Skočit na obsah

Fotka

Stin te pohlti

• Please log in to reply
61 odpovědí na toto téma

#61 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2010 19:32

Boj

Pri me dalsi navsteve mesta jsem byl vtazen do konfliktu mezi soucasnymi rebely z jihu a novim Lordem. Nar me potkala na trhu a hned jestli bych nepomohl , ze Lord je v nebezpeci. Sice soucasneho Lorda poradne neznem ,ale je to preci Lord Alicie ,tak jsme, jeste s par dobrovolniky, vysli sviznym krokem smerem k vesnici za Rudou cestu, kde se Lord mel nachazet. Ja vysel z brany jako prvni a narazil na zhluk lidi o kterych jsem si myslel ,ze jdou Lordovi taktez na pomoc. Ale namirene zbrane proti me , mne hned vyvedli z omilu. Nemelo smysl si hrat na hrdinu ,bylo jich vic. Neochotne jsem zvedl ruce na znameni ,ze nebudu klast odpor.Kdyz uz se chystali me svazat, dorazil zbytek Aliciiskych s mestskou gardou.Hned jak zacali rebelove brat roha , ozila i ma odvaha a zacali jsme je pronasledovat. Vse vyvrcholilo ve skryte vesnici v lese. No asi trikrat jsem si stihl vystrelit z luku nez me nakej hromotluk pretahl palicej a ja stratil vedomi.Nastesti takovych jako jsem ja nybolo mnoho a tu rebelskou chatru udolali. Po nabiti vedomi a naslednem rozdychani ukrutne bolesti hlavy nasledoval jeste souboj s mladym drakem. Nevim presne jakou roli v tom hral ten drak ale take byl porazen. Po tom velkem zmatku jsem si snikym ,ani s Lordem ,nestihl promluvit ,co to vsechno melo znamenat a z jakeho duvodu se to vse udalo.
Zlaty Hajek.
  • 0

#62 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2011 23:25

Konec?

Je tomu davno co jsem priplul na ostrov. Cizinec. Bez pratel.
To se ale zmenilo behem nekolika dnu. Ares, puma ktera my ukazala cestu do Hajku a uz me pak nasledoval vsude , byl muj prvni a nejvernejsi pritel. Ale zde, na tomto prokletem ostrove sami dlouho nevidrzite. Proto jsem potkaval na sve ceste mnoho pratel,par lasek, ale i mnoho nepratel.Sakra je tomu tak davno a presto jako by to bylo vcera co jsme bojovali proti Ingarovi ci Arenovi.
Byl to zajimavy a pestry zivot. Nelituji niceho co jsem kdy provedl ci jaky zivot jsem vedl.Snad jen toho ,ze jsem nedokazal dostat ostatky Lady Ter do Alici.Ale je cas opustit Alicii a prenechat cest ,bit se za ni,mladsím.
Les je muj opravdovi domov a diky nekolika dobrych pratel tu taky doziji svuj dobrodruzny zivot.
Snad se najde i par dobrodruhu ,kteri si jednou prectou co jsem kdy napsal ,nebo si nechaj odvipravet pribehy o casech minulich.
A treba dokonci to co ja nedokazal.
  • 3

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních