Jo, ja ale netvrdim ze sa hl2 u mna da hrat, to je az moc nad, ale rozhodne ide na 10 fps a nespadne!Pockej HL 2 je kus nad tvoji konfiguraci a mluvis tady o 600 mhz proceosru ???

Zavazny technicky problem
Odesláno 19.05.2006 14:04
#32 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:06
otazka je jestli se tomu da rikat ze ti ta hra bezi nebo spis stoji a jen swapuje. pokud to procesor nestiha, tak grafika nema co zpracovavat a proste se flaka. Btw co tam mas za grafiku ?Jo, ja ale netvrdim ze sa hl2 u mna da hrat, to je az moc nad, ale rozhodne ide na 10 fps a nespadne!
Odesláno 19.05.2006 14:08
Odesláno 19.05.2006 14:09
nvidia geforce 2 mx/mx 400otazka je jestli se tomu da rikat ze ti ta hra bezi nebo spis stoji a jen swapuje. pokud to procesor nestiha, tak grafika nema co zpracovavat a proste se flaka. Btw co tam mas za grafiku ?
Jasne ze sa neda ten hl2 hrat, ale renderuje ho a aj pri vecsom pocte particle castic nespadne.
#36 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:12
No to bude mozna tim, ze HL2 pouziva takove fce ktera ta grafika vubec nezna a v zivote nevidela, takze vykresli to co umi a zbytek dat prachsproste zahodi.nvidia geforce 2 mx/mx 400
Jasne ze sa neda ten hl2 hrat, ale renderuje ho a aj pri vecsom pocte particle castic nespadne.
Ale nwn pouziva fce, ktere GF2 umi vykreslit a zna je, takze se vzdy bude snazit je pozuivat a zpracovavat.
Tudiz Cely tvuj problem o padani nwn je v tvoji konfiguraci. Nikoliv ve spatne udelanem software nwn ci windows.
Nejvetsi problem s hrami mas ve chvili kdy tvoje grafika zna fce co hra pouziva ale mas tak slaby system ze si je nedovede tak rychle predat aby je stihla prepocitat a zobrazit.
A na zaver, pokud o sobe prohlasujes, ze jsi programator, tak kazdy programtor musi mit aspon zakladni znalosti principu fungovani hardware.

Odesláno 19.05.2006 14:15
No, ty budes asi menezer alebo pravnik, ale urcite nie programator, ked to nechapes ...
Neurazej me, pravnik nejsem

Odesláno 19.05.2006 14:19
Ale zase treba povedat, ze NWN pada pomerne casto, hlavne bez starych animaciek, graficke rozhranie a odolnost na rozne drivery nie je prave robustne

#39 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:24
No ale to ze ti to ted nejde s tymto asi nic nema, proste ti tam neco nefunguje .. snad si preinstaloval drivre ku vsetkemu potrebnemu + DirectX
Odesláno 19.05.2006 14:26
Odesláno 19.05.2006 14:27
Odesláno 19.05.2006 14:28
DirectX je proriadku a graficky driver tiez (ostatne veci slapu perfektne). Otazka je, ci nie je chyba v zvukovom driveri, skusim v hre vypnut zvuk ci to pojde potom ...No ale to ze ti to ted nejde s tymto asi nic nema, proste ti tam neco nefunguje .. snad si preinstaloval drivre ku vsetkemu potrebnemu + DirectX
#48 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:32
Heh, ale to plati POUZE pro softwerovou cast. Nikoliv pro spolupraci Hardware-Software.Plati jedina zasada: Spravne napisana aplikacia nema spadnut akonahle sa vyskytne prva prekazka v jej chode.
Ty tady porad mluvis o chybach v softu (primo ve zdrojovych kodech nwn). Bohuzel ale tvoje chyba je v prechodu hard-soft. Tvuj komp proste nezvladne co po nem chces a svadis to na chybu v programovem kodu. Toje proste holej nemsysl.
Odesláno 19.05.2006 14:34
#50 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:35
Takze tobe nepracuji spravne ovladace zvuku, tj spatne spolupracuji nejake Directx knihovny se radic na zvukovce a je to chyba NWN?Jo, a uz to ide ... ma to problemi so zvukom. Jezis Maria Jozef, tak teraz uz fakt musim povedat ze je to nie crep ale hnoj, zvukove driveri pracuju spravne ale velacteny nwn engine ich neberie, omg, srot, crep, hroza ...
A jak vis ze zvukove ovladace pracuji spravne ??? To ze ti wokna ukazou ze pracuji spravne ...
Odesláno 19.05.2006 14:38
No, to bude tym ze som dopoludnia pozeral film, ten mal samozrejme zvuk, pocuval som hudbu, co je samozrejme zvuk, hral som warcraf 3 a co som nepocul, zvuk, testoval som zvuk v dxdiag a vsetky testy boli pozitivne. Tak mi prosimta povedz, ze mam nieco s driverom ...Takze tobe nepracuji spravne ovladace zvuku, tj spatne spolupracuji nejake Directx knihovny se radic na zvukovce a je to chyba NWN?
A jak vis ze zvukove ovladace pracuji spravne ??? To ze ti wokna ukazou ze pracuji spravne ...
#52 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:40
Proste ses lepsi.No, to bude tym ze som dopoludnia pozeral film, ten mal samozrejme zvuk, pocuval som hudbu, co je samozrejme zvuk, hral som warcraf 3 a co som nepocul, zvuk, testoval som zvuk v dxdiag a vsetky testy boli pozitivne. Tak mi prosimta povedz, ze mam nieco s driverom ...

Odesláno 19.05.2006 14:42
Isteee, warcraft 3 si ten driver vymyslel co, on bude mat asi nejaku AI co ho napisala v momente ako som spustil hru. Krucinal, aj kotor je tak inteligentny, woooow, ja zasnem nad tym ake su tie dnesne aplikacie chytre...Proste ses lepsi.
Joo, ale ten nwn bude dobry srot ked takuto AI nema ...

#54 Host_Josifek_*
Odesláno 19.05.2006 14:49
Covece docela se divim ze to vubec hrajes.

Odesláno 19.05.2006 15:05
Dobra hra !== dobry softverTakze si dve a pul hodiny stravil obhajovanim sveho kompu jak je skvely a zvlada narocnejsi hry nez nwn, ktere je sprosty odpad vyvojarske techniky. To, ze ti v nem nesmi bezet zvuk, aby ti fungovalo, kdyz vsem ostatnim hracum na svete bezne chodi se zvukem, je naprosto normlani, a je to chyba nwn.
Covece docela se divim ze to vubec hrajes.

Odesláno 19.05.2006 15:21

Odesláno 19.05.2006 15:23
No, to je mozne, ale preco kotor ide? To ma tiez auroru a tam zvuky slapu ...Len ci to nebol jednoduchy problem typu , nova instalacia -> zle nastavenie zvuku s parametrami o ktorych moja zvukovka a ovladace nechyruju (napr. EAX) -> problem medzi stolickou a klavesnicou. Tak to byva casto u mna
Odesláno 20.05.2006 13:18
#60 Host_Carrioth_*
Odesláno 20.05.2006 15:25
Tak a uz ten crep funguje ... vdaka Oliosovi.
1.Mal by si zmenit podtitulok topicu.
2.Nwn mi ešte ani raz nepadlo zo softu..jedine mi vždy padne ked je lag,,že mi spadne celi PC resp. net.Niekedy aj zo stola.
3.Na 600Mhz a GF 2 Si neviem prectavit ..čo ty to robi pri questoch.
4.dám ty radu :) popros o ježiška o nový HW.
5.Už zas tu bude zbytočny Flam ... problem vyriešený ...

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních