uvedomujes si ze je to tvoja naj naj naj postava? a bez nej nema vyznam u mna hrat svoje Atreid postavy t.j. ich tiez mozem poslat do kosaDo 24 hodin po smazani postavy Arona si nechám smazat postavu Dony Atreid

Agnes
Odesláno 28.03.2007 05:37
Odesláno 28.03.2007 05:41

Odesláno 28.03.2007 06:17

Odesláno 28.03.2007 06:52

Odesláno 28.03.2007 07:02
upřímně tomi kdybys ty měl mazat postavy kvůli každé blbosti co děláš musel bys mazat imrvéreTeda upřímně...jste blbci, dělat ze sebe mučedníky...pfffff,ubohost teda to vám povím...to nedokážete vzít tak, jak to je?co arone? nedokážeš to vzít jako chlap?
Kdybych měl mazat postavy pokaždé takovéhle blbosti:D
Odesláno 28.03.2007 08:29
Odesláno 28.03.2007 08:36

Odesláno 28.03.2007 08:44
No myslim ze neskoncil kvuli nejake urezane hlavy. Ale to Ti on rekne asi lepe.Ale je to skvela zabava to udrziavanie spravnych cien cez rezanie hlav. Z celeho topicu aj z tohto zaveru az tak sala neuveritelna zabava vsetkych zucastnenych
Me se Ti nechce nic vysvetlovat, proste nerozumis tomu, jaky prvek zabavy muze i konkurencni boj prinest do hry.
A i takovy boj se da zahrat, v historii se to uz stalo.
Odesláno 28.03.2007 08:48
Odesláno 28.03.2007 08:49

Odesláno 28.03.2007 09:04
No myslim ze neskoncil kvuli nejake urezane hlavy. Ale to Ti on rekne asi lepe.
Me se Ti nechce nic vysvetlovat, proste nerozumis tomu, jaky prvek zabavy muze i konkurencni boj prinest do hry.
A i takovy boj se da zahrat, v historii se to uz stalo.
Fakt nepotrebujem aby si mi nieco vysvetloval, vidiet to v praxi. Skusim odhad vyvoja tejto "zabavy". Skupinka hracov chce nieco nanutit druhej strane, ta sa brani, obidve pouzivaju svinstva, jedna je slabsia a jej clenovia to vzdaju a odskocia od "vodcu" a ten to neunesie.
To nie je hra medzi kamaratmi , ktori sa navzajom zabavia.
#584 Host_Ammazonca_*
Odesláno 28.03.2007 09:22

Cítím bohužel teď ve hře jakousi divnou atmosféru a od tohoto incidentu se najednou na svých výpravách každý den začínám setkávat s tím, že potkám skupinky, kde uprostře leží dvě mrtvolky a kolem přihlížejí v očekávání senzace další zvědavé postavy. Začíná tu vylízat na povrch potřeba si něco dokazovat a z relaxačního prostředí se stává jungle, kdy silnější nahání slabšího, ten tomu řeže hlavu, ten někomu sprostě nadává a nízké lvl po sobě stříli u krysáku

Odesláno 28.03.2007 10:56
No ja verim ze to jde i jinak. V pratelsky "nepratelskem" duchu. Jde jen o to se domluvit.Fakt nepotrebujem aby si mi nieco vysvetloval, vidiet to v praxi. Skusim odhad vyvoja tejto "zabavy". Skupinka hracov chce nieco nanutit druhej strane, ta sa brani, obidve pouzivaju svinstva, jedna je slabsia a jej clenovia to vzdaju a odskocia od "vodcu" a ten to neunesie.
To nie je hra medzi kamaratmi , ktori sa navzajom zabavia.
Odesláno 28.03.2007 11:01
Ja tu puvodne byt nechtel. Vsechno to zacalo tim ze mi ta hnusna jesterka spamovala icq at si jdu precist tento topic. Konkretne psal ze se tu nejaka luza ktera mu nesaha ani po kotniky hada jako by ji to patrilo a ze pak jednoho krasne setrel (cimz myslel asi ty pripominky k te sebekritice coz me zas tak uzasny nepripadalo jak tvrdil). Ted me tak napada. Takto by se asi DM nemelo chovat ze?tys tu chybněl
Odesláno 28.03.2007 11:52
No ja verim ze to jde i jinak. V pratelsky "nepratelskem" duchu. Jde jen o to se domluvit.
Samozrejme, ze ide, ja suhlasim, ale nemam tu naivnu predstavu ako ty, ze vsetci hraci su priatelia, vedia potlacit svoje ego, maju ten nadhlad ako sa spomina casto a RP sa vziju do svojej postavy. Lenze opak je pravdou , vzdy bude omnoho castejsi pripad ked sa nechaju opojit mocou, budu zivit svoje megaego za kazdu cenu, bez stipky empatie a este sa pritom pytat druhej strany "vy sa vazne nebavite"?

Odesláno 28.03.2007 12:47
Prave naopak melisa zvladla vsechny ty veci o kterych se tu pise i sama teda co vim z doslechu, me zabila jen jednou jednim kouzlem, ale asi nechtene vona to banshee hazela urcite po tech okolojakoze Melisa je ta sorcka, kterou zabijela kazda postava uplne v klidu a jednoduse jak tu popisujete ?

Je to hnus velebnosti.
Vypichl sem si tohle ale je fakt ze po precteni poslednich dvou stranek se mi derou slzy do oci tentokrat uz mi neni smutno ale do smichu :)
Tahle debata se opravdu velmi komicky vyvrbila. Cekal sem ze to skonci nakou megabitvou kde jedna strana pride o hlavy a nabehne znova hrde do boje nebo neco podobnyho, ale ze budete protestovat upalenim sebe sama...

Odesláno 28.03.2007 13:15

Odesláno 28.03.2007 19:24
montekove a kapuleti proti vam hadr
tohle vsechno mi prijde hrozne smutny
Odesláno 28.03.2007 19:30
kedy sli na vymaz iba TM tak ok aj ked s tym nesuhlasim ale uz sa dal zmazat aj niekto inymno jestli jsem to spravně pochopil, současná situace je taková, že TM se rozpadli, aster odešel na kandelabr a Aron je vysatej, možna bude brzo smaznutej, navic tu pobiha Merin, ktery se chce ingame mstit, podle toho že rozhazuje odpory jak Hercules imploze čímž docílí akorát toho, že budou všichni znovu a víc naštvaní (až nějakej průser provede) a odnesou to TM kteří jsou (byli) až na jmenovaného fajn lidi (jenže pokud Merin něco vyvede, na to jak zachranovali zivoty a kovali levne vyhruzky nevyhruzky si nikdo nevzpomene)...navíc se nikdo s nikým o ničem nedohodl a Alicie přišla o lejdy...
montekove a kapuleti proti vam hadr
tohle vsechno mi prijde hrozne smutny
Odesláno 28.03.2007 19:49

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních