Nojo, to tak nesmis brat, vono kdyz je neco nahdou tezky, tak je toho hned plny forum. Ale kdyz je neco lehky tak to se taktne mlci a wbcko se to dovi po roce...
Taktně se o ničem v horničině nemlčí, když jsem ještě aktivně dělal horničinu, tak jsem poctivě informoval o všech chybách, který šly zneužít (formou PM Ggeorgovi nebo Lopovi, nevím proč bych měl bugy zveřejňovat na foru). A nemyslím si, že bych byl jediný.
A k téhle celé debatě... je dost těžký chyby horničiny vysvětlovat lidem, co ji nikdy naplno nedělali. Ale myslím, že když vám tu x zkušených horníků něco říká, asi to nebude kravina. Ona horničina je těžká, jak tu řekl myslím Dědek, je spíš pro pgčka. A ať si Sepha co chce říká, tak pro sólisty. Kromě přízraku a asi pouště, tam je družinka potřeba, ale jinde platí, že zkušenému horníkovi se shánět družinku nevyplatí (zkoušel jsem to). Jedině spojit se s jiným horníkem. Ale o to tu ani tak nejde. Horničina je prostě výzva, pro hodně lidí je to tím větší zábava, je to spíš dobře.
Na co tu Mytko a spol. naráží NENÍ obtížnost horničiny. Všimněte si, že na přízrak si tu nikdo nestěžuje, a že je to tam hodně drsné. Všichni tu mluvíme o verdu - tam je to totiž na dvě věci. Dobře, bažiňáci jdou zabít. Ale trvá to děsně dlouho, je to nebezpečné... a po 4 minutách jsou tam zas (pokud to bylo poslední změnou opraveno, beru zpět, už jsem tam potom nebyl). A horník v dole stráví pěkných pár hodin, než si natěží - to vede k jediné možnosti, nějak je zablokovat (a když jde náhodou kolem DM, samozřejmě to nenechá jen tak). Fakt vám přijde, že tenhle stav spadá do něčeho, co by se dalo nazvat obtížností těžby? Podle mě je to hnus, kterej se naštěstí dá ochcat.
Takže z mého pohledu je problém jen u verdu. Mnohem raději půjdu na přízrak, i když je to tam mnohem těžší. Ale taky mnohem zábavnější a není nutné ochcávat systém (čímž nechci říct, že se to neděje).
Ceny horníku, to je záležitost zcela jiná, je to čistě věc hráčů a jejich domluvy. I když Dědkovy názory mě tedy zvedají ze židle, zvlášť když má teď pod palcem ekonomiku Démony, jak se zdá...