Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#811 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 19:29

a jen tak mensi poznamka, ktera neni dulezita, ze. Knez ve shadow forme nemuze kouzlit kouzla ze skoly Holy. Ale to je nepodstatne, ze.  :wink:

Zobrazit příspěvek

A?? healuje sa cez vampiric :devil:
a ano mas pravdu..
  • 0

#812 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 19:45

Zobrazit příspěvek

pochop boy...

mne je to uplne fuk :))
ja uz wow moc nehram.
Neviem ake hiend raidy chodis atd ale v kazdej solidnej-guilde co raiduje TOP maju rogue svoje miesto :devil: hmm preco asi ?? hmmm

Byt prvy v damagemetri nie je to podstatne === toto nepotrebuje fakt ani komentar rogue je len na DMG. Je to jeho jedina vyzitka :)
TAKZE JE TO TO NAJPODSTATNEJSIE

Tak by som bol rad keby si mi objasnil co je pri rogue podstatne ked nie dmg...asi tie buffy co ma hmm :wink:
  • 0

#813 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 22:42

A?? healuje sa cez vampiric  :devil:
a ano mas pravdu..

Zobrazit příspěvek

ano, vampir leci, ale vyleci kolik? Moc ne a pravdu obcas mit nechci ;)

Rogue by v parte asi chybet nemel. Pokud je spravne "pouzit", tak pry dokaze nadelat hezke skody. A ono neco otevrit se hodi tez, kdyz nejsou klice.
  • 0

#814 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 29.10.2007 02:12

pochop boy...

mne je to uplne fuk :))
ja uz wow moc nehram.
Neviem ake hiend raidy chodis atd ale v kazdej solidnej-guilde co raiduje TOP maju rogue svoje miesto  :devil: hmm preco asi ?? hmmm

Byt prvy v damagemetri nie je to podstatne ===  toto nepotrebuje fakt ani komentar rogue je len na DMG. Je to jeho jedina vyzitka :)
TAKZE JE TO TO NAJPODSTATNEJSIE

Tak by som bol rad keby si mi objasnil co je pri rogue podstatne ked nie dmg...asi tie buffy co ma hmm  :wink:

Zobrazit příspěvek

ano rogue je len na damage, a nic ine nevie, ale prd ti pomoze ze je prvy v damagemetri ked pri pouziti inej classy namiesto neho da cela grupa viac damage ako s nim.
  • 0

#815 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 29.10.2007 12:33

těžší.  :devil:

Tak jako tak Ammazonco přeju hodně zdaru a držím palce ať se tvému priestikovi vede co nejlépe.
:devil:

Zobrazit příspěvek

Díky, po pročtení vzorů na wow netu a vlastním uvážení to zátím nechám v té holy verzi. A pokud to nepůjde, je tu stále možnost vykoupení bodů a startu od nuly jiným směrem. Co se týče mé dosavadní praxe, tak teď jsem zkoušela vlézt do Arathi PvP a bylo to opravdu smutné, pohybovala jsem se víceméně na hřbitově :wink: (Na obranu musím říct, že jsem lvl 34 a 99% ostatních bylo 39). No každopádně po priestech jdou všichni jak slepice po flusu, navíc dle mého názoru je horda dost zvýhodněná, protože ty jejich některý finty, nad tím zůstává rozum stát. Asi měli vydavatelé strach, že za ty "zlé" nikdo nebude hrát, tak jim dali určité výhody. (Z asi 15ti her Alliance nevyhrále JEDINOU). Co mě vytáčí je to zmámení, člověk tam stojí ve stuntu jak jouda, nepřítel ho obskáče a já můžu jen stát a čekat, až mně umlátí. :devil:
  • 0

#816 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 13:22

No ja chodim hlavne WSG.
A celkem jsem se take navztekal.
Ale nenech se odradit.
I kdyz na 34lvlu to nema moc cenu chodit.
Desne me stvou twinkove, ti jdou krute poznat. Klidne meli i o 1500HP vice jako ja :devil:
Vetsinou jsem jen prohraval. (aliance)
Ale vcera byl nejaky dobry den a lide i pochopili, ze nejaka strategie je k necemu a 8 vyher v rade. Parada. Hnedka sem si poridil novy luk a prstynek :wink:
Do tech battlegroundu se oplati chodit tak 28-29, 38-39 atd.. at mas vsechny potrebne skilly.
  • 0

#817 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 29.10.2007 14:04

No ja chodim hlavne WSG.
A celkem jsem se take navztekal.
Ale nenech se odradit.
I kdyz na 34lvlu to nema moc cenu chodit.
Desne me stvou twinkove, ti jdou krute poznat. Klidne meli i o 1500HP vice jako ja  :laugh:
Vetsinou jsem jen prohraval. (aliance)
Ale vcera byl nejaky dobry den a lide i pochopili, ze nejaka strategie je k necemu a 8 vyher v rade. Parada. Hnedka sem si poridil novy luk a prstynek  :devil:
Do tech battlegroundu se oplati chodit tak 28-29, 38-39 atd.. at mas vsechny potrebne skilly.

Zobrazit příspěvek

Já jsem tam vlezla, protože jsem potřebovala udělat PvP quest :wink: No a pak jsem si řekla, že to půjdu tolikrát, než Alliance vyhraje, ale bohužel už jsem pak na to neměla nervy, to bych asi musela hrát den v kuse, abych se toho vítěžství dočkala.. S tou strategii máš pravdu, já někdy nechápu, proč ty lidi jednají tak blbě, když jistá šance na výhru při určitým postupu je... Ale ono jsou to asi většinou děti, kteří se tam prostě jedou zmasit a nepřemýšlí o nějakým postupu :wink:
  • 0

#818 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:41

Uff,je tu bourlivo. Nehrajete nekdo na Drakhtulu? :wink:
  • 0

#819 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:45

Jo ja.
Chuanetta NE Hunter :wink:
A co ty amazonco?
  • 0

#820 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:46

OMG UŹ ZASE WOW[/COLOR] :wink:
  • 0

#821 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:48

OMG UŹ ZASE WOW[/COLOR]    :wink:

Zobrazit příspěvek

Pokud ti neco vadi. Rekni mi jmeno postavy, cas a muzeme se potkat i na Demone :wink:
*otevira dvere garaze*
  • 0

#822 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:51

Mimochodem. Jedu beast mastery. Oplati se mi Aimed Shot v marksman. Jako mam ho, ale na levelovani, grindovani ho vubec nepouzivam a ani v battlegroundech sem ho skoro vubec nepouzival. Strasne dlouho to trva nez vystreli. Ale mozna pozdeji jej vyuziji vice, tak me zajima nazor a arada nekoho znaleho a odbornika :wink: Mam to predelat na ciste beastmastery na levelovani? Nechce se mi utracet goldy na zkouseni. Setrim na mounta.
  • 0

#823 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 14:54

Varpurgius
Sean Gallagher
Parren The woddwalker
:wink:

Ale momentálně smažím PvP server a sekám mnichy/vrahy

Omg dneska je v práci nuda... asi Vám to tu zaspamím. WOW nehrajte, zabírá to ještě více času než NWN a když to po nekončných hodináchz vypnete, tak musíte být z toho :laugh:

Asi mi šibne :wink:
  • 0

#824 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 15:21

Chuan hraješ s malejma dětma za aliky nebo s normálníma lidma za Hordu? Já jen že kdyby ste někdy potřebovali někoho do dungu, muj 38lvl turen War rád zajde:)
  • 0

#825 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 29.10.2007 15:25

Jo ja.
Chuanetta  NE Hunter :laugh:
A co ty amazonco?

Zobrazit příspěvek

Stejně tak, Drakhtul :wink:

Postava Penelopea, 34 lvl human priest. Přítel Gita, lvl 34, human warrior.

Rádi zajdem někdy nějaký dung, myslím, že bojovník a léčitel se v grupě budou hodit :wink:
  • 0

#826 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 16:21

ano rogue je len na damage, a nic ine nevie, ale prd ti pomoze ze je prvy v damagemetri ked pri pouziti inej classy namiesto neho da cela grupa viac damage ako s nim.

Zobrazit příspěvek

ok pozreme sa ako na tom budu top-guildy s rogue v raidoch....
  • 0

#827 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 17:42

Ja jsem zustala na Moonglade ... Ani nevim proc, ale uz se mi nejak nechce menit server. Momentalne mam troli samanku Junoo lvl 29. Nejlepsi je pri lecbe twink warrioru v bg :). Doufam ze tam nekoho z vas potkam hehe
  • 0

#828 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 18:09

Stejně tak, Drakhtul  :wink:

Rádi zajdem někdy nějaký dung, myslím, že bojovník a léčitel se v grupě budou hodit  :wink:

Zobrazit příspěvek

*zabučí a odfrkne si* Aliance jééé já myslel že ti co hrajou NWNjsou rozumný a hrajou za Hordu... :laugh:
  • 0

#829 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 21:02

Glur : Tauren War- 32lvl

Rad delam Q v parte,tak napiste PM a urcite se domluvime,pokud je na tom nekdo podobne :wink: :wink:
  • 0

#830 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 21:57

Ja jsem zustala na Moonglade ... Ani nevim proc, ale uz se mi nejak nechce menit server. Momentalne mam troli samanku Junoo lvl 29. Nejlepsi je pri lecbe twink warrioru v bg :). Doufam ze tam nekoho z vas potkam hehe

Zobrazit příspěvek

az potkas glingil, NE hunterku tak se tes, bude to ta co te sestreli :P
  • 0

#831 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 22:09

Kuru - tauren druid lvl 46 Drak'thul :wink:
  • 0

#832 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 08:41

Stejně tak, Drakhtul  :wink:

Rádi zajdem někdy nějaký dung, myslím, že bojovník a léčitel se v grupě budou hodit  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Davam si Vas do friendlistu. Nekdy muzem nekam skocit.

No nejak blize k srdci mi je Aliance. Za hordu se uz na tom serveru hrat stejne neda :wink:
  • 0

#833 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.10.2007 10:31

Davam si Vas do friendlistu. Nekdy muzem nekam skocit.

No nejak blize k srdci mi je Aliance. Za hordu se uz na tom serveru hrat stejne neda  :devil:

Zobrazit příspěvek

Bezva, vcera jsem narazila na fajn typka z UK, lvl 37 elf war, tak domlouvame vypravu do Scarlet monastery, padaji tam pekne vecicky. Ale chce to jeste tak dva lidicky na vypomoc, je to tam sama elita. :laugh:
Vcera meli hordaci fakt svuj den, chtela jsem si trochu zaexpit v Arathi a delali tam takovy najezdy, ze jsem permanentne lezela a za tech par hodin jsem nahrala asi 3 bary :wink: Vsak pockejte, az ze mne bude velka holka, pak se karta obrati :wink:
  • 0

#834 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 10:40

//omlouvam se za oftopic ale kdyz ja si nemuzu pomoc jak slysim planovani vypravy .) Blue witch
  • 0

#835 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.10.2007 10:48

//omlouvam se za oftopic ale kdyz ja si nemuzu pomoc jak slysim planovani vypravy .) Blue witch

Zobrazit příspěvek

Hihi, dobré, doufám, že takto nedopadneme :devil:
Ale taky je to cesta...Co se takhle místo boje s těma mrchama prostě přátelsky domluvit :devil: Peace :devil:
  • 0

#836 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 10:48

Myslím že všechno co napíšeš do rubriky WOW tak není oftopic :devil:
  • 0

#837 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 11:19

Bezva, vcera jsem narazila na fajn typka z UK, lvl 37 elf war, tak domlouvame vypravu do Scarlet monastery, padaji tam pekne vecicky. Ale chce to jeste tak dva lidicky na vypomoc, je to tam sama elita.  :devil:
Vcera meli hordaci fakt svuj den, chtela jsem si trochu zaexpit v Arathi a delali tam takovy najezdy, ze jsem permanentne lezela a za tech par hodin jsem nahrala asi 3 bary  :devil: Vsak pockejte, az ze mne bude velka holka, pak se karta obrati  :devil:

Zobrazit příspěvek

Ve scarlet monastery sem parkrat byl. Tank a heal je zaklad. Ja jako hunter delam vcelku slusny dmg, takze nam uz staci kdokoliv do kompanie. Mrknu jestli tam je neco co by se mi hodilo a klidne to parkrat muzem prolezt. Ale hravam vetsinou az vecer cca 20-24 hod.

rucky
jine rucky
shouldery
prstynek
helmicka

Tak neco bz se siklo :devil:
  • 0

#838 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.10.2007 12:11

Ve scarlet monastery sem parkrat byl. Tank a heal je zaklad. Ja jako hunter delam vcelku slusny dmg, takze nam uz staci kdokoliv do kompanie. Mrknu jestli tam je neco co by se mi hodilo a klidne to parkrat muzem prolezt. Ale hravam vetsinou az vecer cca 20-24 hod.

rucky
jine rucky
shouldery
prstynek
helmicka

Tak neco bz se siklo  :devil:

Zobrazit příspěvek

Já tam našla už tuhle parádní staffku, ale padá tam ještě jedna lepší, tak na tu si brousím zuby, taky docela použitelnej šátek na hlavu.. no je toho hodně, co by se mi líbilo :devil:
hůl

My hrajem vetsinou tak po praci cca 16,30-20,30, ale zalezi na situaci... Tak snad se nejak sejdem.
  • 0

#839 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 12:25

S pravdepodobnosti dropu 0,01% budes chodit SM dlouho :devil:
  • 0

#840 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 13:47

No kdyz pambu dopusti, zadari se :) Ja mel kuprikladu na 48 lvl obe casti Sulthrazoru ze Zull'Faraku a to jsme to chodili se Sauri a Ridixem ve trech + pet :)

Tak nejak se mi zda ze instance do zhruba te sedesatky jsou obtiznostne pocitany minimalne na jednoho nebo dva idioty v parte (mineni takovi ti standartne pullujici magove a tankujici roguove, vysvetlujici healerovi ze mu prece nemuzou drajnovat manu pac maj evasion a tudiz je skvely kdyz zacnou strilet do skupinky mobu a natahnou je na sebe :)
Tudiz, coz mame ve formaci furry war, holy priest a beast hunter odzkouseno, se instance do sedesatky daj chodit i v mensim poctu vcelku bez problemu na prislusnym levelu :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních