No tak jste ji ted upravili!Nezbyva nez Vam gratulovat se slovy: Zbohem!
papa

Odesláno 24.03.2007 02:27
papa
Dekujeme za slova uznani.
Vidíš já ti říkal, že ti ve finále poděkují a budou gratulovat a ty jsi mi nevěřil
Odesláno 24.03.2007 02:55
No tak jste si navzájem poděkovali..a ted trochu zpět k věci...bude se s tím craftem ještě něco dít? To, že tu obchodničinu nikdo z hráčů neprovozuje (kromě Dědka, to je ovšem DM a ne hráč, že...) není pro vás náznakem toho, že je něco v nepořádku?
Odesláno 24.03.2007 04:01
mno, jeste takhle procisnout zlatniky, abych mela konecne monopol a pak se mi to teprv bude zdat v poradku.
![]()
Jinak pro me bylo naznakem neporadku pokud craft provozovalo 60 lidi ze 100 a vozili ohromne naklady sipu. Taky sem si kvuli tomu zakladala svuj generator penez jako vetsina, ale po vydelani prvnich 300k za par dni me to nejak prestalo bavit....![]()
A absolutne me dostavalo do kolen, kdyz obchodnici odmitali vykoupit starou vybavu byt za uplne nepatrnou castku. Dycky to bylo jen : "Ne, diky, s timhle neobchoduji" a dal vozili tuny sipu.
O tom, ze jisty clovicek se zadneho z te tuny obchodniku nedovolal , aby mu koupili botky ze stromoradu a zacali tak provozovat skutecne obchodniceni snad radeji pomlcet. Misto toho radeji dal vozili sve oblibene sipy......
( na tomto miste bych chtela podekovat Atreymu. Nebyt jeho, tak na plast paladina snad cekam doted jako Marty na boty).
Shrnuto a podtrzeno, trebaze by teoreticky dnesni stav nebyl idealni, snad kazdy musi pripustit, ze je lepsi, nez ten predchozi.
Jinak bych potrebovala osvetlit tu neskutecnou vyhodu, kterou ma Dedek, kdyz je DM a dela obchodniceni. Ja pokazdy kdyz ho vidim ve hre, tak cile obchoduje s lidmi, vykupuje kdeco, shani pro lidi, co potrebuji. Proste CHOVA se jako OBCHODNIK ( az na ty jeho proflaknute smily). Fakt nemyslim, ze pozice DM mu dava v tomto nejakou vyhodu. Craft obchodnika je tad tak jasny, ze snad ani jasnejsi byt nemuze. Zadne skryte tajuplne informace, na kterych by ten, kdo je zna, profitoval, neobsahuje.
Odesláno 24.03.2007 08:34
Odesláno 24.03.2007 09:35
Odesláno 24.03.2007 09:49
Ty znas Dedkovu puvdni variantu ? A vazne ji chces ? Zrusit obchodnika ?Že ta obchodničina, co byla předtím nebyla zcela v pořádku to uznávám. Ovšem teďka to taky není v pořádku. Proč se neudělala Dedkova puvodni varianta, kterou on planoval nevim, to by bylo bývalo nejlepší možný řešení. Tak jak je to teď je prostě extrémní.
Co se týče dovozu Stromořádských věcí, tak to je zoufalost. Já už více než týden scháním plášť klerika a boty klerika a pořád tam nejsou. Však si to můžeš jít zkusit si to tam jít kempit. Uvidíš jaká je to ohromná zábava. Vůbec o tom nemáš ponětí Ariadno, tak už konečně přestaň kecat do věcí, o kterých nic nevíš. Zlatníka a obchodníka vůbec, ale vůbec nesrovnávej. Ty si jenom nejakýmu horníkovi řekneš, aby donesl kamínky, párkrát si zmáčkneš svou oblíbenou jedničku a máš vystaráno. To ti zřejmě vyhovuje, to je tvoje věc. Ale doopravdy to nesrovnávej s obchodníkem. Akorát nasereš lidi svýma hloupýma kecama.
Odesláno 24.03.2007 10:34
Odesláno 24.03.2007 10:59
Dedek sa snazi , zhana veci ako blazon , chudak obcas mu to aj nevide ale snazi sa
![]()
a kempit niekde zopar dni , ci tyzdnou a stale nic to musi bit nudne a komu sa to nepaci neh si to skusibit stale na jednom mieste a dufat ze uz konecne bude co chcem
a je vela povolani nik nenuti nikoho bit obchodnik , hlavne teraz po tej velkej zmene, ale povedzme si pravdu aj Smetiara musi niekto robit
Odesláno 24.03.2007 11:11
Odesláno 24.03.2007 14:39
Odesláno 24.03.2007 15:02
Nevěřila jsem že do tohoto topicu něco napišu, obchodničině moc nerozumim a čemu nerozumim do toho nekecám. Takže jen mé chabé postřehy.
Jsem tu skoro rok a nejak moc jsem se nesetkala s Altharijanem trochu pamatuju jen Gozera, a proto když jsme se potkali ted nedavno, optala jsem se kamarádů a známých kdo to je? Odpovědi se daji shrnout do teto věty: Nechutně bohatý obchodnik já neřikam že to tak je , jak jsem koupila tak prodávám. Takže si myslim že Ariadna a Dědek maji asi pravdu.
Dědkovi bych se chtěla omluvit, nepochopila jsem ze začatku o co mu jde,ted si myslim že má pravdu a držim mu palce.
Nebyt Hortenzie , tak obnošené věci vyhazuju, ale ted je nechce ani ona , bohužel
Pravda je že všichni mi známý okolo mne měli a nebo zakladali obchodnika, začinalo mi to být také divné , až jsem o tom začala sama přemýšlet.
Příspěvek upravil Altharian: 24.03.2007 15:06
Odesláno 24.03.2007 15:05
Odesláno 24.03.2007 15:09
maj si odkial chces ja nezavidim a myslim ze ani DonaNo, jak sem psal uz nekolikrat a opakovat to nebudu...Gozer si na penize nestezuje, ale rozhodne je nevydelava na obchodnikovi....
Odesláno 24.03.2007 16:49
Odesláno 24.03.2007 18:00
Odesláno 24.03.2007 18:20
Odesláno 24.03.2007 18:33
Odesláno 24.03.2007 19:00
Odesláno 24.03.2007 19:55
Odesláno 24.03.2007 19:58
Odesláno 24.03.2007 22:28
Koukam tady z lidi vylejzaj dobry veci. Zacinam mit pocit, ze jsem asi jedinej hrac, kterej si dokazal vydelat penize craftem. Docela by me zajimalo, kolik hracu si tady NEpodporovalo svoji postavu druhou postavou ochodnika. To sem tady jedinej vul ja a Garret ?
Odesláno 25.03.2007 13:39
Ala Garret?Bylo jen otazkou casu nez dojde i tem nejpoctivejsim/nejhloupejsim hracum ala Garret, ze neni vubec spatnej napad si zalozit druhou postavicku a hezky v klidku si s ni generovat penizky.
Odesláno 25.03.2007 13:55
ne, ja sem vzivote obchodnika nemel, natoz na svoje podporovani...mimochodem tomu slovu podporovani nerozumim, kdyz se rekne podporovat, znamena to prevadet penize z jedne postavicky na druhou ale...ja myslel ze tohle je zakazany ne? nebo mi neco uniklo?Koukam tady z lidi vylejzaj dobry veci. Zacinam mit pocit, ze jsem asi jedinej hrac, kterej si dokazal vydelat penize craftem. Docela by me zajimalo, kolik hracu si tady NEpodporovalo svoji postavu druhou postavou ochodnika. To sem tady jedinej vul ja a Garret ?
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních