hudba
#31 Host_Oracle_*
Odesláno 14.03.2006 18:30
Odesláno 14.03.2006 18:48
To JÁ jsem exot!
Odesláno 14.03.2006 19:14
ale žádný podrazy

Odesláno 14.03.2006 19:36
své miláčky Cradle of Filth, Dimmu Borgir, klidně i Slipknotečky...ale jinakc cokoli ostatního...kromě country, polky, dechovky a jiného českého (můj názor) braku....ale samozřejmě Queen jsou nejlepší

a má nejoblíbenější ze všech je Bitter-sweet Symphony od Verve

Odesláno 14.03.2006 19:54

Odesláno 14.03.2006 20:00

ozaj, kto sa chysta v juni na depeche? ja uz listky mam

Odesláno 14.03.2006 20:24
Odesláno 14.03.2006 21:15
No jo, ja sa uz teraz niekedy v aprili chystam na In Flames do Prahy, ten Tool by som dal tiez, ale je to v juni, co moze byt celkom problem so skuskami, uvidime.Btw, Asci , v juni ma TOOL koncert v Prahe , a na 99% idem
Maslo > Hned si sa mi zdal nejaky podozrivy s tym avatarom

Dedek > Sucitim s tebou, mam takych dvoch susedov, robia mi obcas pekne stereo. Mam taky dojem, ze asi idu zalozit nejaky madrfaking repgeng.
A este aby som dokoncil celkovu hudobnu orientaciu: Okrem tych roznych kovovych veciciek co mam hlavne v playliste vypocujem aj kvalitny hard-rock (Deep Purple, Hendrix, menej Zepelini), post-rock (Godspeed You! Black Emperor, Mogwai), nejaky ambient, nazaskodi jazz (hlavne nazivo), klasiku pri uceni, obcas nejaky soundtrack ...
to by mohlo byt snad aj vsetko
#44 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 14.03.2006 21:28
ludisky poradte nejakej dobrej softik na tagovani, fakt neco uplne strasne pohodlnyho ze si oznacim adros napraskam info a ono to projede ty souborky podtim a doplni/predela id3tag
Odesláno 14.03.2006 22:12
ale za chvilku je vsechno jinak...
#46 Host_Seeker52_*
Odesláno 14.03.2006 22:29
A když jsem trochu klidnější (občas i ve hře), tak nepohrdnu Alanis Morrisette, Cranberries, Depeche Mode, U2, Kryštof...no mám toho hodně

Jo a teď sem si hodně oblíbil upravené album Mezmerize od SoaD, kde hrajou jen smyčcové nástroje, fakt bomba

EDIT:
Ladovská zima za okny je a srdce jímá bílá nostalgie... Nohavicuv písničkový blog
Příspěvek upravil Seeker52: 14.03.2006 22:33
Odesláno 15.03.2006 00:45
Já když hraju, tak si pouštím zásadně rychlou metalovou a rockovou music - Nightwish, Bal Sagoth, System of a Down, Linkin Park.
A když jsem trochu klidnější (občas i ve hře), tak nepohrdnu Alanis Morrisette, Cranberries, Depeche Mode, U2, Kryštof...no mám toho hodně![]()
![]()
Jo a teď sem si hodně oblíbil upravené album Mezmerize od SoaD, kde hrajou jen smyčcové nástroje, fakt bomba
EDIT:
Ladovská zima za okny je a srdce jímá bílá nostalgie... Nohavicuv písničkový blog
Jojo tak k tomu prvnimu bych se taky priklonil kdyz mam blbou naladu poustim si Systémy atd. :)
#48 Host_zpirit_*
Odesláno 15.03.2006 11:37
Me vyhovuje tento ID3-TagIT.ludisky poradte nejakej dobrej softik na tagovani, fakt neco uplne strasne pohodlnyho ze si oznacim adros napraskam info a ono to projede ty souborky podtim a doplni/predela id3tag
Otagovani alba je zalezitost nekolika sekund u me ( mam svuj format na jmen alb a tracku ):
- otevru si tam album u jedne pisnicky vypnim Genre a pocet tracku celkem
- nakopiruju hromadne na vsechny ostatni
- a pak pres funkci co plni Tagy pres jmeno adresare / souboru si zadam format a je hotovo ( doplnen Artist, Title, Album, Year, Track # )
Odesláno 15.03.2006 11:55
Vzpomenu na par prikladu.
Kdysi davno, s ted uz manzelkou a jednou jeji kamoskou sme sli na koncert Krystofa. Byli jsme tam sami tri. Tak si kluci udelali zkousku, zahrali nam, to stali pisnicky jeste za neco. Trosku vic rokovejsi. Krajco nebyl moc rad, ze tam jsem, bydlel v mojem dome a jako dite jsme ho s kamosem mlatili a delali mu ruzne naschvaly, byl to fakt pakos hrozny. No pak sme si to nejak vysvetlili a dobry. Mimochodem nedavno sem ho potkal v Tescu a delal ze me teda uz vubec nezna. Hehe.
Pak prisla era Rammstein. Nekdy na prelomu stredni/vyska. Nikdo to neznal, rikali mi co to za hruzu posloucham. Dneska to vevodi cesky hitparadam jako eso a kdovico jeste. Hrava to v radiich atd....
Divokej Bill. Znami se me ptali odkad sem to vykopal. Uplne nahodou pak byli v Brne na nejakem Gaudeamusu. Paril sem tam jediny v "kotli" pod podiem a se mnou par mojich kamaradu co uz je trosku znali ode mne a navic sme predtim trosku popili. Ostatni kolem postavali a cekali na jine veci (uz nevim na co, dneska je to mrtve) a dneska ma Divoky Bill obrovske koncerty kde jsou davy.
Uz si jen tak na neco ted z patra nevzpomenu....
Ale vzpominky sou to fajn, jj zlata leta, ted hniju u blbeho kompu

Mozna bych se mel dat na drahu hudebniho znalce

Odesláno 15.03.2006 14:02
heh.. ten svet je maly, tehda jsem tam byl. Myslim ze jsem byl ve druhaku na vysoke. Tam jsem poprve slysel divokyho billa, a rikal jsem si co je to za magora co tam v kotli mlati sebou o zem a pretahuje si slipy pres hlavu.Divokej Bill. Znami se me ptali odkad sem to vykopal. Uplne nahodou pak byli v Brne na nejakem Gaudeamusu. Paril sem tam jediny v "kotli" pod podiem a se mnou par mojich kamaradu co uz je trosku znali ode mne a navic sme predtim trosku popili. Ostatni kolem postavali a cekali na jine veci (uz nevim na co, dneska je to mrtve) a dneska ma Divoky Bill obrovske koncerty kde jsou davy.

#55 Host_Jeff Brawo_*
#56 Host_Seeker52_*
Odesláno 16.03.2006 03:58
Odesláno 16.03.2006 11:40
Na domácí poslech to moc nebude, ale naživo je to super šou...a co dělá ta slečna

Odesláno 16.03.2006 12:16
No jestli se tam ochomejtal s velkou plastovou flaskou od burcaku, mel vlasy po zadek, kockoval s ochrankou tak to sem byl jaheh.. ten svet je maly, tehda jsem tam byl. Myslim ze jsem byl ve druhaku na vysoke. Tam jsem poprve slysel divokyho billa, a rikal jsem si co je to za magora co tam v kotli mlati sebou o zem a pretahuje si slipy pres hlavu.

A bude to tak cca 4-6 let zpet +- uz si to presne nepamatuju, ale bylo to na favale, na okruhu cyklistu.
Mam dojem ze jinak Gaudeamusy byvali spise na Palacaku ale mam dojem ze pak je prave od tama vyhodily tak to bylo prvni rok na favale, jestli to tak je i dnes absolutne netusim.
To s tema slipama jinak neni pravda. Sice si az zase tolik toho nepamatuju, jenze mam jasny dukaz, ja slipy nenosim

Odesláno 16.03.2006 12:41
jojo bylo to na okruhu, a myslim ze je to tak nejak 4 roky.No jestli se tam ochomejtal s velkou plastovou flaskou od burcaku, mel vlasy po zadek, kockoval s ochrankou tak to sem byl ja
![]()
A bude to tak cca 4-6 let zpet +- uz si to presne nepamatuju, ale bylo to na favale, na okruhu cyklistu.
Mam dojem ze jinak Gaudeamusy byvali spise na Palacaku ale mam dojem ze pak je prave od tama vyhodily tak to bylo prvni rok na favale, jestli to tak je i dnes absolutne netusim.
To s tema slipama jinak neni pravda. Sice si az zase tolik toho nepamatuju, jenze mam jasny dukaz, ja slipy nenosim
edit: kdo taky mluvil o tvych slipech?
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních