spravne ani ja by som s takou grupou nesie a leavol...ked je tam rogue bonus tak je to jednoznacne pre rogue.
moj cas je drahy a nemienim trpiet ninju v grupe :D

spatne, pokud tam je napsano "Class:Rogue", je to urcene pouze pro zlodeje. Pokud tam je bonus pro zlodeje a muze to nosit kdokoliv, tak je to pro toho, kdo to vyhraje. Sice jsem mrcha, ale nebudu to "needovat", kdyz mam v grupe zlodeje, ktery pro to tam smeruje. Bohuzel k memu stesti takove setove veci "of Assassin" vzdy padly, kdyz nebyl zlodej v grupe a tak byly me. Ale stacily narameniky. Nic vic. Kalhoty z Murmura jsou hezke, ale mne jiz na nic. Ramena byly nejdulezitejsi a sly snadno ziskat. - btw. pro zlodeje jsou lepsi ramena z posledniho bosse v CoT, kdyz se zachranuje Thrall - Tak proc to nebrat, kdyz o ne ostatni nemeli zajem.
Paladini (lecitele) berou veci z chainu, ktery ma nekdy lepsi veci nez plate a dokud nenajdou neco lepsiho.
Hybridni lecitele berou z clothu, jelikoz jim pridavaji lepsi lecitelske bonusy.
Klerikove berou setove veci pro warlocky, jelikoz pak maji lepsi bonusy.
Opustis kazdou grupu, kdyz nekdo bude chtit vylepsit svuj "satnik", aby pomohl sve skupine a guilde v budoucnu, i kdyz ta vec neni primarne urcena pro nej?
Pripomina mi to toto: "Zlodej krici "Chytte zlodeje". Kdo je zlodej (ninja) a kdo v pravu?
btw. tvuj cas muze byt drahy, ale rogue je ninja, ne? ;)
....
chm, dalsi datadisk, pokud bude. Spise, aby otevreli nove dungeony - sice se jeden chysta, ale ... . Ze by ukrivdene povolani dostala epickeho ore na lvl 80? Letajici zabu?
...
jeste k tomu, ze free server je spise na vyzkouseni. Je hezke, ze zminujete "guest pass". pokud to tak mohu nazvat, ale ten je omezen tim, ze je pouze na lvl 20, neni mozno trade, psat ostatnim hracum a jeste asi par omezeni. Mozna si ozkousis oficialni server, ale nemas vsechy "dvere" otevrene. Ano, free server vas muze znechutit svymi chybami, ale alespon si vyzkousite i pozdejsi stranky hry. Jenze je otazka, na kterem serveru hrajete a kolik toho funguje.