Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#61 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 15:15

Gratuluju Chuan....já ti říkal, že to půjde rychle...já zrovna běhám s 28 klerikem někde kolem Dionu...snad mě doženeš...ale vlastně...myslím, že když je rozdíl do 9 levelů, tak není penalizace nebo tak něco:)

mág jako "mystic" povolání se ne/expí snadno...snadno se expí summoner a wizzard, má zničující kouzla a za summonera to mlátí kočička většinou, sice mu bere něco XP, ale je to řezna, takže se to dá....klerdové (a vůbec healující povolání se expí nejpomaleji...proto jsem si ho vybra), a jsou také hodně žádáni později...hlavně když se chodí na raidy a kvůli ressům, kdy vrací XP postavám...+ takovej mass ressurection musí být hodně zajímavý:) furt lepší naexpený klerda než dávat za blessed scroll of ressurection nějaký půl mega:)
  • 0

#62 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 18.09.2006 15:15

zdravim. stahujem L2 a chcem hrat na GP je to dobry server?Su tam za PVP body aelbo honor jak wo wow?A ked to stahnem už netreba nic stahovat?Diky za rady noobove :D

Edit"za koho sa oplati hrat??naj na PVP?
  • 0

#63 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 15:21

zdravim. stahujem L2 a chcem hrat na GP je to dobry server?Su tam za PVP body aelbo honor jak wo wow?A ked to stahnem už netreba nic stahovat?Diky za rady noobove :D

Zobrazit příspěvek

:yes: :yes: budeš tam mít určitě hodně kamarádu, jen se neskrývej a rovnou řekni kdo jsi.....
  • 0

#64 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 18.09.2006 15:24

Coze on tam jeste nema ban?!
  • 0

#65 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 18.09.2006 15:25

este to len stahujem jak mam vedet kto som?
  • 0

#66 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 15:35

Zobrazit příspěvek

Stahni to rovnou i me :yes: :yes:
  • 0

#67 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 18.09.2006 15:37

Stahni to rovnou i me :yes:  :yes:

Zobrazit příspěvek

pff prečo tebe to nejde stahnut?Len tebe?
  • 0

#68 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 16:23

PvP tam je, když někdo bude chtít...popřípadě jsou tam OTEVŘENÉ arény....ale dej bacha, když někoho zabiješ a on se bránit nebude, bude z tebe PK? budeš rudě zářit a kdokoliv tě sejme na první pohled :yes:
  • 0

#69 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 16:26

Navic mam dojem, ze kdyz mas karmu, tak je pak sance na drop itemu pri smrti.
  • 0

#70 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 16:33

Ta já začal taky stahovat :yes: jede to poměrně rychle tak snad se mě někdo ujmete :yes:
  • 0

#71 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 16:38

jasne.
je to jednoduche napis
"Chuanetta text (uvozovky znaci ze to je tell)
a pokud sem ve hre dame dame se do friendlistu a jedeeeem :yes:
  • 0

#72 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 16:42

Prima. Hele jeste takovej detailík jak je to s tim patchem ? Neco tu rikal tomi ze ten z GP je špatnej.. Co tedy ? :yes:

Nebo se mam proste ridit timdle navodem ? http://la2.gamepark....p?id=pronovacky

Příspěvek upravil Haldeth: 18.09.2006 16:43

• 0

#73 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 16:48

no L2 sem pařil hoodně dlouho, ale vždycky sem narazil na nemožnost buildování, která dělá tu hru dost stereotipní.. na druhou stranu dělat OL na nějakym pěknym CS vám ukáže, že OL je je prostě nepostradatelnej :yes:
už sem poznamenal že miluju OL? :yes:
  • 0

#74 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 17:06

No mam 21 lvl. D grade vybavu. Jde to pekne. Relax hrani.
Prestup na Human Knight se povedl ;-)
Palika sem si vybrala protoze je to srdcova zalezitost. Zas si nemyslim, ze by byli nejaky velky rozdili mezi povolanim. Ja chci hlavne tanka, coz by Paladin mel byt.

Zobrazit příspěvek

dark avenger je mnohem schopnejsi prezit, palda je...no proste jich moc neni no, na pvp se nehodi vubec a v pve je dark avenger taky lepsi, palda ma snad jen drobounkou vyhodu proti nemrtvakum...ale tlachat ti do toho nebudu
  • 0

#75 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 17:08

Halde jen dál:)to půjde:)

Jinak vše, co je třeba vědět, už napsali tam k sobě vlastně když spouštíš GP klienta na L2, tak tam mají odkazy a popisky:)

v kostce:

1)stáhneš L2 klienta (asi 2,2 GB)
2)stáhneš jejich patch (je to zabalená složka "system")
3)zaregistruješ si u nich acc (máš tam odkaz)
4)nainstaluješ L2
5)smažeš složku system a nahradíš jí složkou "system" z toho patche
6)spustíš klienta a zkonroluješ cestu k exáči (L2.exe.) a ten je v té nové složce "system"

hodně štěstí a dej vědět....kdyžtak stačí dáte enter a "Tomi jednu mezeru a psát:)nebo mi sem písni, jak se postava jmenuje a já si tě už najdu a řeknu, co a jak;)
  • 0

#76 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 17:09

No podle mě má každé povolání v té hře své místo a účel, neříkal bych co je lepší a co horší;)
  • 0

#77 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 17:14

No podle mě má každé povolání v té hře své místo a účel, neříkal bych co je lepší a co horší;)

Zobrazit příspěvek

a to ja zas klidne jo...je videt zes jeste moc nehral na high ratech
  • 0

#78 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2006 22:22

a to ja zas klidne jo...je videt zes jeste moc nehral na high ratech

Zobrazit příspěvek

high raty se mi přímo hnusí
  • 0

#79 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 09:26

Me se Paladin libi. Hraje se mi za nej celkem fajn. A pokud bude mit uplatneni v grupe, budu za nej hrat rad.
Pokud jich ve hre bude malo, tim lepe :yes:

Ale jelikoz se muzu stat z Human Knighta i Dark Avengerem, mrknu na jeho skilly. Treba se pro nej nakonec rozhodnu. Pokud je lepsi v PvE.
O PvP mi nejde.
  • 0

#80 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.09.2006 09:36

Me se Paladin libi. Hraje se mi za nej celkem fajn. A pokud bude mit uplatneni v grupe, budu za nej hrat rad.
Pokud jich ve hre bude malo, tim lepe  :yes:

Ale jelikoz se muzu stat z Human Knighta i Dark Avengerem, mrknu na jeho skilly. Treba se pro nej nakonec rozhodnu. Pokud je lepsi v PvE.
O PvP mi nejde.

Zobrazit příspěvek

No Dark Avenger diky pantherovi aspon neco umlati sam, jinak v grupe je naprosto stejny jako Paladin. Proste vec do ktere vsechno seka.
  • 0

#81 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 09:41

No sem na nej koukal a maji dost veci stejnych, co se tyka obrany sou na tom stejne.
Paladin se leci blessem, Avenger saje z mrtvol.
Hate aury maj oba.
Avenger ma navic toho pantera, to je fakt takova pomoc?
Palik ma Holy blade, k cemu to je? Posvecena zbran? Na nemrtvaky? Je tam dost nemrtvaku?

A jetse otazka mimo, proc se mi P.Def ze stitu nezapocitavan do celkove P.Def?
  • 0

#82 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 09:44

Chuan není žádná náhoda, když se udělá grupa dvě, nebo tři, jde se na raida, a je tam několik stejných povolání:)to je naprosto normální...stejně je nejdůležitější, aby v každé grupě byl jeden nebo dva klerici, někdo, kdo tankuje raida, a několik nabušených wizzardům, co to do něj perou o 106 a doufají, že nezačne řezat je:)

Jinak pak budeš v klanu a budete chodit klanově na raidy;)
  • 0

#83 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 09:47

Nemrtváci jsou běžně v ruinách a hlavně v katakombách, kde se expí ne o 106, ale o 206, je to těžký, ale XP za to stojí a holy blade atd. se hodí

Jinak ten štít...myslím, že je to tím, že se štítem vykryješ x úderů na tebe a do toho se to právě započítává...nebo tak nějak jsem to pochopil:)zeptej se nějakých nabušených bijců nebo vývojářů, na vývojáře jsem odkázal i Bledulku s problémem s lukem:)
  • 0

#84 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.09.2006 09:50

No sem na nej koukal a maji dost veci stejnych, co se tyka obrany sou na tom stejne.
Paladin se leci blessem, Avenger saje z mrtvol.
Hate aury maj oba.
Avenger ma navic toho pantera, to je fakt takova pomoc?
Palik ma Holy blade, k cemu to je? Posvecena zbran? Na nemrtvaky? Je tam dost nemrtvaku?

A jetse otazka mimo, proc se mi P.Def ze stitu nezapocitavan do celkove P.Def?

Zobrazit příspěvek

Panter je dobre zviratko.
A nemrtvaku je tam dost. Ted uz si presne nepamatuji jestli to funguje i na demony a tech je tam taky dost.

Jinak P.def ze stitu: Pri uspesnem vykriti stitem se ti k tvemu P.def pricte P.def stitu. Tj. pri uspesnem vykriti stitem dostanes mensi ranu. Prave tanky maji jako jediny skilly na stity, co zvysuji uspesnost vykryti a skilly typu shield fortress nebo deflect arrow.
  • 0

#85 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 11:24

Sakra sakra, ted fakt nevim co vzit :yes: Asi zustanu u Palika :yes:
  • 0

#86 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 13:10

Co byste doporucili pro wizarda? Mel by hlavne spolupracovat s tim mojim palikem takze ja tank on damage dealer.

Sorcka, necro ci warlock?

No necra bych moc nerad zas Paladin s Necromancerem :yes:
  • 0

#87 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.09.2006 13:19

Co byste doporucili pro wizarda? Mel by hlavne spolupracovat s tim mojim palikem takze ja tank on damage dealer.

Sorcka, necro ci warlock?

No necra bych moc nerad zas Paladin s Necromancerem  :yes:

Zobrazit příspěvek

Mno mag - paladin ma jednu nevyhodu, vlivem velkeho dmg pak mobik prejde z paladina na socku, a ta ma pak trosku problemy to ustat.
Pro tanka je jako dmg dealer tyrant gladiator nebo sword singer atp. Pokud chces k sobe neco kouzliciho tak si spis porid propheta. Ten ma presne ty kouzla co melee character potrebuje.

I kdyz tyhle problemy zacne clovek pocitovat az nekde na levelu 52+. Na to vasem levelu 30 je to uplne jedno.

Warlock je dost samostatne povolani. Ty jeho cubicy jsou spis na solovani a zerou dost expu.

Necro, to sem v zivote videl jednoho necromancera. Tam je to postavena, ze cim mam min zivota tim lepe kouzli, coz je dost riskantni. Tady asi Rydiss by rekla vic, ta za nej chvili hrala.

Celkove ale na malych levelech (do 40) nejsou tyhle veci moc znat.
  • 0

#88 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 14:35

no sem naposledy hrál na dual klientu DAčko + propheta , na lvlvech 50 s Cg equipem sem to rasil v EV a dropoval SBčka pro prophera, s prophetem expí jakejkoli melee suprově, i DA sem dával pěkný pecky a 130 šance na kritikal je na tanka hustá, 3000+ HP a dam z toho 8 lepších stromů(55) než se musim healovat :yes:
ps:panter má v podstatě 2x vyšší atk. ale nepužívá SS takže dáváš dmg de facto ve dvou, má mizernou obranu a životy... musíš si ho hlídat...
do PvP mam zkušenost, že s UD sem tankoval o 15lvlů výš glada kolem 2 minut a mág se SpS o 30lvlů víc mi dal 200 dmg kouzlem :yes:
jinak sranda byla s jednim trpem s daleko vyššim lvlem a equipem, kterej se mi vrh na pantera a já ho stunul a umlátil
-panter funguje dobře na mágy na odlákávání pozornosti
cokoli jinýho máte šanci umlátit se shield stunem kterej považuju za ultimátní a hlavní zbrań palačinky/DAčka

jinak palačinka je supr protože většina potvor v L2 sou nemrtvý nebo demoni...
-teda pokud hraješ na officu kůli funkčnosti skillů, s tim je na neoficu u palačinky problém...

PS:já mam rači DA, jinak sem hrál OL,WC, propheta,EE,TH,glada a trochu trpoše :yes:
PS2:nevíte o sereru, kde funguje sword/blunt mastery u DA i na dýky?rád bych ultimátní mašinu shield stun+kritikaly
:devil:
  • 0

#89 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 14:39

do PvP mam zkušenost, že s UD sem tankoval o 15lvlů výš glada kolem 2 minut

Zobrazit příspěvek

no s tim gladem bych se zas tolik neradoval, gladiator je pve postava to pvp vylozene nevhodna
  • 0

#90 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 14:43

no s tim gladem bych se zas tolik neradoval, gladiator je pve postava to pvp vylozene nevhodna

Zobrazit příspěvek

ehm dam ti tip- dej si multi class glad-Hawkeye/TH a uvidíš ty kritikaly s lukem/dýkou (final frenzy)
jinak když to umíš tak de všechno, dmg out-put nemá špatnej a když se stackuje sword a dual mastery... :yes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních