Skočit na obsah

Fotka

Zen Archer II

• Please log in to reply
76 odpovědí na toto téma

#61 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2006 19:32

nechci se chovat jako hnidopich, ale tenhle build bych rád viděl, protože mi TO s +12 buffem vyšlo cca 36
to by mě hodně zajímalo, jak si to postavil  :angry:

Zobrazit příspěvek

mozna si zapomnel na spell focus

10+9+3+15+6=43
  • 0

#62 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2006 05:27

mozna si zapomnel na spell focus

10+9+3+15+6=43

Zobrazit příspěvek

hm, tak mi řekni, jak chceš mít 3 GW a k tomu 2 epic featy, navíc ti nezbyde nic na epic Wspecku, žádný epic kouzla ani automatický
a to +3 je za co?
  • 0

#63 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2006 07:33

+3 je darek od Bioware, prej je imploze slaba....
  • 0

#64 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2006 08:14

hm, tak mi řekni, jak chceš mít 3 GW a k tomu 2 epic featy, navíc ti nezbyde nic na epic Wspecku, žádný epic kouzla ani automatický
a to +3 je za co?

Zobrazit příspěvek

hmm, to se mi líbí že někdo kecá místo toho aby si to zkusil...

wisdom: 18 +7 + 3 epic feat +12 boost = 40/+15

21. lvl war 2 featy (wisdom + zaměření epic)
22. lvl war 1 feat ( +2AC)
23. lvl war
24. lvl war 2 featy (specka + epic specka
25. lvl mnich
26. lvl mnich
27. lvl mnich 1 feat (wisdom)
28. lvl klerda (21. lvl)
29. lvl klerda
30. lvl klerda 2 featy (3. wisdom + epic zaměření na vzývání)

klidně to můžeš jet že dáš monka na lvlech 7, 17, 27, budeš mít o 1 nižší BAB ale to je stejně jedno...příště si to na testu vyzkoušej než mě začneš obírat o drahocené minuty mého drahoceného času :angry:
  • 0

#65 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2006 08:17

no je teda pravda, že na ctf mě ještě nikdy nezabili implozí ...

Zobrazit příspěvek

hmm, za koho ve hře hraješ? tipoval bych to podle vyjadřování na Dulina nebo Dwalina.. :angry:

když máš klerdu se základem výdrže 23 +/- +6 za odolnost + 4 za kouzla + 6 čarozpyt +5 amulet na savy....to je +44 na save proti magii tak seš vysmátej žejo
  • 0

#66 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2006 08:36

hmm, to se mi líbí že někdo kecá místo toho aby si to zkusil...

wisdom: 18 +7 + 3 epic feat +12 boost = 40/+15

21. lvl war 2 featy (wisdom + zaměření epic)
22. lvl war 1 feat  ( +2AC)
23. lvl war
24. lvl war 2 featy (specka + epic specka
25. lvl mnich
26. lvl mnich
27. lvl mnich 1 feat (wisdom)
28. lvl klerda (21. lvl)
29. lvl klerda
30. lvl klerda 2 featy (3. wisdom + epic zaměření na vzývání)

klidně to můžeš jet že dáš monka na lvlech 7, 17, 27, budeš mít o 1 nižší BAB ale to je stejně jedno...příště si to na testu vyzkoušej než mě začneš obírat o drahocené minuty mého drahoceného času  :angry:

Zobrazit příspěvek

přesně tenhle build sem zkusil, ale wary sem měl preepic a proto sem něměl GW, to mi na tom nesedělo, já "nekecam", chtěl sem akorát vědět postup, protože mi to tak nevyšlo..
PS:někdy mi připadá, že je tady "stará garda" chytrá až na půdu, prostě si každej hrabete na sebe, žádný novoty ...
  • 0

#67 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2006 11:45

PS:někdy mi připadá, že je tady "stará garda" chytrá až na půdu, prostě si každej hrabete na sebe, žádný novoty ...

Hele když napíšeš něco takovýho:

nechci se chovat jako hnidopich, ale tenhle build bych rád viděl, protože mi TO s +12 buffem vyšlo cca 36
to by mě hodně zajímalo, jak si to postavil  :angry:

, tak se nediv, že tě někdo v lepším případě opraví, v horším pěkně setře. Tvůj tón byl totiž taky poněkud odvážnější než by příslušelo tvým znalostem :angry:
  • 0

#68 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 18:36

9war/2wiz/19AA - nebude mít bez uncany dodge problémy vyexpít?strácim dex do obrna i při přečíslení střelcema?díky

edit:pardon za špatnej topic, sem sepřekouk, otázka platí :yes:
  • 0

#69 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 28.08.2006 18:42

9war/2wiz/19AA - nebude mít bez uncany dodge problémy vyexpít?strácim dex do obrna i při přečíslení střelcema?díky

Zobrazit příspěvek

mas vyhodu ze z pocatku si s dex (aka robou) nemusis lamat hlavu, staci sehnat fullplate a dost dlouho budes mit vetsi OC, nez s robou. samozrejme umerne tomu jak pri expenim budes mit dobre vecisky na boost dexi. ale zas je lepsi si sehnat exc, ze, kvuli tomu snizeni vahy.
osobne si ale myslim ze bu uz jen 1wiz a 10 waru (ten desatej po epicu), nebo 2 bardi, ale to je otazkou priorit co tam chces mit vic, a jestli ti nebude stacit vysoke AB a budes muset stale kouzlit TStrike, tak je lepsi ten wizlik. - ovsem podminka nejaka ta intosa.
  • 0

#70 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 18:49

mas vyhodu ze z pocatku si s dex (aka robou) nemusis lamat hlavu, staci sehnat fullplate a dost dlouho budes mit vetsi OC, nez s robou. samozrejme umerne tomu jak pri expenim budes mit dobre vecisky na boost dexi. ale zas je lepsi si sehnat exc, ze, kvuli tomu snizeni vahy.
osobne si ale myslim ze bu uz jen 1wiz a 10 waru (ten desatej po epicu), nebo 2 bardi, ale to je otazkou priorit co tam chces mit vic, a jestli ti nebude stacit vysoke AB a budes muset stale kouzlit TStrike, tak je lepsi ten wizlik. - ovsem podminka nejaka ta intosa.

Zobrazit příspěvek

no mam u postavu ž rozjetou,tak uvažuju, jestli ji budu expit, zatim se držim vzadu a na lvl 10 semse dostal v poho s 2x +2 dexprstenama a lískovym lukem, nic jinýho nemam, prot archerům chystam odrážení šípů, jinak toho 2. wiza chci kuli 30(+6hody) spelkraftu, malý chrániče bojovníka stejně asi potřebovat nebudu, jinak o AB se nebojim, to bude 65+, AC odhaduju na 55 , dmg s verdem 30-60 ..
kdybych to jel 10rogue/1wiz/19AA tak oportunistou dam se sneakem o 1 vyšší AB a ješte 5d6 dmg, ale na ty sneaky se nechi spolýhat, +6 dmg wara mi připadá jistějších... ale zas to má uncany dodge...
  • 0

#71 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 28.08.2006 18:53

no mam u postavu ž rozjetou,tak uvažuju, jestli ji budu expit, zatim se držim vzadu a na lvl 10 semse dostal v  poho s 2x +2 dexprstenama a lískovym lukem, nic jinýho nemam, prot archerům chystam odrážení šípů, jinak toho 2. wiza chci kuli 30(+6hody) spelkraftu, malý chrániče bojovníka  stejně asi potřebovat nebudu, jinak o AB se nebojim, to bude 65+, AC odhaduju na 55 , dmg s verdem 30-60 ..
kdybych to  jel 10rogue/1wiz/19AA tak oportunistou dam se sneakem o 1 vyšší AB a ješte 5d6 dmg, ale na ty sneaky se nechi spolýhat, +6 dmg wara mi připadá jistějších... ale zas to má uncany dodge...

Zobrazit příspěvek

no ono do 9-11 lvl se to expi samo(ale pak uz zavisi dost na otravenosti/nadseni), staci vedet kde, a nepotrebujes nic krom dobreho luku od 4lvl, a hromadu sipu od tondy..
no s tim wizem, ono prave i bard ma spelcraft, a hlavne oproti wizlovi UMD. no otazka priorit
a s tim roguem, myslim ze 13r/1b(w)/16AA je silnejsi, nebo jeste lepsi 16r/1/13(podle toho jak chces vyuzit rogueovych bonus featu;) ).
edit: navis s tim bardem mas moznost +1 ab na chvilku :D, a toho Tstrike taky (ale v dost omezene mire)
a to AB tak nejak nad tech 60+ je u vsech tech buildiku, pac jsou dobry luky.
  • 0

#72 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 18:55

no ono do 9-11 lvl se to expi samo(ale pak uz zavisi dost na otravenosti/nadseni), staci vedet kde, a nepotrebujes nic krom dobreho luku od 4lvl, a hromadu sipu od tondy..
no s tim wizem, ono prave i bard ma spelcraft, a hlavne oproti wizlovi UMD. no otazka priorit
a s tim roguem, myslim ze 13r/1b(w)/16AA je silnejsi, nebo jeste lepsi 16r/1/13(podle toho jak chces vyuzit rogueovych bonus featu;) ).

Zobrazit příspěvek

no a jak častá je imka na sneak? :)
jinakten šmoula s rogouem otevře boss poklady :yes:
  • 0

#73 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 28.08.2006 18:59

no a jak častá je imka na sneak? :)
jinakten šmoula s rogouem otevře boss poklady  :yes:

Zobrazit příspěvek

nehlede na to ze sneak vyuzijes u dvou bosspokladu, no da se rict ze i trech (ale dost omezene)
no ale to je jen nemala skutecnost, kterou neni treba zduraznovat ;)
  • 0

#74 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 19:02

nehlede na to ze sneak vyuzijes u dvou bosspokladu, no da se rict ze i trech (ale dost omezene)
no ale to je jen nemala skutecnost, kterou neni treba zduraznovat ;)

Zobrazit příspěvek

takže stručně, pro blba :yes: , vyskytujou se kromě nemrtvejch moby se sneak imkou?
  • 0

#75 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 28.08.2006 19:07

takže stručně, pro blba  :yes: , vyskytujou se kromě nemrtvejch moby se sneak imkou?

Zobrazit příspěvek

tady jde hlavne o to za co ti to vic sedne, ten valecnik dokaze dat solidni ranu, ne tak jako zenak, ale da ji peknou, ten zlodejovej zase dava pekny sneaky (ale musis je davat no).. kdyz to nakombinujes s urcite dulezitym featem called shot (cilenej) tak je to pekny, ale je to poradnej zrout sipu.
a vim ze vyskytujou;) i dokonce s imkou na piercing (bodne) zraneni
ale zase bez toho uncany dodge, a epic dodge, ten valecnikovej to ma trochu tezsi no, kdyz se k tobe nejakej ten "mob" dostane, coz neni tak nemozny.
  • 0

#76 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 19:40

tady jde hlavne o to za co ti to vic sedne, ten valecnik dokaze dat solidni ranu, ne tak jako zenak, ale da ji peknou, ten zlodejovej zase dava pekny sneaky (ale musis je davat no).. kdyz to nakombinujes s urcite dulezitym featem called shot (cilenej) tak je to pekny, ale je to poradnej zrout sipu.
a vim ze vyskytujou;) i dokonce s imkou na piercing (bodne) zraneni
ale zase bez toho uncany dodge, a epic dodge, ten valecnikovej to ma trochu tezsi no, kdyz se k tobe nejakej ten "mob" dostane, coz neni tak nemozny.

Zobrazit příspěvek

no to ,že se ke mě někdo dostane sem zatim řešil stilem
1)stát, abychnenabali víc mobů, ustřílet (mam hodně HP) a pak vyléčit
2)útěk :yes:
  • 0

#77 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 28.08.2006 20:18

proti archerům chystam odrážení šípů

na odrazeni sipu zapomen, to s lukem nejde, musis na to mit alespon jednu ruku volnou a luky jsou obourucni zbrane
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních