Skočit na obsah

Fotka

"300"

• Please log in to reply
148 odpovědí na toto téma

#61 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 15:02

Ja uz to cu videeet
  • 0

#62 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 16:33

Ja uz to cu videeet

Zobrazit příspěvek

Právě kvůli tobě po filmu pojedu rychle domů a napíšu tady ty nejlepší momenty, abych ti zkazil zážitek :tongue: a prozradím ti i konec :tongue:
  • 0

#63 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 16:55

Konec? Já myslel že spartany zmasakrujou... to sem asi nemel rikat ze? :)
  • 0

#64 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 21.03.2007 17:01

Tak sem na to byl prave cucnout. Troja, 300 jeste podobnych par kvalitnich snimku a dobrovolne vyhodim televizi z okna. Lidi me to desne zklamalo a to sem od toho moc necekal. Nevim kde se vzal napad srovnavat to k Sincity ktery me vazne nadchlo.

:tongue: Tohle je jen vizualne nakladna testosteronova předbíhačka bez valnýho děje. Nevím ja na to do kina už asi nepujdu
  • 0

#65 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 17:34

A jakej v tom chcete mit dej? Bitva u Thermopyl byla o boji v prusmyku ne? Nevim, ale ja bych tam osobne ani necekal nic vic, nez boj a krev. Necekam od toho zadne fylozoficke mluveni nebo nejake hluboke zamysleni, ale akci.

Pripomina me to tu reklamu:

Potlesk pro holku co nehleda umeni tam kde neni.
  • 0

#66 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 21.03.2007 17:40

A jakej v tom chcete mit dej? Bitva u Thermopyl byla o boji v prusmyku ne? Nevim, ale ja bych tam osobne ani necekal nic vic, nez boj a krev. Necekam od toho zadne fylozoficke mluveni nebo nejake hluboke zamysleni, ale akci.

Zobrazit příspěvek

Problem je ze toho tam az tolik neni pul casu poslouchas uzasne keci a mas detajlni zabery na vypracovany hrudniky :tongue: a to me moc nebere mam radsi vypracovany jiny hrudniky (.)(.)
  • 0

#67 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 17:56

Problem je ze toho tam az tolik neni  pul casu poslouchas uzasne keci a mas detajlni zabery na vypracovany hrudniky  :tongue: a to me moc nebere mam radsi vypracovany jiny hrudniky (.)(.)

Zobrazit příspěvek

teda, zeby konecne prisiel nejaky film, kde sa aj zenske maju na co pozerat? :D
  • 0

#68 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 21.03.2007 17:58

teda, zeby konecne prisiel nejaky film, kde sa aj zenske maju na co pozerat? :D

Zobrazit příspěvek

:tongue: v tom pripade budes v 7 nebi Rydiss jen poslu dumga do hospudky at na to mas klid zvlaste vypracovane hrudniky Xerxese a jeho nekterych nohsledu sou vazne good :tongue:
  • 0

#69 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 20:16

Zobrazit příspěvek

no ta akce je tam hlavni,ale...je to Recko Antika,Persie,trocha deje,historiie a filozofiie s edo toho ocekavalo a chybi to tam,rpoto nekdo rika ze s emu to nelibilo(hnedopich) a dalsi,vetsina rozumne strizlivych "kritiku" byla spokojena,jen k dokonalosti par veci proste chybi :tongue:
  • 0

#70 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 20:24

Problem je ze toho tam az tolik neni  pul casu poslouchas uzasne keci a mas detajlni zabery na vypracovany hrudniky  :tongue: a to me moc nebere mam radsi vypracovany jiny hrudniky (.)(.)

Zobrazit příspěvek

Však pro tebe někteří autoři vymýšlí a tvoří filmy typu "Sexy mimozemské upírky v bikinách", "Bikini v autoumývárně 1-x" atd. :tongue:

Jdu na 300, protože vím, že se mi to bude líbit:) a nehraju si na žádného hyperintelektuála, co chodí jen na některé filmy a říká kecy typu "ten film je o ničem, na takový film bych nešel, nemá to děj, nemá to myšlenku, nemá to...a bla bla bla" (tím nemyslím nic proti tobě;)
  • 0

#71 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 21:47

Já už teď vim že až vylezu z kinosálu po filmu tak vim že si řeknu jak moc skvělej film to byl... tenhle prostě nezklame vzlášť když sem ujetej na starověk...
  • 0

#72 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 21.03.2007 21:51

Však pro tebe někteří autoři vymýšlí a tvoří filmy typu "Sexy mimozemské upírky v bikinách", "Bikini v autoumývárně 1-x" atd. :tongue:

Jdu na 300, protože vím, že se mi to bude líbit:) a nehraju si na žádného hyperintelektuála, co chodí jen na některé filmy a říká kecy typu "ten film je o ničem, na takový film bych nešel, nemá to děj, nemá to myšlenku, nemá to...a bla bla bla" (tím nemyslím nic proti tobě;)

Zobrazit příspěvek

Vis ja od filmu cekat alespon trosku smysluplne naplneni pribehu tohle zdny nema na stupni ubohosti filmu je to rovno takovym velikanum jako Troja nebo Pearl Harbour. Par scen je dobrych ale ne vyjimecnych o textech se neda mluvit protoze tam maj asi tak 20 vet ktery porad opakuji a o jejich obsahu se nema smysl bavit, dej se jaksi nedostavil je to rozvlekly a misty o houně. Pro me to zadny exstaticky zazitek nebyl ani po vizualni strance a kvuli 5 minutam neceho zajimavyho nebudu chodit do kina a tomi ano radsi se budu divat ne hezkou kocku nez na tohle
  • 0

#73 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 21.03.2007 21:55

Já už teď vim že až vylezu z kinosálu po filmu tak vim že si řeknu jak moc skvělej film to byl... tenhle prostě nezklame vzlášť když sem ujetej na starověk...

Zobrazit příspěvek

Jenze tohle je staroveký asi tak jako ta troja vzhledove jaks tak sedej prilby, ty jejich stity hoplony, kratky mece tusim ze se to jmenuje kopis sou nejaky moc prehnany jak kdyby je delali klingoni a to je asi tka vsechno staroveky na tom :tongue: nevim co tam cekas starovekyho Pul hodiny tam vokecava jak sou skveli jen protoze bojuji v radach jako jeden muz pak to pouzijou v 5 minutach boje a nakonec tam 90 procent casu bojujou stejne kazdej jak rambo a barbar connan v jedny osobe ze stoji jeden kolem nej mlati mecem 100 persanu a on jim vesele uhejba. No a to jak ztvarnili perskou jednotku Nesmrtelny je taky uzasna bomba taka chujovina

jestli prijmes radu od odpurce 300 radsi se pdoivej na serial Rim z produkce HBO to se blizi tomu staroveka mnohem vic nez toto
  • 0

#74 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 22:30

Vis ja od filmu cekat alespon trosku smysluplne naplneni pribehu tohle zdny nema na stupni ubohosti filmu je to rovno takovym velikanum jako Troja nebo Pearl Harbour. Par scen je dobrych ale ne vyjimecnych o textech se neda mluvit  protoze tam maj asi tak 20 vet ktery porad opakuji a o jejich obsahu se nema smysl bavit, dej se jaksi nedostavil je to rozvlekly a misty o houně. Pro me to zadny exstaticky zazitek nebyl ani po vizualni strance a kvuli 5 minutam neceho zajimavyho nebudu chodit do kina a tomi ano radsi se budu divat ne hezkou kocku nez na tohle

Zobrazit příspěvek

Já teda nejsem žádnej velkej filmovej kritik, ale nepřirovnával bych to k troje nebo nedejbože k Pearl Harbouru, to tam rovnou můžeš švihnout Titanic:)

hele takhle, teď to radši nebudu rozebírat, nejlepší bude, až sem napíšu své dojmy v pátek či v sobotu po filmu,že jo :tongue:
  • 0

#75 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 22:32

Jenze tohle je staroveký asi tak jako ta troja vzhledove jaks tak sedej prilby, ty jejich stity hoplony, kratky mece tusim ze se to jmenuje kopis sou nejaky moc prehnany jak kdyby je delali klingoni a to je asi tka vsechno staroveky na tom  :tongue: nevim co tam cekas starovekyho Pul hodiny tam vokecava jak sou skveli jen protoze bojuji v radach jako jeden muz pak to pouzijou v 5 minutach boje a nakonec tam 90 procent casu bojujou stejne kazdej jak rambo a barbar connan v jedny osobe  ze stoji jeden kolem nej mlati mecem 100 persanu a on jim vesele uhejba. No a to jak ztvarnili perskou jednotku Nesmrtelny je taky uzasna bomba taka chujovina

jestli prijmes radu od odpurce 300 radsi se pdoivej na serial  Rim z produkce HBO to se blizi tomu staroveka mnohem vic nez toto

Zobrazit příspěvek

tak Řím mohu vřele doporučit :tongue:

a Connana taky(i když je zde zmiňován v jiném smyslu), zrovna si půjdu půjčit všechny díly na DVD, už se moc těším:)
  • 0

#76 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 14:57

Hehe rambo a conan v jedne osobe to uz je hodne drsny:) jako arny a silvestr sou nabusenci ti dva by srovnali ten milion persanu beztak sami :tongue:
  • 0

#77 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 15:22

Myslím někoho z oblasti Prahy :tongue:

Zobrazit příspěvek

Zličín??? dneska jdu s s Bratrem :tongue: tak se tam sejdeme ne??? :tongue:
  • 0

#78 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 15:52

Zličín??? dneska jdu s s Bratrem  :tongue:  tak se tam sejdeme ne???  :tongue:

Zobrazit příspěvek

heeeeeeeeeh:D ale my jdeme zítra :tongue:
  • 0

#79 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 16:38

tak jedna z vicemene pochvalnych kritik... http://www.gamepark....rmopyl_2567.htm
  • 0

#80 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 17:50

heeeeeeeeeh:D ale my jdeme zítra :tongue:

Zobrazit příspěvek

¨

:tongue: :tongue: :tongue: Breeeee aha.. no nic aspon budu moct vyprávět :tongue:
  • 0

#81 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 20:54

prisel jsem, videl jsem, slintal jsem

asi jsem nenarocnej ale muj nazor na film je:

THIS IS SPARTAAA!!!
  • 0

#82 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 21:35

Správně, jdeme si užít film, víme o čem je, víme jaký bude, víme, co od něj čekáme, a ten slavný pán to řekl opravdu dobře: Seru na historii. Delám film podle úžasného komiksu, kašlu Vám na výpravný dokument"
  • 0

#83 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 23.03.2007 07:49

THIS IS SPARTAAA!!!

Zobrazit příspěvek

Tam uvas uz to davaj jo? :))
  • 0

#84 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 23.03.2007 08:04

THIS IS SPARTAAA!!!

Zobrazit příspěvek

Fakt? :clover: tak sem asi jinej jak se me Sincity libilo tak me tohle nudilo do stavu ze sem malem usnul Comics neznam ten bude pravdepodobne lepsi ale tohle me nejak nechytlo
  • 0

#85 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 10:27

Správně, jdeme si užít film, víme o čem je, víme jaký bude, víme, co od něj čekáme, a ten slavný pán to řekl opravdu dobře: Seru na historii. Delám film podle úžasného komiksu, kašlu Vám na výpravný dokument"

Zobrazit příspěvek

akorat ze od toho pana to zni jako originalni myslenka,kdezto od tebe jako od blbce z mnoha dalsich blbcu :clover:
  • 0

#86 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 11:07

Včera sem na tom byl a můžu doporučit. Ale určitě se nemůže líbit všem-někdo se chce odlišit a někoho prostě nezaujal apod- tak je to dycky ;)
  • 0

#87 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 12:10

Neni tam moc krve a detailnich amputaci?
Nemam to rad.

Doporucite vzit na to slecnu :clover:
  • 0

#88 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 12:16

ten film je na krvi a useknutych rukach zalozenej ;)
  • 0

#89 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 12:30

NEzapomen na nohy a hlavy Sepho :clover: Já už to včera viděl..... máte se na co těšit!
  • 0

#90 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.03.2007 12:52

madness? . . . THIS IS SPARTAAA!!!
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních