Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#721 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:45

Alchymie - pokud ti kamarad nerekne recepty
Obchodnik - musim shanet skutecne hrace aby mu neco udelali/vyrobili

Zobrazit příspěvek

Alchymie. Recepty muzes koupit a vydelat si na ne varenim, kdyz to je nerekne kamarad.
Obchodnik. A hornik nemusi obchodovat aby svuj material prodal?

Navic oba tebou zminene nejsou nijak nebezpecne. Bylinky sbirat neni nebezpecne a obchodnik by mel byt aspon tak silny aby si poradil s par piratama, kdyz nahodou ztroskota. Ted si to porovnej s hornikem, ktery musi investovat do equipu, soketu, damy, lektvaru, vysavat se aby nasel cestu k dolu, svitkovat aby prezil, platit za cestu k dolu....

Nevim, ale zda se mi ze to ma hornik tezsi. Ale je to muj nazor. Ty se rad stavis do opozice. Uz jsem si zvykl.
  • 0

#722 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:47

Ted si to porovnej s hornikem, ktery musi investovat do equipu, soketu, damy, lektvaru, vysavat se aby nasel cestu k dolu, svitkovat aby prezil, platit za cestu k dolu....

Zobrazit příspěvek

a ted si z toho skrtni to, co delaji i ostatni postavy, ne jen hornici, ano?
  • 0

#723 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

mno jak to čtu tak s horničinou sekám..ještě že sem jen dodělala zlato:) pro mě těžký craft na který nemám a kdybych se dostala k verdu tak potřebuju společnost..při snižování cen bych si nevydělala..ještě se dělit a ještě bych to tedy ani neprodala jak zde čtu...k tomu započítám časovou náročnost..velká možnost lehnout když není pořádná výbava či ten správný build..škoda bavilo mě to a všude mi pomáhala sestřička Zi jako ochranka zdarma...

P.S. klidně s někým někam zajdu jako ochranka(né že bych na to měla) když bude čas jako poznávací zájezd .-)

Zobrazit příspěvek

Nojo, to tak nesmis brat, vono kdyz je neco nahdou tezky, tak je toho hned plny forum. Ale kdyz je neco lehky tak to se taktne mlci a wbcko se to dovi po roce...

Viz treba screeny "s ujetejma" cenama u npc obchodniku ve stromorade. Ano, vyskytli se tam obcas nesmyslne veci, ale to ze tam byl napr. verdi short sword za 130k (naklady cca45k), to uz se samozrejme nikde neobjevilo. :) clovek co se pak orientuje jen podle fora pochopitelne nabyva mylnych dojmu.
:tongue:
  • 0

#724 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Obchodnik - musim shanet skutecne hrace aby mu neco udelali/vyrobili

Zobrazit příspěvek

hornik musi shanet "skutecne hrace" aby tam s nim sli a este to nemozu byt hocjaky hraci, ale top buildy...
musi shanet "skutecne hrace" aby mal komu predavat...

Alchymie - pokud ti kamarad nerekne recepty

Zobrazit příspěvek

v momente ako tie recapty najde ma vystarane, s touto a aj ostatnymi postavami...
na hornicine mi kamarat prezradenim informacii pomoct sice moze, ale nieje to zase nijake terno...
  • 0

#725 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Nebo hodneleveloveho Monka s poradnou Spell Resistance ... ne ze by jich tu tolik pobihalo, ale asi stejne jako 20 Wiz / 10 PM  :tongue:

Zobrazit příspěvek

No takovej Geralt s 29 klerikem. I nejaci 29druidi tu sou, ale zas ten wiz ma MD ze
Jinak 20wiz/10PM uz stavim treba ja :tongue:
  • 0

#726 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:49

Zobrazit příspěvek

Jasne ze ostatni hraci si to taky porizujou, ale neni to pro ne nutnost ke craft. Je to uz neco navic. Vpohode se obejdou bez tech veci. Na DO ci zlatak ci morlag tu vybavu proste nepotrebuji.
  • 0

#727 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:50

ja bych chtel podotknout, ze kuli vybave ktera je nutna na preziti v dolech jen tak nekoho na pomoc nesezenete...takze zas to podporuje osamocene horniky.
Nikdo nebude davat min 12 esenci za prsten regenu jen jen kuli tomu aby pomohl kamaradovi v dole.Nedavno jsem shanel treba pomoc na mitril,nikdo nechtel,pac kdyz reknu ze potrebuje pasek za 11 esence,k tomu prsten a pavezu nebo dva batohy fullu,tak co me na to asi kazdej rekne....kdo by si kupoval soket proti pozitiv a regen?...bez toho se tam dlouho neda prezit.
Podobna situace na verdu...Pak se nedivte,ze hornici chtel zaplatit za tu praci.

Zobrazit příspěvek

žes neřek já jsem pro každý vzrušo :-))
  • 0

#728 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:51

Jasne ze ostatni hraci si to taky porizujou, ale neni to pro ne nutnost ke craft. Je to uz neco navic. Vpohode se obejdou bez tech veci. Na DO ci zlatak ci morlag tu vybavu proste nepotrebuji.

Zobrazit příspěvek

tak to ale nedavej do nakladu hornika! kdyz by si to poridila ta postava i kdyby delala cokoliv jinyho.
  • 0

#729 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:53

Ted si to porovnej s hornikem, ktery musi investovat do equipu, soketu, damy, lektvaru, vysavat se aby nasel cestu k dolu, svitkovat aby prezil, platit za cestu k dolu....

Zobrazit příspěvek

Nebudu to sahodlouze popisovat. Vsechno ostatni delaji i jini hraci, co delaji jina remesla, krom jedne veci ( a i tam se o tom da dost polemizovat). Ty sam tvrdis ze takovej hornik priveze na jeden zatah tolik verdicitu, ze ho nikdo nechce. Cesta na verdicitak 70k nebo to je min, uz si to nepamatuji. Chces mi tvrdit, ze krejci za 70k nakladu vyrobi tolik veci, ze je nikdo chtit nebude ?
  • 0

#730 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:54

Zobrazit příspěvek

platner moze spokojne ostat na 7 lvl
kovac je na tom rovnako ako platner
krajcir sa tiez nemusi pohnut z trhu (vsak kvetniny moze predsa kupovat)
kozeluh sa potyka tak s medvedmi
lukara a sipara posudit neviem

7 lvl som napisal preto lebo potrebuje nejaky vstup do remesla, ktory naberie spokojne na pokladoch u saleka a podobne.

(dodnes lutujem ze som s remeselnikom neostal na 12 urovni, kadzy den by som si vybral kryptu a mal by som na skilovanie, nic by som neriesil)
  • 0

#731 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 12:54

Nebo hodneleveloveho Monka s poradnou Spell Resistance ...

mno,zrovna monk je proti tomu buildu neucinej. Svitky cist neumi a spell rezistanci neda pri lvlcup 30 nikdy tak vysoko, aby aspon nejake kouzlo na nej neproslo. Navic bez svitku se o ty stity zabije hooodne rychle. ( ignoruji SR )
  • 0

#732 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:55

tak to ale nedavej do nakladu hornika! kdyz by si to poridila ta postava i kdyby delala cokoliv jinyho.

Zobrazit příspěvek

Ja to nezapocitavam do nakladu, i kdyz by si to hornik tam klidne zapocitat mohl. O tom nebyla debata. Debata byla o tom jake remeslo je nejtezsi.
A podruhe opakuji. Bezna 30 lvl postava zvladne vse potrebne bez damy, bez ST, staci ji verd komplet, ktery se dneska da poridit za babku.
  • 0

#733 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:58

Bezna 30 lvl postava zvladne vse potrebne bez damy, bez ST, staci ji verd komplet, ktery se dneska da poridit za babku.

Zobrazit příspěvek

Zajimalo by me jak je definovano vse potrebne ? Behat v prvni patre zlataku a obcas nakouknout do svatyne. Hmm
  • 0

#734 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

No tak zas si tu nemazme med kolem huby, hornicina je pochopitelne spis pro "PGcka" nez treba obchodnicina, kde skvelej build pri dohadovani na trhu skutecne neupotrebis.

A tobe to prijde spatny, Chu? Udelame hornika tak, aby zvladli natezit i lidi co si zmrvili build nebo se nedostanou nad lvl 20? A co, kdyzpak prijde nekdo s dobrym buildem a lvl 30? Natezi s prstem v nose obrovsky mnozstvi proti tomu "zmrvenymu" a co s tim matrosem udela? Hodi ho do obehu za smesnej peniz/zadara a toho "zmvrenyho" tim tak zruinuje. Tudiz nakonec stejne zustanej jen PG kopac. Tak kdyz uz to nevyhnutelne povede k tomuhle stavu, tak at je to pro kopace vyzva, ne? Dyt je to hra, dyt je to o vyzvach. Jestli nekdo kope jenom z nutnosti a nema u toho pozitek, tak je mi lito, ale to doporucuju radsi vzit brigosku u mekace, nuda stejna, ale aspon si vydela par haliru a treba zbali nakou kocku...
  • 0

#735 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Nebudu to sahodlouze popisovat. Vsechno ostatni delaji i jini hraci, co delaji jina remesla, krom jedne veci ( a i tam se o tom da dost polemizovat). Ty sam tvrdis ze takovej hornik priveze na jeden zatah tolik verdicitu, ze ho nikdo nechce. Cesta na verdicitak 70k nebo to je min, uz si to nepamatuji. Chces mi tvrdit, ze krejci za 70k nakladu vyrobi tolik veci, ze je nikdo chtit nebude ?

Zobrazit příspěvek

Opet do toho pletes naklady. Ty me ted nezajimaji. Me zajima obtiznost.

Ale i tak. Krejci nema naklady na material vpodstate zadne. (opominem licence, ty jsou u obou)
Kuze - zapocitej tedy jen naklady na vyrobeni kuze, to je stovka? nevim kolik stoji dneska ty serepeticky, uz sem fakt hoodne dlouho nekozeluhoval.
Takze dokaze produkovat spousty vyrobku.
Porovnejme si verdicit a nebeskou. Naklady na tu kytku uz konecne nejake jsou. Co je tezsi natrhat 500 kytek nebeske nebo dovezt 500 ingotu verdu?
  • 0

#736 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.03.2007 13:00

Ok takze hornik je tazky pretoze musi dat vela penazi do vybavy a na cestu ci podporu dalsich postav a kovac je lahky pretoze nema naklady ziadne a ingoty sa mu objavuju v inve same od seba.
Samozrejme , ze skutocna realizacia craftu , kopanie vs stlacanie jednicky pri kovadline, je tazsia pre kopaca. Ale dosiahnutie vysledku je narocne u oboch.
  • 0

#737 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:02

No tak zas si tu nemazme med kolem huby, hornicina je pochopitelne spis pro "PGcka" nez treba obchodnicina, kde skvelej build pri dohadovani na trhu skutecne neupotrebis.

A tobe to prijde spatny, Chu? Udelame hornika tak, aby zvladli natezit i lidi co si zmrvili build nebo se nedostanou nad lvl 20? A co, kdyzpak prijde nekdo s dobrym buildem a lvl 30? Natezi s prstem v nose obrovsky mnozstvi proti tomu "zmrvenymu" a co s tim matrosem udela? Hodi ho do obehu za smesnej peniz/zadara a toho "zmvrenyho" tim tak zruinuje. Tudiz nakonec stejne zustanej jen PG kovac. Tak kdyz uz to nevyhnutelne povede k tomuhle stavu, tak at je to pro kovace vyzva, ne? Dyt je to hra, dyt je to o vyzvach. Jestli nekdo kope jenom z nutnosti a nema u toho pozitek, tak je mi lito, ale to doporucuju radsi vzit brigosku u mekace, nuda stejna, ale aspon si videla par haliru a treba zbali nakou kocku...

Zobrazit příspěvek

Aspon ze konecne nekdo z "vyvolenych" vytahl karty na stul. Ano, hornicina je vylozene craft delany pro PGckare. Me se libi ze to je vyzva. Kopani mi prislo jako fakt zabavny craft. Akorat nevidim zabavu v tom, ze z 15 kamenu se mi spawne 14 hlusin.

A jeste k te teorii ze to nakope kazdy kdo preroste 20 lvl. No a? Stejne uz dneska je ten trh presycen tim materialem. Ale kdyz to zvladne nekdo jinej s pomrvenym buildem, bude mit aspon radost. Zabavu a o tu jde predevsim ne?
  • 0

#738 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:04

Jeeezis, ze radsi nejdete nekam na zahradku na tocenou plzen. Takhle se tu hadat o trosku lepe poskladane sekvenci jednicek a nul.
  • 0

#739 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:04

Ok takze hornik je tazky pretoze musi dat vela penazi do vybavy a na cestu ci podporu dalsich postav a kovac je lahky pretoze nema naklady ziadne a ingoty sa mu objavuju v inve same od seba.
Samozrejme , ze skutocna realizacia craftu , kopanie vs stlacanie jednicky pri kovadline, je tazsia pre kopaca. Ale dosiahnutie vysledku je narocne u oboch.

Zobrazit příspěvek

Vsichni vime jak to chodi.
Kovar ma sveho hornika.
Zisky tlaci do vybavy hornika, protoze se nemuze posunout bez nej dale.
To je jasne.
Me jde o to, ze je to mnohem tezsi herne. Mackani 1 a vytvoreni produktu je ocividne lehci nez lakat bazinaky, kontrolovat imky, utikat ze stacknutych bourek. Cekat na spravny moment na fullheal atd atd...
  • 0

#740 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:05

Jeeezis, ze radsi nejdete nekam na zahradku na tocenou plzen. Takhle se tu hadat o trosku lepe poskladane sekvenci jednicek a nul.

Zobrazit příspěvek

No to bych nesmel bejt v praci, ty rozumbrado. K obedu sice plzen byla ale s sebou ji nebalej...
  • 0

#741 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 13:06

Ale kdyz to zvladne nekdo jinej s pomrvenym buildem, bude mit aspon radost. Zabavu a o tu jde predevsim ne?

Zobrazit příspěvek

Stejnou nebo vetsi radost jako ma, kdyz si ted koupi nejakou spickovou zbran jako treba shadow, ktery meli nosit jen ti vyvoleni se supportem ? :tongue:
  • 0

#742 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:06

Zobrazit příspěvek

No mas recht. Ja vpodstate na Demone nehraju vubec. Takze by mi to mohlo byt sumak.
Mozna se budes divit, ale s tebou bych na to pifko rad zasel. Kazdopadne cekam na vlak do Brna a jedu za sportem, slecnama, vinkem....
Nejaka hra mi bude uplne ukradnuta :tongue:
  • 0

#743 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:07

Stejnou nebo vetsi radost jako ma, kdyz si ted koupi nejakou spickovou zbran jako treba shadow, ktery meli nosit jen ti vyvoleni se supportem ? :tongue:

Zobrazit příspěvek

Ach jo. Bude mit radost az si ten kov sam nakope a jeho kamarad kovar mu ji ukove. Pak budou mit radost oba.
  • 0

#744 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 13:19

A tobe to prijde spatny, Chu? Udelame hornika tak, aby zvladli natezit i lidi co si zmrvili build nebo se nedostanou nad lvl 20? A co, kdyzpak prijde nekdo s dobrym buildem a lvl 30? Natezi s prstem v nose obrovsky mnozstvi proti tomu "zmrvenymu" a co s tim matrosem udela? Hodi ho do obehu za smesnej peniz/zadara a toho "zmvrenyho" tim tak zruinuje. Tudiz nakonec stejne zustanej jen PG kopac. Tak kdyz uz to nevyhnutelne povede k tomuhle stavu, tak at je to pro kopace vyzva, ne? Dyt je to hra, dyt je to o vyzvach. Jestli nekdo kope jenom z nutnosti a nema u toho pozitek, tak je mi lito, ale to doporucuju radsi vzit brigosku u mekace, nuda stejna, ale aspon si vydela par haliru a treba zbali nakou kocku...

Zobrazit příspěvek

když já na tu výzvu prostě ani nemám čas :(..jinak mě bavilo kopat a to že u toho je třeba i bojovat a se sestřičkou sme se krásně doplnovali..na tuhel stranu myslím že je to hodně záživný craft.... co mi hodně vadilo bylo přesunovaní rudy do batůžků(namohla by tam skákat sama? :) ) a mezitím střídat krumpáč za sekeru abych sejmula co na mě vyběhlo...můj názor je že co je jednoduché a snadno získané je bezcené(brát s rezervou)..žádný zážitek ze hry..pocit uspokojení že sem zvládla to a to....neřikám že nemusí být příjemné když si díky kamarádům získáš za pár zlatek co nejlepší výbavu,ale k čemu když je to za nic a pak s tím můžu maximálně machrovat(nezaslouženě)

jéé zas blábolim třetí přes jedenácté :)
  • 0

#745 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:36

:tongue: velevážení dobrodruzi, slavní netvorobijci, teda ehm pokud Vás těmito osloveními příliš neurazím, protože jak to tu tak čtu, teda za rekordní čas jste na tom topicu docela mákli, tak byste chtěli aby vše a všude bylo snadné s prstem v nose...

Horníci tu brečí jak maj těžký povolání, že jej nemůžou solovat, a že se jim to nevyplatí... ale na dráhu horníka vyrazili sami a dobrovolně, jako všude platí, že uspějí jen ti nejlepší (na Děmoně je jich tak 90% z těch co to zkusej :tongue: ) a ti co neuspějí tak brečí na foru....

Nebyl jsem nikdy na verdu, ale s bažiňákem jsem už tu čest měl, neříkám že je lehkej, ale myslím že plně odpovídá kvalitě kovu, za chvilku se bude brečet proč ti minotauří dělníci a šamani nedej bože vůdce jsou tak silní...

že s tebou nechce jít kovář kterej po tobě chce rudu? a že je jich hodně co ji chtěj a ty nemůžeš jet sám???? to si snad děláš srandu..... je poptávka a není nabídka, tudíž neplač nad vylitým mlíkem a nikomu netvrď že v takový okamžik si nemůžeš diktovat cenu - nechtěj s tebou jet, ale chtěj matroš? tak za něj musej zaplatit tvou cenu a s kým už ty tam pojedeš s kým se rozdělíš, koho ukecáš aby tam s tebou těch otravnejch 6-8 hodin vydržel je tvůj problém, ale věřím že stačí se projít po trhu, napsat něco na forum a najmutí grupy za ty a ty peníze a ve finále může bejt zisk a ještě k tomu dobrá zábava.....

a že je horničina těžká? nu je a proč by být neměla? je to prostě špinavý řemeslo pro velký tvrdý chlapy a Tiffany a kdo na to nemá a chce tu brečet, tak ať jde sbírat kytky k jezeru a modlí se aby se tam náhodou neobjevila ta koule prskající blesky.... protože taky umí jen čarovat...

nu a pak ti chudáci co to tu čtou a na základě těch několika mála stěžujících si lidí vzdají řemeslo na železe.... nedělejte to a zkuste to... sice je to otrava na čas.. ale zas se podíváte do míst, kam normálního smrtelníka jen tak jít ani moc nenapadne.... :tongue:
  • 0

#746 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:40

a že je horničina těžká? nu je a proč by být neměla? je to prostě špinavý řemeslo pro velký tvrdý chlapy a Tiffany a kdo na to nemá a chce tu brečet, tak ať jde sbírat kytky k jezeru a modlí se aby se tam náhodou neobjevila ta koule prskající blesky.... protože taky umí jen čarovat...

Zobrazit příspěvek

Tak at odlehcime.

*Erzika koukne pod sukni a premysli, kde ztratila ten protivny cancourek*
  • 0

#747 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 13:42

je to prostě špinavý řemeslo pro velký tvrdý chlapy a Tiffany

:tongue: :tongue:
  • 0

#748 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 16.03.2007 13:51

tezke je to akorat,ale spatne....No jak to rict...proste je to postavene na PG solovani.Kdyz by to bylo napriklad postavene tak,ze tem potvoram date hafo HP + velkej regen,tak to uz je potreba nejak umlatit ve vice lidech.Nebo dat system podobnej ve svatyni...proste neco na co je potreba vice lidi a ne jedno PG ktere v OC i utoku zastane 10 prumernejch postav....udelat to tak,aby to nebylo narocne na zadne PG vychytavky,ale druzinu.(No vim ze to nejni lehky,ale od ceho tu mame WB dedka s revolucnima napadama .c) )
  • 0

#749 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 13:55

tezke je to akorat,ale spatne....No jak to rict...proste je to postavene na PG solovani.Kdyz by to bylo napriklad postavene tak,ze tem potvoram date hafo HP + velkej regen,tak to uz je potreba nejak umlatit ve vice lidech.Nebo dat system podobnej ve svatyni...proste neco na co je potreba vice lidi a ne jedno PG ktere v OC i utoku zastane 10 prumernejch postav....udelat to tak,aby to nebylo narocne na zadne PG vychytavky,ale druzinu.(No vim ze to nejni lehky,ale od ceho tu mame WB dedka s revolucnima napadama .c) )

Zobrazit příspěvek

ted sem z toho uplne mimo ;) vzdyt tu lidi rikaji, ze vic lidi tam jet nemuze, ze se to neutahne financne? ;) Tak jak to teda je ;)
  • 0

#750 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 14:00

Zobrazit příspěvek

jeď těžit adamit ale vzhledem k nákladům zde jinými vypočtených musíš jet těžit sám.... a to jsem zas docela zvědav :tongue:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních