Skočit na obsah

Co vás při hraní pobavilo

• Please log in to reply
1528 odpovědí na toto téma

#781 Host_Garl_*

Host_Garl_*
  • Host

Odesláno 26.05.2006 18:51

19:42:25 Dandrim_Steel -> Garl: zdravim te garle ty vsivaku usatej
19:43:09 Dandrim_Steel -> Garl: pockej az te nekde potkam samotnyho...ted koncim ale najdu si te
19:43:11 Odešel hráč Dandrim_Steel
:wink: :laugh: :tongue: :tongue:

a nejsem usatej jen malej :cool:

• 0

#782 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2006 21:31

Na Demone se cas od casu objevi lide, kteri maji sklon k velmi peknemu eRPé hrani a budiz jim za to podekovano. A dokonce se najdou i taci, kteri radi experimentuji i s jinym druhem "zabavy".
Skvely vykon predvedl jisty Tomi the Nightkiller :cool: a nutno podotknout, ze spolupracoval velmi ochotne ...

Kapitan lode do Stromoradu a Krvavy "prdelka" Namornik - umelci

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek
  • 0

#783 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2006 21:45

Tak ted je to jasny,jak je to s tou jeho orientaci,uz tehdaz se prorekl na klientu :cool:
  • 0

#784 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2006 11:52

:cool: :wink: :tongue: :mad: :mad:

prej do archivů :tongue: :laugh: :blink: taky jste mi mohli začmárat obličej,teď mě každej pozná :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#785 Nox1

Nox1

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 132 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2006 12:19

19:42:25  Dandrim_Steel -> Garl: zdravim te garle ty vsivaku usatej
19:43:09  Dandrim_Steel -> Garl: pockej az te nekde potkam samotnyho...ted koncim ale najdu  si te
19:43:11  Odešel hráč Dandrim_Steel
:wink:  :tongue:  :laugh:  :laugh:

a nejsem usatej jen malej  :cool:

Zobrazit příspěvek

Neni to ten smradoch co sme zneho urobili jezka na moste a okradli a potom zacali behat okolo mrtvoli ked prisli ludia ze nas cel okradnut a zabit..? :tongue: :laugh:
Docela som sa smial .. :laugh:
  • 0

#786 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2006 13:52

..........

Jen chci podotknout, že tyhle screeny nejsou zdaleka vše :cool:

a vše odůvodním nejlepší větou "To jsem byl ještě malej a blbej a byl jsem v těžké finanční situaci"
  • 0

#787 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 28.05.2006 00:50

No neni to sice ze hry, ale s hranim to uzce souvisi.
Hadejte jakou aktivitu ted vyviji VICONIE?

1. prestal hulit travu
2. zacal se misto hrani ucit gramatiku
3. po navsteve psychiatra je z nej mily a hodny partner na hrani
4. Otevrel anketu na Kandelabrii o zruseni sveho banu.

Kdyby nekdo potreboval napovedu, ma zatim skore 26/20 ve svuj prospech.
  • 0

#788 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 28.05.2006 07:54

No neni to sice ze hry, ale s hranim to uzce souvisi.
Hadejte jakou aktivitu ted vyviji VICONIE?

1. prestal hulit travu
2. zacal se misto hrani ucit gramatiku
3. po navsteve psychiatra je z nej mily a hodny partner na hrani
4. Otevrel anketu na Kandelabrii o zruseni sveho banu.

Kdyby nekdo potreboval napovedu, ma zatim skore 26/20 ve svuj prospech.

Zobrazit příspěvek

ad 4) Tohle když jsem viděl, ještě když tam byl 1 příspěvek, tak jsem si řekl...co si ten člověk o sobě myslí? Připadá mi jako žebrák z Hlavního nádraží.
  • 0

#789 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 30.05.2006 15:01

Inu, všechno to začlo v Doupěti obrů druhé patro. Byl tam Dag...tak se na něj Arghaali střemhlav vrhla a ostatním nezbývalo než se přidat :cool: Síly se přelévaly, ale nakonec nás dostal, a Morině zabavil "párátko".
Pak si měli hrdinové zvolit mezi Arghaali jako obědem a vrácením kordu.

No skončili jsme ve Svatyni...Reserva málem odpálila Saerose, když k němu přišla zrovna ve chvíli kdy se slítávali ohnivé koule...pak chvíli dumání...a pak teda, že jdeme ven. Saeros odpálil ohnivýma koulema z pastí Reservu, poněkud mě to rozveselilo. Pak jsem tam chtěl přijít já s řečmi, jací jsou to nešikové, ale zapomněl si nasadit zbroj. Na večírek se pozval temný Ettin, několik ranami rozsápal Arghaali oblečení a jednou ranou ukončil Saerosovo trápení.

The End :wink:
  • 0

#790 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 30.05.2006 23:18

Ježiš..jako no comment. Síla podprahového vnímání nebo čeho to, aneb "Jdeme na lov." :cool:

Přiložený soubor  treny.jpg   177.48K   134 Počet stažení
  • 0

#791 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2006 13:19

Inu, všechno to začlo v Doupěti obrů druhé patro. Byl tam Dag...tak se na něj Arghaali střemhlav vrhla a ostatním nezbývalo než se přidat  :tongue: Síly se přelévaly, ale nakonec nás dostal, a Morině zabavil "párátko".
Pak si měli hrdinové zvolit mezi Arghaali jako obědem a vrácením kordu.

No skončili jsme ve Svatyni...Reserva málem odpálila Saerose, když k němu přišla zrovna ve chvíli kdy se slítávali ohnivé koule...pak chvíli dumání...a pak teda, že jdeme ven. Saeros odpálil ohnivýma koulema z pastí Reservu, poněkud mě to rozveselilo. Pak jsem tam chtěl přijít já s řečmi, jací jsou to nešikové, ale zapomněl si nasadit zbroj. Na večírek se pozval temný Ettin, několik ranami rozsápal Arghaali oblečení a jednou ranou ukončil Saerosovo trápení.

The End  :mad:

Zobrazit příspěvek

Hehe, to byl vydařený den :cool: později u vlkoušů jsem zase pod stolem ležel já :wink:
  • 0

#792 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2006 23:36

hmm, tak už lidi nežádají jen o ress...jen bych podotknul že postava Onix to mylsel zcela vážně, dokonce mi párkrát napsal "pujč mi 8k, potřebuju to" nevím jetli mám na čele napsáno "charita" nebo tak něco :cool:

Přiložené soubory

• 0

#793 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2006 00:00

neni to ten zebrak z klienta? :cool:
  • 0

#794 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2006 00:29

v posledni dobe mam spis pocit ze by se mel vytvorit novej topic co nas pri hrani NEpobavilo :cool:
  • 0

#795 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2006 07:37

v posledni dobe mam spis pocit ze by se mel vytvorit novej topic co nas pri hrani NEpobavilo  :cool:

Zobrazit příspěvek

jeeej ale no taaaaaaak :wink:
  • 0

#796 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.06.2006 08:16

hmm, tak už lidi nežádají jen o ress...jen bych podotknul že postava Onix to mylsel zcela vážně, dokonce mi párkrát napsal "pujč mi 8k, potřebuju to" nevím jetli mám na čele napsáno "charita" nebo tak něco  :cool:

Zobrazit příspěvek

Docela slevil me zadal o 8,5K
  • 0

#797 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2006 08:21

Ně mě jdou jinak "Nezaložil bys mě?" "Nepomohl bys mi do začátku?" :mad: ale můj ostrý jazyk si vždy najde výmluvu :cool: jsem přece jen ten nejchudší čaroděj ve městě a jsem rád,že se to říká...nikdo se nestará o to,kolik už jsem si vlastně nastrádal bez vědomí ostatních :wink: :tongue: :mad:
  • 0

#798 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2006 14:13

Ně mě jdou jinak "Nezaložil bys mě?" "Nepomohl bys mi do začátku?" :mad: ale můj ostrý jazyk si vždy najde výmluvu :cool: jsem přece jen ten nejchudší čaroděj ve městě a jsem rád,že se to říká...nikdo se nestará o to,kolik už jsem si vlastně nastrádal bez vědomí ostatních :wink:  :mad:  :mad:

Zobrazit příspěvek

Pche, na tvoji mrtvolu se chodi divat i Salek a to je nejakej bohac, tak nemlz :tongue:
  • 0

#799 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2006 15:55

Pche, na tvoji mrtvolu se chodi divat i Salek a to je nejakej bohac, tak nemlz  :tongue:

Zobrazit příspěvek

To jsou podpásovky :mad: :cool: ale fakt mě to pobavilo "Co se taj děje?!" :wink:
  • 0

#800 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.06.2006 07:51

Já teda nevím, kam to zařadit, ale pobavilo mě, když jsem četl ICčka a když jsem byl ve hře, a to zejména audience u Ingara....když tam byli Torradan, tak vyšel ven spokojený s úsměvem a s dojmem, že Ingar je vlastně jen obyčejnej hodnej chlápek, dobrý král, hodný, jen má jeden názor, jenž nechápou ostatní, stejně tak Tim myslím...ale když jsem tam byl já, už to nebyl ten Ingar, který mluvil s nimi, už to byl ten hajzl, co chce vyhladit elfy :cool:
  • 0

#801 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2006 01:48

Magické pero ukrývá tajemný text
Přiložený soubor  jsem_dobrej.JPG   18.99K   139 Počet stažení

jsem dobrej :cool:
  • 0

#802 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2006 01:53

Magické pero ukrývá tajemný text
Přiložený soubor  jsem_dobrej.JPG   18.99K   139 Počet stažení

jsem dobrej  :cool:

Zobrazit příspěvek

ses, uz je to tam hodne dlouho :wink:
  • 0

#803 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 03.06.2006 09:43

ses, uz je to tam hodne dlouho  :wink:

Zobrazit příspěvek

Zas tak dlouho to tam neni ... :cool:
  • 0

#804 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2006 10:06

ses, uz je to tam hodne dlouho  :laugh:

Zobrazit příspěvek

alespon jde videt jak to lide casto ctou :cool: :wink:
  • 0

#805 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2006 10:45

Tak tímhle mackem se oháněl sám Ingar. Naštěstí mu byl zabaven a dostane ho až na konci školního roku. :cool:

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  long.jpg   26.89K   130 Počet stažení

• 0

#806 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 06.06.2006 00:50

Tak tímhle mackem se oháněl sám Ingar. Naštěstí mu byl zabaven a dostane ho až na konci školního roku.    :laugh:

Zobrazit příspěvek

No k tomu se váže ještě jedna věc, Ignarovi jaksi zbran vypadla z ruky, načež Mori pohotově přiskočila a bez váhání si jí podepsala :wink: .
Pak se ovšem zbran záhadně vytratila z batůžku. :cool:
  • 0

#807 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 06.06.2006 00:56

Hehe, to byl vydařený den  :cool:  později u vlkoušů jsem zase pod stolem ležel já  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak a tohle tady vysvětlim rozsáhleji. Po tom co jsme opět lehli ve složení Reserva, Saeros a Arghaali (ještě že to nebylo ten samej den co návštěva u Daga), tak přiběhli dva děsně chytrý vlkodlaci. Chvíli řešili jaký části našich těl budou konzumovat, pak se ovšem zadívali na Reservi zadeček, budiš jí lehká zem, a vymysleli si historku, že měla levou půlku menší než pravou na zadečku (nebo to bylo možná naopak). Takže samozřejmě je to nesmysl a vlkodlaci za svou urážku zaplatili svejma nerovnoměrnejma chlupatejma zadkama.

Nic méně když jsem dnes záhadně umřela po neutoku 3 ettinu v lesíku, přiběhl nějákej medvěd a začal opět porovnávat důležitě půlky mé postavy. Neni to pravda a nechte bejt už sakra muj zadeček napokoji :laugh: . Medvěd se bohužel zdejchnul dřív než jsem se vzpamatovala z bezvědomí.
  • 0

#808 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2006 07:31

....................

Zobrazit příspěvek

hele tak já když umřu nějak fakt blbě, objeví se sliz a furt po mě leze a oslizovává mě nebo jak by to tak řekl....jsem skoro permanentně oslizlej od slizů...od těch kanálových...velkých,malých...nebo od želatinové hroudy :cool:
  • 0

#809 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2006 09:46

hehehe

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  skald.JPG   69.51K   145 Počet stažení

• 0

#810 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 09:35

Cheche, vcera me opravdu pobavil neobycejny takt a ohleduplnost, s jakou bylo nam trem lowlevelum ukazano, ze na testovani novejch lokaci jsme prebytecni protoze krademe ostatnim expy :)

Verejne se vyhlasil pozadavek na testovani novych lokaci. Jelikoz mou postavu zrovna pustili z lochu, pridal jsem se taky. DM me prenesl do lityho boje s par highlevel NPC. Po chvili me Arghaali z dobryho srdce nebo z neznalosti poslal partu s tema co uz tam byli. Jenze ouvej, muj panak je na 18 lvl, takze po pripojeni do party s tricitkama jim rapidne klesl pocet ziskavanejch exp. Pak pribyli i dva dalsi nizsi levely.
V parte padla jen jedna hlaska od Ninwe "a mame po expech", nacez se chvili nic nedelo. Bud byl sef party mekkej nas tri maly natvrdo bez reci vykopnout, nebo nereagoval, takze se tricitky zacaly pomalu a polehku odpojovat a tvorit si novou partu. Prece jenom, situace kdy se mlati novy NPC s bonusem, k tomu bez rizika, za asistence DM je ojedinela a je treba ji poradne vyuzit :innocent2:

Po minute uz jsme v puvodni parte zbyli jenom my tri levely 20- sami, ovsem taktne a ohleduplne, bez kicku z party :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních