A proc vlastne kazdej kouzelnik touzi po brneni? Je to jen obrana plus 13 tedy o 8 vic nez roba, tech osm bodiku krasne dozenu z obratnostniho bonusu a prevysim kdyz budu mit epicke uhybani. Jo jeste jetu 8 za stit, takze i bez stitu budu ztracet asi pet no to neni tak moc. Neni pak lepsi misto samospousteciho klidneho kouzla pouzit samospoustci rychla? Ja si myslim ze je to vic nez Ac +5. Jedine co my bude trochu vadit je o neco nizci TO kouzel.
No a pokud jde o stit, v palete NWN jsou i stity ktere maj selhani kouzla 0 a dokonce i nektere -5%.
Ale pokud by nekdo opravdu uvazoval o znemozneni dalsi veci kouzelnikum, chtel bych vazne vedet proc se prvne nezajima proc muze kdejakej bojovnik vyuzivat Oc z akrobacie.
Z brnenia a stitu je lepsi typ AC, verd brnenie je 8+7 a stit 3+4 (soket 3+6) a toto nahradit robou +6 alebo aka je najlepsia urobitelna je trocha slabe .. da sa to potom vytlacit vyssie obratnostou, ale urcite je pohodlnejsie to vyriesit brnenim, a namiesto obratnosti posilnit odolnost, ktoru najme mág potrebuje (ma 4 HD).
Co sa tyka inych epickych featov zacinajucich na auto(quicken, silent) tak tie su nanic.
Este k tomu je craft na Demone taky mily, ze exc. vyrobky su odlahcene - priam ako robene pre sorcky/magov a tak jediny nevyhoda je nutnost sa vyzliekat pred spankom.
Ale ako uz vravel Asc, neviem preco to komu vadi .. na expenie to moc vyuzit nejde - kedze to tie sorcky mozu mat najskor na lvl27 ale predpokladam ze to maju aj neskor .. pak zostava len to neexistujuce PvP, resp. trocha existujuce ale dovolim si zapochybovat u zmysle tejto upravy, skor by som sa uberal smerom upravy IGMS, ktora sa uz davno navrhovala aj s realnymi moznostami upravy (nie zrusenia).