Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#751 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 12:14

Tupej WoW, každej má stejnou postavu.. Je to moc super.... Myslím že líp propracovanější už to být nemohlo..
  • 0

#752 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 14:37

Být tebou tak si dávám pozor na to co říkám, protože je všeobecně známo že Hráči WoW patří do stejné skupiny jko hráči CS.
TZN. nejryzikovější skupina hráčů, abolustně nepředvídtelných nevyrovnaných, kteří jednají zkratkovitě ve skutečných vyhecovných situacích, ba dokonce často už ani nerozeznají Virtuální relitu od skutečnosti.
Aby si pak nahodou neseděl v obejvaku, nepřileteli dva flashe, jeden smoke a 3 HE a pak si nedostal headku.
A nebo aby když pudeš do práce či do školy si na tebe někde nepočkala parta hordáků toužících po Honorech a neutopil te v respawn killech:)
  • 0

#753 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 04:57

jasne zato hraci nwn su iny :wink:
  • 0

#754 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 07:22

HeadHunter: Tak si mne povabil hned po ronu v práci :wink: (ironická poznámka to není).

Myslím, že toto i docela sedí, protže když se vracím večer z práce a jdu kolem herny na Andělu a kámoš tam má šichtu tak se tam juknu a těch lidí co hrají CS a jsou z toho totálně nemocní je fakt dost.. Hlavně když tam posloucháme ty výkřiky náctiletích :wink:

A WoW a CS mají pro mne hodně daleko páš CS je ještě větší pakárna než WoW :laugh:
  • 0

#755 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 12.10.2007 08:35

...

Zobrazit příspěvek

Zeby som sa nad sebou zamyslel? :wink:
  • 0

#756 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:46

Jsem se zakoukal do mage AoE Grinding. Je to parada !
Je to opravdu tak vyhodne a snadne expeni?
Mantore?
Iome tys hral za maga ne?
Asi si zas aktivuji ucet a zkusim to.
Na free bohuzel nefunguje stezejni talent Improved Blizzard :wink:
  • 0

#757 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:59

Jsem se zakoukal do mage AoE Grinding. Je to parada !
Je to opravdu tak vyhodne a snadne expeni?
Mantore?
Iome tys hral za maga ne?
Asi si zas aktivuji ucet a zkusim to.
Na free bohuzel nefunguje stezejni talent Improved Blizzard  :laugh:

Zobrazit příspěvek

No ja moc do maga nevidim, mam nejakeho na 22 lvl :wink: Ale ano, AoE funguje pekne , akurat, ze musis mat vybavu aby si pri kazdom neriskoval krk. Mne osobne sa zatial najlahsie na expenie zdal warlock a najtazsi rogue. Ja neexpim stylom, ze zabijam mobov, radsej si robim questy, je to sice pomalsie ale zase sa neunudim k smrti. V podstate uz ale skusam ine classy len kvoli tomu aby som zistil ako sa s nimi hra a potom to vyuzil proti nim s mojou srdcovkou rogue :wink:
  • 0

#758 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:04

No me take nejake expeni zrovna nebavi, takze hledam nejsnadnejsi cestu.
Questeni je pekne, jenze nedostacujici, bych rekl. Preci jen obcasne expeni se vyplati.
Vysledoval jsem ze se oplati zabijet o 2-3 mensi lvly, jde to rychle, s malymi ztratami.
No mam na ofiku rozjeteho huntera. Je to za nej relativne pohoda, ale prijde mi vcelku nudny. Poslu peta, aimed shot a pak to nejak dostrilim, pet drzi agro.

Kdezto to grindovani je zajimave.
Chce to i nejaky skill. Je to vzruso, protoze je to pokazde na pokraji smrti :wink:
  • 0

#759 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:15

No ono zalezi od toho co po hre chces,mna WOW bavi kvoli teamovej hre. Ja som si s prvou aj druhou postavickou uzival hru, presiel som si snad vsetky instancie , kedze boli odlisne rasy tak som sa dostaval do inych koncin a inch questov. Pretrpel som pug grupy v instanciach ale aj velmi dobre skupiny s ktorymi to slo perfektne.
Teraz uz hravam stylom, ze to malo casu co na hranie mam venujem podla mna najzabavnejsim veciam vo WOW a to raidom a arenkam, obcas skocim poriesit nejakych gankerov, zivi ma jewelcrafting takze nejake farmenie penazi na opravy uz nepoznam. Zvysne moje postavicky hravam len obcas , ked nie je s kym hrat, a zasadne musia byt narestovane, inak ma to ani nenapadne :wink:
Ked ta naozaj zaujima len to ako najrychlejsie vylevelovat na 70 , tak je najlepsie donekonecna zabijat mobov , ktory su pre tvoj class idealny + obcas nabrat nejake z tych q "zabi X potvor", roznych powerleveling guides sa da najst kopa. S instanciami sa ti pri rychlom levelovani neoplati stracat cas, mozno tak maximalne velmi rychle prebehnutia nizkolevelovych s podporou 70 lvl postavy, co ale mne osobne je proti srsti a nudi ma to. Instancie a questy ma zmysel zacat robit az v Outlande, kde uz sa nabera zaklad vybavy.
  • 0

#760 Garthyl

Garthyl

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 25 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:42

No me take nejake expeni zrovna nebavi, takze hledam nejsnadnejsi cestu.
Questeni je pekne, jenze nedostacujici, bych rekl. Preci jen obcasne expeni se vyplati.
Vysledoval jsem ze se oplati zabijet o 2-3 mensi lvly, jde to rychle, s malymi ztratami.
No mam na ofiku rozjeteho huntera. Je to za nej relativne pohoda, ale prijde mi vcelku nudny. Poslu peta, aimed shot a pak to nejak dostrilim, pet drzi agro.

Kdezto to grindovani je zajimave.
Chce to i nejaky skill. Je to vzruso, protoze je to pokazde na pokraji smrti  :wink:

Zobrazit příspěvek

jak se expí mage?

http://www.warcraftm...tream=Filefront
  • 0

#761 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:49

No ono zalezi od toho co po hre chces,mna WOW bavi kvoli teamovej hre. Ja som si s prvou aj druhou postavickou uzival hru, presiel som si snad vsetky instancie , kedze boli odlisne rasy tak som sa dostaval do inych koncin a inch questov. Pretrpel som pug grupy v instanciach ale aj velmi dobre skupiny s ktorymi to slo perfektne.
Teraz uz hravam stylom, ze to malo casu co na hranie mam venujem podla mna najzabavnejsim veciam vo WOW a to raidom a arenkam, obcas skocim poriesit nejakych gankerov, zivi ma jewelcrafting takze nejake farmenie penazi na opravy uz nepoznam. Zvysne moje postavicky hravam len obcas , ked nie je s kym hrat, a zasadne musia byt narestovane, inak ma to ani nenapadne  :wink:
Ked ta naozaj zaujima len to ako najrychlejsie vylevelovat na 70 , tak je najlepsie donekonecna zabijat mobov , ktory su pre tvoj class idealny + obcas nabrat nejake z tych q "zabi X potvor", roznych powerleveling guides sa da najst kopa. S instanciami sa ti pri rychlom levelovani neoplati stracat cas, mozno tak maximalne velmi rychle prebehnutia nizkolevelovych s podporou 70 lvl postavy, co ale mne osobne je proti srsti a nudi ma to. Instancie a questy ma zmysel zacat robit az v Outlande, kde uz sa nabera zaklad vybavy.

Zobrazit příspěvek

Samozrejme, ze ve hre delam to co me bavi, proto je to hra. Ale je pravda, ze obcas si postesknu, ze ten vyvoj je pomaly (clovek chce poznat nove skilly, zpusoby boje atd.)
Me treba celkem bavil na 29lvlu WSG.
A proto jsem chtel radu, jak snadno levelovat a zjisti o cem je hra i na vyssim lvlu (vetsinou me to kolem 35lvlu prestalo bavit, jelikoz postup je uz pomaly - je me jasne ze pozdeji je jeste pomalejsi)
  • 0

#762 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:04

O com je wow zistis aj na nizkom lvl, proste si vlez do instancie s partiou a o tom je to aj na maximalnom lvl, len s tym rozdielom ze v grupe mozes mat aj 25 ludi naraz :wink:
Na maximalnom lvl ti odpadne expenie, ale zase ta hra nuti farmit vsetko mozne , reputaciu, peniaze na opravy a consumables ak raidujes, material pre craft, honor, arena body. Ale nic z toho nie je nutne aby si si dobre zahral, samozrejme ak nehladas RP ale dobru akcnu hru.
  • 0

#763 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:23

Chua: Tak si vem maga a delej tohle jako ten blázen v tom videu.. Jsem zvedav jak dlouho vydrzis toto. Totální vymývárna mozku :wink:

No tophle.. Sám sebe se ptám jak ten člověk u toho může strávit tolik času..
Mne to prostě nejde do hlavy....
  • 0

#764 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:24

Mantore myslíš Diablo? :wink:
  • 0

#765 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:26

Instance jsou zabavne, ale take o dost tezsi a kdyz neni dobra grupa, je to vetsinou o nicem - zvrhne se v osocovani, nadavani vsech okolo krome sebe. Chapu, ze dnesni male deti nemaji nadhled a rozumne uvazovani.
Jo a jeste bych dodal dulezity postreh - chamtivost.
A ano, ve wowu hledam ciste akci. Donedavna jsem se aspon trosku snazil i o RP osvetu, avsak jsem to uz vzdal :wink:

to Jarin : nahodou me to grindovani prijde zabavne, protoze to chce skill a trochu umu, neco se zvrtne a uz ses duch :wink:
  • 0

#766 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:41

Chua: Ano, to máš naprostou pravdu grif a um to chce... a právě pro smrtelníky je to jistá smrt.. Nevím jak dlouho by mne to bavilo takto lítat a vlastně dělat to pořád dokola.. Na to člověk musí být dosti vytrvalý.

Nevim, nevim spíše více mínusů než plusů, ale něco to do sebe má když to hraje tolik lidí..

Pro mne je to stejný jako CS.. Řekl jsem si zkusím to nějakou tu sřílečku.. (tyhle hry nemám rád) Tak jsem se lognul. I hned mi mi vedle hlavy, jeden primo v monitoru, vybouchli dva normální granáty a ani mne to nějak moc neporanilo. V tuto chvilí jsem se i hned odlog, vzal jsem vypálený CD rozlámal ho, hodil do koše a šel k bráchovi zkusit Ameriku.. o už bylo jiný kafe, jedna rána mrtvý.. Jako v relitě.. To už má něco do sebe.. tyhle hry..
  • 0

#767 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 11:03

No to mas jako expeni na Demone.
Akorat ze ve wowu mas vetsi vyber lokaci :wink:
A CS sem kdysi davno hraval a je vcelku realisticke. Take tam mas jedna rana - death (headshot).
  • 0

#768 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 11:14

Ono prave mag moc umu netreba a ani riziko velmi nenesie ak je frost, proste ak nieco nevychadza ako ma tak blink a iceblock , jedine co musi mat vzdy prehlad, je kde ma ustupovu cestu :wink:
Uplne najhorsie je ked sa takyto rychlokvaseny aoe mag dostane do heroic instancie a zacne tam predvadzat co sa naucil za mlada :wink:
  • 0

#769 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 11:29

No ja bych na 70ce prerobil na arcane/fire (41/20).
Ale je jasne, ze pak clovek se musi naucit nove veci :wink:
  • 0

#770 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 11:53

No ja bych na 70ce prerobil na arcane/fire (41/20).
Ale je jasne, ze pak clovek se musi naucit nove veci  :wink:

Zobrazit příspěvek

AP magov na rozdiel od frost mam rad, vzdy si hodia svoje zvycajne Arcane Power + Presence of mind + Pyroblast + Fire blast a potom umru :wink:
  • 0

#771 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 13:53

Chuan na jakym realmu hraješ?
  • 0

#772 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 13:58

DrakThul
  • 0

#773 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 14:28

A kde že roste to AoE?
Jinak mě teda mág moc nebavil, je to taková chcíplotina, dostane jeden Heroic Strike a je skoro jasnej mno, takový párátko.
Jedinej můj oblíbenej class je čistokrevnej bojovník hordy ;)
  • 0

#774 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 15:57

Ja mam na AoE grindovani strasne rada protection paladina. Nemusis mit strach, ze te potvory rozsekaji, pze paladin si obleka do platu, narozdil od prskavek.
Proste na sebe nalakas dostatecny pocet mobu a pak uz to jede. Na jednoho vypustis Seal of Light a aktivujes Seal of Wisdom. Sem tam se ti zapne Redoubt a Reckoning. Hodis Consecration + Holy Shiled no a mobove se o tebe rozbijeji jako vlny o skaly. Jeste muzes mit Blessing of Sanctuary i kdyz vetsina protection paladinu uprednostnuje Blessing of Kings.
Cim vic na sebe tech potvor nalakas, tim vetsi je sance, ze se ti aktivuje Reckoning a Redoubt. Vetsina lidi ti rekne, ze se prot. paladin blbe expi a ze je lepsi retribution, ale opak je pravdou. Mozna to plati o nizsich lvlech, ale na pozdejsich bude tvuj postup raketove rychlej. No a pro zlodeje a jine mele classy budes docela tvrdy orisek hehe. Jednou jsem duelovala s fury bojovnikem a ten nestacil valit oci. Ja mela ubrane sotva ctvrt zivota a on uz klecel. Pak to zkusil znova se stejnym vysledkem. A neni pravda, ze na 35 to jde pomaleji. Jde o to, jake questy plnis a jestli jdes grindovat "odpocinuta" nebo ne. Ja jako mantor taky radsi questuju, ale sem tam je ten grind taky dobry, hlavne kdyz je nutny v questu :)
  • 0

#775 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 15:59

*skrabe se na hlave a kouka na svoji 35 retri paladinku* mohl by mi nekdo osvetlit vsechny ty zkratky? a proc je palda pres retri spatnej?
  • 0

#776 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 16:52

A kde že roste to AoE?
Jinak mě teda mág moc nebavil, je to taková chcíplotina, dostane jeden Heroic Strike a je skoro jasnej mno, takový párátko.
Jedinej můj oblíbenej class je čistokrevnej bojovník hordy ;)

Zobrazit příspěvek

máš recht cecilko máš recht, porádná kráva se sekerou Rulezz ! ! !
  • 0

#777 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 21:26

*skrabe se na hlave a kouka na svoji 35 retri paladinku* mohl by mi nekdo osvetlit vsechny ty zkratky? a proc je palda pres retri spatnej?

Zobrazit příspěvek

Palda pes retri nejni spatnej. Tedy do te doby, nez prekroci hranici lvlu 60. Pak nejni ani tank, ai healer. tudiz ho celkem nikdo nepotrebuje. V instancish se vemou jineho dps, pze paladin je "nejisty". Nikdy nevis, kdy se mu jeho Seal Of Command podari :). A zkratky tio neosvetlim, pze jsem na to ted moc opila a dela mi problem jen tohle sesmolit. Maucta
  • 0

#778 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2007 14:32

Na kolik prijde na 40. lvlu mount.
Je mi to divny, ale jsem porad nejak na mizine. Jako craft mam herbalism/alchemy a vydelavam prdlajz :wink:
  • 0

#779 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2007 17:52

To je pohoda, nejakejch 9 goldu :)

Ovsem ridicak te bude stat kolem 80g :)

Jinak, ja na svyho prvniho mounta vydelal bez supportu, tim ze jsem rybaril nejcastejc ve Stranglethornu naplaveniny a uloveny itemy prodaval. Plus Stonescale Yells, za ty se taky dobre plati, jsou do armor elixiru od alchace.
  • 0

#780 Host_Singhatorri_*

Host_Singhatorri_*
  • Host

Odesláno 17.10.2007 18:45

Zlato na mounta jde ziskat vicero zpusoby, tedy alespon ja si to vyzkousela s mymi postavickami.

Dobre jsou gathering profese mining/skinning/herbalismus. Kombinaci je nejlepsi zvolit podle situace na serveru a rozhodne skinning a herbalismus jdou vyskillovat velice rychle, kdyz je potreba.

Druha moznost je pro lidicky, ktere bavi farmeni. Humanoidi pro latky napriklad, nizsi dungeony pro vecicky, ktere za levno skoupi enchanteri nebo se prodaji v aukci (to jsem si overila s druidkou). Samozrejme veci nizsi kvality nevyhazovat a prodavat vendorum jak o zivot.

Jeste s warlockem se mi darilo vzit si jako jedno z povolani enchanting, sbirat vhodne vecicky a disenchantovat je. Materiál se prodával vcelku pekne. Pripoustím, ze ale zisk zalezi na mnozstvi veci, skillu a momentalni poptavce.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních