WoW
Odesláno 30.10.2007 14:52
Jink SM sem sel 3x a padl mi skoro vsechno co sem na wara chtel krom helmičky no....takže si myslim že ten drop je tam v cajku taky.
Odesláno 30.10.2007 16:46
Teda ovšem pokud tam neni nejaka roguna co si myslí že je střed vesmíru a myslí si že když budue skákat pred mobem dopředu a do zadu že ho zmátne a cestou chytat agro od všech mobu kolem :)
Hahahha presne

Co uz roguna :D divny class ale preto ho mam tak rad
Odesláno 30.10.2007 16:52
Obcas si rikam, ze to je jen hra, takze bych nemela prskat a nadavat, kdykoli mi nejaky rogue da need na healovaci klacek, nebo ze mi uz po patnacte nepadli ty ******* gate :), ale ono to nekdy proste nejde. Asi chapete proc hehe.
Jinak docela vam nezavidim ty battlegroundy za alianci. Nevim proc, ale lidi, kteri za alianci hraji, jakoby nic nevedeli o tymove hre, nebo to proste ignoruji. Aliance ma 2x vic twinku ( lvly 19, 29, 39 atd, s top modrou, nebo filajovou vybavou pro prislusny lvl potrebny pro bg a s enchanty, ktere vetsinou smrtelnik bez tehle vybavy neustoji) a stejne prohrava. To co psala Amazonca je smutna pravda. Muzete na ne v bgs nadavat, proklinat, prosit ... proste cokoli a oni si stejne budou delat svoje. Budou uprostred wsg znovu a znovu nabihat na hrace hordy a vlajku si nechaji probehnout kolem drzky, nebo budou utocit na budovy v AB a aniz by se ujistili, ze je vlajka jejich, bezi zase dal. V Alterac Valley uz to je krapet lepsi, pze pocet hracu je v tomto bg celkem velky, takze pomer tupcu a hracu, kterym jde taky o neco vic se vyrovna :).
Ovsem tohle byl muj hlavni duvod, proc jsem presla k horde. Ten pocit bezmoci a otupelosti, kdyz prohrajete uz 20 bg v rade se mi vubec nezamlouval a o tech namyslenych idiotu a arogantnich sasulu, kteri u aliance hrali, se radsi ani nezminuju. Neznamena to sice ze by u hordy byli jen svetci a skveli lide, ale je jich podstatne vice, nez u aliance.
Tak. A navic mi nesedeli ti smesni gnomove, kteri umi tak akorat dobre zarvat, kdyz je kuchnete, lidi vypadaji jako prekrmeni veprove, o night elfech se radsi ani nezminuju, vsechno o nich vam vysvetli Oxhorn :), no a draeneici ... hmm well, vypadaji jako ryby, kterym buh zapomel prisit zabra no a ti jejich mamuti? Kriste! Jedini sympataci teda zustavaji trpaslici :)
No preju hodne stesti. Snad se nekdy setkame v nejake bitve hehe
Maucta
Odesláno 31.10.2007 09:17
..
Tse, hrat za bandu krav, umrlcov, ktorych niekto zabudol zakopat, zelenych a modrych oblud s klami, non-hetero jazdcov na pstrosoch je len pre sialene povahy. Cize pre kostejku ako stvorene

U nas si kazdy hordak co dosiahne 65-70 lvl mysli, ze to je pravy cas aby prisiel do darkshire, redridge a ukazal tym 20 lvl aliancnikom aky je strasne krvilacny horde bojovnik. Nie , ze by to bol nejaky velky problem , s ich PvP skillom naucenym na zabijani low lvl, je ich likvidacia zalezitostou chvilky

K BG, necudujte sa , ze v twink bg hraju blbci, tym nejde pri ich vybave ani o honor ani o vyhru len o ukazovanie svojho equipu. Na vyssich BG sa clovek stretne aj s blbcami ali aj horde zhruba v rovnakom pomere, vyhry su tiez zhruba rovnake. Teda az na patch 2.3 kde podla toho co som skusal ali v AV nema sancu vyhrat.
#846 Host_Ammazonca_*
Odesláno 31.10.2007 09:30

Odesláno 31.10.2007 12:02
Pekne skupinka ludi na Team Speak,Ventrilo a ide sa koordinovane...aj vo velkom BG skupinka odhodlanych bojovnikov moze obratit stav :)
A na lvl 70 je to vyrovnane.Ale je pravda ze som davno nebol pvp :)
Odesláno 31.10.2007 12:04
Něco podobného jsem viděl i za hordu. Horda kontrolovala všechny body, takže se všichni přesunuli do stables, a i když aliance obsadila všechny ostatní nechráněné body zpět, pro většinu lidí to nebyl dobrý důvod opustit stables. A tehdy je potřeba méně důvtipným jedincům naznačít, co se děje dřív, než na to prohrajíPvP Arathi včera. Alliance vyhrává, držíme věže, všechno klape. Při skore 1990 pro Allianci se najednou bodový růst zastaví. Konečný výsledek Alli-Horda 1990/2000. Stále tvrdím, že je horda něčím záhadným zvýhodněná, je to všechno dost pofiderní

Odesláno 31.10.2007 15:39
Něco podobného jsem viděl i za hordu. Horda kontrolovala všechny body, takže se všichni přesunuli do stables, a i když aliance obsadila všechny ostatní nechráněné body zpět, pro většinu lidí to nebyl dobrý důvod opustit stables. A tehdy je potřeba méně důvtipným jedincům naznačít, co se děje dřív, než na to prohrají

[/quote]
Jo tak tohle se deje casto. Teda skoro porad. Jakmile je vsecko vase/jejich, tak hr na stables. Rudo pred ocim, zabijet zabijet a nejakych budouv, ktere nepritel nejak vzal zpatky si nevsimat. Tady uz nepomuze nic. Psat je zbytecne. Nejhorsi jsou wsg 10 - 19. Tam je pretwinkovano a obycejne tyhle bgs proste vynecham.
#850 Host_Ammazonca_*
Odesláno 01.11.2007 09:58
Jupííííííí, první historické vítězstvítquote=Freppi Nerisen,31.10.2007, 12:04 ]
Něco podobného jsem viděl i za hordu. Horda kontrolovala všechny body, takže se všichni přesunuli do stables, a i když aliance obsadila všechny ostatní nechráněné body zpět, pro většinu lidí to nebyl dobrý důvod opustit stables.

Stále plánujeme výpravu do Scarlet Monastery, ale buď jsou ti hráči tak líní nebo nevím, ale nemůžem sehnat potřebnou partičku. Chtěli jsme požádat šéfku naší guildy, jestli nás neprotáhne a včera jsme zjistili, že zrušila účet se 3mi postavami a přešla k hordě, to jsou šoky

Odesláno 01.11.2007 12:31
Odesláno 01.11.2007 12:34
Citite se to dat ve trech? Myslim, ze bysme to mohli dat, ale bude to trosku delsi a uvidime jak pujdou bossoveJupííííííí, první historické vítězství
Sice o pár bodů, ale je to tam.
Stále plánujeme výpravu do Scarlet Monastery, ale buď jsou ti hráči tak líní nebo nevím, ale nemůžem sehnat potřebnou partičku. Chtěli jsme požádat šéfku naší guildy, jestli nás neprotáhne a včera jsme zjistili, že zrušila účet se 3mi postavami a přešla k hordě, to jsou šoky

Si rikala ze pritel je war. Utankuje to? Uhealujes to?
Odesláno 01.11.2007 13:25

Odesláno 01.11.2007 14:22
S warrem, priestem a hunterem a petem jako offtankem byste meli slavit uspech :) Dulezity je rezat vsichni jednoho moba aby nestacil zdrhnout a tahat je dostatecne daleko od ostatnich. Na knihovnika at zustane healer venku z mistnosti a mate to doma :)Citite se to dat ve trech? Myslim, ze bysme to mohli dat, ale bude to trosku delsi a uvidime jak pujdou bossove
![]()
#856 Host_Ammazonca_*
Odesláno 01.11.2007 14:34
Nemám tucha, ještě jsem tam nebyla.. Máme ještě jednoho wara na výpomoc, takže bychom byli 4 (ale ten chodí až navečer). Vidím jediné východisko - vyzkoušet to, maximálně si poležímeCitite se to dat ve trech? Myslim, ze bysme to mohli dat, ale bude to trosku delsi a uvidime jak pujdou bossove
![]()

Odesláno 01.11.2007 14:37

A ja stejne hrava jenom vecer. Prez den jen obcas v praci, ale to jsou chvilky to neni na nejake dungy.
Dulezite je jak psal Deek lakat je vzdy kus dozadu a mlatit je po dvou, max trech, ale hlavne nenechat na sebe nalakat skupinky dve to je pak problem.
Jeste ze my hunteri umime predstirat smrt

#858 Host_Ammazonca_*
Odesláno 01.11.2007 14:44
Jasný, tento postup provozujeme vždy, když to jde, tak není důvod to hnát za každou cenu. Já bych si ráda odnesla nějakou pěknou věcičku a ne natrženou.... ehm.. garderobuNo prinejhorsim wipneme tak co. Ja se smrti nebojim
![]()
A ja stejne hrava jenom vecer. Prez den jen obcas v praci, ale to jsou chvilky to neni na nejake dungy.
Dulezite je jak psal Deek lakat je vzdy kus dozadu a mlatit je po dvou, max trech, ale hlavne nenechat na sebe nalakat skupinky dve to je pak problem.
Jeste ze my hunteri umime predstirat smrt

Odesláno 01.11.2007 14:46
Ale co. Uvidime, zkusime

#860 Host_Ammazonca_*
Odesláno 01.11.2007 15:02

ammazonca dufam ze to pritelovy vadit nebude :D
#862 Host_Ammazonca_*
Odesláno 01.11.2007 15:11
Jasně že ne, proč by mělo? My budem rádi, aspoň by to bylo rychlejší. Uvidíme, jak to půjde v té slabší sestavě a pak se můžem domluvit.ked tak vas mozem pretiahnut napiste sem kedy by ste chceli ist a ked budem doma no problemo
ammazonca dufam ze to pritelovy vadit nebude :D

Odesláno 01.11.2007 16:17
Ja jsem zustala na Moonglade ... Ani nevim proc, ale uz se mi nejak nechce menit server. Momentalne mam troli samanku Junoo lvl 29. Nejlepsi je pri lecbe twink warrioru v bg :). Doufam ze tam nekoho z vas potkam hehe
Taky na moonglade? No vida panečku, to abych si odmrazil account, takovej healerek by se mýmu bojovníkovi zrovna docela hodil. Jesti teda nehraješ za alianci *odplivne si*

((už sem na foru dlouho nebyl, tak je to malinko zastaralá informace))
Příspěvek upravil Gamus: 01.11.2007 16:25
Odesláno 01.11.2007 17:47
Odesláno 01.11.2007 18:04
Off.: Ne ze bych teda nekdy WoW hral nebo chystal se hrat, nicmene - co to znamena slovo "twink" pripadne jeho jine pouziti?
To už tu někde padlo a jestli se dobře pamatuju, tak je to postava hráče, který již dosáhl vysokého lvlu a tuto novou postavičku si patřičně "zabezpečil", takže na převyšuje ostatní hráče stéjného lvlu protože většinou nosí mnohem a mnohem lepší vybavení, než by mohl sám na tomto lvlu získat.
Odesláno 01.11.2007 18:18

Odesláno 01.11.2007 18:57
Většinou maji ten nejlepší equip na daný lvl, s drahými enchanty za které by normální hráč neutrácel, protože na vyšších lvl najde equip lepší a znovu enchantovat by byla velká ztráta peněz.Off.: Ne ze bych teda nekdy WoW hral nebo chystal se hrat, nicmene - co to znamena slovo "twink" pripadne jeho jine pouziti?
Tito hráči pak chodí battlegroundem, a doslova popravují jiné hráče jen s průměrným equipem, jsou schopní vyhrát i 5 vs 1.
Většinou jde o hráče mdlého rozumu, kteří sice vedou tabulku v počtu zabití, ale že jejich team dostal v CTF 3:0 je moc nebere.
tady je profil jednoho twinka.
BTW Basilisk Hide Pants mám na skladě, kdyby někdo měl zájem (klidně i z aliance)

Odesláno 01.11.2007 19:06

Odesláno 01.11.2007 19:30
Hmm krása, běží to po battlegroudu s vlajkou, po cestě na něho naskáče celý druhý team a on má tu drzost, že ne aby utíkal ale ještě je klidně všechny zmlátí na hromadu aniž by mu ubrali aspoň půl HP. Svinstvotady je profil jednoho twinka.
BTW Basilisk Hide Pants mám na skladě, kdyby někdo měl zájem (klidně i z aliance)

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních