Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#661 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 10.09.2007 18:55

Nejaka pekna stranka na macra?
Je nejaka klavesa na nejblizsi target?

Zobrazit příspěvek

Walker, doporucuji 9 z 10 lenochu.
Jeho pouziti je sice nelegalni ale s rozumnym nastavenim hru neznici alebrz zprijemni.
  • 0

#662 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 10.09.2007 19:12

jasně, DKtech byl můj první server, bylo to tam fajn, do tý doby, než mě vyhodili s klanu, rodier si vymyslel rollback a pak rozdal šílení množství miliońů každý postavě (můj trpaslík na 0. úrovni, se kterym sem tejden výrobou Dg shotů šetřil svýmu orkovy na Manticore boty dostal 7,5 milionů např.) no a následoval wipe
mezitím šilený lagy, na tom samym kompu, co byl server měl w a r e z a hrál i na něm, když měl suštěnej server.. humus tenhle člověk  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Lineage na GP (alias DK techu) je samozrejme take warez. Takze je jen logicke ze na nom hral. A podle vseho ty taky. :rolleyes: Nevim co te udivuje.
Jeste mozna obhajitelne je L2j ale vsechny ostatni free L2 servry jsou nelegalni.
  • 0

#663 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2007 20:05

L2 RP server rulez:)

a walkera tam nechtěj;) tam to ale panečku chodí...děláš bordel?nikdo se tě neptá, ban:)
  • 0

#664 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 07:21

Poradte povolani.
Human-uvazuju mezi sorceror a nekromant nebo pripadne hexan (spise sorc x necro).
Muze mi nekdo zkusenejsi popsat rozdil, vyuziti v PvE v grupe atd. Diky.
  • 0

#665 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 08:32

Nooo sorceror je klasickej takovej útočnej kouzelník, vleze, hází jedno kouzlo za druhým, a pak doplňuje dlouho manu:) sám rychle zabiješ příšru většinou a když jdeš na raida, vždy jsou tak dva tři potřeba.

Hexan je klasickej summoner...budeš furt vyvolávat to své zvířátko a to ti bude řezat NPCčka místo tebe, ty ho tak max. budeš healovat nebo sem tam na nějakou příšeru zakouzlíš spánek. Sám jsi v pohodě, všechno jde na tvého mazlika a ty ho jen healuješ.....ale, v tomhle je silnější necro...a v grupě proč ne....vyvoláš ho, naboostíš ho, sedneš si a jen mu dáváš pokyny.

Necro...nejjednodušší na vyexpení....je to samá temná magie, sání života atd a samo vyvolání nemrtváka, toho taky dyžtak sem tam vyléčíš (i když nevím, jestli máš léčící kouzlo, hehe) jinak podobné jako u toho výše zmíněného.

Teda já jsem laik, ale snad jsem to trošinku vychytal:)

Já preferuju výzvy, tudíž nejhůře vyexpujícího se bishopa:)
  • 0

#666 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 09:11

Walker...

Zobrazit příspěvek

Nemám zkušenosti, běží to jako externí program a nebo to nějak edituje klienta?
  • 0

#667 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 11:59

Poradte povolani.
Human-uvazuju mezi sorceror a nekromant nebo pripadne hexan (spise sorc x necro).
Muze mi nekdo zkusenejsi popsat rozdil, vyuziti v PvE v grupe atd. Diky.

Zobrazit příspěvek

Sorcka je klasicka prskavka. Velky dmg. Velka spotreba many. Pokud na servru fachaji spravne rezisty potvor a 7sins je to solo/duo hra po vetsinu doby. Naprosta vetsina lidi expi prave v kata kde jsou sorcka-like-classy spise pritez. Na CS a PvP obecne jsou silni. Na raidy nejak extra vyhledavani nejsou, pac se vykouzli v prvni minute a pak bud sedi nebo rvou aby jim nekdo dosypal manu ktera je ale potreba pro tanky a healery. (jsou bosici kteri maji slabsi imky na urcity dmg. nebo maji dokocne weaknes, pak je samozrejme velkou pomoci i kdyz vetsinu raidu prosedi)

Nekrous muze hrat solo i v parte, ale on partu prilis bevyhledava. Pac pokud to neni sehrana grupa, ma lepsi vysledky sam. Hodi se kamkoli. Pokud funguji spravne platby za summony je hra za nej draha. Ale se supportem aden vyexpit jde velmi rychle. Na PvP 1vs1 se diky variabilite kouzel a sumonu dokaze dokaze popasovat s kazdym.

Bishop je stejne jako vetsina support classu ma nenarocnou hru. Temer nepotrebuje equip. S low NG zbrani si vystaci v pohode do Cgradu. Nepotrebuje shoty, lahve ani crystali. Staci zarvat LFG Bish lvl xx. A dostane partu. Pak jen kouka na zivoty lidi v parte a leci, popr hodi nejakej bufik. Ve zbytku casu sedi. Pro partu je lepsi kdyz Bish v lehke zbroji bojuje. Najit takoveho bishopa je maly zazrak, pac vetsinou naprosto nepochopitelne sedi v robe. Solovat je tezke, mimo mrtvacke lokace skoro nemozne.
  • 0

#668 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 11.09.2007 14:56

Je nejaka klavesa na nejblizsi target?

Zobrazit příspěvek

heh mas to v akcich
/nexttarget
btw Chu kde hrajes?:)
:)

gg hod link na walkera ;)
  • 0

#669 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 16:06

gg hod link na walkera ;)

Zobrazit příspěvek

Oficialni stranka ilegalniho programu.
http://towalker.com/

Kazdopadne tam najdes jen posledni verzi.
Na freecka ktery behaji na ukradenych starych serverech potrebujes najit stareho Walkera.
Na spravnou funkcnost potrebujes ho bud koupit, nebo .... .

Docela zajimave ze?
Pro hrani na Warezovem free serveru je potreba sehnat ilegani program porusujici Eulu pravoplatneho vlastnika Softvaru a ten cracnout. :rolleyes:
  • 0

#670 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 16:13

Docela zajimave ze?
Pro hrani na Warezovem free serveru je potreba sehnat ilegani program porusujici  Eulu pravoplatneho vlastnika Softvaru a ten cracnout.  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Promin, ale opet, jak je tvym skvelym zvykem, moudre hovoris o vecech, kterym prakticky vubec nerozumis.

To co ty popisujes, je klasicky priklad, kdy na cracknutych woknech pouzivas software, za ktery by chtel nekdo platit, ale ty si ho taky cracknes.

Ver tomu, ze ac se to tobe zda zcela nelogicke, je to naprosto normalni, ze nekdo chce za svuj software platit, zvlast kdyz vi ze ho lidi pouzivaji a je o nej zajem. To k cemu ten software slouzi, je uz vec nekde uplne jinde.
  • 0

#671 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 16:24

JE celkem v poradku ze za softvare typu, Graficky editor chce jeho tvurce zaplatit. O tom diskuze neni. Ale pokud existuje software ktery jen svou existenci porusuje prava nekoho jineho, a za tento software si necham platit je jina kava.

Srovnej to s:
Chci posekat travu na zahrade, najmu si cikana a zaplatim mu.
Sebrali mi ridicak, reknu znamymu a on mi ho vrati a zaplatim mu.
  • 0

#672 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 16:28

clone CD, clone DVD, Nero...
  • 0

#673 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 16:31

Mozna se to muze zdat divne, ale to se jenom zda. Ten software je legalni. Nelegalni (= porusujici EULU) je jen jeho pouzivani pri hrani na oficialnich serverech L2. Ale to je autorovi uprimne jedno.

Je to to stejne, jako je legalni vyrabet reprezentacni dresy s velkym narodnim znakem. Ale nelegalni je je nosit, protoze tyto privilegia maji jen urcite instance (vcetne oficiane reprezentujicich sportovcu). Ten kdo hresi je fanousek, ktery ho nosi, ne vyrobce.

Zajimave? Mozna, ale je to tak.
  • 0

#674 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 16:33

Ten software je legalni.  Nelegalni (= porusujici EULU)

Zobrazit příspěvek

K jeho vytvoreni (a updatum) bylo/je nutne pouzit techniky jez jsou EULou zakazane. Je nelegalni.

Souhlasim s tim ze je to autorovi uprimne jedno. :rolleyes:

Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 16:39

• 0

#675 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 16:37

Ale pokud existuje software ktery jen svou existenci porusuje prava nekoho jineho, a za tento software si necham platit je jina kava.

Zobrazit příspěvek

Tohle je fatalni omyl. Zadny software svou existenci nemuze porusovat prava nekoho. K porusovani prav dojde teprve ve chvili, kdy nekdo tenhle software pouzije k poskozovani dalsi osoby/osob.

Example:
Clovek A naprogramuje nejaky software. Pan A ho hodi na web.
Po case zjisti, ze se lidem hrozne libi. Zacne za nej chtit platit.
Clovek B si software stahne a pouzivaho k poskozovani cloveka C.
Clovek A nemuze nijak ovlivnit, ze clovek B pouziva jeho software k nelegalni cinnosti na osobe C.

Nebo snad existuje nejake pravidlo, zakon, RFC co by lidem urcovalo co maji programovat ? Nebo mi snad nejaka EULA u nejake hry, muze diktovat co si vecer u svicky programuji ?

Uz chapes, ze jediny clovek co nekoho poskozuje ses ty ?
  • 0

#676 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 16:39

K jeho vytvoreni (a updatum) bylo/je nutne pouzit techniky jez jsou EULou zakazane. Je nelegalni.

Zobrazit příspěvek

A uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho.
Proste jednou mesicne autora osviti duch svaty a rano naprogramuje 3000 radku kodu.
Ze ho ty opet pouzivas proti nekomu jinemu, je zase jen tvuj problem.
  • 0

#677 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 16:45

A uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho.
Proste jednou mesicne autora osviti duch svaty a rano naprogramuje 3000 radku kodu.
Ze ho ty opet pouzivas proti nekomu jinemu, je zase jen tvuj problem.

Zobrazit příspěvek

To je dobra argumentace. Jeji pouziti je vhodne zejmena na situaci kterou jsem psal pred chvili

Chci posekat travu na zahrade, najmu si cikana a zaplatim mu.
Sebrali mi ridicak, reknu znamymu a on mi ho vrati a zaplatim mu.

Jenze znamej byl lama, a jen mi ridicak vytiskl, do zadne db zmenu nezapsal. Takze pri jedne z kontrol mi hlidka zjistila ze muj ridicak je neplatny. Policistovi odpovim pak " ... A uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho." :rolleyes:
  • 0

#678 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 16:54

Jenze znamej byl lama, a jen mi ridicak vytiskl, do zadne db zmenu nezapsal. Takze pri jedne z kontrol mi hlidka zjistila ze muj ridicak je neplatny. Policistovi odpovim pak " ... A uz vubec do toho netahej jakym zpusobem dana vec vznikla. To uz s tim vubec nema nic spolecneho."  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Bohuzel se snazis argumentovat spatnym prikladem.
Ted pouziju tvoji oblibenou argumentaci.
Zkus o tom premyslet a vymyslet lepsi priklad.

Souhlasim s tim ze je to autorovi uprimne jedno. clover.gif

Tohle jsou tvoje slova. Tvymu znamymu je uprimne jedno, ze jezdis na falesnej ridicak. Proto ji nezapsal do te DB.
Az te chytnou policajti, tak ty budes mit problemy.
Nebo snad reknes, ze ho mas od Pepy ze Lhotky a vyhnes se veskerym trestum, protoze ten ridicak udelal pepa a to ze ty ho pouzivas je v poradku ?
  • 0

#679 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 17:00

Ok.
Hanobeni mrtvol je trestny cin.

Hlidac hrbitova vsak vzdy vecer vyhrabe par mrtvol a u vchodu vybira vstupenky ktere pres den prodava. (Tvurce programu)
Delnik v tiskarne si jednu vstupenku koupi a natiskne si jich stusek a da ho na zastavku pred hrbitovem. (Hacker programu)
Manikalni uchylak si vezme vstupenku na zastavce da ji hlidaci a .... . (Uzivatel)

Jsem nikde nepsal ze pouziti takoveho programu je automaticky legalni, jen ze to je legracni situace.

V pripade Walkera pouziteho na Warez server mi vrta hlavou koho tim poskozuju, protoze vlastnik to neni. Toho poskozuju tim ze si hraju na free serveru misto abych platil na origosi.

Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 17:08

• 0

#680 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 17:09

Jsem nikde nepsal ze pouziti takoveho programu je legalni, jen ze to je legracni situace.

V pripade Walkera pouziteho na Warez server mi ale vrta halvou koho tim poskozuju, protoze vlastnik to neni. Toho poskozuju tim ze si hraju na free serveru.

Zobrazit příspěvek

V pripade crackleho walkera, poskozujes autora walkera.

Pochop, ze ja si skutecne muzu programovat po vecerech co chci. To mi nikdo nikde nemuze zakazat. A jakym zpusobem jsem danou vec vytvoril je moje know-how. To jen tak nekomu nemusim sdelit.

Mozna by sis mel nejake ty dokumenty o software a jeho legalnopsti precist. Budes dost prekvapeny.
  • 0

#681 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 17:15

Poskozujes autora walkera.

Pochop, ze ja si skutecne muzu programovat po vecerech co chci. To mi nikdo nikde nemuze zakazat. A jakym zpusobem jsem danou vec vytvoril je moje know-how. To jen tak nekomu nemusim sdelit.

Zobrazit příspěvek

Podle predchoziho prikladu tedy hlidace hrbitova. Myslim ze ten chlapek s tim ma dost prace. Po vecerch musi vyhrabat mrtvoly, natisknout vstupenky a jeste je prodavat. No a nad ranem to zas secko uklidit. Jsem si jist ze na to ma sve Know-how ktere ti take nezdeli. :rolleyes:

Jaky trest dostanu za vedome pouziti falesne vstupenky na hrbitov?

Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 17:20

• 0

#682 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 17:22

Podle predchoziho prikladu tedy hlidace hrbitova. Myslim ze ten chlapek s tim ma dost prace. Musi vyhrabat mrtvoly, natisknout vstupenky a jeste je prodavat. No a nad ranem to zas secko uklidit. Jsem si jist ze na to ma sve Know how ktere ti take nezdeli.  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Ten priklad povazujes za spravny pouze ty.
Ja jsem se k nemu nevyjadril a ani nehodlam vyjadrovat, protoze je spatny.

Ukazu ti spravny priklad.
Vyrabim vrtacky.
Ty si vratacku koupis nebo mi ji ukradnes ze skladu a odvrtas s ni zamek od trezoru plneho diamantu ve zlatnictvi naproti pres ulici.

Ja muzu za to, ze ty si vrtacku pouzil k nelegalni cinnosti ?
Vykradl si zlatnictvi ?
Zajima zlatnika podle jakeho navodu ja vrtacky vyrabim ?
Zajima zlatnika kdo vrtacky vyrabi ?

Pokracovani
Vyrabim vrtacky
Ty mi vrtacku ukradnes ze skladu.
Kamrad co ukradl zlatnikovi celej trezor te pozada jestli bys mu nepomohl otevrit trezor. Tobe je jedno ze on ho ukradl.
Ale odvrtas mu zamek tou ukradenou vrtackou.

Koho si poskodil v tomto pripade a koho v tom predchozim ?
:rolleyes:
  • 0

#683 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 17:28

jo walker vyhradne na lineage? jestli jo tak to by pak byl myslim na miste nejakej priklad typu . . . . ja nevim . . . . jestli je legalni prodej paklíčů
  • 0

#684 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 17:38

Ukazu ti spravny priklad.
Vyrabim vrtacky.
Ty si vratacku koupis nebo mi ji ukradnes ze skladu a odvrtas s ni zamek od trezoru plneho diamantu ve zlatnictvi naproti pres ulici.

Ja muzu za to, ze ty si vrtacku pouzil k nelegalni cinnosti ?
Vykradl si zlatnictvi ?
Zajima zlatnika podle jakeho navodu ja vrtacky vyrabim ?
Zajima zlatnika kdo vrtacky vyrabi ?

Pokracovani
Vyrabim vrtacky
Ty mi vrtacku ukradnes ze skladu.
Kamrad co ukradl zlatnikovi celej trezor te pozada jestli bys mu nepomohl otevrit trezor. Tobe je jedno ze on ho ukradl.
Ale odvrtas mu zamek tou ukradenou vrtackou.

Koho si poskodil v tomto pripade a koho v tom predchozim ?
:yes:

Zobrazit příspěvek

Vrtacky vyrabis legalne, nebo alespon doufam. :grin: A tak kdyz si jednu z nich koupim je to naprosto Ok. Kdyz s ni vykradu zlatnictvi je to jen moje chyba. A je to stejne jako bych si ja s pomoci legalne zakoupeneho programu fy Borland napsal cosi co mi umozni se nalamat do officialniho L2 serveru.

pr. 2
kdyz se s ukradenou vrtackou (z legalniho obchodu s vrtackami :grin: ) otevru zlatnikuv sejf. stavam se zlodejem vrtacek a spolupchatelem loupeze ve zlatnictvi.

Ale co to ma co delat s poskozovanim neci nelegalni cinnosti?
Jaky mi hrozi trest kdyz se s tou koupenou vrtackou vlamu do zamcene Vitenamske budky a odcizim nekolik teplaku s tremi pruhy, pouziju je, probehnu se s nima v parku a teplaky zas vratim. (pri tom vsem samozrejme nic neposkodim )
  • 0

#685 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 17:54

Ses tak natvrdlej nebo to jenom delas ?

Vrtacky vyrabis legalne, nebo alespon doufam. :grin:  A tak kdyz si jednu z nich koupim je to naprosto Ok. Kdyz s ni vykradu zlatnictvi je to jen moje chyba. A je to stejne jako bych si ja s pomoci legalne zakoupeneho programu fy Borland napsal cosi co mi umozni se nalamat do officialniho L2 serveru.

Ano legalne sis koupil nejaky soft a jeho pomoci si neco naprogramoval. Ale dokavad se s tim nebudes dobyvat do offic serveru l2, tak si zadny zakon neporusil. Proste sis neco naprogramoval.

pr. 2
kdyz se s ukradenou vrtackou (z legalniho obchodu s vrtackami  :yes: ) otevru zlatnikuv sejf. stavam se zlodejem vrtacek a spolupchatelem loupeze ve zlatnictvi.

Ale co to ma co delat s poskozovanim neci nelegalni cinnosti?

Vyroba vrtacek je nelagalni cinnost ? Ne
Vyroba software je nelegalni cinnost ? Ne
Prodavani vrtacek je nelegalni cinnost ? Ne
Prodavani software je nelegalni cinnost ? Ne
Vykradani sejfu pomoci vrtacek je nelegalni cinnost ? Ano
Nabouravanni se do serveru pomoci software je nelegalni cinnost ? Ano
Kradeni vrtacek je nelegalni cinnsot ? Ano
Kradeni software je nelegalni cinnost ? Ano

Jaky mi hrozi trest kdyz se s tou koupenou vrtackou vlamu do zamcene Vitenamske budky a odcizim nekolik teplaku s tremi pruhy, probehnu se s nima v parku a teplaky zas vratim. (pri tom vsem samozrejme nic neposkodim )

Zobrazit příspěvek

Pokud neposkodis ani budku, ani zamek, ani teplaky a ani te nikdo neuvidi ani nechytne.
Kde neni zalobce neni ani soudce.
Mel si proste kliku.
Kdyz te chytnou kliku si nemel, protoze si proste vykradl kram.

Bohuzel se nedoves smirit s jednoduchym axiomem, ze software se stava skodlivym az pri jeho pouziti, nikoliv po jeho vzniku. Ale pokud ten software nekomu ukradnu/nezaplatim, tak uz jsem vykonal trestny cin at ho pouzivam kdekoliv.
  • 0

#686 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 18:01

Bohuzel se nedoves smirit s jednoduchym axiomem, ze software se stava skodlivym az pri jeho pouziti, nikoliv po jeho vzniku.

Zobrazit příspěvek

Chybka, ne po jeho vzniku ale pri jeho vzniku. Na to aby vznikl jsi musel porusit prava nekoho jineho. To ti rikam celou dobu. Ten soft jako takovy je nelegalni.

Je to to same jako tvrdit ze delat karbanatky z lidskeho masa je v poradku, spatne je jen kdyz se sni.
  • 0

#687 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2007 18:04

Chybka, ne po jeho vzniku ale pri jeho vzniku. Na to aby vznikl jsi musel porusit prava nekoho jineho. To ti rikam celou dobu. Ten soft jako takovy je nelegalni.

Zobrazit příspěvek

Ty jako uzivatel dokazes posoudit jak software vznikl ?
A muzes nam teda rict jak vznikl ?

Zkus se vratit o mnoho prispevku vys do casti kde pisu o osviceni duchem svatym. :grin:

Tim ja koncim diskuzi na toto tema s clovekem, co nema ani zakladni znalosti o dokazovani puvodu software. Precti si neco o tom, pak prolistuj spousty historickych dukazu (windows, Mac, IBM, linux, ... ) a pak si muzem popovidat. :yes:
  • 0

#688 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 11.09.2007 18:11

1. neposuzu to ja jako uzivatel
2. pokud je neco zakodovano a nekdo nahodou prijde na ten kod proste proto ze se pohybuje ve stejne oblasti. A pokud sifru zmenim a on jako na potvoru behem nekolika hodin, prijde opet uplnou nahodou na sifru, a ja to opet zmenim a on opet ... atd.
3. vysledny produkt neni univerzalne pouzitelny. Da se pouzit jen a pouze k porusovani neceho co jsem zakazal dle zakona.

---
Edit na Tvuj Edit :) - Jasne ze megalni firmy jako MS, Aplle maji v prazakladu zlodejinu a samozrejme ze v tom pokracovali a budou pokracovat nadale. A taky proto prave ony nejvice dbaji o to aby je same uz nikdo dalsi neokradal.

Příspěvek upravil gGeorg: 11.09.2007 18:34

• 0

#689 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 22.09.2007 08:04

po delší době jsem chtěl skusit zase L2 , ale spustím ho chvíli běží cca 2-4minuty a pak se to sekne , nejspíš celej komp ničím prostě nemůžu ven z hry a ani nic dělat , ale nejvíc mě udivilo ,že předtím mi to normálně šlo , skoušel jsem 2x to dávat znovu na disk a pořád to dělá ,..

nevíte někdo kde by mohla bejt chyba ?
  • 0

#690 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 15.10.2007 07:39

no pomalu ziskavam naladu si je znovu zahrat,no mohl bych se podivat i na demonu :laugh:

Zobrazit příspěvek

Jasný přijd a i vy ostatní kdo bloudíte mezi mmorpg a nevite kam se zařadit :wink:
Máme momentálne svůj vlastní klan(lidi z nwn). Co se tyce klanu tak jedeme na kvalitu a ne na kvantitu, takze vetsina lidi odtud by byla jiste dobrym prinosem. Kdo by měl zájem pisnete PM, nebo na icq ,ktere mam v profilu.
Snad tímto postem mírně verbovacího nádechu nikoho z místních příliš nepohorším. Papa :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních