Skočit na obsah

Fotka

hudba

• Please log in to reply
1792 odpovědí na toto téma

#31 Host_Oracle_*

Host_Oracle_*
  • Host

Odesláno 14.03.2006 18:30

Queen,Blackmores'Night a neco od Nobua Uematsy
  • 0

#32 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 18:46

ha... uz to frci!

Last.fm

tak tohle jsou moji milašci, jinak Znouzectnost, Mňága, Tři sestry, Wohnouti, Vypsaná fixa, Redl, Čechomor, REM a sposuta dalsich.

Koukam ze se dost lisim od vetsiny tady, asi jsem exot :innocent2:
  • 0

#33 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 14.03.2006 18:48

Pche! *píchá špendlíkem jeho nafouklé ego*

To JÁ jsem exot!
  • 0

#34 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 18:58

Pche! *píchá špendlíkem jeho nafouklé ego*

To JÁ jsem exot!

Zobrazit příspěvek

dobře já ti to neberu... můžeme být dva exoti? :innocent2:
  • 0

#35 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 19:12

dobře já ti to neberu... můžeme být dva exoti? :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Uuum...rozmyslím se
  • 0

#36 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 19:14

Fajn, platí.

ale žádný podrazy :innocent2:
  • 0

#37 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 19:36

tak ať zůstanu ve stádu a netrhnu se....

své miláčky Cradle of Filth, Dimmu Borgir, klidně i Slipknotečky...ale jinakc cokoli ostatního...kromě country, polky, dechovky a jiného českého (můj názor) braku....ale samozřejmě Queen jsou nejlepší :innocent2: a takový Frankie goes to Hollywood: RELAX je skvělej, stejně tak i Fool´s garden: LEMON TREE....když si tohle nepustím každý den,tak to není ono :blink:

a má nejoblíbenější ze všech je Bitter-sweet Symphony od Verve :wink:
  • 0

#38 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 19:54

radsi budu poslouchat ceskou dechovku hodinu nez deset minut segrin cernej hip-hop...
:innocent2:
  • 0

#39 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 20:00

mno.... ako tak na to pozeram, radsej nenapisem, ze mne sa viacej paci mainstream, ako tie kozeno-zelezno-smrtkove veci, co tu pisete... :innocent2:

ozaj, kto sa chysta v juni na depeche? ja uz listky mam :wink:
  • 0

#40 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 20:04

ozaj, kto sa chysta v juni na depeche? ja uz listky mam  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Ja uz byl v praze a malem sem se poto, jak to bylo husty :)))
Fakt bych rad sel jeste jednou v BA ale jedine do kotle k podiu ;)
  • 0

#41 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 20:24

nene.. v červnu se jde na papriky!
  • 0

#42 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 20:35

nene.. v červnu se jde na papriky!

Zobrazit příspěvek

v juni este bude Sting a Massive Attack, pre tych, ktori chcu :innocent2:
  • 0

#43 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 21:15

Btw, Asci , v juni ma TOOL koncert v Prahe , a na 99% idem  :wink:

Zobrazit příspěvek

No jo, ja sa uz teraz niekedy v aprili chystam na In Flames do Prahy, ten Tool by som dal tiez, ale je to v juni, co moze byt celkom problem so skuskami, uvidime.

Maslo > Hned si sa mi zdal nejaky podozrivy s tym avatarom :innocent2:

Dedek > Sucitim s tebou, mam takych dvoch susedov, robia mi obcas pekne stereo. Mam taky dojem, ze asi idu zalozit nejaky madrfaking repgeng.

A este aby som dokoncil celkovu hudobnu orientaciu: Okrem tych roznych kovovych veciciek co mam hlavne v playliste vypocujem aj kvalitny hard-rock (Deep Purple, Hendrix, menej Zepelini), post-rock (Godspeed You! Black Emperor, Mogwai), nejaky ambient, nazaskodi jazz (hlavne nazivo), klasiku pri uceni, obcas nejaky soundtrack ...

to by mohlo byt snad aj vsetko
  • 0

#44 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 14.03.2006 21:28

tak uz taky pracuji na last.fm, abych se mohl pochlubit nedilnou soucasti zivotu u pc, ale bude to chvilinku trvat, momentalne 4700 polozek v playlistu, ale tak to nej z nej - Lou Reed a jeho Perfect Day, Chesney Hawks a jeho The One and Only :), a pak ten rest of playlist ;)

ludisky poradte nejakej dobrej softik na tagovani, fakt neco uplne strasne pohodlnyho ze si oznacim adros napraskam info a ono to projede ty souborky podtim a doplni/predela id3tag
  • 0

#45 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2006 22:12

no: Ernest Rangling - kytarovy to mag jazz/reggae...; Roland Alphonso - starsi mistr sága - jazz/reggae...; jinak oprasil sem posledni dobou legendarni Gladiators, nejaky africky "bigbitaky" jako Thomas Mapfumo apod. - fakt parada; taky Johna Scofielda - hroznej dabel... a treba este Montyho Alexandra - klavirista, prozmenu jazz/reggae...

ale za chvilku je vsechno jinak...
  • 0

#46 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 14.03.2006 22:29

Já když hraju, tak si pouštím zásadně rychlou metalovou a rockovou music - Nightwish, Bal Sagoth, System of a Down, Linkin Park.
A když jsem trochu klidnější (občas i ve hře), tak nepohrdnu Alanis Morrisette, Cranberries, Depeche Mode, U2, Kryštof...no mám toho hodně :wink: :innocent2:
Jo a teď sem si hodně oblíbil upravené album Mezmerize od SoaD, kde hrajou jen smyčcové nástroje, fakt bomba :blink:

EDIT:
Ladovská zima za okny je a srdce jímá bílá nostalgie... Nohavicuv písničkový blog

Příspěvek upravil Seeker52: 14.03.2006 22:33

• 0

#47 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 00:45

Já když hraju, tak si pouštím zásadně rychlou metalovou a rockovou music - Nightwish, Bal Sagoth, System of a Down, Linkin Park.
A když jsem trochu klidnější (občas i ve hře), tak nepohrdnu Alanis Morrisette, Cranberries, Depeche Mode, U2, Kryštof...no mám toho hodně  :wink: :innocent2:
Jo a teď sem si hodně oblíbil upravené album Mezmerize od SoaD, kde hrajou jen smyčcové nástroje, fakt bomba  :blink:

EDIT:
Ladovská zima za okny je a srdce jímá bílá nostalgie... Nohavicuv písničkový blog

Zobrazit příspěvek

Jojo tak k tomu prvnimu bych se taky priklonil kdyz mam blbou naladu poustim si Systémy atd. :)
  • 0

#48 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 15.03.2006 02:01

No jo, ja sa uz teraz niekedy v aprili chystam na In Flames do Prahy

Zobrazit příspěvek

To ti nestaci tohle forum?
  • 0

#49 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 11:37

ludisky poradte nejakej dobrej softik na tagovani, fakt neco uplne strasne pohodlnyho ze si oznacim adros napraskam info a ono to projede ty souborky podtim a doplni/predela id3tag

Zobrazit příspěvek

Me vyhovuje tento ID3-TagIT.

Otagovani alba je zalezitost nekolika sekund u me ( mam svuj format na jmen alb a tracku ):
- otevru si tam album u jedne pisnicky vypnim Genre a pocet tracku celkem
- nakopiruju hromadne na vsechny ostatni
- a pak pres funkci co plni Tagy pres jmeno adresare / souboru si zadam format a je hotovo ( doplnen Artist, Title, Album, Year, Track # )
  • 0

#50 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 11:55

Ja uz muziku neposloucham, kaslu na to. (posloucham vsechno, klidne i tu Britney, dechovka na tancovani je narez, nejlepe nekde venku pod sirym nebem, nejake slavnosti, parada, punkove koncerty, spise nezname kapely, sklepovky, to mam rad, spravne oddreagovani atd...)

Vzpomenu na par prikladu.

Kdysi davno, s ted uz manzelkou a jednou jeji kamoskou sme sli na koncert Krystofa. Byli jsme tam sami tri. Tak si kluci udelali zkousku, zahrali nam, to stali pisnicky jeste za neco. Trosku vic rokovejsi. Krajco nebyl moc rad, ze tam jsem, bydlel v mojem dome a jako dite jsme ho s kamosem mlatili a delali mu ruzne naschvaly, byl to fakt pakos hrozny. No pak sme si to nejak vysvetlili a dobry. Mimochodem nedavno sem ho potkal v Tescu a delal ze me teda uz vubec nezna. Hehe.

Pak prisla era Rammstein. Nekdy na prelomu stredni/vyska. Nikdo to neznal, rikali mi co to za hruzu posloucham. Dneska to vevodi cesky hitparadam jako eso a kdovico jeste. Hrava to v radiich atd....

Divokej Bill. Znami se me ptali odkad sem to vykopal. Uplne nahodou pak byli v Brne na nejakem Gaudeamusu. Paril sem tam jediny v "kotli" pod podiem a se mnou par mojich kamaradu co uz je trosku znali ode mne a navic sme predtim trosku popili. Ostatni kolem postavali a cekali na jine veci (uz nevim na co, dneska je to mrtve) a dneska ma Divoky Bill obrovske koncerty kde jsou davy.

Uz si jen tak na neco ted z patra nevzpomenu....
Ale vzpominky sou to fajn, jj zlata leta, ted hniju u blbeho kompu :innocent2:

Mozna bych se mel dat na drahu hudebniho znalce :wink: a hledat talenty.
  • 0

#51 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 13:53

Ja uz muziku neposloucham, kaslu na to. (posloucham vsechno

Zobrazit příspěvek

ještě se mi nikdy nestalo, že bych nic neposlouchal a přitom poslouchal všechno...jaké to je? :innocent2:
  • 0

#52 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 14:02

Divokej Bill. Znami se me ptali odkad sem to vykopal. Uplne nahodou pak byli v Brne na nejakem Gaudeamusu. Paril sem tam jediny v "kotli" pod podiem a se mnou par mojich kamaradu co uz je trosku znali ode mne a navic sme predtim trosku popili. Ostatni kolem postavali a cekali na jine veci (uz nevim na co, dneska je to mrtve) a dneska ma Divoky Bill obrovske koncerty kde jsou davy.

Zobrazit příspěvek

heh.. ten svet je maly, tehda jsem tam byl. Myslim ze jsem byl ve druhaku na vysoke. Tam jsem poprve slysel divokyho billa, a rikal jsem si co je to za magora co tam v kotli mlati sebou o zem a pretahuje si slipy pres hlavu. :innocent2:
  • 0

#53 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 18:18

tak sem se tam upsal taky :innocent2: http://www.last.fm/user/RbS/
  • 0

#54 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2006 20:04

No jo, ja sa uz teraz niekedy v aprili chystam na In Flames do Prahy

Zobrazit příspěvek

In Flames v Praze? To ani nevim, dobra zprava. :innocent2:

"I wanna SOAD in Prague!!"
  • 0

#55 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 15.03.2006 20:35

"I wanna SOAD in Prague!!"

Zobrazit příspěvek

better v Brne
  • 0

#56 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 15.03.2006 22:43

better v Brne

Zobrazit příspěvek

Ano, Prague je moc zapadlá :innocent2:
  • 0

#57 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 03:58

No jelikož hraju přes gramofony tak Techno,Disco.Trance ale Rock mi nevadí a poslechnu si ho taky nic neodsuzuju každýmu se líbí něco a ne všechno
  • 0

#58 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 11:40

Znáte Bananu? www.banana.cz

Na domácí poslech to moc nebude, ale naživo je to super šou...a co dělá ta slečna :innocent2: :blink:
  • 0

#59 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 12:16

heh.. ten svet je maly, tehda jsem tam byl. Myslim ze jsem byl ve druhaku na vysoke. Tam jsem poprve slysel divokyho billa, a rikal jsem si co je to za magora co tam v kotli mlati sebou o zem a pretahuje si slipy pres hlavu.  :blink:

Zobrazit příspěvek

No jestli se tam ochomejtal s velkou plastovou flaskou od burcaku, mel vlasy po zadek, kockoval s ochrankou tak to sem byl ja :innocent2:
A bude to tak cca 4-6 let zpet +- uz si to presne nepamatuju, ale bylo to na favale, na okruhu cyklistu.
Mam dojem ze jinak Gaudeamusy byvali spise na Palacaku ale mam dojem ze pak je prave od tama vyhodily tak to bylo prvni rok na favale, jestli to tak je i dnes absolutne netusim.

To s tema slipama jinak neni pravda. Sice si az zase tolik toho nepamatuju, jenze mam jasny dukaz, ja slipy nenosim :blink:
  • 0

#60 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 12:41

No jestli se tam ochomejtal s velkou plastovou flaskou od burcaku, mel vlasy po zadek, kockoval s ochrankou tak to sem byl ja  :innocent2:
A bude to tak cca 4-6 let zpet +- uz si to presne nepamatuju, ale bylo to na favale, na okruhu cyklistu.
Mam dojem ze jinak Gaudeamusy byvali spise na Palacaku ale mam dojem ze pak je prave od tama vyhodily tak to bylo prvni rok na favale, jestli to tak je i dnes absolutne netusim.

To s tema slipama jinak neni pravda. Sice si az zase tolik toho nepamatuju, jenze mam jasny dukaz, ja slipy nenosim  :blink:

Zobrazit příspěvek

jojo bylo to na okruhu, a myslim ze je to tak nejak 4 roky.

edit: kdo taky mluvil o tvych slipech?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních