Skočit na obsah

Fotka

Relevel od nuly

• Please log in to reply
106 odpovědí na toto téma

#31 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 13:47

Take jsem narazil na par lidi co meli problem se svoji postavou kterou naklikali jkako zacatecnici vse pomoci doporucene a po pul roce zjistili ze jejich postava je uplne k nicemu  :wink:

Zobrazit příspěvek

třeba Ninwe..je zkopaná na 1. levlu jak jen mohla (feat zaměření na akrobacii apod :laugh: )
  • 0

#32 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:03

Kdyz to postnu dvakrat, prectes si to aspon jednou?

Zobrazit příspěvek

A co jako?
Kde je odpoved na moje otazky ?
POVEDZ SAKTA PRECO NENI VHODNA PRE DEMONU A NEOBKECAVAJ TO BLBOSTMY
To ze neni vhodna pre Demonu si ako prisel ?? este raz opakujem je to RP RELAX SERVER nie HCRP.
Predpoklada sa tu o nieco viac volnosti.
  • 0

#33 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:09

Predevsim se mi libi tenhle topic jako modelova ukazka prubehu diskuse o nejakem tematu zde na foru.

1.) Vznikne topic kde WB da v plen k posouzeni svuj napad. Probehne diskuse, dotycny WB na jejim zaklade vyhodnoti, ze se jeho napad do modulu nehodi a upusti od jeho realizace.
2.) Zhruba po pul roce napise nekdo pozadavek na realizaci onoho napadu na sve postave, na zaklade cire smyslenky, ze se pred pul rokem jednalo o zamitnuti jakesi zadosti s oduvodnenim ze nyni ne a v budoucnu ano.
3.) Par dalsich lidi napise sve stanovisko proc zadosti vyhovet nebo ne.
4.) Na dotaz po duvodech zamitnuti one smyslene zadosti napise byvaly hrac jako oduvodneni nejaky nesmysl ktery mu pred pul rokem z one diskuse k posouzeni napadu WB utkvel v pameti.
5.) Je vznesen dotaz na DM, aby vysvetlil proc zamita zadost na zaklade takoveho donebevolajiciho nesmyslu a pro jistotu je DM team obvinen z nejake fobie.

Je uzasne kolik jemnych nuanci a odstinu muze nabyvat slovo "diskuse" :)

Edit: Jen k doplneni, ja nejsem informacni sluzba, ani se nejmenuju Google. Pokud chces vedet proc dotycny WB shledal v konecnem dusledku svuj napad pro modul neprinosnym, uzij funkci fora a onu diskusi si vyhledej a precti :wink:
  • 0

#34 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:16

O ziadnej diskuzii pred 6mesiacmy neviem takze neviem co my mohlo utkviet v pamati.

Deekin preco si DM ?

mne je to uplne jedno ale jedno viem z demony sa stala poriadna zumpa.
Same restrikce omezeni atd..

edit:mozes povedat co ste naposledy urobili pre hracov ?? nehovorim o questikoch 1 za 2mesiace. Ale nejake systemove zmeny na pohodovejsie hranie.
  • 0

#35 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:16

Nehlede na to, ze ten topic porad jeste existuje, tak se trochu namahejte a prectete si ho.
  • 0

#36 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:25

O ziadnej diskuzii pred 6mesiacmy neviem takze neviem co my mohlo utkviet v pamati.
Deekin preco si DM ?

Zobrazit příspěvek

V pameti zjevne neco utkvelo Rydiss, protoze o rozporu s RP tu psala ona jako jedina, tudiz nechapu proc chces po me, abych vysvetlil jeji oduvodneni. To uz bych spis pochopil zvidave dotazy ohledne te jedne zemekoule v druhe :)

DM jsem, protoze miluju pribehy a myslim ze je umim tvorit.
  • 0

#37 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:37

edit:mozes povedat co ste naposledy urobili pre hracov ?? nehovorim o questikoch 1 za 2mesiace. Ale nejake systemove zmeny na pohodovejsie hranie.

Zobrazit příspěvek

Jiste. Kdyz si prectes nove verze Demony prijdes na to sama, ale jen pro tebe tu vypichnu ty co se mi nejvic libi, kuprikladu:

- snizeni obtiznosti na 3 (hardcore)
- zavedeni vymeny socketovych kamenu ve zbranich
- xp za odpastovani a odemykani
- neodecitani skilu viry v pripade smrti
- novy dungeon
- vanocni darek
- vraceni doby trvani GMW, FW

Staci?
  • 0

#38 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:40

Jiste. Kdyz si prectes nove verze Demony prijdes na to sama, ale jen pro tebe tu vypichnu ty co se mi nejvic libi, kuprikladu:

- snizeni obtiznosti na 3 (hardcore)
- zavedeni vymeny socketovych kamenu ve zbranich
- xp za odpastovani a odemykani
- neodecitani skilu viry v pripade smrti
- novy dungeon
- vanocni darek
- vraceni doby trvani GMW, FW

Staci?

Zobrazit příspěvek

Ale joo dik som spokojna :wink: este ten relevel a bude to dokonale. :laugh:

Ale naozaj mam pocit ze demona ide dole vodou.no snad to prezije do nwn2 :laugh:
  • 0

#39 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:44

Ale joo dik som spokojna  :laugh: este ten relevel a bude to dokonale.  :laugh:
Ale naozaj mam pocit ze demona ide dole vodou.no snad to prezije do nwn2  :wink:

Zobrazit příspěvek

Doufejme ze ano.... kazdopadne kdybys chtela neco vedet ohledne te zemekoule nebo teorie dutosvetosti, staci napsat :laugh:
  • 0

#40 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:50

Ehm..Deeku a proc  je jendna zemekolule v druhy?  :wink:
:laugh:

Zobrazit příspěvek

Bohuzel, ona teorie kterou tak ctive podava tusim Brian Greene, o stocenych rozmerech ktere universum obsahuje krome tech nasich ctyr rozvinutych pry padla. Nerozumim tomu proc a jak, ale rikal mi to kamarad co je kvantovy fyzik a ja mu verim.
Takze jedna zemekoule v druhe asi nebude, i kdyz myslenka je to pekna. Teorii dutosvetosti tusim vyvratili nemecti vedci po cas druhe svetove valky.
  • 0

#41 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 14:56

Bohuzel, ona teorie kterou tak ctive podava tusim Brian Greene, o stocenych rozmerech ktere universum obsahuje krome tech nasich ctyr rozvinutych pry padla. Nerozumim tomu proc a jak, ale rikal mi to kamarad co je kvantovy fyzik a ja mu verim.
Takze jedna zemekoule v druhe asi nebude, i kdyz myslenka je to pekna. Teorii dutosvetosti tusim vyvratili nemecti vedci po cas druhe svetove valky.

Zobrazit příspěvek

NEEEEEEE!!!!!!!!
  • 0

#42 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 13.01.2006 12:27

Chápu problém, který tu nastává z RP hry!! ......a vím, že je to velice snadno zneužitelné,

ale na druhou stranu...Postava, která má craft skoro na maximu....je vetšinou postava s kterou tu lidé začinaly a tu postavou maj lidé většinou nejraději...

Kolik lidí tu udělalo postavu, aby se jim hned na poprvé povedla....

Byl bych velice rád, kdyby se vyřešila, alespoň ta věc s přesvědčením....Př: Na začátku hry sem si nastavil doporučené přesvědčení což byla veliká chyba....podle tohoto přesvedčení sem se snažil nehrat !!! A přesto mi to ničí možnost postavy.
  • 0

#43 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2006 14:17

ja si z tej diskusie pamatam, ze gG. prisiel s napadom relevelu od 0.
teraz niekolko faktov:
- gG. je WB
- gG. potvrdil, ze vi napad zrealizovat, po scriptovej stranke
- gG. sa opytal na verejnom fore, co si o tom hraci myslia
- prebehla dlhsia mierne flamova diskusia, kde vacsina tvrdial, ze je to fajn napad, kym neprisli jedinci s klasickymi argumentami, ze
1. nie je to RP > ako moze byt niekto paladin a na druhy den sa zobudit ako necromancer?
2. je to zneuzitelne > existuju kombinacie classov, ktore sa na zaciatku velmi zle expia. takto by mohol hrac expit lahky char, a potom si ho relevelom zmenit na taky, ktory sa by zle expil.
3. vyslovilo sa, ze by bolo neziaduce, aby sa takto zachovavali v systeme stare itemy.
- nasledne (k nielen mojemu polutovaniu) sam gG. uznal, ze to nebude to prave

viac protiargumentov si nepamatam, zrejme mi neutkveli v pamati. na margo tychto tu
- RP sa da obkecat vsetko, vid. zmena classu Maugrima, vid. relevelovane postavy ako sillativ + jej pestry pribeh, atd.
- relevel je mozny, sice nie od 0, ale je. takze velka vacsina zmien v postavach sa da urobit aj tak. povsimnite si, ze na tento relevel moc ludi nechodi (preco asi?), a mnohi to aj olutovali.

ale naopak si pamatam vela argumentov pre takuto moznost. a to najma :
- zachovali by sa stare postavy, a nevznikali by nove stale ako na beziacom pase
- hraci, ktori urobili chybu v 1.lvl postavy, pretoze neveli do coho idu, ked postavu tvroili, alebo hraci, ktori maju 1,5 roku stare postavy, alebo hraci, ktori zakladali postavy bez datadiskov.... tak tito vsetci podla man maju pravo na moznost opravy.
  • 0

#44 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 01:31

segra neblbni, nenos do tejto debaty svetlo a bez po benzin ...
  • 0

#45 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 11:00

*prilieva benzin*

keby boli DM co-k-comu, udelovali by vynimocne relevely v opodstatnenych pripadoch a nikto by tu nepistal, ze to chce v systeme.

uplne sa odignoroval fakt, ze az PO wipe sa zaviedli povinne datadisky. to je sice fajn same o sebe. ale pekne ne tom ostruhali ti, co si robili postavy bez datadiskov.

a mali by to byt dokonca relevely bez straty xp. jo.
a pre mna jeden tiez, bo som par veci nedomyslela s rydiss. ostatni by sa v zaujme spravodlivosti mali prihlasit tiez, ze chcu. jo.
  • 0

#46 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 14:41

Tak ja teda chcu!

A dostanu k tomu i hodinky s vodotryskem?
  • 0

#47 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 16:07

Jak už jednou nejaké DM řeklo. Když to budou povolovat oni, tak se zvedne vlna odporu. A jakto, že to povolil tobe a me ne.
To není fer, jak to že ty můžes a já ne..

Myslím, že takhle by to pak asi po chvíly vypadalo :wink:
  • 0

#48 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 18:43

*prilieva benzin*

a pre mna jeden tiez, bo som par veci nedomyslela s rydiss. ostatni by sa v zaujme spravodlivosti mali prihlasit tiez, ze chcu. jo.

Zobrazit příspěvek

Tez chcu male upravy u Jeffika, potrebuju predelat jen statsi na 0tem lvl, a prekopat par featu, prave zakopanych na tom onym nultym lvl:(.. jinak build ostava uplne stejny, jen sem tehda nevedel co a jak :laugh:
:wink:
  • 0

#49 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 20:39

Tez chcu male upravy u Jeffika, potrebuju predelat jen statsi na 0tem lvl, a prekopat par featu, prave zakopanych na tom onym nultym lvl:(.. jinak build ostava uplne stejny, jen sem tehda nevedel co a jak  :laugh:

Zobrazit příspěvek

vidite to?! chapete, co chceme?
  • 0

#50 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 20:54

Zobrazit příspěvek

Příspěvek upravil Valdo: 15.01.2006 20:54

• 0

#51 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:
  • Interests:chilia@email.cz

Odesláno 15.01.2006 21:23

Zobrazit příspěvek

Ja chci houpaciho kone :laugh:
  • 0

#52 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 21:48

Zobrazit příspěvek

nevidia nechapu ...vidia len problem preco nie
  • 0

#53 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 23:44

No já bych třeba konkrétně pořeboval změnit přesvědčení, který sem na začátku nastavil špatně a přitom sem se celou dobu snažil hrát za jiné ....Relevel 0 by me zachránil...

Novou postavu se mi moc delat nechce když craft sní mám skoro na max.. :wink:
  • 0

#54 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 10:42

Tez chcu male upravy u Jeffika, potrebuju predelat jen statsi na 0tem lvl, a prekopat par featu, prave zakopanych na tom onym nultym lvl:(.. jinak build ostava uplne stejny, jen sem tehda nevedel co a jak  :laugh:

Já jsem na tom stejně, ale už jsem se tak nějak smířil s tím, že mi tu relevel od nuly povolen nebude... :laugh:
  • 0

#55 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 10:54

Tak to seš dobrej klidas, ale snažit se budeme dál :wink:
  • 0

#56 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 11:16

ja si z tej diskusie pamatam, ze gG. prisiel s napadom relevelu od 0.
teraz niekolko faktov:
- gG. je WB
- gG. potvrdil, ze vi napad zrealizovat, po scriptovej stranke
- gG. sa opytal na verejnom fore, co si o tom hraci myslia
- gG. uznal, ze to nebude to prave

Zobrazit příspěvek

Dekuji za to osvetleni, je to o mnoho lepsi nez predchozi post "je to v rozpore s RP ci co".

keby boli DM co-k-comu, udelovali by vynimocne relevely v opodstatnenych pripadoch a nikto by tu nepistal, ze to chce v systeme.

Zobrazit příspěvek

Pravdepodobne nejsme co-k-cemu. Nezbyva nez ti poblahoprat, ze hrajes na jinym modulu, kde jsi na 100% spokojena a uzivas si vsech vymozenosti hry tam, kde je relevel od nuly zaveden v systemu, nebo ho v oduvodnenych pripadech udeluji co-k-cemu DM, kterym pak na foru ostatni hraci tleskaji a nepisou stiznosti a flamy na tema "proc ten a ten ano a ja ne."

uplne sa odignoroval fakt, ze az PO wipe sa zaviedli povinne datadisky. to je sice fajn same o sebe. ale pekne ne tom ostruhali ti, co si robili postavy bez datadiskov.

Zobrazit příspěvek

Jak konkretne na tom pekne ostrouhali?

Zobrazit příspěvek

Neni mi jasne proc chces relevel pro Rydiss. Z tvych pripevku jinde prece jasne vyplyva ze hrajes jinde kde jsi spokojena a sem se pripojujes jen vyjimecne, kdyz mas charitativni naladu, nebo to chapu spatne?
  • 0

#57 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 11:57

trošku mě mrzí že nekteří jedinci se zatvrzele oháněji zatuchlym RP hrou na serveru ktery neni striktni HCRP, a obzvlášte pozoruji tento fenomen, prostě když nejde něco okecat, nebo mi cohházejí argumenty...šup tam RP...

ja si myslim RP by melo na demone spise znamenat Relax Playing ..... já to osobně tak beru, protože hrát si HC na něco me fakt nebaví.

to jen takovej malej offtopic do této diskuze.

jinak proti relevelum od nuly , za urcitych stanovenych podminek, nic nemam,je to logicka vec, ze clovek ve svem nazoru jak by jeho postavicka mela vypada dochazi k novym poznatkum a zaverum, a tvorit si novou a delat celej craft a tak dale , jen kvuli tomu ze jsem tehda kdyz jsem zacinal na prvnim levelu neco pokazil...to je podle me spatna cesta.

s propo : pokud by byl relevel od nuly, nevznikaly by stale nove a nove postavicky, ale ty stavajici by zily svuj zivot , svou historii, svuj RP pribeh. pokud vam zatvrzelcum a zatuhnilcum jde o to RP, tak vam musi byt po PG strance jedno jestli ma ta dana postavicka takovej nebo makovej feat ale jde vam preci o to jakej tvori pribeh, historii sveta, ne ?

pozn : vsimete si ze pisu na zacatku ..za urcitych definovanych pravidel ... ( aby ste mi neoponovali ze z paladina se stane nekromant ...)
  • 0

#58 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.01.2006 12:29

Mna by zaujimala otazka, je vobec v nejakom NWN svete relevel od nuly? Alebo vo WOW, Lineage atd? Teraz to neberte ako "arogantnu odpoved WB" cisto ma to zaujima :wink:
  • 0

#59 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 12:33

ja ked som sa pozrel do tohoto topicu, desne sa mi pacil vypis postav citajucich si tu. Hyrilo to vsetkymi farbami, niektore kurzivou, ine normalnym stylom fontu. proste krasa.
  • 0

#60 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 12:38

ja ked som sa pozrel do tohoto topicu, desne sa mi pacil vypis postav citajucich si tu. Hyrilo to vsetkymi farbami, niektore kurzivou, ine normalnym stylom fontu. proste krasa.

Zobrazit příspěvek

To ma privadza k otazke: to si nevedel pre Demonov vylobovat lepsiu ako tu uchylnu fialovu farbu s ktorou tu ted musim strasit? :laugh: :wink: :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních