staci to sam so sebou, to upln staci. mozno je to pekny pribehovy rp ic napad, ale z hladiska mechaniky nwn, je to kolosalna blbost.Uz jen to ze se mas utkat sam se sebou na plose tak male je zoufalost.

řešení run
Odesláno 14.01.2006 14:37
Odesláno 14.01.2006 14:58
to je právě ten problem, malá plocha, motaj se tam myšlenky...veškerá taktika se stáhne "na to dobře kliknout" na protějšek a ne na myšlenku....navíc když zabiješ dvojníka, stale musíš nakliknout na kámen z mrtvoly a v tom spamu myšlenek někdy nemáš nárokJakej epic quest? Ja o zadne takove udalosti nevim. Znam jen jeden opruz quest co kazdeho na delsi dobu zbrzdi pri prechodu na 21 level a kterej udelas bud naprosto snadno, nebo naprosto snadno chcipnes. Uz jen to ze se mas utkat sam se sebou na plose tak male je zoufalost.

Odesláno 14.01.2006 16:16
No a vem si, ze tvuj protejsek bude mit stesti a da ti takove pecky dve. Lehnes a jsi nahrany.
Jasienka byla te doby takova peckarka ...
Odesláno 14.01.2006 16:25
Myslenky ti nic neudelaj. Jsou to jen takovy strasidla. Problem je, ze kdyz mas postavu napriklad wm + kosa = pecky jak cyp :-)
No a vem si, ze tvuj protejsek bude mit stesti a da ti takove pecky dve. Lehnes a jsi nahrany.
Jasienka byla te doby takova peckarka ...
Mno mozu ta vystrasit ak nemas imku na mind .. a byt ubiti klonom v strachu, to musi byt prijemny pocit

Trocha ma prekvapuje ze to takto stazili nemagickym povolaniam, ktore to mali vzdy tazsie ... kto tam bol s magom/sorckou tak vie o com hovorim

Odesláno 14.01.2006 16:26
Nemate si delat silne postavy. Proste bejt na levelu 20 slabej jako muska je vyhoda.Mno mozu ta vystrasit ak nemas imku na mind .. a byt ubiti klonom v strachu, to musi byt prijemny pocit
![]()
Trocha ma prekvapuje ze to takto stazili nemagickym povolaniam, ktore to mali vzdy tazsie ... kto tam bol s magom/sorckou tak vie o com hovorim
Jinak ja jsem tam byl s magem sorckou a byl jsem rad ze jsem to prezil teda ...

Odesláno 14.01.2006 16:30

Odesláno 14.01.2006 16:45

Odesláno 14.01.2006 16:57

Odesláno 14.01.2006 17:42
Ja myslim,ze je dobre,ze se tesi. Jde nekam,kde jeste nebyla a je to pro ni neco noveho. Je to zazitek ze hry a kazdy ma po splneni dobry pocit. Jen tak dal
![]()
jojo ja se taky tesil kdyz sem tam byl poprve (zatim jsem tam byl jen poprve

#42 Host_Shini_*
Odesláno 14.01.2006 17:43
Odesláno 14.01.2006 17:50
nejsem uceny makat v DM klientu a skriptech takze tam by byl kamen urazu ^^
Odesláno 14.01.2006 17:58
Kamen urazu je to, ze vsichni ti, kteri nevedi jak ty "packy" v toolsetu atd funguji, by na tom s radosti makli ... ti co vedi jak to vsecko funguje, radeji delaji ze nejsou nebo ze to, co ostatni dodaji je nepouzitelneno ja bych na to s radosti makl ale maximalne bych zvladl teorii ale s praxi uz je to horsi;)
nejsem uceny makat v DM klientu a skriptech takze tam by byl kamen urazu ^^
Odesláno 14.01.2006 18:08
Kamen urazu je to, ze vsichni ti, kteri nevedi jak ty "packy" v toolsetu atd funguji, by na tom s radosti makli ... ti co vedi jak to vsecko funguje, radeji delaji ze nejsou nebo ze to, co ostatni dodaji je nepouzitelne
no kazdej nema tolik casu kterej by tomu mohl venovat takze kdyz se toho nekdo neujme pac nema cas tak ja se mu nedivim a ty asi taky ne pokud dobre chapu :o)
Odesláno 14.01.2006 18:15
#47 Host_Shini_*
Odesláno 14.01.2006 18:23
Odesláno 14.01.2006 18:30
#49 Host_Shini_*
Odesláno 14.01.2006 18:37
V nouzi bych si vystacil i bez toho naviseni lokaci.
Odesláno 14.01.2006 18:42
Odesláno 15.01.2006 01:34
dokazem si predstavit situaciu, ze hracove hp by nemohlo na epicu klesnut pod 1 no matter what. potom by to bolo zabavnejsie. samozrejme, nikto by o tom nesmel vediet

Odesláno 15.01.2006 02:54
Jenze to by bylo prilis pracne a je jednodussi neci navrh odsoudit, byt i to uz zabere spoustu casu, nez dat hlavy dohromady a maknout na tom.
Me se to libi, tak to udelej

Odesláno 15.01.2006 08:19

Odesláno 15.01.2006 10:33
#56 Host_Shini_*
Odesláno 15.01.2006 13:28
Pro paladiny zkouska jejich viry a charisma. Pro magy a zaklinace zniceni barier kouzly, provereni poznani kouzel a schopnosti soustredeni. Pro bojovniky test sily a zasazeni. Proste pro kazde povolani zkousky na to co by takove povolani melo v mirne nadprumerne mire ovladat.
Na konci by mohlo, nemuselo, byt NPC s nekolika nahodne generovanyma otazkama.
Zavahani, selhani by znamenalo ztratu levelu ale ne predstavu shaneni sedmi run od zacatku. Jinak receno, pokud by hrac nesplnil nic by muznovu nebranilo po dosazeni 20 urovne znovu zkousku projit. Rozhodne mensi frustrace nez predstava znovu shanet runy.
Mozna by ale take stacilo zvysit sanci na nalezeni run, nez neco noveho tvorit.
Na druhou stranu by mel kazdy z epickeho questu s kazdym povolanim jine zazitky. treba by to za tu praci stalo. Take by to slo udelat tak ze nektere zrudne kombinace povolani by to mely o neco malo tezsi nez ty obvyklejsi kombinace.
Rozdeleni do sesti skupin podle zakladnich povolani:
Bojove povolani- barbar, bojovnik, mnich
Magicka- zaklinac, carodej
Prirodni- Druid, hranicar
Zlodejska Zlodej
Svata Paladin, klerik
Umelecka bard
Date dohromady nejake napady a pripominky, ktere by upravili navrzene k pouzitelnemu stavu?
Odesláno 15.01.2006 13:49
do lvl 20 moze mat postava uz 10 lvl prestizneho povolania. treba s tym ratat?
nebolo by lepsie rozdelit postavy podla toho, aky maju na lvl 20 BAB?
nebolo by lepsie, keby epic bol cisto kecaci quest bez ohorzenia zivota?
#58 Host_Shini_*
Odesláno 15.01.2006 14:19
Zakladni povolani je takove ktere si muzes, musis vybrat z prvnich moznych, jsou tam vyjmenovana vsechna. Jiste ze se da spekulovat i o tom ze budu 1level mag, 10 Aa a 9 nejakeho jineho prestizniho. Pri takove variante by te rozhovor priradil v tomto pripade k bojovnikum, ukol by byl splnitelny ale dal by ti vic zabrat.zakladne povolanie je take, ktoreho mas najviac lvl, alebo take, ktore mas ako lvl1?
do lvl 20 moze mat postava uz 10 lvl prestizneho povolania. treba s tym ratat?
nebolo by lepsie rozdelit postavy podla toho, aky maju na lvl 20 BAB?
nebolo by lepsie, keby epic bol cisto kecaci quest bez ohorzenia zivota?
Uvazuji provedeni takove, ze NPC te posle na urcitou cestu pro neco. Podle povolani ti zvoli kudy pujdes. Na te cestë ti smrt nehrozi.
Pokud se vratis bez toho predmetu tak ti NPC co te pro nej poslalo vysaje jeden level. Az si ho doexpis muzes se znovu, jiz bez nutnosti shaneni run vratit a ukol splnit.
#59 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 15.01.2006 14:30
Jiz drive jsem navrhoval ze udelam sest cest pro sest skupin povolani, na kazde ceste by byly ruzne zkousky. Pro zlodeje, zkouska odemykani odpasteni ukryti. Pro druidy rangery zkousky porozumneni zviratum a dalsi z jejich dovednosti.
Pro paladiny zkouska jejich viry a charisma. Pro magy a zaklinace zniceni barier kouzly, provereni poznani kouzel a schopnosti soustredeni. Pro bojovniky test sily a zasazeni. Proste pro kazde povolani zkousky na to co by takove povolani melo v mirne nadprumerne mire ovladat.
takze mas-li podprumernou postavu, nebo postavu s jednim povolanim orientujicim se ne primo na to co to povolani dava, tak to proste nedas?.. jako jo je to jistej navrh prikladu, ale proc takovej hranicar nebo druid musi umet porozumet zviratum?, nebo jakou mas predstavu o tech valecnicich, myslis jako ze neni rozdil mezi 20F a 9F 1B 10RDD? ja si myslim ze je, a dost velkej. sice mas peknou myslenku, ale myslim ze trochu nedomyslenou. proc paladin ma davat zkousku z viry nebo charismy, proc???. jako kouzelnika chapu, zlodeje vice mene taky, ale to uz se da treba dohnat v jistejch ohledech vecma co ma dana postava oblecene/nasazene. todle to co tu rikas mi dava spoustu a spoustu otazek .. vic nez danej system, on ten drop run.. proste je to o haluzi, nekdy jdu do DO, a dropne se mi tam po sobe dvakrat smilstvo a dvakrat zavist.. treba co sem nemohl posledne najit tak bylo lakota (to je lol co?)..
btw vlku jakto ze ti nepadaj runy na 20 lvl?? (krom teda msty), me padali porad, samosebou ze ve zlataku ne, ale v DO.
Odesláno 15.01.2006 15:06

Ako podla mna je zbytocne to komplikovat, quest je hotovy , je celkom zaujimavy, len naozaj smrt tam je fatalna zalezitost. Skor by som volil upravy tymto smerom a navrhnem jedno riesenie na WB diskusiu.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních