Skočit na obsah

Fotka

hudba

• Please log in to reply
1792 odpovědí na toto téma

#571 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 19.10.2007 23:27

fíha

To jako fiha hudba nebo fiha co posloucham :wink:

Tadle je novejsi

ale tudle a tydle mam nejradsi

a pak tydle

http://youtube.com/watch?v=-X1KEC67DTg

http://youtube.com/watch?v=aSYBTwapMZQ&mode=related&search=
to na zivo nezni tak dobre
  • 0

#572 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 20.10.2007 13:32

Asi tady budu vypadat jak nový Kolumbus, protože Suzanne Vega je docela známá a písničku Luka zná asi každý, ale i ostatní věci jsou fajn. A ten hlas : )

Suzanne Vega - Left of Center

Hudebně neskončila u osumdesátek : )
No Cheap Thrill

A bonusem ještě:

Velvet Underground
  • 0

#573 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 15:44

Asi tady budu vypadat jak nový Kolumbus, protože Suzanne Vega je docela známá a písničku Luka zná asi každý, ale i ostatní věci jsou fajn. A ten hlas : )

mno me se od ni nejvic libi toms dinner
  • 0

#574 Garthyl

Garthyl

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 25 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 17:22

Já mám problém trvalejšího charakteru s chlapem, který se prošel mou hlavou a pak se stejnou cestou vrátil zpátky  :wink:
http://www.youtube.c...related&search=

na tomhle chlapovi jsem byl v Play house v Edinburghu pred rokem, ale mezi náma.... sedím tam ještě ted prilepenej na zidli s otevřenou hubou. :wink:
  • 0

#575 Garthyl

Garthyl

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 25 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 20:01

Povídej, prosím!

hehe... no sprostyma slovama nešetřil kolem klavíru skakal jak dábel byl syrovej a magickej... ve stejne formaci jako Grinderman.
Byla to pohoda... posledni album doporucuju jako by na poušti potkal Morrisona mluvícího s kralem ještěrů

jestli nemáš nejak ti ho můžu dopravit :)
  • 0

#576 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 21:27

týjo ... o album napíšu Ježíškovi
... jinak ďábel bude to pravé slovo  :wink:  ... ta hudba je pro mě posedlost (tu opici už jsem viděla  :wink: )

Normálně by ho měli zakázat, nebo alespon dělat psychologický testy, jak na zbrojní pas, než jim ho pustí. Ta ženská je toho zářným příkladem, jak to pak dopadne.
  • 0

#577 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 22:17

Suzanne Vega - Left of Center

Hudebně neskončila u osumdesátek : )
No Cheap Thrill
A bonusem ještě:

Velvet Underground

No tak to je ovšem krása.... :)

A když už jme u těch starších děl:

Normálně by ho měli zakázat, nebo alespon dělat psychologický testy, jak na zbrojní pas, než jim ho pustí. Ta ženská je toho zářným příkladem, jak to pak dopadne.

Teda já nevim, ale mně zas tak úžasnej nepřijde... Jako hlas má krásnej, to bezpochyby, ale nějak na mě nepůsobí takhle silně :)

Ale od něj mám moc ráda tuhle:

• 0

#578 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 22:22

Ale jinak chlap, kterej má pro mě naprosto nejúžasnější hlas je tohle:
http://www.youtube.c...related&search=

u toho fakt slintám blahem :wink: (dobře, dalo by se to brát jako výstřelek pošahaný adolescentky, ale musíte uznat, že hlas má skvělej :wink: )
  • 0

#579 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 22:38

jen tak jsem si dal vyhledaní keltskýho metalu, ale byl jsem mile prekvapen kdyz jsem nasel pomerne solidni skupinu a jeste ke vsemu ceskou :)

• 0

#580 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 13:33

no .. já na to jdu teda asi špatně, ale je mi úplně jedno, kdo kdy ustrnul nebo k čemu se vrací a taky je mi jedno, z jakých je to let a jak je to známé ....
pokud na to mám náladu, tak to poslouchám ... vědeckou práci přenechávám vědeckým pracovníkům  :wink:

Tak to na to asi jdeme špatně oba : ) Ale taky si myslím, že pokud na to člověk nemá sluch ani vzdělání (a tudíž tomu nerozumí), neměl by se pouštět do nějakých analýz, které jsou nakonec stejně jen papouškováním "učených" recenzentů.

Nejdůležitější podle mě je nenechat se svázat jedním dvěma žánry, ale být přístupný všemu možnému, co člověka zaujme.
Hudební vkus se pak tříbí jen tak mimoděk, bez zbytečného umělého narovnávání : )

Stejný přístup mám také k literatuře a vlastně k veškerému umění. Nicméně vždy se rád pobavím s lidmi, kteří se svému koníčku věnují naplno a mají k tématu co říci.

(Nedávno jsem v kavárničce nevychovaně poslouchal názory jednoho "intelektuála". Netrvalo dlouho a nezklamal mě: "Filmy. Tak co si budeme povídat, Kubrick je prostě génius. Lynch jakbysmet. Zkrátka ty Lynchovy filmy, ty nálady, které se v nich střídají..." a blabla spousta naučených blábolů, které z něho lítaly jak z Jukeboxu (a věřte mi, šlo to poznat na sto honů). Ale byli jsme oba spokojení, on se v kruhu svých posluchačů cítil veledůležitě a já měl o dobrou zábavu postaráno) :wink:
  • 0

#581 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 14:51

No tak pod to se teda klidně podepíšu.
Člověk by měl být upřímný ... k sobě i k lidem kolem ... jinak je z toho cítit afekt a to je směšné...
Pokud mám ráda detektivky, proč to neříct, vždyť v tomhle žánru jsou i pěkné knížky a i ty blbé někdy dokáží vyčistit hlavu lépe než složité psychologické romány. Pokud nečtu vůbec, proč to neříct? Jsem snad kvůli tomu míň člověk než ten, kdo nevyleze z knihovny?
Každý máme v sobě radost, smutek, rebelství, pokoru. Je jedno, jestli je necháme rozeznít hudbou, četbou, rozhovorem, kvákáním po ICQ nebo hraním na Demoně. Pokud jsme upřímní, potěšíme lidi kolem a najdeme pocit vlastního naplnění. Povznese nás to nad běžné problémy a život nám bude připadat pochopitelnější. Myslím...

A proč tohle dojde tak jednomu člověku z deseti? vždyt je to mnohem jednodušší něž se nějak přetvařovat (teda aspon pro mě)... :wink:

Mimochodem, výborná písnička (docela klasika :wink: )

• 0

#582 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 22.10.2007 13:29

Jupíííí, něco pro nás, závislé na DM

Dave Gahan - Hourglass CD :wink:

http://www.myspace.c...vegahanofficial

Odeslaný obrázek
  • 0

#583 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2007 20:25

Jo tohle jen pan zpevak. :wink:
  • 0

#584 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 23.10.2007 08:42

Jo tohle jen pan zpevak.  :wink:

Tak tak... zní to hrozně, když to řeknu, ale už to jsou rovný dekády mé lásky k DM :tongue: Pro mě osobně naprosto životní záležitost, žádný zpěvák, skupina, hudba, i když momentálně oblíbená, tak tyhle pány nemůže nikdy přebít. Prostě Higher Love :wink:

Tak pravil fanoušek Depeche Mode, amen :laugh:
  • 0

#585 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2529 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 13:21

Ctvero rocnich obdobi trochu jinak ...

• 0

#586 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 21:12

Tak tak... zní to hrozně, když to řeknu, ale už to jsou rovný dekády mé lásky k DM :laugh: Pro mě osobně naprosto životní záležitost, žádný zpěvák, skupina, hudba, i když momentálně oblíbená, tak tyhle pány nemůže nikdy přebít. Prostě Higher Love  :wink: 

Tak pravil fanoušek Depeche Mode, amen  :wink:

Taky sem jednu dobu bejval DM fanatik, ale to uz je rada let. Sice uz je tolik nehltam jako tenkrat, ale porad si jich vazim a obcas poslechnu. Gahan ma fakt jeden z nejkvalitnejsich hlasu co znam... i kdyz Gore zpiva mozna jeste lip.
  • 0

#587 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 21:54

tak já sem ztas něco přihodím, od tohohle pána můžu všechny songy ale tenhle je jeden z mých oblíbenějších sentinel

popřípadě ještě tohle, vcelku vypalovačka, jen trochu zesilit zvuk, youtube to ma v nejake spatne kvalite :D outcast
  • 0

#588 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 22:33

tak já sem ztas něco přihodím, od tohohle pána můžu všechny songy ale tenhle je jeden z mých oblíbenějších sentinel

popřípadě ještě tohle, vcelku vypalovačka, jen trochu zesilit zvuk, youtube to ma v nejake spatne kvalite :D outcast

No tak Outcast je luxusni. Tohle jsem od nej nikdy neslysela ...
  • 0

#589 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 23:38

Joo, Outcast je luxusny :)

Inak ja ale od Oldfielda doporucujem starsie kompozicie - Ommadawn, Hergest Ridge a Tubular Bells I. Z tych neskorsich mam najradsej album Songs of a Distant Earth. Tento pan je ale naozaj Pan Muzikant s dvojitym velkym P :wink:

Pozrel som si niektore zo svojich oblubenych songov od Oldfielda a nasiel som naozaj pekne video so startom raketoplanu Mike Oldfield - Discovery
  • 0

#590 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2007 20:38

To je geniální, tohleto!!! Schválně se zaposlouchejte do textu a jestli objevíte to, co já ;) (chce to aspon základní znalosti metalových hitů :devil: )

• 0

#591 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2007 20:29

No nejsem znalec ale tohle je taky good. Primo Victoria sice to tu urcite bylo ale na skodu to nebude :)

Dalsi pohodicka proste genialni :) Gorilaz
  • 0

#592 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 18:14

To je geniální, tohleto!!! Schválně se zaposlouchejte do textu a jestli objevíte to, co já ;) (chce to aspon základní znalosti metalových hitů  :devil: )

Dost dobre, text som moc nevnimal, len gitary :)
  • 0

#593 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 18:19

Ctvero rocnich obdobi trochu jinak ...

Myslim, ze tyto chalani su z Children of Bodom, zvladaju celkom slusne teda :D
  • 0

#594 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 21:01

Ale to musíte ten text! :D Jako písnička je to pěkná, ale ten text mě nejvíc pobavil :wink: Jsem to poslouchala, seděla na zastávce a tlemila se jak magor (takže vcelku nijak výjimečná situace :devil: ) A jinak Primo Victoria je výborná, hlavně naživo ;)
  • 0

#595 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 22:15

Zase som sa rozhodol, ze vas budem mucit :devil: (obzvlast pre Maslo)
Isis - Dulcinea s velmi peknym plastelinovym videom
Mastodon - Colony of Birchmen
Katatonia - Deliberation, podla mna celkom pristupny song
  • 0

#596 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 22:35

Zase som sa rozhodol, ze vas budem mucit :wink: (obzvlast pre Maslo)
Isis - Dulcinea s velmi peknym plastelinovym videom
Mastodon - Colony of Birchmen
Katatonia - Deliberation, podla mna celkom pristupny song

No když už jsi mě jmenoval tak podám svůj odborný názor : )

To první se mi líbí.
To druhé je přesně ten typ, co moc nemusím. Jednotlivé prvky zní docela dobře, ale dohromady to nefunguje. Nemelodické a do toho ten strašlivý hlas. To je to, co vždycky slyším na festivalech zadarmo... ty začínající metalové hvězdičky. Prostě "to" tam není. Ale to je jen můj názor, nejspíš neerudovaný a možná až kacířský : )
A ta třetí, "přístupná" cheche, kdybych řekl, co mi to místama připomíná, tak mě Asca asi ukamenuje :devil: Ale zkoušel jsem nějaké další a je to pěkné : )

Obecně vzato, už jsem tomu metal progressivu, či alternativu, či co to vlastně je, docela přišel na chuť. Rozhodně díky za rozšíření obzorů ; )
  • 0

#597 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 28.10.2007 22:47

A ta třetí, "přístupná" cheche, kdybych řekl, co mi to místama připomíná, tak mě Asca asi ukamenuje  :devil: Ale zkoušel jsem nějaké další a je to pěkné : )

Emo? Hehe, jasne, je to trochu priklonene k mainstreamu. To som sem placol prave kvoli tomu, ze to mozno zaujme vacsi pocet ludi. Ja mam radsej Chrome od Katatonie.

Inac sa rado stalo :wink:
  • 0

#598 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 11:31

Peter Gabriel je asi všeobecně znám, ale tohle je právě utázka songu, kde to fičí : )

Down The Dolce Vita
  • 0

#599 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 21:55

:wink:
  • 0

#600 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 21:59

:wink:

no nazdar...tohle jsem neslysel pekne dlouho, to byly panecku dýzy na zakladce na tech skolach v prirode :D
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních