Skočit na obsah

Fotka

Obchodničina

• Please log in to reply
995 odpovědí na toto téma

#661 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:06

ja bych chtel podotknout, ze kuli vybave ktera je nutna na preziti v dolech jen tak nekoho na pomoc nesezenete...takze zas to podporuje osamocene horniky.
Nikdo nebude davat min 12 esenci za prsten regenu jen jen kuli tomu aby pomohl kamaradovi v dole.Nedavno jsem shanel treba pomoc na mitril,nikdo nechtel,pac kdyz reknu ze potrebuje pasek za 11 esence,k tomu prsten a pavezu nebo dva batohy fullu,tak co me na to asi kazdej rekne....kdo by si kupoval soket proti pozitiv a regen?...bez toho se tam dlouho neda prezit.
Podobna situace na verdu...Pak se nedivte,ze hornici chtel zaplatit za tu praci.

Zobrazit příspěvek

Toto je na 100% pravda... Ani jeden z kovacov co chceli po mne verd tam so mnou nechcel ist a to som ponukal rudu za 700 zlatych kus ak by siel.
  • 0

#662 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:09

to ze tam s vama nikdo nechce jit ale prece neni duvod k tomu, aby se to zjednodusovalo! Kdyz nenajdes partu na boss poklad, maji tam snad byt specialni dvere pro solisty?
  • 0

#663 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 10:09

Toto je na 100% pravda... Ani jeden z kovacov co chceli po mne verd tam so mnou nechcel ist a to som ponukal rudu za 700 zlatych kus ak by siel.

Zobrazit příspěvek

tak nerikejte kovarum, ale nekomu jinemu.
Ja tam s vama klidne pudu. ( za spravnou cenu a bude-li cas. ) Regen mam, posledni lvl si klidne deleveluju a vemu jednu epic rezistanci, spasu mam. a helmu s rezistanci klidne koupim. :tongue:
Jinak regen mi nepripada jako zbytecnost, ktera by se od Damy kupovala kvuli tezeni. :tongue: Ja ji tam koupila jako svuj prvni "damovy" predmet. :tongue:
edit: a socket stit si taky zvladnu udelat.
edit2: Co takhle 40 % ? :tongue: jakmile bude cas, tak se ozvu. Ted mam trosku fofr, ale brzo se to snad zlepsi.
  • 0

#664 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:12

tak nerikejte kovarum, ale nekomu jinemu.
Ja tam s vama klidne pudu. ( za spravnou cenu a bude-li cas. ) Regen mam, posledni lvl si klidne deleveluju a vemu jednu epic rezistanci, spasu mam. a helmu s rezistanci klidne koupim.  :tongue:
Jinak regen mi nepripada jako zbytecnost, ktera by se od Damy kupovala kvuli tezeni.  :tongue:  Ja ji tam koupila  jako svuj prvni "damovy" predmet. :tongue:
edit: a socket stit si taky zvladnu udelat.

Zobrazit příspěvek

Beriem ta za slovo a ponukam ti 35% zo zisku
  • 0

#665 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 16.03.2007 10:13

to ze tam s vama nikdo nechce jit ale prece neni duvod k tomu, aby se to zjednodusovalo! Kdyz nenajdes partu na boss poklad, maji tam snad byt specialni dvere pro solisty?

Zobrazit příspěvek

To sem trosku nepochopil,ja nerikam ze se to ma zlehcovat.Muj nazor je,ze to dolovani je spis postavene pro solisty.
  • 0

#666 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:15

Zobrazit příspěvek

to na to dvovod nieje, dovod aby sa to zjednodusovalo je snaha niektorych clenov vedenia zvacsit hodnotu penazi/znizit ceny za vyrobky.
  • 0

#667 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:23

Nikdo nebude davat min 12 esenci za prsten regenu jen jen kuli tomu aby pomohl kamaradovi v dole.

Zobrazit příspěvek

No ano, asi jenom kvuli tomuto treba ne ... ale ty se tvaris, jako by snad prsten regenerace nepouzival nekdo jiny nez hornici, ci snad, ze je jinak uplne na nic.

Zobrazit příspěvek

Podruhe ... :tongue:
  • 0

#668 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:26

No ano, asi jenom kvuli tomuto treba ne ... ale ty se tvaris, jako by snad prsten regenerace nepouzival nekdo jiny nez hornici, ci snad, ze je jinak uplne na nic.
Podruhe ...  :tongue:

Zobrazit příspěvek

No ano, prvy krat tam to so mnou Tery sla, ale kedze na druhy den bol navrat databazy o dva dni naspet tak to ani neratam... a druhy krat si tam uz ist nechcel.
  • 0

#669 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 16.03.2007 10:30

Zobrazit příspěvek

Jasně že se dá využít i jinak,ale jsou predmety,ktere maj pred nejakym regenem prednost...spasa,pasky s imkama....To je dost individualni ale ja treba neznam moc postav co netezej a koupi si regen.Pak kolik z tech postav je ochotnejch s tebou jet 4-8 hodin tezit?
  • 0

#670 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.03.2007 10:30

Uz ani neviem po kolky krat sa pytam , kto a co vas donuti predavat za ceny ked nie ste ziskovy? Nebodaj NPC v stromorade? Alebo v ramci RP sa nechate "ukecat" zhovorcivym obchodnikom? Kde je teda ten zdroj problemu, kto si moze dovolit tie "nizke ceny"? Skuste mi to vysvetlit, kedze nehravam a nemam prehlad o sucasnej situacii a nejako mi tu zlyhava logika. Jedine vysvetlenie by bolo , ze Dedek ako DM ma svojho hornika ktoremu da neznicetelnost a transportuje ho tam zadarmo a bazinakov kynozi F5, ale tuto teoriu pokladam za dost nepravdepodobnu.
  • 0

#671 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:33

Jasně že se dá využít i jinak,ale jsou predmety,ktere maj pred nejakym regenem prednost...spasa,pasky s imkama....To je dost individualni ale ja treba neznam moc postav co netezej a koupi si regen.Pak kolik z tech postav je ochotnejch s tebou jet 4-8 hodin tezit?

Zobrazit příspěvek

no moj paladin by si kupil ako prvu vec tiez regeneracny prsten, osobne si myslim, ze pre postavy , ktore sa nevedia liecit kuzlami ale naopak maju imky v kuzlach je to asi najlepsia vec.
  • 0

#672 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:41

Uz ani neviem po kolky krat sa pytam , kto a co vas donuti predavat za ceny ked nie ste ziskovy? Nebodaj NPC v stromorade? Alebo v ramci RP sa nechate "ukecat" zhovorcivym obchodnikom? Kde je teda ten zdroj problemu, kto si moze dovolit tie "nizke ceny"? Skuste mi to vysvetlit, kedze nehravam a nemam prehlad o sucasnej situacii a nejako mi tu zlyhava logika. Jedine vysvetlenie by bolo , ze Dedek ako DM ma svojho hornika ktoremu da neznicetelnost a transportuje ho tam zadarmo a bazinakov kynozi F5, ale tuto teoriu pokladam za dost nepravdepodobnu.

Zobrazit příspěvek

vsak kto hovori ze v sucastnosti tazim?

Nizke ceny si moze dovolit ten kto ma kamarata co tam s nim pojde zadarmo, len za dobrodruzstvom... Ja bohuzial nikoho takeho nepoznam.
  • 0

#673 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:45

vsak kto hovori ze v sucastnosti tazim?

Nizke ceny si moze dovolit ten kto ma kamarata co tam s nim pojde zadarmo, len za dobrodruzstvom... Ja bohuzial nikoho takeho nepoznam.

Zobrazit příspěvek

tym padom je to normalny stav, dost tazke predpokladat, ze dlhodobo tam budu kopat ludia s "kamaratmi hladajucimi dobrodruzstvo" za ucelom predaja za ceny , ktore su stratove nie?
  • 0

#674 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:45

Zobrazit příspěvek

Na tom nesejde namatkou Gruk, Ariadna, Gozer, Flavia, Tiffany (no fakt, ze ta je zrovna hornik, uz x mesicu na zeleze!) ...
Jen jsem chtel rict, ze si osobne nemyslim, ze zrovna s regeneraci je problem, protoze je to pomerne dost pouzitelna vec. Ze stejneho duvodu nejsem ochoten povazovat regeneraci jako "naklady na tezeni".
  • 0

#675 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 10:50

Ked to vezmeme teoreticky ani vybava na verdicit nemusi byt pocitana do nakladov, nikdy nevies kedy stretnes Freppinho AoO spammera , ktoremu tu robi dlhodobo nechutny hype :tongue:
  • 0

#676 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:01

Na tom nesejde namatkou Gruk, Ariadna, Gozer, Flavia, Tiffany (no fakt, ze ta je zrovna hornik, uz x mesicu na zeleze!) ...
Jen jsem chtel rict, ze si osobne nemyslim, ze zrovna s regeneraci je problem, protoze je to pomerne dost pouzitelna vec. Ze stejneho duvodu nejsem ochoten povazovat regeneraci jako "naklady na tezeni".

Zobrazit příspěvek

s tym ze regen nieje naklad na tazenie suhlasim... regen je jedna z najlepsich veci co sa da na demone zohnat a nehoraznym sposobom setri peniaze. (Hornikovi ako aj kazdemu inemu len setri peniaze (i ked unho je to mozno vyraznejsie))
  • 0

#677 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:04

Ty bazinaci by se mohli trosku upravit.
Pak by melo i smysl je normalne zabijet.
Je celkem legrace, ze kdysi se na ne jezdilo i expit :tongue: :tongue: :tongue:
  • 0

#678 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:17

No ano, prvy krat tam to so mnou Tery sla, ale kedze na druhy den bol navrat databazy o dva dni naspet tak to ani neratam... a druhy krat si tam uz ist nechcel.

Zobrazit příspěvek

Proste se mi nelibi, ze rikas neco, co vlastne neni pravda.
Byli jsme spolu na Cieneges, oba poprve, 6-7 hodin v dole, poprve videli bazinaka, sami zjistili jak se jich "zbavit" a dovezli jsme skoro 700 rudy ... ale ty to nepocitas. To si spolu se zalohou Demony rollbacknul i sve vzpominky? :tongue:

To, ze jsme si to znovu uz nezopakovali, at uz kvuli momentalni chuti, casovemu vytizeni, financni situaci nebo tomu, ze jsem daval prednost L2, uz je jina. A dobre vis, ze jsme se o tom nedavno bavili na ICQ, ze jsem ti ochoten klidne jet na Ciegenes pomoct, ikdyz to nebude ruda pro me.

Proste tvrzeni, ze zadny kovar s tebou nechtel pro verd, je lez.
  • 0

#679 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:20

Proste se mi nelibi, ze rikas neco, co vlastne neni pravda.
Byli jsme spolu na Cieneges, oba poprve, 6-7 hodin v dole, poprve videli bazinaka, sami zjistili jak se jich "zbavit" a dovezli jsme skoro 700 rudy ... ale ty to nepocitas. To si spolu se zalohou Demony rollbacknul i sve vzpominky?  :tongue:

To, ze jsme si to znovu uz nezopakovali, at uz kvuli momentalni chuti, casovemu vytizeni, financni situaci nebo tomu, ze jsem daval prednost L2, uz je jina. A dobre vis, ze jsme se o tom nedavno bavili na ICQ, ze jsem ti ochoten klidne jet na Ciegenes pomoct, ikdyz to nebude ruda pro me.

Proste tvrzeni, ze zadny kovar s tebou nechtel pro verd, je lez.

Zobrazit příspěvek

moment, pokial si pametam tak si povedal ze na kovarinu kasles (alebo teda ze sa budes tuho zamyslat ci ma zmysel v nej pokacovat)... to ze pojdes so mnou len tak si nejak nepamatam (inak by som ta uz davno vyhladal)

ale dobre, upravujem svoje tvrdenie ziaden kovar ktory po mne chcel verd od septembra minuleho roku so mnou na verd nesiel... z casovych dvovodov, z fianancnych, alebo ja neviem akych...

a bolo ich dost co ten verd chceli

Příspěvek upravil Mytko: 16.03.2007 11:23

• 0

#680 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:23

Ked to vezmeme teoreticky ani vybava na verdicit nemusi byt pocitana do nakladov, nikdy nevies kedy stretnes Freppinho AoO spammera , ktoremu tu robi dlhodobo nechutny hype  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Ten tam může klidně kopat i s bažiňáky,kteří mu toho asi moc neudělají :tongue:
  • 0

#681 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 11:31

Ked to vezmeme teoreticky ani vybava na verdicit nemusi byt pocitana do nakladov, nikdy nevies kedy stretnes Freppinho AoO spammera , ktoremu tu robi dlhodobo nechutny hype  :tongue:

Zobrazit příspěvek

na toho staci jedna rana HA a AoO spammer se muze ubrat pod kyticky. :tongue: ( pripadne temer libovolny svitek s dispelem )
edited: Pokud teda nezvoli trosku ucinnejsi IGMS nez zoufaly AoO spamm na stity . :tongue:

edit: Jinak kdyz bazinaci kouzli jen porad dokola trapna kouzla jako bourka a sprst smrti, proc je vubec zabijite ? Bych je ignorovala a je to. Sem myslela buhvijake prisery s AB 70 a dmg 50 to nejsou :tongue:
  • 0

#682 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:38

na toho staci jedna rana HA a AoO spammer se muze ubrat pod kyticky.  :tongue:

edit: Jinak kdyz bazinaci kouzli jen porad dokola trapna kouzla jako bourka a sprst smrti, proc je vubec zabijite ? Bych je ignorovala a je to. Sem myslela buhvijake prisery s AB 70 a dmg 50 to nejsou :tongue:

Zobrazit příspěvek

hm, bohuzial ked mi padne 1 na save tak som zomrel

ked je tych burok 10 na sebe tak to aj celkom boli
  • 0

#683 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:40

Takze, Tery ma pravdu.. ponukala mi pomoc na tazenie shadowu/mithralu, ale bolo to tak nejak medzi recou a mne to vypadlo z pameti... Takze sa ospravedlnujem, nehovoril som tak uplne pravdu (i ked neumyselne)
  • 0

#684 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 11:41

hm, bohuzial ked mi padne 1 na save tak som zomrel

ked je tych burok 10 na sebe tak to aj celkom boli

Zobrazit příspěvek

tak mas snad imku na smrt , ne ?
bourka dava dmg kyselinou, kterou musis mit stejne vyhypovanou aspon na tech 20, kdyz si ve verd dole a jen pokud hodis 1cku na reflex, dostanes neco malo elektrinou.. coz ti bud pohlti druhy kaminek ve stitu na elektrinu nebo spasa.

Ste mi zatim bazinaky vylicili jako pekne srabiky, ktere si sice horkotezko zabijeji, ale sami toho moc neudelaji. :tongue:
  • 0

#685 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:44

tak mas snad imku na smrt , ne ?
bourka dava dmg kyselinou, kterou musis mit stejne vyhypovanou aspon na tech 20, kdyz si ve verd dole a jen pokud hodis 1cku na reflex, dostanes neco malo elektrinou.. coz ti bud pohlti druhy kaminek ve stitu na elektrinu nebo spasa.

Ste mi zatim bazinaky vylicili jako pekne srabiky, ktere si sice horkotezko zabijeji, ale sami toho moc neudelaji.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

spasu nemam
imku na smrt nemam

blesk ma dost vysoke DC na to aby som ho nehodil aj castejsie ako na 1 (tusim ho savnem az na 4 a pri tom vsetky savy mam okolo 25), ked hadzem 10 hodov naraz tak dost casto z nich jeden neuspejem co ma omraci a potom uz len mozem cakat a dufat ze sa rozhodnu carovat nejaku hlupost

Příspěvek upravil Mytko: 16.03.2007 11:55

• 0

#686 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:44

na toho staci jedna rana HA a AoO spammer se muze ubrat pod kyticky.  :tongue:  ( pripadne temer libovolny svitek s dispelem )edited:  Pokud teda nezvoli trosku ucinnejsi IGMS nez zoufaly AoO spamm na stity . :tongue:

Zobrazit příspěvek

To by chtělo něják rozvést neutální pm spammer, má 560hp, umí 240dmg/3s a ještě umí i hide a ms. Jak ho teda zabiješ?
  • 0

#687 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 16.03.2007 11:45

Smankote Ariadno,jed tam a presved se co delaj,tohle nema smysl...
  • 0

#688 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:48

Vis co Ariadno. Zajed si tam. Chytroline. A pak povypravej osobni zkusenost.
  • 0

#689 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.03.2007 11:55

To by chtělo něják rozvést neutální pm spammer, má 560hp, umí 240dmg/3s a ještě umí i hide a ms. Jak ho teda zabiješ?

Zobrazit příspěvek

Mno a pokud zvoli variantu 240/3, tak nepotrebuje zadne AoO ani stity. Proti tomu opravdu neobstoji nikdo.Jen jsem poukazovala na to, ze onen spam AoO je celkem nanic.

Koukam, ze na ten verd budu muset fakt zajet a ukazat vam to. A uplne vam ti zrujnuju cenu verdicitu :tongue:
  • 0

#690 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2007 11:58

Mno a pokud zvoli variantu 240/3, tak  nepotrebuje zadne AoO ani stity. Proti tomu opravdu neobstoji nikdo.Jen jsem poukazovala na to, ze onen spam AoO je celkem nanic.
Koukam, ze na ten verd budu muset fakt zajet a ukazat vam to. A uplne vam ti zrujnuju cenu verdicitu :tongue:

Zobrazit příspěvek

Jo a jed sam. Ne ze te tam doprovodi 2 kamaradi a vsecko ti ukazou, presne jak to mas rad. To pak je lehke machrovat. Hornik tam taky jezdi sam aby neco vydelal.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních