Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#691 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:00

Jo a jed sam. Ne ze te tam doprovodi 2 kamaradi a vsecko ti ukazou, presne jak to mas rad. To pak je lehke machrovat. Hornik tam taky jezdi sam aby neco vydelal.

Zobrazit příspěvek

a ja sa hlasim ako zaujaty rozhodca co bude priebeh celej akcie sledovat z bezpecnej vzdialenosti
  • 0

#692 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 12:01

Jo a jed sam. Ne ze te tam doprovodi 2 kamaradi a vsecko ti ukazou, presne jak to mas rad. To pak je lehke machrovat. Hornik tam taky jezdi sam aby neco vydelal.

Zobrazit příspěvek

Proc bych tam jela sama ? Myslis jako vyhodit 96k, abych vam neco dokazala a smutne se tam prochazela mezi rudou, bazinaky a kaminkama bez moznosti tezit ? :tongue:

Tam pojedu, az sezenu nejakyho hornika, kterej bude v klidu tezit a ja si stoupnu mezi bazinaky a budu vam screenovat asi po pulhodinach, jak drasticky mi ubiraj. :tongue:
  • 0

#693 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:02

Jen jsem poukazovala na to, ze onen spam AoO je celkem nanic.

Zobrazit příspěvek

To už záleží na tom, kolik zvládneš AoO za kolo, když jeden tak to není nic moc, když tři tak to už ujde :tongue:
  • 0

#694 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:05

Ale tu vubec nejde o to co tobe ubiraj. Umlatit te s regeneraci asi jen tak neumlati, ale tam jde o delku a cekani na 1ku.
Pokud ses pod boostem tak ti skoro neublizi ale jde o to, jak jim ubiras ty. Kapisto.
Jde o to, aby se to nedelalo tak, ze se posledni necha zit a behem tezby se do nej obcas placne, aby nepadl dalsi spawn. Proste by si tvurci meli polozit otazku, jestli to takhle chteli. Mozna by bylo lepsi je trosku oslabit, aby je i hraci zabijeli ze.

editetd : I kdyz jak ti padne 1ka na nastackovanou bourku tak te klidne i umlati :tongue:
  • 0

#695 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:09

Proc bych tam jela sama ? Myslis jako vyhodit  96k, abych vam neco dokazala a smutne se tam prochazela mezi rudou, bazinaky a kaminkama bez moznosti tezit ? :tongue:

Tam pojedu, az sezenu nejakyho hornika, kterej bude v klidu tezit a  ja si stoupnu mezi bazinaky a budu vam screenovat asi po pulhodinach, jak drasticky mi ubiraj.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

opravujem moje tvrdenie, budem z obdalec sledovat a potom v bezpeci tazit... a 35% zarobku je tvojich
  • 0

#696 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:12

ja tomu porad nerozumim, proc tam ma jezdit hornik sam a co je spatnyho na tom, ze jedna postava mlati bazinaky hodinu?! Vysvetli mi to nekdo konecne?
  • 0

#697 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 16.03.2007 12:14

ja tomu porad nerozumim, proc tam ma jezdit hornik sam a co je spatnyho na tom, ze jedna postava mlati bazinaky hodinu?! Vysvetli mi to nekdo konecne?

Zobrazit příspěvek

udelej si hornika a zajed si tam s kamaradama .)
  • 0

#698 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:15

*baví se čtením o obchodničině*
  • 0

#699 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:15

udelej si hornika a zajed si tam s kamaradama .)

Zobrazit příspěvek

ano, krasny vysvetleni, nekdo dalsi s podnetnym prispevkem?
  • 0

#700 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.03.2007 12:16

To by chtělo něják rozvést neutální pm spammer, má 560hp, umí 240dmg/3s a ještě umí i hide a ms. Jak ho teda zabiješ?

Zobrazit příspěvek

no ak nema imunitu na knockdown , tak toho velmi v boji neurobi s tou jeho mizernou disciplinou, no a ak nahodou teda stretne toho RDD banika s verdi vybavou... :tongue:
  • 0

#701 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:16

To Sepha.
Ve vice lidech, vetsi naklady. Vetsi cena ingotu. Dalsi spojitost je v cele hloubce topiku.

Smysl jet ve vice lidech bych videl tehdy. Pokud by spawn rudy byl zavisli na poctu lidi. Takze vetsi skupinka by natezila vice matrose za stejny cas. Pak bych i videl duvod jet kopat s nekym.
  • 0

#702 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:17

Ve vice lidech, vetsi naklady. Vetsi cena ingotu. Dalsi spojitost je v cele hloubce topiku.

Zobrazit příspěvek

vic lidi, vic inventaru, vic materialu, vetsi vydelek. Ne?
  • 0

#703 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:19

vic lidi, vic inventaru, vic materialu, vetsi vydelek. Ne?

Zobrazit příspěvek

To neni pravda.
Dalsi inventare jsou zbytecne.
I sam hornik dokaze privest tolik verdicitu, ze ho nikdo nekoupi.
Sem do predchazejiciho prispevku jeste neco editl.
  • 0

#704 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 16.03.2007 12:22

ano a kam s takovym materialem kdyz ho nikdo nechce?vyhodi se,nebo se da nekomu zadarmo ->kamaradickovani

edit: do trezoru se temer nic nenacpe vzhledem k tomu kolik to stoji a jak dlouho bude trvat nez to nekdo koupi
  • 0

#705 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Jako vedeni Demony, do ktereho Te Sepho pocitam, jste se rozhodli, ze modulu ulehcite na jeho obtiznosti.
Pridali se sokety do craftu.
Top vybavu pro vsecky za pakatel dik novymu DM obchodnikovi.
Tak proc nemuzete i hornikum ulehcit. Oni nemaji pravo si take jednou trosku uzit hry?
Doufam ze se tu vsichni shodneme ze hornicina je nejtezsi craft.
  • 0

#706 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

I sam hornik dokaze privest tolik verdicitu, ze ho nikdo nekoupi.

V tom pripade staci jeden hornik na demonu, ne? Kdyz po jedne ceste na verd priveze tolik verdu, ze uz ho nikdo nechce. :tongue:

ono se pridalo nejake NPC, ktere prodava top vybavu za pakatel, nebo existuje pro obchodnika figl, jak si sam muze namnozit top vybavu a tu pak davat za pakatel ?
  • 0

#707 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

ano a kam s takovym materialem kdyz ho nikdo nechce?vyhodi se,nebo se da nekomu zadarmo ->kamaradickovani

Zobrazit příspěvek

Jde videt, ze uz jsi nekdy kopal :tongue:
  • 0

#708 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:25

V tom pripade staci jeden hornik na demonu, ne? Kdyz po jedne ceste na verd priveze tolik verdu, ze uz ho nikdo nechce.  :tongue:

ono se pridalo nejake NPC, ktere prodava top vybavu za pakatel, nebo existuje pro obchodnika figl, jak si sam muze namnozit top vybavu a tu pak davat za pakatel ?

Zobrazit příspěvek

Ty se smejes. Ale ATS system craftu jak je postaveny na Demone, tak staci bohate jeden crafter v kazdem odvetvi a je klidne schopen zasobovat uplne vsecky, bezproblemu. Diky bazaru je to jeste jednodussi.
Jediny alchymista ne, ale to neni ATS ze.

Ohledne cen se s tebou uz neminim bavit.
  • 0

#709 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:27

no ak nema imunitu na knockdown , tak toho velmi v boji neurobi s tou jeho mizernou disciplinou, no a ak nahodou teda stretne toho RDD banika s verdi vybavou...  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Podle mě se ti nepodaří hrát tak, aby byl stále sražený, hlavně když má haste a navíc si muže nahodit ii když se štíty nechytají.
A pet co střílí confusion bolty ho může odstranít hned ze startu. :tongue:
  • 0

#710 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:34

Zobrazit příspěvek

Tak to se teda neshodnem. Uved mi aspon 5 duvodu proc si to myslis. Dekuji
  • 0

#711 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.03.2007 12:36

Podle mě se ti nepodaří hrát tak, aby byl stále sražený, hlavně když má haste a navíc si muže nahodit ii když se štíty nechytají.
A pet co střílí confusion bolty  ho může odstranít hned ze startu. :tongue:

Zobrazit příspěvek

no ten boj sa moze vyvinut vselijako, ale je pomerne slusna sanca ze pocas boja ani nevstane. A to ani nespominam toho RDD paladina 19/1/10 so slabou spasou.
  • 0

#712 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 12:36

Ohledne cen se s tebou uz neminim bavit.

Zobrazit příspěvek

Ja jsem taky schopna zasobit "celou" Demonu sperkama na silu +4 za 150k. Ale nikdo je uz nechce, tak je rozdavam kamaradum . :tongue:
  • 0

#713 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:38

Tak to se teda neshodnem. Uved mi aspon 5 duvodu proc si to myslis. Dekuji

Zobrazit příspěvek

5 se mi nechce vymyslet. Rekni mi, ktery craft je tezsi a proc. Me staci jeden duvod :tongue:
  • 0

#714 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:39

Jako vedeni Demony, do ktereho Te Sepho pocitam, jste se rozhodli, ze modulu ulehcite na jeho obtiznosti.
Pridali se sokety do craftu.
Tak proc nemuzete i hornikum ulehcit. Oni nemaji pravo si take jednou trosku uzit hry?

Zobrazit příspěvek

Nevim odkdy sem podle tebe ve vedeni demony, ale to je fuk. Nevim kdo se jak rozhodl, ale vis ze DM do prace WB moc nekecaji a ani nemuzou.

A kdyz ty zmeny ulehcili na obtiznosti vsem, jaktoze ne hornikum? copak oni nemuzou vyuzivat socketovani veci z craftu? tomu taky nerozumim ;)
  • 0

#715 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:40

Zobrazit příspěvek

Aha, takze kdyz uz pristoupim na to, ze je top craft za pakatel pro vsecky a navic ma kazdej moznost si podstatne vylepsit soket kaminkem craft. Tak proc jeste delat neco extra pro horniky? Copak ti si nemuzou koupit ten "top craft za pakatel?" Ti si nemuzou soketovat craft???

Tak ulehceme hornikum!

A co chudaci zlatnici? Na ty se podle tvoji logiky probehnuvsi upravy smerem k ulehceni taky nevztahujou??? Tomu ja nerozumim, tak tu mame neco pro vsechny, ale jeste ulehceme nebohejm hornikum.

Naopak, vzhledem k tomu, ze hraci ted davaj diky soket elementu v craftu vyssi dmg by se plosne mel zvednout pocet zivotu vsem NPC, abysme byli na puvodnim stavu.
:tongue:
  • 0

#716 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:41

5 se mi nechce vymyslet. Rekni mi, ktery craft je tezsi a proc. Me staci jeden duvod  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Alchymie - pokud ti kamarad nerekne recepty
Obchodnik - musim shanet skutecne hrace aby mu neco udelali/vyrobili
  • 0

#717 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:42

Nevim odkdy sem podle tebe ve vedeni demony, ale to je fuk. Nevim kdo se jak rozhodl, ale vis ze DM do prace WB moc nekecaji a ani nemuzou.

A kdyz ty zmeny ulehcili na obtiznosti vsem, jaktoze ne hornikum? copak oni nemuzou vyuzivat socketovani veci z craftu? tomu taky nerozumim ;)

Zobrazit příspěvek

Uz i ty se chces poustet do slovickareni?
Samozrejme ze soket do craftu pomuze vsem.
Ale zrovna proti bazinakovi ti to zas nejak moc nepomuze s jeho HP. :tongue:

Jedine DM muze podat navrh Lopykovi, aby jej upravil. Na hrse se velky Lopyk vys...
  • 0

#718 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 12:43

mno jak to čtu tak s horničinou sekám..ještě že sem jen dodělala zlato:) pro mě těžký craft na který nemám a kdybych se dostala k verdu tak potřebuju společnost..při snižování cen bych si nevydělala..ještě se dělit a ještě bych to tedy ani neprodala jak zde čtu...k tomu započítám časovou náročnost..velká možnost lehnout když není pořádná výbava či ten správný build..škoda bavilo mě to a všude mi pomáhala sestřička Zi jako ochranka zdarma...

P.S. klidně s někým někam zajdu jako ochranka(né že bych na to měla) když bude čas jako poznávací zájezd .-)
  • 0

#719 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:44

Jedine DM muze podat navrh Lopykovi, aby jej upravil. Na hrse se velky Lopyk vys...

Zobrazit příspěvek

Lopykovi muze podat navrh kdokoliv a ma uplne stejnou sanci (mizivou) na vyslyseni. Ovsem to se netyka tebe, kterej uspesne podal podnet k tem novejm Drainerum v DZ...
:tongue:
  • 0

#720 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 12:45

no ten boj sa moze vyvinut vselijako, ale je pomerne slusna sanca ze pocas boja ani nevstane. A to ani nespominam toho RDD paladina 19/1/10 so slabou spasou.

Zobrazit příspěvek

Nebo hodneleveloveho Monka s poradnou Spell Resistance ... ne ze by jich tu tolik pobihalo, ale asi stejne jako 20 Wiz / 10 PM :tongue:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních