Skočit na obsah

Co vás při hraní pobavilo

• Please log in to reply
1528 odpovědí na toto téma

#751 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 18:26

Tak tohle mě málem sundalo ze židle :laugh:

Přiložený soubor  NWN0000a1.jpg   342.01K   248 Počet stažení

Přiložený soubor  NWN0000a2.jpg   306.43K   205 Počet stažení
  • 0

#752 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2006 18:30

Tak tohle mě málem sundalo ze židle  :laugh:

Přiložený soubor  NWN0000a1.jpg   342.01K   248 Počet stažení
Přiložený soubor  NWN0000a2.jpg   306.43K   205 Počet stažení

Zobrazit příspěvek

:laugh: :laugh:
To se fakt povedlo :laugh:
  • 0

#753 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 17.05.2006 21:59

Né, že bych ti nevěřil, ale to musím vidět na vlastní vočiska... :laugh:
  • 0

#754 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 18.05.2006 00:13

Rob MacFígl :laugh:

Akorát jsem byl unavený a plně úchvácený výrobou prvních prstenů, takže se omlouvám za pasivitu :)
  • 0

#755 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2006 07:09

divný, já ten popisek u Tomiho fakt četl, nechápu :laugh:
  • 0

#756 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2006 07:11

To bylo v době kdy se měly ty popisky zrušit, tedy spíš se mělo zrušit zobrazování boosů atd,co má daná postava,popisky jsem měl také rád, a oni mi řekli,že tam mám jméno,nezraněn(nebo co) a "snadný a hloupý" :laugh:
  • 0

#757 Host_sapro_*

Host_sapro_*
  • Host

Odesláno 18.05.2006 08:07

Fuj, takový kanadský foorky :laugh:
  • 0

#758 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2006 19:33

tak tohle mne fakt rozesmalo :))

Přiložený soubor  GT.jpg   153.11K   162 Počet stažení
  • 0

#759 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2006 19:37

tak tohle mne fakt rozesmalo :))

Přiložený soubor  GT.jpg   153.11K   162 Počet stažení

Zobrazit příspěvek

Jojo, sbíhaj se na nás. Já viděl slípku Destroyer z GT. Jsme ztracenííííí! *chytne se za hlavu a utíká*
  • 0

#760 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2006 20:05

musím pokračovat :cool:

Přiložené soubory

• 0

#761 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 21.05.2006 20:10

Mě bavilo to jak řekla jedna hráčka asi(Sharen? fakt nevim) Tarsem prišel hrál v poho RP a řekl ať se mu ona pokloní, a ona napsala "Možná si velký lvl ale nepokloním se" :cool:
  • 0

#762 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 21.05.2006 20:13

musím pokračovat :mad:

Zobrazit příspěvek

HEHEHEHE....já se tomu řežu jak .... :cool: :wink: :tongue:
  • 0

#763 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 22.05.2006 06:25

musím pokračovat :cool:

Zobrazit příspěvek

Vyžeňte někdo ty blbečky zpět na GéTé na jejich supermilované a nejopěvovanější Pé eR Cé. Tady nám nikdo nebude kazit hru zabíjením načatých monster alá Carrioth!!
  • 0

#764 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2006 07:13

Vyžeňte někdo ty blbečky zpět na GéTé na jejich supermilované a nejopěvovanější Pé eR Cé. Tady nám nikdo nebude kazit hru zabíjením načatých monster alá Carrioth!!

Zobrazit příspěvek

no mně tady nevaděj, je to hezké zpestření hry, zatím vím jen to, že to budou hrozní zabijáci :cool: :tongue:
PRC?

jinak ta načatá monstra, někdy jsem v ráži a taky zabiju na co přijdu :mad: tak se omlouvám těm,kterým jsem to provedl, ale ten pocit moci, když si běháte po DO 2 a házíte jednu bánší za druhou :wink: :mad:
  • 0

#765 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 22.05.2006 16:32

PRC?

Zobrazit příspěvek

Player Resouce Consortium
Seznámek toho, co to přidává zde
  • 0

#766 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 12:06

no, už jsem skoro zapomněl jak horké to může být v kovárně v GM :cool:

Přiložené soubory

• 0

#767 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 23.05.2006 16:58

Zobrazit příspěvek

Ty si načal Carriotha a voni ti ho dorazili? :cool:
  • 0

#768 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 23.05.2006 17:42

Ty si načal Carriotha a voni ti ho dorazili? :cool:

Zobrazit příspěvek

Blbej vtip...myslel jsem, že máš na víc.
  • 0

#769 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 19:14

Blbej vtip...myslel jsem, že máš na víc.

Zobrazit příspěvek

Staví na podobě monstrum = Carrioth a trefně ukazuje ambiguitu předešlého příspěvku.
U mě dobrý :cool:
  • 0

#770 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 20:28

Na tohle jsme ptaricne hrdej a je to pro mne jakesi zadosti ucineni.....

Přiložené soubory

• 0

#771 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 23.05.2006 20:36

Zobrazit příspěvek

Gratuluji, konečně si se svými sekerkami něčeho významného dosáhl. A myslím to upřímně.
  • 0

#772 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 20:51

Gratuluji, konečně si se svými sekerkami něčeho významného dosáhl. A myslím to upřímně.

Zobrazit příspěvek

)Njn,alwe ted jsme zase mrtvej,skoda ze jsme neudelal screeny z toho boje,ale bylo ot nejak takhle...podte vbehnem tam..ne pozor elita...ne ta tam neni jen zoldaci...hrrrr...sakra a byla tam armada zoldaku a elitaku :wink: ..a kdo to schytal? no muj hrdiny Poustevnik a klerda,proste pech :cool:
  • 0

#773 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 22:38

Kdo říká,že je v DO tma a nic než tma.....

Přiložené soubory

• 0

#774 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 23:12

Zobrazit příspěvek

hhhhhh, to jste šli na vlkouše joo, to mě Awarall přemlouval že prej není šance umřít, že tam bude on, a že jdou jen profi hráči "brečí smíchy" tak ted jste mě pobavili a až uvidím Awaralla tak se mu hned vysměju :cool: (páč se naparoval strašně..prej "dřeváku, jdeš s náma na vlkouše?)

PS: s vlkama není radno si začínat :wink:
  • 0

#775 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2006 23:15

Kdo říká,že je v DO tma a nic než tma.....

Zobrazit příspěvek

ten třetí screen prošel fotomontáží ne? jsi vyměnil cedulky nad hlavou sebe a toho šamana (nezraněn a mrtev) :cool:
  • 0

#776 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 07:39

ten třetí screen prošel fotomontáží ne? jsi vyměnil cedulky nad hlavou sebe a toho šamana (nezraněn a mrtev)  :cool:

Zobrazit příspěvek

Fotomontáž?já?nééé....ani nevím jak na to....ani nevím jak udělat čáru kolem textu, a tak ho zvýraznit.... :wink: náhodou když se koukneš pořádně,tak vidíš,že stojím a bojuju :tongue:
  • 0

#777 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 10:14

Fotomontáž?já?nééé....ani nevím jak na to....ani nevím jak udělat čáru kolem textu, a tak ho zvýraznit.... :cool: náhodou když se koukneš pořádně,tak vidíš,že stojím a bojuju :tongue:

Zobrazit příspěvek

No to ze stojis ti nikdo nevycita..... :wink:
  • 0

#778 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 10:18

hhhhhh, to jste šli na vlkouše joo, to mě Awarall přemlouval že prej není šance umřít, že tam bude on, a že jdou jen profi hráči "brečí smíchy" tak ted jste mě pobavili a až uvidím Awaralla tak se mu hned vysměju  :wink:  (páč se naparoval strašně..prej "dřeváku, jdeš s náma na vlkouše?)

PS: s vlkama není radno si začínat  :mad:

Zobrazit příspěvek

Nene,tohle byl zlatak,ale u vlkousu je sranda a Arrawal ma pravdu.Musi tam byt on nebo nekdo jiny,kdo ma verd,pak dava slusne zasahy,ale umira se tam,predevsim kvuli lagum.Ja treba diky sve mnisske rychlosti lakam,ukazu se vlkousovi,ktery je na druhy strane mapy a najednou je u me a da mi srazeni,to je jako pech :mad: .
No a nebo nezkuseni blbci tam vbehnou a pajk nas tam rasi dva najednou a to vetsina zemre,ale ja to ustal :cool: .Dulezita je taky leona v invisce ,ktera healuje.Proste se to da,ale kdyz jsou lagy de se do zlataku,tam vetsinou zemrem,hlavne kdyz uz jdem zpatky spta :tongue: .
  • 0

#779 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 10:40

Nene,tohle byl zlatak,ale u vlkousu je sranda a Arrawal ma pravdu.Musi tam byt on nebo nekdo jiny,kdo ma verd,pak dava slusne zasahy,ale umira se tam,predevsim kvuli lagum.Ja treba diky sve mnisske rychlosti lakam,ukazu se vlkousovi,ktery je na druhy strane mapy a najednou je u me a da mi srazeni,to je jako pech :blink: .
No a nebo nezkuseni blbci tam vbehnou a pajk nas tam rasi dva najednou a to vetsina zemre,ale ja to ustal :cool: .Dulezita je taky leona v invisce ,ktera healuje.Proste se to da,ale kdyz jsou lagy de se do zlataku,tam vetsinou zemrem,hlavne kdyz uz jdem zpatky spta :wink: .

Zobrazit příspěvek

v lagách na vlkouše v partě o 10ti členech..mno, sebevražda :mad: , to same ale i zlaťák...stačilo mi jak jsem tam jednou šel s váma v 8 lidech na zlatou kytku... dveře se zabouchly, kouzelnice ignorujíce nepřátele se vrhla na kytku (bez nože :mad: )zed zpanikařila a začala utíkat :mad: , elita si našla měkké cíle...někteří si daly inv (to už jsem se začal smát tehdy, páč jsem věděl jak zkončí), Glosu se snažil bojovat se třema eliťakama, já si taky vystřelil pár šípů, zbytek zmateně běhal okolo a snažili se utect (dveře nikdo neotevřel páč zloděj umřel jako první)..postupně jsme polehali všichni..jen klerda si dal GS aby to oddálil o pár kol :tongue: :mad: ..myslím že jedinej živej zustal Poustevník (v partě) páč ten s náma odmítl jít dovnitř....zlatý pud sebezáchovy
  • 0

#780 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 20:34

v lagách na vlkouše v partě o 10ti členech..mno, sebevražda  :cool: , to same ale i zlaťák...stačilo mi jak jsem tam jednou šel s váma v 8 lidech na zlatou kytku... dveře se zabouchly, kouzelnice ignorujíce nepřátele se vrhla na kytku (bez nože :wink: )zed zpanikařila a začala utíkat  :tongue: , elita si našla měkké cíle...někteří si daly inv (to už jsem se začal smát tehdy, páč jsem věděl jak zkončí), Glosu se snažil bojovat se třema eliťakama, já si taky vystřelil pár šípů, zbytek zmateně běhal okolo a snažili se utect (dveře nikdo neotevřel páč zloděj umřel jako první)..postupně jsme polehali všichni..jen klerda si dal GS aby to oddálil o pár kol  :mad:  :mad: ..myslím že jedinej živej zustal Poustevník (v partě) páč ten s náma odmítl jít dovnitř....zlatý pud sebezáchovy

Zobrazit příspěvek

JJ to si pamatuju,ja nesel protoze jsme byl moc nizkej lvl a pak se Ness divil,ze jedinej ja ziju :laugh: ,ale ja si pamatuju jeste pred wipem meho Magnuse,Tima a jeste tam nekdo byl,Timo hrdina po otevreni dveri vlitnul do vnitr a vymlaskl vsechny pasti, takze pak nemel sanci a zabili ho,za mnou a lucisnikem se zavreli dvre,samozrejme ja nenaboostlej ,tak jak to asdi skoncilo?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních