratil vedomi.Nastesti takovych jako jsem ja nybolo mnoho a tu rebelskou chatru udolali. Po nabiti vedomi a naslednem rozdychani ukrutne bolesti hlavy nasledoval jeste souboj s mladym drakem. Nevim presne jakou roli v tom hral ten drak ale take byl porazen. Po tom velkem zmatku jsem si snikym ,ani s Lordem ,nestihl promluvit ,co to vsechno melo znamenat a z jakeho duvodu se to vse udalo.
Zlaty Hajek.

Stin te pohlti
Započal
Hiosu
, 15.11.06 21:27
61 odpovědí na toto téma
Odesláno 13.10.2010 19:32
Odesláno 02.02.2011 23:25
Konec?
Je tomu davno co jsem priplul na ostrov. Cizinec. Bez pratel.
To se ale zmenilo behem nekolika dnu. Ares, puma ktera my ukazala cestu do Hajku a uz me pak nasledoval vsude , byl muj prvni a nejvernejsi pritel. Ale zde, na tomto prokletem ostrove sami dlouho nevidrzite. Proto jsem potkaval na sve ceste mnoho pratel,par lasek, ale i mnoho nepratel.Sakra je tomu tak davno a presto jako by to bylo vcera co jsme bojovali proti Ingarovi ci Arenovi.
Byl to zajimavy a pestry zivot. Nelituji niceho co jsem kdy provedl ci jaky zivot jsem vedl.Snad jen toho ,ze jsem nedokazal dostat ostatky Lady Ter do Alici.Ale je cas opustit Alicii a prenechat cest ,bit se za ni,mladsím.
Les je muj opravdovi domov a diky nekolika dobrych pratel tu taky doziji svuj dobrodruzny zivot.
Snad se najde i par dobrodruhu ,kteri si jednou prectou co jsem kdy napsal ,nebo si nechaj odvipravet pribehy o casech minulich.
A treba dokonci to co ja nedokazal.
Je tomu davno co jsem priplul na ostrov. Cizinec. Bez pratel.
To se ale zmenilo behem nekolika dnu. Ares, puma ktera my ukazala cestu do Hajku a uz me pak nasledoval vsude , byl muj prvni a nejvernejsi pritel. Ale zde, na tomto prokletem ostrove sami dlouho nevidrzite. Proto jsem potkaval na sve ceste mnoho pratel,par lasek, ale i mnoho nepratel.Sakra je tomu tak davno a presto jako by to bylo vcera co jsme bojovali proti Ingarovi ci Arenovi.
Byl to zajimavy a pestry zivot. Nelituji niceho co jsem kdy provedl ci jaky zivot jsem vedl.Snad jen toho ,ze jsem nedokazal dostat ostatky Lady Ter do Alici.Ale je cas opustit Alicii a prenechat cest ,bit se za ni,mladsím.
Les je muj opravdovi domov a diky nekolika dobrych pratel tu taky doziji svuj dobrodruzny zivot.
Snad se najde i par dobrodruhu ,kteri si jednou prectou co jsem kdy napsal ,nebo si nechaj odvipravet pribehy o casech minulich.
A treba dokonci to co ja nedokazal.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních