Na druhu stranu , naco tu zbytocne argumentujes nejakym RP, ide ti len o prachy tak proste tie zenske v slate zabi a nehraj sa tu na nejakeho RP paladina

Odesláno 07.05.2007 09:56
Odesláno 07.05.2007 10:12
uaaaa, ja sem ta posledni, co by argumentovala otrepanym erpe. To tu vybalovali jini. cetls ty posty ? Jediny, co mi brani prejit na shadow je zatim nedostatek penez k jeho nakupu a pak ta neprijemnost s par PK body a tedy nutnost byt par restu mimo mesto.Na druhu stranu , naco tu zbytocne argumentujes nejakym RP, ide ti len o prachy tak proste tie zenske v slate zabi a nehraj sa tu na nejakeho RP paladina
Odesláno 07.05.2007 13:40
to jeste neznamena, že tu aktivně hrajeVzdyt si vcera byl ve hre ...
Odesláno 07.05.2007 13:40
uaaaa, ja sem ta posledni, co by argumentovala otrepanym erpe. To tu vybalovali jini. cetls ty posty ? Jediny, co mi brani prejit na shadow je zatim nedostatek penez k jeho nakupu a pak ta neprijemnost s par PK body a tedy nutnost byt par restu mimo mesto.
Uz davno jsem si vsimla, ze tady stejne nikdo podle presvedceni nehraje. Papirove si tak muzu udelat evil a hrat muzu porad stejne.
Odesláno 07.05.2007 13:47
muhehe, tomu se teda rika ten sprany argument, proc nemenit system brouseni u zlatnika.a jelikoz setris na shadow tak si za 40k koupis mec kerej takovou hodnotu nema, ze?
Odesláno 07.05.2007 14:04
Odesláno 07.05.2007 15:05
bože, ty si taky do úst moc nevidíš, co?chjo,kam ten svět spěje když paladin tu bude běhat s shadowem
ještě že už tu nehraju protože jinak by mě muselo klepnout
kde sou ty starý dobrý časy
Odesláno 07.05.2007 17:35
Odesláno 07.05.2007 18:36
Prosím o radu v craftu. Mam skill zlatníka 380, z toho 80 bodu jsem už udělala na jade. Bohužel se mi stále v nabídce neobjevuje možnost vyrábet z opálu, je to normální?
Kolik ještě jade musím udělat, aby mi naskočil? Nebo musím mít nejdřív opracovaný opál v bledě modrém, aby z něj šlo vyrábět?
Další zmatek mám v opracování kamínků. Dotazovala jsem se tady před časem, jestli pořadí uvedené na foru u kraftu je správné, bylo mi řečeno, že ano. Proč tedy pod volbou dlátka mám pořadí opál-onyx-jade, (přičemž jade už mam bledě modrý, opál modrý a onyx červený), když ve skutečnosti je jade před opálem a onyxem??
Snad jsem to napsala srozumitelně, diky
Odesláno 08.05.2007 05:57
Odesláno 08.05.2007 12:45
Odesláno 08.05.2007 17:31
Děkuji za radu! Opal uz se objevil, muzu ho skillovat na zlatnika, ale zatim z nej jeste nejdou vyrabet sperky, tak nevim.. snad to brzo naskoci.. Nevim, kolik naramku a nausnic to vezme, abych mohla na prstynky a amulety.v kladívku je to přeházený, protože pořadí kamínků bylo kdysi jiné. Ale nemusíš se tím moc znepokojovat... prostě ten červenej se jednou objeví :)
a jinak body ve výrobě šperků skákají po 100vce. U perel je to pak myslím o něco víc. už si to přesně nepamatuju
Odesláno 08.05.2007 17:36
Kdysi davno sem ty cisla mel i nekde napsany, ale uz za ty roky holt zmizeli.Děkuji za radu! Opal uz se objevil, muzu ho skillovat na zlatnika, ale zatim z nej jeste nejdou vyrabet sperky, tak nevim.. snad to brzo naskoci.. Nevim, kolik naramku a nausnic to vezme, abych mohla na prstynky a amulety.
Odesláno 08.05.2007 17:45
Kdysi davno sem ty cisla mel i nekde napsany, ale uz za ty roky holt zmizeli.
![]()
Pokud uz ale delas Opal, tak bys to mela vedet presne sama, pr jakem skill bodu se objevi jaka vec ...
Odesláno 08.05.2007 17:50
No co si pamatuji ja, tak to urcite nenaskakovalo vse najednou ...No to je prave to, ze me se zda, ze driv jak naskocil kaminek do zlatnika, tak z nej slo hned vsechno. Kdezto z opalu jdou zatim jen ty skillovaci veci, ne ty na prodej. Uvidime, jdu domlatit co mam a snad to naskoci.
Odesláno 08.05.2007 18:52
Děkuji za radu! Opal uz se objevil, muzu ho skillovat na zlatnika, ale zatim z nej jeste nejdou vyrabet sperky, tak nevim.. snad to brzo naskoci.. Nevim, kolik naramku a nausnic to vezme, abych mohla na prstynky a amulety.
Odesláno 09.05.2007 08:25
Odesláno 09.05.2007 08:27
cetls ty prispevky vyse ? To ze sem napsala, ze se erpe neohanim, ani ze pismenka RP nepouzivam jako substituci carek ve vete, neznamena, ze ve hre erpee nehraji.Ale ked vravis ze ti je RP ukradnute a asi sa aj v hre tak spravas tak to proste sprav,,
Ja osobne byt paladin tak sa nato nedam v ziadnom pripade aby som kvoli kraftu menil presvedcenie ,, len pozor ked ta potom stretnu dobry paladini![]()
A z hladiska RP keby si to chcela brat ,tak tie cierne perly alebo co to vlastne mas rozožieraju dobrym hračom ruky a odpadavaju ti končatiny tak ich musis proste zahodit inač bude steba zmrzačena postavička
Odesláno 10.10.2008 20:23
Odesláno 10.10.2008 21:38
Odesláno 11.10.2008 11:08
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních