Skočit na obsah

Fotka

Druid / Cleric / Monk

• Please log in to reply
63 odpovědí na toto téma

#61 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 10.02.2007 11:22

No pokud se o tom porad premejsli jako o buildu na test tak problem neni ne :grin: ,ale pokud to chce nekdo rozjet na Demone tak tam tech 40lvl asi tezko poskladas :grin: ikdyz nerikam ze by se me to nelibylo. Precejen by to bylo vyrovnanejsi pak stat proti postave s DMboostem a ze tech 40Dm sem uz tu par postrehl. Je to precejen nefer kdyz ja jako DD(na 30max) potkam prskavku na 40lvl,kdopak asi odejde bez skrabance? :wow:
  • 0

#62 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2007 20:51

no ale počet mnišských útoků se mu počítá... já sem tenhle char chtěl taky jet, jenže mi přišlo problematický ho vyexpit, obranu dáte sice 90, ale s tim pak nikoho netrefíte, navíc sou tu záležitosti typu hod na útok 41 vs 33- netrefil  :grin:  a podobně, klerik si pomoci UeF nastackuje AC taky vysoko a k tomu má AB, se kterym i toho draka trefí, prozože si ho nejdřív dispellne....

Noo co si budem povídat, AC 80 ti v 99% případů bude bohatě stačit :grin: A s tím expením - expil jsem po wipu klerdodraka i druida a druid se mi expil líp, ale možná to bude jen tím, že jsem měl štěstí na lidi do party :wow:
  • 0

#63 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 10:30

Noo co si budem povídat, AC 80 ti v 99% případů bude bohatě stačit :grin:  A s tím expením - expil jsem po wipu klerdodraka i druida a druid se mi expil líp, ale možná to bude jen tím, že jsem měl štěstí na lidi do party :wow:

Zobrazit příspěvek

no asi jo, já to beru tak, že je to dobrej build, ale do PvP má vysokou obranu a žádnej útok, máš tu buildy s obranou o krapet nižší a s daleko vyšším AB, tak sem to myslel, že se mi normálně stává, že mě trefujou, ale já je vůbec (ale to bude spíš tim, že mam obvykle u sebe vlajku, což dává haldu postihů- Antiworld server :grin: )
  • 0

#64 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2007 21:07

Takovej build se stavi primarne na tankovani a ne PvP. Na demone na ustavani Alomara (ale to zvladne kdekdo) a adamit golemy.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních