Walker, doporucuji 9 z 10 lenochu.Nejaka pekna stranka na macra?
Je nejaka klavesa na nejblizsi target?
Jeho pouziti je sice nelegalni ale s rozumnym nastavenim hru neznici alebrz zprijemni.
Odesláno 10.09.2007 19:12
Lineage na GP (alias DK techu) je samozrejme take warez. Takze je jen logicke ze na nom hral. A podle vseho ty taky.jasně, DKtech byl můj první server, bylo to tam fajn, do tý doby, než mě vyhodili s klanu, rodier si vymyslel rollback a pak rozdal šílení množství miliońů každý postavě (můj trpaslík na 0. úrovni, se kterym sem tejden výrobou Dg shotů šetřil svýmu orkovy na Manticore boty dostal 7,5 milionů např.) no a následoval wipe
mezitím šilený lagy, na tom samym kompu, co byl server měl w a r e z a hrál i na něm, když měl suštěnej server.. humus tenhle člověk
Odesláno 10.09.2007 20:05
Odesláno 11.09.2007 07:21
Odesláno 11.09.2007 08:32
Odesláno 11.09.2007 11:59
Sorcka je klasicka prskavka. Velky dmg. Velka spotreba many. Pokud na servru fachaji spravne rezisty potvor a 7sins je to solo/duo hra po vetsinu doby. Naprosta vetsina lidi expi prave v kata kde jsou sorcka-like-classy spise pritez. Na CS a PvP obecne jsou silni. Na raidy nejak extra vyhledavani nejsou, pac se vykouzli v prvni minute a pak bud sedi nebo rvou aby jim nekdo dosypal manu ktera je ale potreba pro tanky a healery. (jsou bosici kteri maji slabsi imky na urcity dmg. nebo maji dokocne weaknes, pak je samozrejme velkou pomoci i kdyz vetsinu raidu prosedi)Poradte povolani.
Human-uvazuju mezi sorceror a nekromant nebo pripadne hexan (spise sorc x necro).
Muze mi nekdo zkusenejsi popsat rozdil, vyuziti v PvE v grupe atd. Diky.
Odesláno 11.09.2007 16:06
Oficialni stranka ilegalniho programu.gg hod link na walkera ;)
Odesláno 11.09.2007 16:13
Promin, ale opet, jak je tvym skvelym zvykem, moudre hovoris o vecech, kterym prakticky vubec nerozumis.Docela zajimave ze?
Pro hrani na Warezovem free serveru je potreba sehnat ilegani program porusujici Eulu pravoplatneho vlastnika Softvaru a ten cracnout.
Odesláno 11.09.2007 16:24
Odesláno 11.09.2007 16:28
Odesláno 11.09.2007 16:31
Odesláno 11.09.2007 16:37
Tohle je fatalni omyl. Zadny software svou existenci nemuze porusovat prava nekoho. K porusovani prav dojde teprve ve chvili, kdy nekdo tenhle software pouzije k poskozovani dalsi osoby/osob.Ale pokud existuje software ktery jen svou existenci porusuje prava nekoho jineho, a za tento software si necham platit je jina kava.
Odesláno 11.09.2007 16:39
A uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho.K jeho vytvoreni (a updatum) bylo/je nutne pouzit techniky jez jsou EULou zakazane. Je nelegalni.
Odesláno 11.09.2007 16:45
To je dobra argumentace. Jeji pouziti je vhodne zejmena na situaci kterou jsem psal pred chviliA uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho.
Proste jednou mesicne autora osviti duch svaty a rano naprogramuje 3000 radku kodu.
Ze ho ty opet pouzivas proti nekomu jinemu, je zase jen tvuj problem.
Odesláno 11.09.2007 16:54
Bohuzel se snazis argumentovat spatnym prikladem.Jenze znamej byl lama, a jen mi ridicak vytiskl, do zadne db zmenu nezapsal. Takze pri jedne z kontrol mi hlidka zjistila ze muj ridicak je neplatny. Policistovi odpovim pak " ... A uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho."
Tohle jsou tvoje slova. Tvymu znamymu je uprimne jedno, ze jezdis na falesnej ridicak. Proto ji nezapsal do te DB.Souhlasim s tim ze je to autorovi uprimne jedno. clover.gif
Odesláno 11.09.2007 17:00
Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 17:08
Odesláno 11.09.2007 17:09
V pripade crackleho walkera, poskozujes autora walkera.Jsem nikde nepsal ze pouziti takoveho programu je legalni, jen ze to je legracni situace.
V pripade Walkera pouziteho na Warez server mi ale vrta halvou koho tim poskozuju, protoze vlastnik to neni. Toho poskozuju tim ze si hraju na free serveru.
Odesláno 11.09.2007 17:15
Podle predchoziho prikladu tedy hlidace hrbitova. Myslim ze ten chlapek s tim ma dost prace. Po vecerch musi vyhrabat mrtvoly, natisknout vstupenky a jeste je prodavat. No a nad ranem to zas secko uklidit. Jsem si jist ze na to ma sve Know-how ktere ti take nezdeli.Poskozujes autora walkera.
Pochop, ze ja si skutecne muzu programovat po vecerech co chci. To mi nikdo nikde nemuze zakazat. A jakym zpusobem jsem danou vec vytvoril je moje know-how. To jen tak nekomu nemusim sdelit.
Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 17:20
Odesláno 11.09.2007 17:22
Ten priklad povazujes za spravny pouze ty.Podle predchoziho prikladu tedy hlidace hrbitova. Myslim ze ten chlapek s tim ma dost prace. Musi vyhrabat mrtvoly, natisknout vstupenky a jeste je prodavat. No a nad ranem to zas secko uklidit. Jsem si jist ze na to ma sve Know how ktere ti take nezdeli.
Odesláno 11.09.2007 17:28
Odesláno 11.09.2007 17:38
Vrtacky vyrabis legalne, nebo alespon doufam.Ukazu ti spravny priklad.
Vyrabim vrtacky.
Ty si vratacku koupis nebo mi ji ukradnes ze skladu a odvrtas s ni zamek od trezoru plneho diamantu ve zlatnictvi naproti pres ulici.
Ja muzu za to, ze ty si vrtacku pouzil k nelegalni cinnosti ?
Vykradl si zlatnictvi ?
Zajima zlatnika podle jakeho navodu ja vrtacky vyrabim ?
Zajima zlatnika kdo vrtacky vyrabi ?
Pokracovani
Vyrabim vrtacky
Ty mi vrtacku ukradnes ze skladu.
Kamrad co ukradl zlatnikovi celej trezor te pozada jestli bys mu nepomohl otevrit trezor. Tobe je jedno ze on ho ukradl.
Ale odvrtas mu zamek tou ukradenou vrtackou.
Koho si poskodil v tomto pripade a koho v tom predchozim ?
Odesláno 11.09.2007 17:54
Ano legalne sis koupil nejaky soft a jeho pomoci si neco naprogramoval. Ale dokavad se s tim nebudes dobyvat do offic serveru l2, tak si zadny zakon neporusil. Proste sis neco naprogramoval.Vrtacky vyrabis legalne, nebo alespon doufam.
A tak kdyz si jednu z nich koupim je to naprosto Ok. Kdyz s ni vykradu zlatnictvi je to jen moje chyba. A je to stejne jako bych si ja s pomoci legalne zakoupeneho programu fy Borland napsal cosi co mi umozni se nalamat do officialniho L2 serveru.
pr. 2
kdyz se s ukradenou vrtackou (z legalniho obchodu s vrtackami) otevru zlatnikuv sejf. stavam se zlodejem vrtacek a spolupchatelem loupeze ve zlatnictvi.
Vyroba vrtacek je nelagalni cinnost ? NeAle co to ma co delat s poskozovanim neci nelegalni cinnosti?
Pokud neposkodis ani budku, ani zamek, ani teplaky a ani te nikdo neuvidi ani nechytne.Jaky mi hrozi trest kdyz se s tou koupenou vrtackou vlamu do zamcene Vitenamske budky a odcizim nekolik teplaku s tremi pruhy, probehnu se s nima v parku a teplaky zas vratim. (pri tom vsem samozrejme nic neposkodim )
Odesláno 11.09.2007 18:01
Chybka, ne po jeho vzniku ale pri jeho vzniku. Na to aby vznikl jsi musel porusit prava nekoho jineho. To ti rikam celou dobu. Ten soft jako takovy je nelegalni.Bohuzel se nedoves smirit s jednoduchym axiomem, ze software se stava skodlivym az pri jeho pouziti, nikoliv po jeho vzniku.
Odesláno 11.09.2007 18:04
Ty jako uzivatel dokazes posoudit jak software vznikl ?Chybka, ne po jeho vzniku ale pri jeho vzniku. Na to aby vznikl jsi musel porusit prava nekoho jineho. To ti rikam celou dobu. Ten soft jako takovy je nelegalni.
Odesláno 11.09.2007 18:11
Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 18:34
Odesláno 22.09.2007 08:04
Odesláno 15.10.2007 07:39
no pomalu ziskavam naladu si je znovu zahrat,no mohl bych se podivat i na demonu
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních