Skočit na obsah

Fotka

hudba

• Please log in to reply
1792 odpovědí na toto téma

#601 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 22:40

no nazdar...tohle jsem neslysel pekne dlouho, to byly panecku dýzy na zakladce na tech skolach v prirode :D

Zobrazit příspěvek

To jo no :wink:
  • 0

#602 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 22:44

Ani bych neřekl že si text budu ještě pamatovat :wink:
  • 0

#603 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 06:16

Pravda, na MAsterech jsem tuhle kapelku prokaucoval, ale nutno rict, ne umyslne... clovek proste nekdy usne no. Ale ted se na ni vrham, asi jako kolumus na ameriku. Klipy i muzika eno nuno.

• 0

#604 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 30.10.2007 07:34

Pravda, na  MAsterech jsem tuhle kapelku prokaucoval, ale nutno rict, ne umyslne... clovek proste nekdy usne no. Ale ted se na ni vrham, asi jako kolumus na ameriku. Klipy i muzika eno nuno.

A byl si aspon na Rage s orchestrem, ty anti-ježíšku? mno stejne bych te v tom davu nevidel, bo bys musel povyrust :wink:
  • 0

#605 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 30.10.2007 08:41

Zkuste tohle...Moje milovaná Brody Dalle...Komu se nelíbí, tak at si.... víteco :wink:

:laugh: Já jí prostě miluju :wink:
  • 0

#606 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 14:42

Tohle jestli neznáte tak neznam vás :devil: :devil:
  • 0

#607 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 16:44

Pravda, na  MAsterech jsem tuhle kapelku prokaucoval, ale nutno rict, ne umyslne... clovek proste nekdy usne no. Ale ted se na ni vrham, asi jako kolumus na ameriku. Klipy i muzika eno nuno.

Zobrazit příspěvek

Konešně něco pro moje ušiska..
  • 0

#608 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 17:30

:devil:
  • 0

#609 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 19:00

Kdo by neznal Hammerfall ted se na nej ucim
  • 0

#610 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 19:49

Kdo by neznal Hammerfall ted se na nej ucim

Zobrazit příspěvek

Správně správně :) ale když už hammerfall tak hezky Hearts on fire ;)
  • 0

#611 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 23:17

A byl si aspon na Rage s orchestrem, ty anti-ježíšku? mno stejne bych te v tom davu nevidel, bo bys musel povyrust  :devil:

Zobrazit příspěvek

Byl, cekal jsem asi 45 minut nez nazvucej (coz jsem jim moc nevycital, preci jen, orchestr) ale stejne me pak nenadchli.
Nevidel, a ja bych te mozna ani videt nechtel ;)
  • 0

#612 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 31.10.2007 15:04

http://bandzone.cz/ondrejmataj
  • 0

#613 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 31.10.2007 20:54

Zobrazit příspěvek

Tys tam nebyl? :D si ani nepamatuju... :D To byla vééélká chyba... Já to jejich vytoupení řadim mezi nejlepší z mástrů...¨:)

A Rage byli výborný :) Uplně mě dostal ten zpěvákův hlas... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ A co řikáte na tohle? Já se musim přiznat, že se mi to líbí :wink: člověk na to sice nesmí koukat jako na starý Nightwishe, nebo metal, ale mně se to prostě fakt líbí :laugh:
  • 0

#614 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 31.10.2007 22:51

• 0

#615 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 31.10.2007 22:59

Tys tam nebyl? :D si ani nepamatuju... :D To byla vééélká chyba... Já to jejich vytoupení řadim mezi nejlepší z mástrů...¨:)

A Rage byli výborný :) Uplně mě dostal ten zpěvákův hlas...  :wink:

A co řikáte na tohle? Já se musim přiznat, že se mi to líbí  :wink:    člověk na to sice nesmí koukat jako na starý Nightwishe, nebo metal, ale mně se to prostě fakt líbí  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Nebyl a ted toho lituju, pro me ted stoupli o pricicku vys nad Cradly (zduraznuju pro me :), jejich muzika je velice.... specificka, nebo jak to nazvat, hodne korenena. (Az te uvidim nekdy, tak ti predam celou diskografii, husty jsou jejich prvn itri ceda, kdy hrajou cistej folk :))

K nightwish asi tolik, kdyz si to ted clovek pusti znova (ty novy) musi se nechat ze to zly neni, muzika supr, Sami to porad roztaci svym hrubym hlaskem a tu holku proste nebrat jako novou Tarju, ale proste jako novou zpevacku. Kazdopadne, naboj pro me ma snad jen zatim klip s tim andelem, jak ji tam upalujou. (skoda konce, kdyby neulitla bylo by to mnohem pusobivejsi-ehm, tim teda nepreju andelum nic zlyho, abychom si rozumeli :)
  • 0

#616 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 31.10.2007 23:57

Nebyl a ted toho lituju, pro me ted stoupli o pricicku vys nad Cradly (zduraznuju pro me :), jejich muzika je velice.... specificka, nebo jak to nazvat, hodne korenena. (Az te uvidim nekdy, tak ti predam celou diskografii, husty jsou jejich prvn itri ceda, kdy hrajou cistej folk :))

Zobrazit příspěvek

No u mna je Finntroll peknych par kilakov nad CoF :wink:

Inac musim pochvalit za volbu albumov, len by som vyzdvihol Jaktens Tid a obzvlast track Aldhissla. Teda dufam, ze ho na koncerte nevynechali :devil:
  • 0

#617 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 09:52

No u mna je Finntroll peknych par kilakov nad CoF :wink:

Inac musim pochvalit za volbu albumov, len by som vyzdvihol Jaktens Tid a obzvlast track Aldhissla. Teda dufam, ze ho na koncerte nevynechali :devil:

Zobrazit příspěvek

Jaktens Tid je nej....hlavně písnička "Abangeng Dod" (nevim jak se to píše :)

Ale já už mám těchhle historickejch muzik plný zuby z šermířskejch akcí.Tam mi uplně znechutili dudy.!!!
  • 0

#618 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 16:15

já se teda musim přiznat, že podle toho, co jsem slyšela na koncertě se nejvíc těšim na to jejich nejnovější album (Ur Jordens Djop)... protože mě opravdu zaujal jejich novej zpěvák :) (řikám, že se na to těšim, protože diskografii dostanu až v pátek... a to o ní prosim už od července... :wink: )
  • 0

#619 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 23:37

Ten novej frontman to poslal vic do blacku, podle myho. Coz urcite neni zly, vubec, ale malo se tam slysi veselost z tech drivejsich alb :)
  • 0

#620 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 23:58

Ten novej frontman to poslal vic do blacku, podle myho. Coz urcite neni zly, vubec, ale malo se tam slysi veselost z tech drivejsich alb :)

Zobrazit příspěvek

to vim,. že je to s nim tvrdší, proto se na to těšim ;) ale je možný, že mě to zklame, nechám se překvapit :)

A ať tu zas jen nekecám... Tuhle písničku jsem si v posledních dvou dnech oblíbila... ten refrén mi to trochu kazí, ale ten začátek je fakt úžasnej :)

Příspěvek upravil Threcie: 02.11.2007 00:01

• 0

#621 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 15:34

na tuhle písničku jsem narazil v jednom mizernym hororu, docela se mi líbí :wink:

• 0

#622 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2007 16:14

na tuhle písničku jsem narazil v jednom mizernym hororu, docela se mi líbí  :wink:

Zobrazit příspěvek

Jojo, stare dobre casy, ked este nehrali zamaskovany pop :wink:
  • 0

#623 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 07.11.2007 10:50

Včera jsem byla na koncertě Kryštof. Ač nejsem skalní fanoušek a lístek jsem dostala k narozeninám, zažila jsem něco, co označuji za událost roku. Akustický koncert v prostorách Janáčkova divadla v Brně byl něco, na co nikdy nezapomenu a co ze mě udělalo opravdového fandu této skupiny. Písničky byly prokládané fakt vtipnými historkami a interakcí skupiny s diváky, kteří se mohli ptát na to, co je zajímá, Richard Krajčo -charismatický chlap, naprosto uvolněný, normální ne-celebritní sympaťák, který hýřil inteligentním a decentním humorem, no prostě byla jsem z toho opravdu úplně PAF. Nikdy bych nečekala, že budu z koncertu odcházet s namoženou bránicí :wink: Doporučuji všem, pokud ještě máte možnost sehnat lístky. :wink:
  • 0

#624 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2007 10:56

Jojo, stare dobre casy, ked este nehrali zamaskovany pop :wink:

Zobrazit příspěvek

No Muse maj hlavne naprosto originalni tvorbu.....a zas takovej pop to neni :devil: (mysleno to posledni album)
  • 0

#625 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2007 11:00

No ja na Krajca mam trosku jiny nazor.
Ale to asi bude tim, ze jsme spolu vyrustali na jednom dvorku. Priznam se. Davali jsme mu co proto. Byl vzdycky divny.
Pozdeji jsme se nejak tolerovali a obcas i neco prohodili a pokecali.
Pak se z nej stala "hvezda" a kdyz jsem ho posledne potkal, tak se tvaril ze osvobodil svet a ja jsem povl. Ani na pozdrav neodpovedel. Takze pravda. Take jsem z naseho posledniho setkani odchazel tak, ze me bolela branice od smichu. :devil: :wink: :devil:
  • 0

#626 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2007 16:47

Taky mám rád Kryštofa :wink: Krajčo zpívá dobře a byl jsem na dvou konzertech a bylo to moc dobrý..
  • 0

#627 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 07.11.2007 20:12

Moje kafe je kabat..to jsem byl na konzertu a to bylo fakt moc dobrý..a pak mám rád skupinu Rammstein :wink:
  • 0

#628 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2007 01:52

Ja kdykoli slysim Krystofa, tak mam pocit, ze to je to porad jedna a ta sama pisnicka, nevim proc.
  • 0

#629 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2007 14:14

je to pravda, treba obchodnik s destem a rubikon mi prijdou velice podobny, ale libi se mi obe tak to neresim

tady neco z 80.let

Connels 74-75
Shakespeare´s sisters Hello
  • 0

#630 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2007 14:20

a co tohle?