Prosim o presun postavy Marstaj z acc Marstaj na acc Timciwi, dekuji
duvod?
Odesláno 16.01.2010 02:56
Chci zpatky tu vlajku z toho hloupyho questu....alicijska zastava :-) takze desdichado ceka bud na vysvetleni nebo quest kde ji ziska zpatky...jinak semnou nepocitejte teda..takovymhle zpusobem se tu nikd nehralo...pekne nejaky info a at to ma aspon nejaky nasledky...
Odesláno 16.01.2010 13:25
Odesláno 24.01.2010 11:46
zamita se...nevidim duvod proc bych ti to mel menit, kdyz se chovas jak se chovas viz par postu vyseZdravíčko...Chtěl bych na postavě Desdichada změnit hlavu a barvu pleti...Ještě jsem to od změny z RDD neprovedl...Pleť na bělocha a hlavu změnit na toho vousatého pána s korunkou a krát.vlasy.(Barvu vlasů pls šedivou) Díky moc..
ACC: OpOneill
Odesláno 24.01.2010 11:49
postavy smazany, ucet jako takovej smaznout nemuzuPoprosim zmazanie uctu acc.Leaza +ban na forum. Dakujem vsetkym za prijemne chvile pri hrani.
Chytilo ma to az moc a kakam si sukromny zivot.
Majte sa
Mensia oprava. To forum z toho vynechajte, ked mi je smutno a precitam si niektore prispevky tak ma to vzdy rozosmeje a hned mi je lepsie
Odesláno 24.01.2010 12:44
Odesláno 26.01.2010 15:49
zmeneno/smazanoProsím o změnu hlavy u postavy Monara Golds, na vzhled hlavy podle postavy Monara 1.
ad 2) změnit hlas u postavy Luisianna Golds podle postavy Luisianna 1 (hlas - Nathyrra)
ad 3) změnit hlas u postavy Mona Golds podle postavy Mona 1 (hlas - drow věštec)
Po provedení změn smazat postavy Monara 1, Luisianna 1, Mona 1, Mona 2.
Díky
ACC Silvaner
Odesláno 26.01.2010 17:13
promazano...k presunu je duvod jaky?Dále prosím o smazání postav
ACC: jelenice
nechat jen postavy: Caroline melfesh /U ní prosím odstranit ze jména ten blbej apostrof/, Hustej týpek, Yarpen Zigrin, Narenia Melfesh.
A nakonec, jestli je možno z ACC: Alric de Ray přesunout sem postavu Alric de Ray.
Moc děkuji.
Odesláno 29.01.2010 14:28
Odesláno 29.01.2010 18:48
Zdravim. Chtěl bych poprosit smazat postavu Xarx Sveřepý a postavičku Žerdo Nenapravitelný, který má ve jménu nepovolený znak Ž
acc: martin
Předem děkuji
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních