tak to uprimnou soustrast. Jestli tady mu neco pripadlo nefer, tak tam bude vzteky bez sebe neustale...aster odešel na kandelabr

Agnes
#601 Host_Ariadna_*
Odesláno 28.03.2007 22:02
Odesláno 28.03.2007 23:18
suhlasim s Amazoncou urcite a doplnujem svoje ze musite sa jednoznacne stretnut a pokecat o tom ci v reali alebo v hre ,aj ked v reali by padali asi ostrejsie slova

Vymazanim postavy nic nedokazete ,akurat to ze ste prehrali a nedokazali riesit problem normalne ostatnymi cestami,az ked zlyhaju vsetky cesty tak prosim ,ale nie ked je na vyber toho este tolko

Vsetko sa da vyriesit ,len nato treba chladnu hlavu a kecat,kecat,kecat ...
Odesláno 29.03.2007 05:31

#604 Host_Galio_*
Odesláno 29.03.2007 08:40

#605 Host_Galain_*
Odesláno 29.03.2007 10:51
Nevylucuje se to nahodou mezi sebou ?
Tvoje slova co jsem našel jen kousek vedle. A toto se nevylučuje? Tady se sice jednalo o ex. / neex. zbraních, ale ten dovětek je moc fajn.
Ne nejlepší je to zrušit uplně..
ba dokonce uplně zrušit zbraně a násilí
--------------------
Slabí hráči nebudou diktovat
#606 Host_Ammazonca_*
Odesláno 29.03.2007 11:12
Vyplývá nám kupodivu další otázka na povrch, a kdo by to řkl, znovu....opravdu chceme nechat řezání hlav pro všechny postavy? i
Pokud by se mělo hlasovat, já osobně jsem proti. Tento druh bojové trofeje mi připadá zbytečně krutý a barbarský.. Za chvili se tu budeme bát vytáhnout hlavu z tržiště, aby nám někdo za rohem nenatrh drdol

Odesláno 29.03.2007 11:18
Tímto bych chtěl poprosit Dědka aby rozšířil vězení tak o sto cel.

Odesláno 29.03.2007 11:20
Zamezeni hry je tu v kompetenci DMs formou banu a pokud ma nekdo z hracu pocit ze ze silneho buildu ma tuto kompetenci take, neni problem jej z podobneho omylu vyvest.
Odesláno 29.03.2007 11:34
Mně se hlavně líbí, jak se lidi uříznutejma hlavama ještě chluběj. Asi začnu mnohem častěji dělat prohlídky báglů strážníkama a u koho najdu uříznutou hlavu tak půjde na pár irl dní do basy a nebo mu nastavím status bestiálního vraha a stráže v Alicii po něm půjdou.
Já bych prohledával i trezory, pro sichr, a když se tam něco najde, bude celý trezor z důvodu soudního jednání vyčištěn se všemi předměty v něm:) prostě hlavy nadále nebudou trofeje, s kterými se bude machrovat, ale bude zde i toto riziko:)prostě uříznout a vyhodit nejlépe;)
Odesláno 29.03.2007 11:35
Prijdes k nemu tellem mu napises ze je blbecek a at ti klidne urizne hlavu, zautocis na nej. Zabije Te. Rizne. Tohle opakujes ihned po vylezeni z ocistce jeste dvakrat a uz zhavi icq deekeovi a ten koukne do baglu a dava Ban.
Roztomile.

Odesláno 29.03.2007 11:36

Odesláno 29.03.2007 11:43
A jak ho donutíš k tomu řezání?Takze navod jak se zbavit jineho hrace.
Prijdes k nemu tellem mu napises ze je blbecek a at ti klidne urizne hlavu, zautocis na nej. Zabije Te. Rizne. Tohle opakujes ihned po vylezeni z ocistce jeste dvakrat a uz zhavi icq deekeovi a ten koukne do baglu a dava Ban.
Roztomile.

Odesláno 29.03.2007 11:51
Chuan předpokládá, že každej hráč se zachová určitým způsobem, ale jsou tady lidi, který na podobný telly nereagujou a budou tě ignorovat, víš Chuan. A pokud je pro někoho důvod k opakovanému uříznutí hlavy jen to, že mu napíšeš že je blbeček tak mě ani nijak nebude vadit, když tady nebude. Jo, a pokud někomu napíšeš sprostej tell není nic jednoduššího než to vyfotit a říct DM. Ta tvoje modelová situace zneužití je dost chatrná.A jak ho donutíš k tomu řezání?

Odesláno 29.03.2007 11:56
"Ojebat" ho nie je take lahke ako vyberat zlatak , zakempenym zlodejom s improved evasion, pokusmi otvarat truhlu zapastenu epickou elektrinou

Odesláno 29.03.2007 12:22
Ale popravde.
Cekal jsem to

Odesláno 29.03.2007 12:31

#618 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.03.2007 18:43
Někdo se chlubí co má za equip, někdo co si nalovil za trofejeMně se hlavně líbí, jak se lidi uříznutejma hlavama ještě chluběj. Asi začnu mnohem častěji dělat prohlídky báglů strážníkama a u koho najdu uříznutou hlavu tak půjde na pár irl dní do basy a nebo mu nastavím status bestiálního vraha a stráže v Alicii po něm půjdou.

Odesláno 29.03.2007 18:51
Jak posoudíš, že dotyčný hráč je "šikanován" silnějším buildem?Jen bych upozornil ze pokud se na me, nebo kohokoliv z DMs kdokoliv obrati s tim ze si na nej nekdo z hracu zased a reze mu hlavu opakovane, je to duvod pro zasah DM.
Zamezeni hry je tu v kompetenci DMs formou banu a pokud ma nekdo z hracu pocit ze ze silneho buildu ma tuto kompetenci take, neni problem jej z podobneho omylu vyvest.
Jak posoudíš, co je silnější build?
Uříznout hlavu je jen možnost hry.
Možná by jsi mohl upravit pravidla, aby bylo jasné, které možnosti hry můžeš používat a které ne.

Odesláno 29.03.2007 20:52
Svym rozumem.Jak posoudíš, že dotyčný hráč je "šikanován" silnějším buildem?
Jak posoudíš, co je silnější build?
Uříznout hlavu je jen možnost hry.
Možná by jsi mohl upravit pravidla, aby bylo jasné, které možnosti hry můžeš používat a které ne.
To posuzovat nehodlam.
Ano.
Mohl.

Odesláno 29.03.2007 20:58
Odesláno 29.03.2007 23:47
Myslim si ze hru si otravuji hraci, ne jejich buildy, takze myslim ze schopen jsem i bez rozboru buildu.
Nicmene ocenuju ze ze se pridavas k Chuaninu stylu humoru ala Felix Holcman, slusi vam obema :)

Odesláno 31.03.2007 09:51

Zakazeme na demone zbrane,nasilie,akekolvek prejavovanie agresivity ,vytvorime si tam relaxačne stredisko ,niečo na štyl shaolinskeho chramu na meditovanie,a crafty budu ako nazbierat bylinky aby sme boli zdravsi,ako ostrihat kríky ,ako poriadne očesat kona,kto dlhšie vydrzi robit stojku a podobne , atd ...

Snad to ludia pochopia ze som to myslel ako "joke"

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních