Skočit na obsah

Blbne mi grafika

• Please log in to reply
40 odpovědí na toto téma

#31 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 06.05.2006 13:36

Vy tem cislum co tam jsou napsane verite ???

Ja si nejak nedovedu predstavit ze bych mel v polovodicove strukture teplotu kolem bodu varu vody ...

Vzhledem k tomu, ze závěrný proud proud PN prechodem je exponencielne zavisly na teplote a vezmu li v potaz maxwell-boltzmannovskou rozdelovaci fci, tak by doslo k prorazeni cele struktury v zavernem smeru vlivem tepla.

I kdyz vlastne by nemuselo jit primo primo o pruraz, ale spis dojde k zaskrceni kanalu.

Zobrazit příspěvek

Týjo. Já věřím, že jsi erudovaný mudrlant, ale žeby křemíkové polovodiče nezvládly teplotu 100°C (tedy teplotu kolem bodu varu vody, jak správně podotýkáš) to se mi nějak nechce věřit.
Minimálně 150 stupňů to zvládne, ledaže by to bylo kvůli miniaturizaci poněkud choulostivější.
  • 0

#32 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:
  • Interests:chilia@email.cz

Odesláno 06.05.2006 14:48

Prezije i vic.... Ale od toho je tam chlazeni...
  • 0

#33 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.05.2006 20:04

Týjo. Já věřím, že jsi erudovaný mudrlant, ale žeby křemíkové polovodiče nezvládly teplotu 100°C (tedy teplotu kolem bodu varu vody, jak správně podotýkáš) to se mi nějak nechce věřit.
Minimálně 150 stupňů to zvládne, ledaže by to bylo kvůli miniaturizaci poněkud choulostivější.

Zobrazit příspěvek

Kremikovy polovodic prezije teploty zhruba do 200°C.

Jde o to, ze pri teplote 90C by uz mel zcela odlisne chovani, nez jake ma ta struktura pri 40.
Ten chip ma nejaky pracovni bod a ten se v zavislosti na teplote muze mirne pohybovat, avsak urcite se pracovni bod nemuze pohybovat radove v desitkach stupnu.

Kdyz porovnate obrazek co prilozil zpirit a keanecz, tak mate na stejne graficke karte rozdil 30 stupnu.

Dovolim si tvrdit ze s prvni kartou neni neco v poradku. Reklamace je asi nejlepsi reseni. :laugh:
  • 0

#34 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 06.05.2006 20:13

Kremikovy polovodic prezije teploty zhruba do 200°C.

Jde o to, ze pri teplote 90C by uz mel zcela odlisne chovani, nez jake ma ta struktura pri 40.
Ten chip ma nejaky pracovni bod a ten se v zavislosti na teplote muze mirne pohybovat, avsak urcite se pracovni bod nemuze pohybovat radove v desitkach stupnu.

Kdyz porovnate obrazek co prilozil zpirit a keanecz, tak mate na stejne graficke karte rozdil 30 stupnu.

Dovolim si tvrdit ze s prvni kartou neni neco v poradku. Reklamace je asi nejlepsi reseni.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Pravda ;)
  • 0

#35 Host_KeaneCZ_*

Host_KeaneCZ_*
  • Host

Odesláno 07.05.2006 10:54

Tak jsem vyhodil Case na stul a otevrel vyluxoval vetraky a vypada to stejne jako na obrazku "spravne chlazena GF6600GT" tak uvidim jak se to bude chovat ve hre...Jinak diky asi bych na to neprisel...
  • 0

#36 Host_KeaneCZ_*

Host_KeaneCZ_*
  • Host

Odesláno 07.05.2006 11:01

Tak ted mam max provozni teplotu pri hrani kolem 60...
  • 0

#37 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 07.05.2006 12:11

To uz je rozdil, kolik tam toho prachu bylo???
Nebo vetraky nemely kam vetrat??
  • 0

#38 Host_KeaneCZ_*

Host_KeaneCZ_*
  • Host

Odesláno 07.05.2006 13:07

Asi oboji :)
  • 0

#39 DeathGod

DeathGod

Neznalý

• Hráč
  • 10 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2006 20:30

take sem mel 6600GT a pri hrani nwn sem mel i 110 stupnu....pak se mi hra uz vypinala do win :) chladic sem mel ten co jsou na tehle grafikach od Asusu..a i kdyz sem mel tuhle teplotu tak obraz byl prefektni
  • 0

#40 Host_Sphinx_*

Host_Sphinx_*
  • Host

Odesláno 11.08.2006 20:59

Mam geforce 7600gt a taky sem mel tenhle problem. Nicmene pomohlo vypnout třpitivou vodu a pak uz to bylo ok. Tak to zkus
  • 0

#41 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 12.08.2006 17:20

Mam geforce 7600gt a taky sem mel tenhle problem. Nicmene pomohlo vypnout třpitivou vodu a pak uz to bylo ok. Tak to zkus

Zobrazit příspěvek

jojo taky mi delalo neco podobnyho vypl jsem to a je to pohoda
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních