Skočit na obsah

Fotka

MAX. Pocet hracu.

• Please log in to reply
126 odpovědí na toto téma

Anketa: Co je mensi zlo? (71 členů volilo)

Co je mensi zlo?

1. 1. Lagy (46 hlasů [64.79%])

Procento volících: 64.79%

2. 2. Omezeni poctu hracu na serveru. (25 hlasů [35.21%])

Procento volících: 35.21%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2005 23:31

je vidiet, ze skusenejsi hraci preferuju plynulu hru, zacinajuci hraci preferuju kvantitu hodin stravenych na servri. globalizujem vzhladom na malu vzorku -> vypovedna hodnota sa limitne blizi nule.
  • 0

#32 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2005 23:37

je vidiet, ze skusenejsi hraci preferuju plynulu hru, zacinajuci hraci preferuju kvantitu hodin stravenych na servri. globalizujem vzhladom na malu vzorku -> vypovedna hodnota sa limitne blizi nule.

Zobrazit příspěvek

Lord Dragoo je první postava, kterou jsem v NWN potkal a která mě tak trošku zasvětila do hry. Je to tak rok a půl zpátky, takže to začínající hráč nebude. A Sepha je taky pro lagy a toho už jsem taky ve hře párkrát viděl... :clover:
  • 0

#33 Host_Valerie.CZ_*

Host_Valerie.CZ_*
  • Host

Odesláno 24.11.2005 23:40

Asi vas zklamu, ale server NWN dokaze podporovat nejvice 64 lidi.
Vice proste nejde, ani s pocitacem z NASA.
Je solidni sance se se Demona v dohledne dobe dopracuje k tomuto stropu.
Doporucuju si uz predem chystat stiznosti v anglickem jazyce na Bioware ohledne sitoveho kodu a online hrani.

Zobrazit příspěvek

Server NWN dokaže podporovat až 90lidi :clover:
  • 0

#34 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 02:46

Server NWN dokaže podporovat až 90lidi  :clover:

Zobrazit příspěvek

Psst.
to jecernamagie
  • 0

#35 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 06:36

Zacinajici hrac - radsi lagy nez omezeni hracu
  • 0

#36 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 07:01

Je pravda ze tu tu nehram ale rada by som si sem prisla odychnut od wow.

Osobne uprednostnujem kvalitu pred kvantitou.
lagy na demone=obrazkovy chat :drinks_cheers:

Este pred nedavnom sa pamatam ze som chcela vyjst z banky a ani pod 4minutach snazenia sa my to nepodarilo :wink: Ked vam to pride ok prosim ale uprimne vas,nas lutujem :clover:

Nehovorim ze obmedzenie poctu hracou je spravna cesta.Najlepsie by bolo nechat pocet hracou tak jak je a kupit nove zelezo.

Inac aka je vytazenost CPU a connectu ked su najhorsie lagy?
  • 0

#37 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 25.11.2005 07:37

Zobrazit příspěvek

Yuchte myslim ze to co nabizis neni real tak jak to je protoze lagy jsou i pri tech 42 lidech a i min takze nehlasuji ani pro jedno
  • 0

#38 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 08:44

Nojo, lagy jsou ale hrat se da celkem v klidu, predtim situace, kterou popsala Iome nebyla nicim vyjimecnym. Nechapu jak ty silenosti muzete obhajovat. Predtim sem se sice do hry v osum vecer dostal, ale nemelo to absolutne cenu, takze sem stejnak nehral. A to me bavi predevsim kecani s jinejma postavickama, na ktery lagy nemaj vliv. Sem si aspon myslel donedavna. Ale pote co z Gazze vylitlo pet zprav najednou a adresat se toho zalknul a utek mi(respektive odskakal)... Mno nevim.Ted mam aspon malou sanci se tam dostat a kdyz uz se tam dostanu tak si opravdu zahraju...
  • 0

#39 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 08:55

Pridavam se k tem zacinajicim hracum :)
  • 0

#40 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 25.11.2005 15:30

Hmm, tak dnes sa ukazala kruta skutocnost, a to sice, ze to padne a laguje aj v limite 42 ludi. Ako vidno, nepomaha to, vobec. Zavadzania limitu je len obchadzanie problemu. Nechate ho tam, budete mesiac stastny a potom co. Laguje to stale, pada to. To za mesiac budete davat limit 20 alebo ako? Lebo k tomu to smeruje. Problem s lagovanim nevyriesi limit. Dokedy ma vlastne trvat ten sucasny TEST???
  • 0

#41 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 15:41

Nojo, lagy jsou ale hrat se da celkem v klidu, predtim situace, kterou popsala Iome nebyla nicim vyjimecnym. Nechapu jak ty silenosti muzete obhajovat. Predtim sem se sice do hry v osum vecer dostal, ale nemelo to absolutne cenu, takze sem stejnak nehral. A to me bavi predevsim kecani s jinejma postavickama, na ktery lagy nemaj vliv. Sem si aspon myslel donedavna. Ale pote co z Gazze vylitlo pet zprav najednou a adresat se toho zalknul a utek mi(respektive odskakal)... Mno nevim.Ted mam aspon malou sanci se tam dostat a kdyz uz se tam dostanu tak si opravdu zahraju...

Zobrazit příspěvek

Pod tento anonymní názor se klidně podepíšu. :wink:
No počkáme s jakejma novinkama přijde Jindragon po druhém srazu.
Absolutně nejlepším řešením je zrušit omezení a koupit novej stroj, na kterej se složíme. :clover: Otázkou je jestli by to pomohlo.
  • 0

#42 Host_Merryath_*

Host_Merryath_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 15:43

Myslim že nwn multiplayer je hra kolektivní, a čím víc lidí, tím obrovským tempem stoupá zábava. Nehledě na to že lagy byly, většina hráčů (skutečných zapálených hráčů) si zvykla a at je limit jakejkoliv, Demonka prostě neni stavěna na hrani bez lagu :smile: (kdyz nebude hrat 1clovek :laugh: ).
A hlavně, tahle situace se jak je vidět začla řešit až když to bylo uplně neúnosný - a to bylo při "době temna", když nad tržištěm litali draci.. to muselo bejt asi pochopitelny že lagy budou abnormální. A teď když je po všem, se začnou nastavovat limity, přitom lagy v mnoha chvilich výrazně klesly :wink: ..

DM.. nechte nás si zahrát :drinks_cheers: :clover:
  • 0

#43 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 16:19

Hmm, tak dnes sa ukazala kruta skutocnost, a to sice, ze to padne a laguje aj v limite 42 ludi. Ako vidno, nepomaha to, vobec. Zavadzania limitu je len obchadzanie problemu. Nechate ho tam, budete mesiac stastny a potom co. Laguje to stale, pada to. To za mesiac budete davat limit 20 alebo ako? Lebo k tomu to smeruje. Problem s lagovanim nevyriesi limit. Dokedy ma vlastne trvat ten sucasny TEST???

Zobrazit příspěvek

lagy jsou menší..myslím že by to mělo zůstat na 42 hráčích....nebo opravdu se složit na mašinu novou
  • 0

#44 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 17:51

asi se priklanim k zruseni limitu a Deekinovi dluzim boty
  • 0

#45 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 18:18

Hele, jako lidi a jako co vas vede k tomu vratit zpatky sedesat hracu a pak "hrat" v tom hnusu? Ja napsal, proc mi prijde lepsi hrat v malejch lagach nez hrat tahovku v obr lagach, ale... No proste nerozumim tomu vasemu nazoru.
:clover:
  • 0

#46 Host_Linnah_*

Host_Linnah_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 18:24

Hnusu hovoris ? Je nastaveny limit 42 a dnes to padlo 3x za 90 minut to je podla teba vyrieseny problem ?
  • 0

#47 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 18:28

Pod tento anonymní názor se klidně podepíšu. :wink:
No počkáme s jakejma novinkama přijde Jindragon po druhém srazu.
Absolutně nejlepším řešením je zrušit omezení a koupit novej stroj, na kterej se složíme. :clover: Otázkou je jestli by to pomohlo.

Zobrazit příspěvek

Ja sem pro slozeni na masinu to bych bral:))) Ale kdyz ne tak bych rozhodne zrusil nebo aspon snizil limit hracu.
  • 0

#48 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 18:38

Hnusu hovoris ? Je nastaveny limit 42 a dnes to padlo 3x za 90 minut to je podla teba vyrieseny problem ?

Zobrazit příspěvek

Nojo, kdyz se tam lidi hrnou uz ve druhy minute. Vemu-li v potaz ze trva minutu nez mi tam naskocej postavy abych se mohl lognout...

Ovsem pady jsou jina vec, me se jedna o lagy. Ted muzu hrat nez to spadne. Predtim sem mohl poskakovat, nez to spadlo. Prijde mi to lepsi a snazim se pochopit proc chcete zpatky 60hracu ve hre...
  • 0

#49 Host_ShaDoOoW_*

Host_ShaDoOoW_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 19:19

Nojo, kdyz se tam lidi hrnou uz ve druhy minute. Vemu-li v potaz ze trva minutu nez mi tam naskocej postavy abych se mohl lognout...

Zobrazit příspěvek

Ale no tak to snad nemyslíš vážně... ty Dmka sou ale dobří jak Vám tuhle mystifikaci natloukli do hlavy...

Příspěvek upravil ShaDoOoW: 25.11.2005 19:19

• 0

#50 Poutnik

Poutnik

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 26 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 19:20

Ovsem pady jsou jina vec, me se jedna o lagy. Ted muzu hrat nez to spadne. Predtim sem mohl poskakovat, nez to spadlo. Prijde mi to lepsi a snazim se pochopit proc chcete zpatky 60hracu ve hre...

Zobrazit příspěvek

Pochopit to je jednoduche, jelikoz je tu dost hracu vice ci mene zavislych, je pro ne predstava toho, ze by se vecer nedostali do hry znacne neprijemna
  • 0

#51 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 19:38

No ja zase nechapu cemu vadi kdyz se tam vsichni hned nahrnou, stejne je to pousti po pul minute. Byl sem ve hre jenom parkrat co je to omezeni, a lagy byly porad. To ze se 42 lidma sou mensi je si myslim kravina, zalezi to na situaci, predtim taky nebyly lagy proad, co ja vim tak to bylo hratelny v pohode i v 60ti lidech pokud zrovna dmka neradily a nedelaly kraviny. Takze tohle omezeni snad ani nema zadnou prokazatelnou ucinnost. Krom toho ze to akorat plno lidi nastve. Nereknu kdyby pri tomhle limitu nebyly lagy zadny, ale oni sou porad.
  • 0

#52 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 19:45

Co ja pamatuju tak pri zadnym upirskym questu hra ani jednou nepadla takze neco na tom bude hold nervat vsude vsechno znamena pad.....
  • 0

#53 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 19:48

Někdy chci mít tak geniální odhad, pokud jde o testování, jako tu mají někteří jedinci. Kouknou a už mají o výsledcích testování jasno.
  • 0

#54 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 19:50

Někdy chci mít tak geniální odhad, pokud jde o testování, jako tu mají někteří jedinci. Kouknou a už mají o výsledcích testování jasno.

Zobrazit příspěvek

tj, ja by som to vyskusla este na 30 hracoch, zakaz pristup dm. potom sa mozno uvidi :)
  • 0

#55 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 19:52

Zobrazit příspěvek

Na bow trvá dvě minuty od pádu serveru než se znovu naplní. Dokonce tam dm říka věci jako: "dáme si restart bude to jen vteřina".
  • 0

#56 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 20:01

Zobrazit příspěvek

Asi aby sa tam kazdy do toho padu dostal :clover:
  • 0

#57 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 20:03

Cim vic scriptu tim opatrneji se musi.
  • 0

#58 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 21:45

myslim ze hlasovani dopadlo docela jasne ale chtel jsem sete dodat ze dneska to za cely den spadlo asi 8x vceta asi 2 padu z 25 lidi a po 80 minutach chodu takze nejakej limit se me zda naprosto zbytecny, vecer to pada porad stejne po 60 minutach, prosjde me to uplne jedno. Lagy jsou taky. Hratelnost me prijde prave v tom ze muzu hrat, jak jsem uz psal radsi budu mit moznost volby nez ze se nemuzu pripojit. Vsak kdyz jsou lagy nikdo nikoho nenuti hrat.
  • 0

#59 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 21:47

myslim ze hlasovani dopadlo docela jasne ale chtel jsem sete dodat ze dneska to za cely den spadlo asi 8x vceta asi 2 padu z 25 lidi a po 80 minutach chodu takze nejakej limit se me zda naprosto zbytecny, vecer to pada porad stejne po 60 minutach, prosjde me to uplne jedno. Lagy jsou taky. Hratelnost me prijde prave v tom ze muzu hrat, jak jsem uz psal radsi budu mit moznost volby nez ze se nemuzu pripojit. Vsak kdyz jsou lagy nikdo nikoho nenuti hrat.

Zobrazit příspěvek

Souhlasim naprosto.
Ted to zas padlo....a predtim byli lagy takze zadna novinka.
Jediny co se mi zda ze s zmenilo od ty doby co se zavedlo omezeni je ze se tu schazi min hracu. :clover:
  • 0

#60 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 21:52

NO nevim, vcera jsem zakladal hru nekdy v půl osmej a bezelo to jeste v deset hodin....
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních