Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#571 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 04.07.2007 10:34

Poraďte prosím jak rozdělit talenty u mojí Elfí Hunterky, chci ať je dobrá lučistnice. Peta mám jen na okrasu, takže tam bodíky netřeba.

Zobrazit příspěvek

podla stylu akym hrajes (solo, instancie a pod) si urob docasny build , ktory si potom na 70 lvl prerobis. Solo build + PvP celkom tazi z Beastmastera, instacie vyzaduju hlavne vediet dobre trapovat a kitovat + bonusy pre grupu z improved hunters mark a trueshot aury sa tiez hodia. Urcite chod do scatter shotu.
Do instancie mozes skusit nieco Taketo
  • 0

#572 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 07.07.2007 18:05

Děkuju všem za rady, nakonec jsem to uplácal takhle
  • 0

#573 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 08.07.2007 17:56

Děkuju všem za rady, nakonec jsem to uplácal takhle

Zobrazit příspěvek

no predsa len namiesto tej thick hide si daj radsej hawk eye, to myslim je nutnost kazdeho huntera
  • 0

#574 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 08:24

Jak je to s placenim kartou?
Na vyber tam byla i karta Visa Elektron, kterou mam. (od Ceske Sporitelny).
Musim jeste neco povolit v bance?
Jak si ucet zablokuji, aby mi nestahovali penizky, kdyz nebudu chtit hrat. (ale nechci aby mi ucet smazli, chci jej nechat zmrazit a za nejaky cas zase chtit hrat).
Nebo co kdyz budu chtit platit jen kupony. Stejne se musi karta vyplnit.
Dik za rady a tipy.

Jeste jsem se chtel zeptat jak je to s oducenim talentu. Je na to nejaky vzorec kolik to stoji?
Jedu tohle a zacal jsem talenty na Aimed shot a pak pojedu do Beast Mastery. Ale nevim jestli to byla dobra volba. Jestli jsem radeji nemel jet od zacatku cely strom Beast Mastery. Co myslite?
  • 0

#575 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.07.2007 11:01

Kdyz jsem Cancelnul acc. Hrat muzu do konce zaplaceneho obdobi.
Muzu pak kdykoliv zaplatit a hrat dal?
Jak dlouho mi nechaji acc, nez jej smazou?

Dik za info.
  • 0

#576 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 29.07.2007 15:08

Kdyz jsem Cancelnul acc. Hrat muzu do konce zaplaceneho obdobi.
Muzu pak kdykoliv zaplatit a hrat dal?
Jak dlouho mi nechaji acc, nez jej smazou?

Dik za info.

Zobrazit příspěvek

Ucet ti nesmazou. Hodne lidi si po prichodu BC znovuaktivovalo svoje ucty. Takze to proste jen zaplatis a muzes hrat dal.
  • 0

#577 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 29.07.2007 15:13

Skvele. Diky.
Proste nevim. Asi nemam stesti na lidi v guilde a samotneho me to nejak nebavi. Chce to par stalejsich lidi do party. Ale s temi detma je to nekdy hruza. Pletou si guild channel s chatem. :clover:
  • 0

#578 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 29.07.2007 18:47

Skvele. Diky.
Proste nevim. Asi nemam stesti na lidi v guilde a samotneho me to nejak nebavi. Chce to par stalejsich lidi do party. Ale s temi detma je to nekdy hruza. Pletou si guild channel s chatem.  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ja bych s cechama do gildy asi nelezla. Bud to jsou paka, nebo to berou az moc vazne :) Teda nic proti Deekinove guilde. Byli tam fajn lidi, ale nejak jsem se tam necitila.
Ted jsem u hordy v Court of the Sun a uzivam si to tady. Sice to jsou prevazne Britove, ale to mi zadny problem nedela.
  • 0

#579 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2007 09:32

Táákže po dlouhý době sem zase něco plácnu, doufáme že mi někdo poradí :clover:
Rozjel sem si orca warriora a pár talentů sem si nacpal do improved thunder clap. Tudíž by to teď mělo trvat 14 sec zpomalovat útoky o 20% a ubírat cca 46 dmg. Nicméně pravda je trošku jiná a to v tom, že to sice trvá 14 sec ale ubírá to jen kolem 36 a podle ikonky zpomaluje pouze o 10%. Tak opravdu nevím co si o tom mám myslet. :tongue:

Přiložené soubory

• 0

#580 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2007 09:58

Ja bych s cechama do gildy asi nelezla. Bud to jsou paka, nebo to berou az moc vazne :) Teda nic proti Deekinove guilde. Byli tam fajn lidi, ale nejak jsem se tam necitila.
Ted jsem u hordy v Court of the Sun a uzivam si to tady. Sice to jsou prevazne Britove, ale to mi zadny problem nedela.

Zobrazit příspěvek

Hehe :) V ty guilde uz nejsme taktez, vypuklo tam Kharazan silenstvi a co se tomu nepodridilo, je out, takze jsme out taky :)
Nicmene na tom nazoru ze s cechama ne neco je. Znam dost lidi co ho zastava a sam mam zkusenosti podobny :)
  • 0

#581 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2007 10:13

Táákže po dlouhý době sem zase něco plácnu, doufáme že mi někdo poradí  :clover:
Rozjel sem si orca warriora a pár talentů sem si nacpal do improved thunder clap. Tudíž by to teď mělo trvat 14 sec  zpomalovat útoky o 20% a ubírat cca 46 dmg. Nicméně pravda je trošku jiná a to v tom, že to sice trvá 14 sec ale ubírá to jen kolem 36 a podle ikonky zpomaluje pouze o 10%. Tak opravdu nevím co si o tom mám myslet.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Dmg je podivny, koukni se jestli mas na liste ten spravej rank ty ability a jestliva ti protivnik treba neco z dmg nerezistuje, thunderclap dava tusim natural dmg a je (nebo este donedavna byl) branej jako spell, tj. kdyz te nekdo silencne, nedupnes si :) (treba night elfove maj proti natural zvysenej racial rezist)
A pokud se koukas na popis ability ze spellbooku, tam se vzdycky vypisujou zakladni hodnoty, jako bys improved talent nemel - spravnou hodnotu uvidis v okamziku kdy si dupnes v boji a protivnik ho ma aktualne sobe, kdyz najedes mysi na ikonu toho debuffu, melo by ti to ukazat realny staty ability.
  • 0

#582 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2007 11:11

Dmg je podivny, koukni se jestli mas na liste ten spravej rank ty ability a jestliva ti protivnik treba neco z dmg nerezistuje, thunderclap dava tusim natural dmg a je (nebo este donedavna byl) branej jako spell, tj. kdyz te nekdo silencne, nedupnes si :) (treba night elfove maj proti natural zvysenej racial rezist)
A pokud se koukas na popis ability ze spellbooku, tam se vzdycky vypisujou zakladni hodnoty, jako bys improved talent nemel - spravnou hodnotu uvidis v okamziku kdy si dupnes v boji a protivnik ho ma aktualne sobe, kdyz najedes mysi na ikonu toho debuffu, melo by ti to ukazat realny staty ability.

Zobrazit příspěvek

No jelikož dmg kolem 36 dávám všem (at už pirátům, hyenám nebo goblinům) resistancí to asi nebude. A o to dmg by ani tak nešlo, jde spíš o to že by šel vidět rozdíl mezi tím jestli mají o 10% zvýšenej čas mezi máchnutíma a 20%.

Přiložené soubory

• 0

#583 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2007 20:17

Tak co nikdo žádnej nápad? :clover:
  • 0

#584 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 31.07.2007 19:26

jak se vzdy pta, oficialni server ci free?
  • 0

#585 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 31.07.2007 19:34

Zobrazit příspěvek

Hehe :) V ty guilde uz nejsme taktez, vypuklo tam Kharazan silenstvi a co se tomu nepodridilo, je out, takze jsme out taky :)
Nicmene na tom nazoru ze s cechama ne neco je. Znam dost lidi co ho zastava a sam mam zkusenosti podobny :)

Zobrazit příspěvek

Tudiz se s Kal (Lili) a tez s Jiskrou jiz nikdy nesetkam. :clover: Hodne stesti u Hordy ci kde jste ted.
  • 0

#586 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 00:00

Tak co nikdo žádnej nápad? :clover:

Zobrazit příspěvek

Omlouvam se, moje chyba :) Bral jsem to podle druidovy marky, v popisu je taky zaklad a lepsi staty se ukazou az z ikonky buffu. Zkousel jsem to a vypisuje se mi to, ac ma moje warriorka taktez improved, stejne jako tobe - takze nezbejva nez doufat ze ten talent dela co ma :)

Přiložené soubory

• 0

#587 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 00:03

Tudiz se s Kal (Lili) a tez s Jiskrou jiz nikdy nesetkam. :clover: Hodne stesti u Hordy ci kde jste ted.

Zobrazit příspěvek

Treba jo, odchod z guildy neni konec vseho :)
  • 0

#588 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 17:46

Omlouvam se, moje chyba :) Bral jsem to podle druidovy marky, v popisu je taky zaklad a lepsi staty se ukazou az z ikonky buffu. Zkousel jsem to a vypisuje se mi to, ac ma moje warriorka taktez improved, stejne jako tobe - takze nezbejva nez doufat ze ten talent dela co ma :)

Zobrazit příspěvek

Tak jo díky, už můžu zase klidně spát :dntknw:
  • 0

#589 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 17:47

jak se vzdy pta, oficialni server ci free?

Zobrazit příspěvek

Offik a sem naprosto spokojen :dntknw:
  • 0

#590 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 13:49

Tdy mate jedno moc povedeny WoW videicko http://www.gametrail...ayer/22358.html
  • 0

#591 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 14:02

Tdy mate jedno moc povedeny WoW videicko http://www.gametrail...ayer/22358.html

Zobrazit příspěvek

Ja uz to postovala do Co vas na NETU pobavilo, ale sem to asi patri vic. Nicmene povedene to je :)
  • 0

#592 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 14:27

safra :( zase pozde...
  • 0

#593 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 15:13

nemuzu si pomoct ale fire of spirits jsou lepsi

http://www.clipfish....=OTEzNHwx&cat=6

v tomhle wowko proti gw zaostava ;)
  • 0

#594 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 18:10

Treba jo, odchod z guildy neni konec vseho :)

Zobrazit příspěvek

treba ne, staci se podivat na Lili/Kal. Nevedela, kdo jsem a hralo se na krasne, ale jinak totalni ignorace a cert vi proc.
  • 0

#595 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 18:11

Offik a sem naprosto spokojen  :dntknw:

Zobrazit příspěvek

oki ;) jak rikam - free na ozkouseni a pak jit na oficialni server si uzit hru
  • 0

#596 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2007 21:20

oki ;) jak rikam - free na ozkouseni a pak jit na oficialni server si uzit hru

Zobrazit příspěvek

Eh no nevím, z tý zkušenosti co sem viděl neofik u kamoša, tak by mě to mohlo i docela odradit. Takže na ozkoušení je guest pass key ;)
  • 0

#597 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 03.08.2007 07:38

Eh no nevím, z tý zkušenosti co sem viděl neofik u kamoša, tak by mě to mohlo i docela odradit. Takže na ozkoušení je guest pass key ;)

Zobrazit příspěvek

Tak tak, já taky zkoušela přes pár dny guest pass na oficiálním serveru. Jsem unešená tou grafikou, svět WOW je opravdu nádherně pestrý, na chvíli se tam taky přemístím :dntknw:
  • 0

#598 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 07:49

Jsem mel cely tento tyden jeste predplaceny a stejne sem nehral. WoW je o lidech a samotneho me to nebavi. Kdyby bylo par stalych lidi, co bysme hravali spolecne, klidne bych se pridal. Domluvit se na rozdeleni povolani a hrat, questit, dungovat spolecne. Pomahat si v craftu atd...
Mam 32lvl hunter na Drak'Thule. Herbalism/alchemy.
  • 0

#599 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 03.08.2007 07:57

Jsem mel cely tento tyden jeste predplaceny a stejne sem nehral. WoW je o lidech a samotneho me to nebavi. Kdyby bylo par stalych lidi, co bysme hravali spolecne, klidne bych se pridal. Domluvit se na rozdeleni povolani a hrat, questit, dungovat spolecne. Pomahat si v craftu atd...
Mam 32lvl hunter na Drak'Thule. Herbalism/alchemy.

Zobrazit příspěvek

Přítel hraje taky na Drak´Thule, ma maga ale uz na nejakym lvl myslim 68, abych nekecela... Ted si chceme spolecne rozjet nove postavy a hrat spolu, mne by to samotnou taky nebavilo. Ale jak jsem si pri tom sledovani hry vsimla, tak WOW je hodne solarske, mne taky tedy vic bavi chodit v parte, stejne jako v NWN.. :dntknw:
  • 0

#600 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2007 09:07

No ja si naopak myslim ze WoW je hodne o parte, raidech a podobne. Solarina je podle me o dost pomalejsi. Jak expeni tak questeni.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních