Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#631 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 10:59

nechcem ti kazit radost ale noo imo arthasa uvidis len ked budes v nejakej super guilde ....tak istko ako teraz illidana v Black Templu  :dntknw:

Zobrazit příspěvek

Eh nojo :(
Ale i tak se na to celkem těším, akorát se bojím toho, že najednou bude hrát 80% serveru za Death Knighta, stejně jak je to s belfama paladinama :-/
  • 0

#632 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 11:23

Zevraj to ma bejt tak ze ked splnis nejake podmienky tak si mozes zalozit death knighta a nebude zacinat od lvl 1.
Ved uvidime.. :dntknw:
  • 0

#633 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 11:52

Zevraj to ma bejt tak ze ked splnis nejake podmienky tak si mozes zalozit death knighta a nebude zacinat od lvl 1.
Ved uvidime.. :yes:

Zobrazit příspěvek

Teda ale v tom traileru měl docela zajímavý kouzla :) A stejně se mi to zdá divný, když si představím taurena nebo gnoma jak si to štráduje jako DK s bandou kostlivců. :dntknw:
  • 0

#634 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 14:45

Server?

Zobrazit příspěvek

radši ne, nerad bych tam potkal některý týpany tady zabydlené
  • 0

#635 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 14:49

Teda ale v tom traileru měl docela zajímavý kouzla :) A stejně se mi to zdá divný, když si představím taurena nebo gnoma jak si to štráduje jako DK s bandou kostlivců. :dntknw:

Zobrazit příspěvek

No zrejme (Jen odhad) to nebudou mit vsichni pristupne. Bude to bud omezeno na rasu, nebo povolani, nebo oboji. Kdyby to bylo omezeny jen povolanim, tak nejlogictejsi DK by byl asi z paladina, popripade z bojovnika. No uvidime. Kazdopadne to urcite nebude jediny "hero class".
  • 0

#636 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 18:05

spravne ani ja by som s takou grupou nesie a leavol...ked je tam rogue bonus tak je to jednoznacne pre rogue.
moj cas je drahy a nemienim trpiet ninju v grupe :D

Zobrazit příspěvek

spatne, pokud tam je napsano "Class:Rogue", je to urcene pouze pro zlodeje. Pokud tam je bonus pro zlodeje a muze to nosit kdokoliv, tak je to pro toho, kdo to vyhraje. Sice jsem mrcha, ale nebudu to "needovat", kdyz mam v grupe zlodeje, ktery pro to tam smeruje. Bohuzel k memu stesti takove setove veci "of Assassin" vzdy padly, kdyz nebyl zlodej v grupe a tak byly me. Ale stacily narameniky. Nic vic. Kalhoty z Murmura jsou hezke, ale mne jiz na nic. Ramena byly nejdulezitejsi a sly snadno ziskat. - btw. pro zlodeje jsou lepsi ramena z posledniho bosse v CoT, kdyz se zachranuje Thrall - Tak proc to nebrat, kdyz o ne ostatni nemeli zajem.
Paladini (lecitele) berou veci z chainu, ktery ma nekdy lepsi veci nez plate a dokud nenajdou neco lepsiho.
Hybridni lecitele berou z clothu, jelikoz jim pridavaji lepsi lecitelske bonusy.
Klerikove berou setove veci pro warlocky, jelikoz pak maji lepsi bonusy.
Opustis kazdou grupu, kdyz nekdo bude chtit vylepsit svuj "satnik", aby pomohl sve skupine a guilde v budoucnu, i kdyz ta vec neni primarne urcena pro nej?
Pripomina mi to toto: "Zlodej krici "Chytte zlodeje". Kdo je zlodej (ninja) a kdo v pravu?

btw. tvuj cas muze byt drahy, ale rogue je ninja, ne? ;)

....

chm, dalsi datadisk, pokud bude. Spise, aby otevreli nove dungeony - sice se jeden chysta, ale ... . Ze by ukrivdene povolani dostala epickeho ore na lvl 80? Letajici zabu?

...

jeste k tomu, ze free server je spise na vyzkouseni. Je hezke, ze zminujete "guest pass". pokud to tak mohu nazvat, ale ten je omezen tim, ze je pouze na lvl 20, neni mozno trade, psat ostatnim hracum a jeste asi par omezeni. Mozna si ozkousis oficialni server, ale nemas vsechy "dvere" otevrene. Ano, free server vas muze znechutit svymi chybami, ale alespon si vyzkousite i pozdejsi stranky hry. Jenze je otazka, na kterem serveru hrajete a kolik toho funguje.
  • 0

#637 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2007 14:23

Hehe :) V ty guilde uz nejsme taktez, vypuklo tam Kharazan silenstvi a co se tomu nepodridilo, je out, takze jsme out taky :)
Nicmene na tom nazoru ze s cechama ne neco je. Znam dost lidi co ho zastava a sam mam zkusenosti podobny :)

Zobrazit příspěvek

jeste jedna vec, mno, je pravda, ze chodi do Karazhanu, ale uvedom si, ze CD je mala guilda a sestavit lidi na raid 25 ci 40 je u nich nemozne. Leda sestavit PUG :dntknw: (pokud tam pujde Bene, tak nepujde z CD skoro nikdo) a jedina moznost je spoluprace a proto to Kharazan silenstvi. Co sleduji, tak uz jsou u Curatora a treba ho nekdy zabiji a pak pujdou dale.

Sice se chysta - pokud to neni vymysl - novy dungeon pro 10 lidi, ale zase tam bude zaludnosti.
  • 0

#638 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2007 14:55

tak k tou death knitovi, fungujeto tak ze az dosahnete 80. urovne tak budete moct splnit kvest diky cemuz se vam zpristupni moznost zalozit si novy character-DK uz s vysokym levelem, docetl jsem se to tu tu
  • 0

#639 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 00:43

jeste jedna vec, mno, je pravda, ze chodi do Karazhanu, ale uvedom si, ze CD je mala guilda a sestavit lidi na raid 25 ci 40 je u nich nemozne. Leda sestavit PUG  :dntknw:  (pokud tam pujde Bene, tak nepujde z CD skoro nikdo) a jedina moznost je spoluprace a proto to Kharazan silenstvi. Co sleduji, tak uz jsou u Curatora a treba ho nekdy zabiji a pak pujdou dale.

Zobrazit příspěvek

A co ja s tim? Pamatuju dobu kdy CD melo o dost min lidi nez ma ted a chodil se spolecne s Flames of Azeroth raid ZG :) Ale spis jsem nejak nepobral tu logickou navaznost "potreba spoluprace => proto to silenstvi". Proste hraju jak hraju a kdyz mi to nekde nevyhovuje, jdu pryc - to prece neni treba argumentovat :)
  • 0

#640 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 06.08.2007 09:47

No tak ak niekto needne vec, ktora nie je primarne pre neho urcena ,bez opytania tak je ninja a vykopnutie z partie je plne opravnene :dntknw:
WOW je o hre v partii, bez nej sa daleko dostat neda, niektori to beru skutocne velmi vazne a uz som zazil aj nabor do guildy , kde mali normalne prepracovane marketingove kecy, dost som sa nasmial :-)
U nas v guilde je to jednoduche, od nikoho nevyzadujeme nic okrem znalosti cz/sk, vacsina sa pozname osobne takze nie je taky problem sa na niecom dohodnut. Samozrejme nikdy sa nedostaneme tak daleko ako nolife hardcore guildy ale to nas skutocne netrapi ;-)
  • 0

#641 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 06.08.2007 09:51

Tak jsem do toho taky praskla, od vcerejska mi doma lezi krabicky a zitra dojde kupon... Tak jsem zvedava, docela se tesim :dntknw:
  • 0

#642 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 09:56

Samozrejme nikdy sa nedostaneme tak daleko ako nolife hardcore guildy ale to nas skutocne netrapi ;-)

Zobrazit příspěvek

Co je to HC guilda?
Nemyslim si ze v Cz/Sk scene nejaka HC je.
  • 0

#643 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 10:18

To je takova guilda, ve ktere je Nauglar :dntknw:
  • 0

#644 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 10:20

To je takova guilda, ve ktere je Nauglar  :dntknw:

Zobrazit příspěvek

To je ta slavna jednoclenna guilda? :yes:
  • 0

#645 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 10:35

Nee jakakoliv, ktera s nim vydrzi je HC :dntknw:
  • 0

#646 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 10:35

tak zhustene info o dataci

http://www.mmo-champ...php?topic=630.0

jo nauglar.. to je ten co nikdy neda 30+ ? :dntknw:
  • 0

#647 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 11:23

Pche takove pomluvy! Ma guilda je jedna z nejuspesnejsich na spolupraci mezi jejimi cleny. Kdykoliv se o necem dulezitem hlasuje vzdy se vsichni shodneme na 100% stejne, mame stejne zaliby i konicky, hrajem vsichni ve stejny cas, delame uplne stejne kvestiky a mame se moc radi. A ano je zatim pravdou ze v te guilde jsem sam. A k Iome ten 30lvl je zpusoben tim e mi blizz zatrhli lvlovat dale pac uz na 30 Nauglar dokazal ze je nejmocnejsi postavou ve svete WoW :dntknw:
  • 0

#648 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 13:49

Tak neviem, mne sa ten Hero class zda taky divny, hlavne ked je iba jeden. Mate nejake skusenosti ako nieco take funguje inde?
  • 0

#649 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 13:53

Tak neviem, mne sa ten Hero class zda taky divny, hlavne ked je iba jeden. Mate nejake skusenosti ako nieco take funguje inde?

Zobrazit příspěvek

Nebude jediny. Je tam psano "First hero class" a urcite pribudou dalsi. To by se pak ve WoW vyrojili tisice death knightu a to by asi moc koser nebylo. Podle me bude DK v datadisku a dalsi se zacnou pridavat pomoc patchu ...
  • 0

#650 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 14:00

Nebude jediny. Je tam psano "First hero class" a urcite pribudou dalsi. To by se pak ve WoW vyrojili tisice death knightu a to by asi moc koser nebylo. Podle me bude DK v datadisku a dalsi se zacnou pridavat pomoc patchu ...

Zobrazit příspěvek

no ved ano, ale je to divne pridavat do ostrej hry jedinu hero class a kuknut ako sa osvedci :dntknw: Na PTR kludne, ale do ostrej hry by som to nepchal. A hlavne nejako ma nelaka predstava , ze tu bude nejaky "nad" class.
  • 0

#651 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 14:44

No tak ak niekto needne vec, ktora nie je primarne pre neho urcena ,bez opytania tak je ninja a vykopnutie z partie je plne opravnene  :dntknw:
WOW je o hre v partii, bez nej sa daleko dostat neda, niektori to beru skutocne velmi vazne a uz som zazil aj nabor do guildy , kde mali normalne prepracovane marketingove kecy, dost som sa nasmial :-)
U nas v guilde je to jednoduche, od nikoho nevyzadujeme nic okrem znalosti cz/sk, vacsina sa pozname osobne takze nie je taky problem sa na niecom dohodnut. Samozrejme nikdy sa nedostaneme tak daleko ako nolife hardcore guildy ale to nas skutocne netrapi ;-)

Zobrazit příspěvek

ano, souhlasim, ze kdo needne vec bez dotazu, tak je ninja. Ale pokud se te nekdo pres tell opta, zda tam jdes jen kvuli te veci a kdyz reknes, ze nevis a uvidis, tak na tebe spusti nadavky a podobne, tak se pak premysli, zda dotycneho nedat na ignor list - ne, neni to muj priklad, to se mi podarilo precist na oficialnim foru . Ja se vzdy optam a pak uvidim. :yes:

A co ja s tim? Pamatuju dobu kdy CD melo o dost min lidi nez ma ted a chodil se spolecne s Flames of Azeroth raid ZG :) Ale spis jsem nejak nepobral tu logickou navaznost "potreba spoluprace => proto to silenstvi". Proste hraju jak hraju a kdyz mi to nekde nevyhovuje, jdu pryc - to prece neni treba argumentovat :)

Zobrazit příspěvek

ted zase ja nechapu tu logickou navaznost

pokud mi nekdo nevyhovuje, tak tez odejdu, ale nez odejdu, tak neco pipnu
  • 0

#652 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2007 17:32

preco si stale niekdo "dela" srandu z gnomov ? :dntknw:

Odeslaný obrázek
  • 0

#653 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 09.08.2007 11:42

:dntknw:

nejlepší je drenejec
  • 0

#654 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 18:01

A hero´s love

nemůžu si pomoct ale hrozně se mi to líbilo (pozn. ke skouknutí i pro WoW nefanoušky, je to pěkné)
  • 0

#655 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 18:34

preco si stale niekdo "dela" srandu z gnomov ?  :dntknw:

Zobrazit příspěvek

Ti gnomové sou tak roztomilý :tongue:
(nejlíp teda na podrážce boty) :tongue:

Ale to videjko nademnou je fakt děsně smutný :yes:
  • 0

#656 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 19:28

Na YouTube jsem nasla par videii od manika, ktery si rika Oxhorn. Musim rict, ze jsem se dlouho tak nepobavila. Je to umelec kazdym coulem a kazde jeho video me dojalo, nebo rozchechtalo. Stoji to za shlednuti. Tady nabizim par linku:

Nekdo ty elfy asi fakt nema rad :D The Anti-Elf Anthem

A gnomy taky ne hehe (Zase :)) The Joy of Punting Gnomes

No a pak neco, co se mi moc libilo, i kdyz se to dost vymyka jeho humorne tvorbe. Je to silent movie, takze se tam nemluvi ani nezpiva. Racing of the Grimtotem
  • 0

#657 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 19:57

Mne sa pacilo video od Oxhorna, pred otvorenim Ahn Quiraj alebo ako sa tomu nadava :)

Dobre splechy pri tom rybareni, uz iba 9960 ryb ...
  • 0

#658 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 19:59

Mne sa pacilo video od Oxhorna, pred otvorenim Ahn Quiraj alebo ako sa tomu nadava :)

Dobre splechy pri tom rybareni, uz iba 9960 ryb ...

Zobrazit příspěvek

Red Snappah? :D
  • 0

#659 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 20:49

to gnome video je to 1 video ;(

a A hero´s love je fakt pekne ale tocil to amater :D podla kompozicie kamery a trhanych pohybov niekedy...
  • 0

#660 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2007 20:51

a A hero´s love je fakt pekne ale tocil to amater :D podla kompozicie kamery a trhanych pohybov niekedy...

Zobrazit příspěvek

to je sice pravda ale fakt mě to vůbec ale vůbec nepálilo, navíc jsem si toho všiml až při druhém přehrávání, protože při prvním mě to tak uchvátilo že jsem na hledáni much jaksi neměl ani pomyšlení :dntknw:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních