Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#601 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 09:24

Teda co se týká lidí, WoW mě připadne hodně unikátní tou atmosférou. Pro příklad, hraju na Moonglade, tam hraje spousta švédů a pod a domluvili sme si, že pudem do Razrofen Kraul. Jenže jeden borec si vzpoměl, že se sým mainem měl večer jít do nějakýho heroicu a zrovna to byl jedinej healer. No tak napsal že je mu to líto, že nám může sehnat nějakýho healera a pod. A ostatní jen napsali, že je to v pohodě, at se dobře baví. To sem docela čučel, protože co pamatuju z L2, když se šlo na raid a jeden nemohl, tak se na jeho hlavu sneslo 100 000x nadávek a vůbec, mám takovej pocit že češi sou v nadávání hodně zběhlí. Proto taky nehraju na Drak'thulu ;)
  • 0

#602 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 09:28

Jsem mel cely tento tyden jeste predplaceny a stejne sem nehral. WoW je o lidech a samotneho me to nebavi. Kdyby bylo par stalych lidi, co bysme hravali spolecne, klidne bych se pridal. Domluvit se na rozdeleni povolani a hrat, questit, dungovat spolecne. Pomahat si v craftu atd...
Mam 32lvl hunter na Drak'Thule. Herbalism/alchemy.

Zobrazit příspěvek

chu ty lamiczko napis in-game ;)
nick Luneta :dntknw:
ale len ked si alik
  • 0

#603 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 09:29

Tak a ještě sem se chtěl zeptat na něco ohledně battlegroundů. Jelikož sem včera začal a na BG strávil celej den, hned sem si šel omrknout, co si za tu honor můžu ponakupovat. Jenže sem z hrůzou zjistil že 97% těch itemů je od lvl 70. To vopravdu nejsou zbraně a armory i pro nižší levely?

A ještě jeden dotaz. Na jednom BG párkrát slovo Twink a docela by mě zajímalo kdo/co to má bejt.
  • 0

#604 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 09:38

ked hravas warsong tak si mozes kupit za honor a nejake tie marky veci aj na low lvl ...
http://www.wow-europ...ng/rewards.html
prepni si Character Level Range: na nejaky low :D

jo a predava ich jedna elfka pri vstupu do wsg battlegroundu v ashenvale myslim :)

v Stormwinde su veci len pre 58-70

Twink= no je to postava niekoho kdo uz ma hlavnu postavu a toto je jeho 2... samozrejme ze takato postava to ma lahsie...ma lepsie veci ..ma enchanty atd.... je supportovana hlavnou..
  • 0

#605 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 10:01

chu ty lamiczko napis in-game ;) 
nick Luneta  :dntknw:
ale len ked si alik

Zobrazit příspěvek

Dam si te do friends.
Jo hraju za Aliky.
Jo a za wsg marky sem uz kupoval luk a amulet. Takze to jde a je to v Ashenvalley jak pise Iome ten kram.
  • 0

#606 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 10:10

urcite mas nick chucz :dntknw:
jo to ma sere na cz/sk komunite ze dost ludi si dava taketo sracky za meno.

Priklad hunter Kocziczkacz a peta ma czczczcz no nieje to na kladivo do cela ? :yes:
  • 0

#607 Host_Lolko_*

Host_Lolko_*
  • Host

Odesláno 03.08.2007 10:14

Ja som hral wow ..za 15 dni hracieho casu cca 330hodin+- restovanie....SOm dal 60 a prestalo ma to bavit.
Server DrakThul.Meno Sarevok
  • 0

#608 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 10:26

urcite mas nick chucz  :dntknw:
jo to ma sere na cz/sk komunite ze dost ludi  si dava taketo sracky za meno.

Priklad hunter Kocziczkacz a peta ma czczczcz no nieje to na kladivo do cela ? :tongue:

Zobrazit příspěvek

Nick mam Chuanetta zadne cz se v mem nicku nevyskytuje.
S tim kladivem mas pravdu, uz jsem zazil jak nekdo prosil aby mluvili english a cesky ho poslali do ....
Tak sem mu pomohl ja no :yes:
  • 0

#609 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 10:34

jojoo najlepsie je ked cz/sk nadava anglanovy po cz ze nech ide do p... ze toto je cz server.

skusal som si s takymto jedincom pokecat ....strata casu ty to maju v palici tak vymlete ze jedine co som si vysluzil bolo curaku...k... atd.

A to bolo tomu jedincovy udajne 26 tak nvm mno :dntknw:
  • 0

#610 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:00

No me vadi v guilde lidi.
Sme byli v DM a ja neednul cloth prestoze muzu leather a pravda sikl se mi i ten cloth a proste do me zacli "jebat" a na to sem nemel nervy.
Pak si pletou guild channel s chatem.
Bavi se tam o blbostech, kazdy machruje. Pro kazdeho nejdulezitejsi co nejlepsi equip a co nejvice vydelat, jeden nechapal kdyz sme nasli rare mail a padl me, ze sem mu ho proste dal. To mi prijde normalni kdyz je mi to k nicemu.
Pak se tam bavili o veku a decka 12, 14, a tak let. Pravda u nich nejaky rozum moc hledat nemuzu.
  • 0

#611 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:10

Na Venture Co. mozna jeste funguje guilda Pohadka. Morfeus to svyho casu doporucoval, hral tam. A jelikoz je to RP PvP hrajou tam o neco starsi a rozumnejsi kusy, aspon rikal.
  • 0

#612 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:15

jeden nechapal kdyz sme nasli rare mail a padl me, ze sem mu ho proste dal. To mi prijde normalni kdyz je mi to k nicemu.

aj mne to pride normal :yes:
mozno sme nenormal :dntknw:
  • 0

#613 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:34

Proste je to hra.
Co ze utrzim par goldu, ty stejne nejak naharvestuju a udelam nekomu radost a treba pak zase mu padne nejaky leather a zase to da me.
A v tom vidim tu spolupraci. Jak jednoduche. Vzdyt je to preci jen hra.
  • 0

#614 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:34

mojeposlednizažitky z wow byli s casperem, dali jsme nejdriv bloodelfky a pak drenejce, mel zrovna nove TBC(nikoliv nemoc ale datadisk) tak to zkousel, spolecne sme kvestili a tak, byla to sranda no :) ale jinak jak pise chu, solovani nema cenu, po case omrzi, clovek toho sam moc nedokaze (po roce solovani vim o cem mluvim) takze jsem hrat prestal a presunul se nadragonhammer a do sveta guildwars
  • 0

#615 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:37

No me vadi v guilde lidi.
Sme byli v DM a ja neednul cloth prestoze muzu leather a pravda sikl se mi i ten cloth a proste do me zacli "jebat" a na to sem nemel nervy.
Pak si pletou guild channel s chatem.
Bavi se tam o blbostech, kazdy machruje. Pro kazdeho nejdulezitejsi co nejlepsi equip a co nejvice vydelat, jeden nechapal kdyz sme nasli rare mail a padl me, ze sem mu ho proste dal. To mi prijde normalni kdyz je mi to k nicemu.
Pak se tam bavili o veku a decka 12, 14, a tak let. Pravda u nich nejaky rozum moc hledat nemuzu.

Zobrazit příspěvek

moc zalezi na tom kde, na moonglade jsem byl v rp guilde kde guild chat se bral jako rp chat (i kdyz je to volovina alespon tam neslysis ty voloviny o kterych mluvis) chce to si proste najit guildu na miru...mozna si preci jen jeste priplatim a zkusim se vloudit do te guildy na venture co. jak pise deek
  • 0

#616 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 11:42

Pokud jeste funguje, je to bez zaruky Morfa dlouho nikdo nikde nevidel :)
  • 0

#617 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 12:13

mojeposlednizažitky z wow byli s casperem, dali jsme nejdriv bloodelfky a pak drenejce, mel zrovna nove TBC(nikoliv nemoc ale datadisk) tak to zkousel, spolecne sme kvestili a tak, byla to sranda no :) ale jinak jak pise chu, solovani nema cenu, po case omrzi, clovek toho sam moc nedokaze (po roce solovani vim o cem mluvim) takze jsem hrat prestal a presunul se nadragonhammer a do sveta guildwars

Zobrazit příspěvek

No nejlepší je když na mě RP spustí nějakej troll nebo trpaslík. To opravdu hodně hodně dlouho přemejšlím co to po mě chce :)
Jinak zatím všechno soluju a docela mi to vyhovuje, tak uvidím na vyšších lvlech, jestli mě to omrzí.

Btw. Zajímalo by mě jak vlastně funguje reputace s frakcema? Párkrát sem viděl že lidi měli equip, kterej byl třeba Shattrah City - Exalted. Tak co to teda vlastně je? :)
  • 0

#618 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 12:25

Btw. Zajímalo by mě jak vlastně funguje reputace s frakcema? Párkrát sem viděl že lidi měli equip, kterej byl třeba Shattrah City - Exalted. Tak co to teda vlastně je? :)

Zobrazit příspěvek

tym ze plnis questy za danu stranu a mlatis ich nepriatelov a pripadne im o tom nosis dokaz ti rastie reputacia :)

priklad ked plnis aldor questy klesa ti reputaciu u scryers oni sa moc nemaju radi no ;)
  • 0

#619 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 14:35

tym ze plnis questy za danu stranu a mlatis ich nepriatelov a pripadne im o tom nosis dokaz ti rastie reputacia :) 

priklad ked plnis aldor questy klesa ti reputaciu u scryers oni sa moc nemaju radi no ;)

Zobrazit příspěvek

Jo to je mě jasný, spíš by mě zajímalo jak ty body reputace pak uplatňuju ;)
  • 0

#620 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 16:13

Jo to je mě jasný, spíš by mě zajímalo jak ty body reputace pak uplatňuju ;)

Zobrazit příspěvek

najdes "frakcneho" obchodnika a on ti preda vecisky po ktorom tvoje srdiecko tuzi :)
  • 0

#621 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 16:27

najdes "frakcneho" obchodnika a on ti preda vecisky po ktorom tvoje srdiecko tuzi :)

Zobrazit příspěvek

:dntknw: Super :)
  • 0

#622 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 16:48

:dntknw: Super :)

Zobrazit příspěvek

a az se dostanes do Outlandu ci te tam nejaky hodny mag otevre portal, vydej se do Area 52 kde je PvP vendor a u neho si nakupujes veci za body z areny. Primarne su veci urcene do PvP a tudiz aren a BG, ale i tak se hodi.

Jinak Chu, to ze neednes - tfuj - cloth, ktery se ti hodi, i kdyz primarne je pro tebe leather, to zalezi na tobe. Nekdy je lepsi vzit cloth, jelikoz ma lepsi vlastnosti pro tebe a je to vyhodnejsi. Jsou povolani, ktera to preferuji - druidi lecitele - jelikoz je to vyhodnejsi a lepe jim to padne. Ono najit neco vhodneho v leather je velmi tezke. Tez to je i o jinych vecech, ktere jsou treba pro jina povolani, ale hodi se ostatnim. Ono, kdyz se vam libi neco, co je urcene pro zlodeje - ma z toho setove bonusy - ale hodi se to i nekomu jinemu a vy si date Need, to pak obcas mate videt. Jsou i lidi, kteri jsou ochotni odejit ze skupiny jen proto, ze vy jim reknete, ze pokud to padne, tak si date tez Need.
  • 0

#623 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 19:28

a az se dostanes do Outlandu ci te tam nejaky hodny mag otevre portal, vydej se do Area 52 kde je PvP vendor a u neho si nakupujes veci za body z areny. Primarne su veci urcene do PvP a tudiz aren a BG, ale i tak se hodi.

Jinak Chu, to ze neednes - tfuj - cloth, ktery se ti hodi, i kdyz primarne je pro tebe leather, to zalezi na tobe. Nekdy je lepsi vzit cloth, jelikoz ma lepsi vlastnosti pro tebe a je to vyhodnejsi. Jsou povolani, ktera to preferuji - druidi lecitele - jelikoz je to vyhodnejsi a lepe jim to padne. Ono najit neco vhodneho v leather je velmi tezke. Tez to je i o jinych vecech, ktere jsou treba pro jina povolani, ale hodi se ostatnim. Ono, kdyz se vam libi neco, co je urcene pro zlodeje - ma z toho setove bonusy - ale hodi se to i nekomu jinemu a vy si date Need, to pak obcas mate videt. Jsou i lidi, kteri jsou ochotni odejit ze skupiny jen proto, ze vy jim reknete, ze pokud to padne, tak si date tez Need.

Zobrazit příspěvek

spravne ani ja by som s takou grupou nesie a leavol...ked je tam rogue bonus tak je to jednoznacne pre rogue.
moj cas je drahy a nemienim trpiet ninju v grupe :D
  • 0

#624 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 20:30

Aaaaaaaaaaaaa NOVY DATAAAC arthas nas cakaaaaaa :dntknw:

http://www.wow-europe.com/wrath/

wow nam zreje ako dobre vinesko :yes:

odporucam kuk trailer..je in-game .kraaaasa az sa mi chce plakat
  • 0

#625 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 23:04

Aaaaaaaaaaaaa NOVY DATAAAC arthas nas cakaaaaaa  :dntknw:
http://www.wow-europe.com/wrath/
wow nam zreje ako dobre vinesko  :yes:

odporucam kuk trailer..je in-game .kraaaasa az sa mi chce plakat

Zobrazit příspěvek

Prcic oni me to ti Blizzardi snad nenechaji dotahnout do konce :) Ale Arthas je proste muj hrdina, takze asi vyhlasime druhe vanoce :D
  • 0

#626 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 00:06

ty me teda stvou...abych to zas zacal hrat... :) a do toho jeste eye of the north v gw a uz nebudu delat nic jinyho :)
arthas je frajer
  • 0

#627 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 06:07

Oooolala, tak na tohle se teda docela těším. Hlavně na Arthase :dntknw:
  • 0

#628 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 07:35

nechcem ti kazit radost ale noo imo arthasa uvidis len ked budes v nejakej super guilde ....tak istko ako teraz illidana v Black Templu :dntknw:

Tak som rozmyslal preco este hram wow a jediny dovod su ludia a ten krasny pocit ked sa kuchne nejaky zaverecny boss pri ktorom umierame dobrych par dni chlastame potiony,davame zo seba vsetko a nakoniec sa toho smrada podari kuchnut ....clovek je tak prijemne vycerpany ze si krasne zareve do teamspeaku/ventrila... to je to co ma na wow ba.Ziadna ina hra mi toto este neponukla :)

odporucam krasny boj proti illidanovy snad pozriete a nakuknete pod poklicku hi-end raidovania. Ku konci im pride na pomoc slecna Maiev Shadowsong.
nihilum vs illidan
  • 0

#629 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 08:46

mě teď opět chytl free server, protože pokročili s opravama, emulátor unese cca 600 hráčů a skoro všechno funguje.. hlavně medvědí forma dává procenta do obrany a prowl funguje... miluju ty akcičky, kdy ambushnu pár Horďáků v Crossroads a chvíli na to tam brousí půlka Horďáků serveru.. zavolám si podporu.. a to je potom server battle :dntknw:
co mě teď ale štve, že WoW právě vůbec nepodporuje partu, respektive expi dost klesaj a byl sem vyhozen s tim, že 3 lidi jsou moc a že oni dva sourozenci jsou zvyklí expit maximálně spolu ve dvou...
každopádně clearcasting forever!
  • 0

#630 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 10:23

mě teď opět chytl free server, protože pokročili s opravama, emulátor unese cca 600 hráčů a skoro všechno funguje.. hlavně medvědí forma dává procenta do obrany a prowl funguje... miluju ty akcičky, kdy ambushnu pár Horďáků v Crossroads a chvíli na to tam brousí půlka Horďáků serveru.. zavolám si podporu.. a to je potom server battle  :dntknw:
co mě teď ale štve, že WoW právě vůbec nepodporuje partu, respektive expi dost klesaj a byl sem vyhozen s tim, že 3 lidi jsou moc a že oni dva sourozenci jsou zvyklí expit maximálně spolu ve dvou...
každopádně clearcasting forever!

Zobrazit příspěvek

Server?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních