Takze radsi na nic neupozorňovat...

Odesláno 25.11.2005 21:49
Odesláno 25.11.2005 21:51
Odesláno 25.11.2005 22:38
Ak ratas s tym, ze oponent musi byt nepripraveny, prekvapeny a este k tomu najlepsie stat flatfooted, aby si ho mohla trafit, tak to nemas dobre vymyslene.
Odesláno 25.11.2005 22:47
Odesláno 26.11.2005 12:00
Odesláno 26.11.2005 17:02
o tom SILNE pochybuju.....kama je normální zbran..ale jistě, oslabte zbraně, tím se rukavice posílí a mágové sii budou mnout ruce ještě vícHehe, upozornuju ty, kdoz si stezuju a chteji neco posilit, aby se dvakrat rozmysleli, nez zacnou rvat. Pac se muze stat, ze budou skutecne vysliseni, ale misto posileni rukavic se oslabi kamy, dejte na Rydiss...
![]()
Takze radsi na nic neupozorňovat...
Odesláno 26.11.2005 17:31
Odesláno 26.11.2005 23:06
posílit ne.....spíše snížit AB a přidat elementarní dmg
Odesláno 27.11.2005 00:40
a vis ze tohle je presne i muj nazor ?
ale skoda ze to tam nahore nikoho nezajima, jaka je propast mezi rukavicema a zbranema.
ono si totiz spousta lidi co hraje s kamama a maji o hodne vic utoku nez s rucema,( nebo lidi s jinaou zbrani, mecem- ne mnichove apod ) ani neuvedomuje ze na rukach maji nejake dalsi rukavice, ktere jim muzou davat nejake moc moc prima veci ( treba lehke bile rukavice +2 str +2 ... atd, a jsou i lepsi veci co nosit na rukach ( regenerace, apod ) )....a mnich kterej bojuje rukavicema tak uz si jaksi druhy rukavice neoblece a o tyhle vsechny dalsi vyhody prichazi
Odesláno 27.11.2005 08:48
no někde jsem to už uváděl..myslím si že rukavice mnicha je už tak bolestivě vypjaté téma, že se tento problém řešit prostě nebude...rukavice byly moc silné (podle mě měly jen přemrštěné AB nic víc), tak se upravily a ted jsou nepoužitelné....ale nevěš hlavu....mnich s rukavicema se hodí na sneakera jak bylo řečeno...takže JEDINY možný build je s hodně levely zloděje a se SD..jiný nemá na Demoně šanci něco zabíta vis ze tohle je presne i muj nazor ?
ale skoda ze to tam nahore nikoho nezajima, jaka je propast mezi rukavicema a zbranema.
ono si totiz spousta lidi co hraje s kamama a maji o hodne vic utoku nez s rucema,( nebo lidi s jinaou zbrani, mecem- ne mnichove apod ) ani neuvedomuje ze na rukach maji nejake dalsi rukavice, ktere jim muzou davat nejake moc moc prima veci ( treba lehke bile rukavice +2 str +2 ... atd, a jsou i lepsi veci co nosit na rukach ( regenerace, apod ) )....a mnich kterej bojuje rukavicema tak uz si jaksi druhy rukavice neoblece a o tyhle vsechny dalsi vyhody prichazi
Odesláno 27.11.2005 12:35
podle mě měly jen přemrštěné AB nic víc
Odesláno 27.11.2005 12:50
no, Kano má speciály od Dámy....mluvím o craft :bílé +9 AB 2d10 sonic (rezistnutelné tlumičem) 2d8 tupé je i s rucema celkem: 1d20 + 2d10 + 2d8....priti někomu s pláštěm ze ST a tlumičem energie to dá v průměru: 8,5 dmg a to je stary craft...v tom si myslím že to nebylo moc silné, proto jsem napsal že AB bych snížil ale dmg zachoval jak to bylo....že existují rukavice (existovaly) s božským (pozitive) to jo ale byly +7 +2d8 pro lvl 19....ale jak jsem řekl...Kano má (měl?) nejsilnější rukavice všech dob, ale to je (byl) extrem...mluvím o craft rukavicíchtak to nevim, mozna myslis nejakou jinou edici rukavic nez ja, ale pokud ti pride akorat 2k10 bozske 1k6(mozna vic ted si nejsem jist) tupe (+ 1k20 co ma mnich ruce) a jeste slepota hluchota a kdovi co jeste ....
do mnicha zase tak moc nevidim nehraju ho ale hraju dlouho s kanem takze vim co je mnich zac a nejlip jak ten dmg byl "akorat" se pozna v DZ kde erinam kano s bilejma rukavkama (uvedeny vys) daval vic nez plechovka se silou 38, specializacema a ex shadowem. Pokud ti to pripada v poradku tak to nevim asi je to trosku mimo, ale jen podle me, aby mnich s tim co "dostava do vinku" jeste daval rany srovnatelny s plechovkou + 2 (3) utoky navic
jinak na tohle jsem uz nemoh nereagovat, s vlkem se znam dluho ale ted posledni dobou mam pocit ze tu je jedinej co vsemu nejlip rozumi![]()
Příspěvek upravil Černý Vlk: 27.11.2005 12:51
Odesláno 27.11.2005 12:53
no, Kano má speciály od Dámy....mluvím o craft :bílé +9 AB 2d10 sonic (rezistnutelné tlumičem) 2d8 tupé je i s rucema celkem: 1d20 + 2d10 + 2d8....priti někomu s pláštěm ze ST a tlumičem energie to dá v průměru: 8,5 dmg a to je stary craft...v tom si myslím že to nebylo moc silné, proto jsem napsal že AB bych snížil ale dmg zachoval jak to bylo....že existují rukavice (existovaly) s božským (pozitive) to jo ale byly +7 +2d8 pro lvl 19....ale jak jsem řekl...Kano má (měl?) nejsilnější rukavice všech dob, ale to je (byl) extrem...mluvím o craft rukavicích
Odesláno 27.11.2005 12:56
Odesláno 27.11.2005 12:58
Odesláno 27.11.2005 20:07
Odesláno 27.11.2005 20:45
no, já měl bílé 2d10 sonic, tak nevím :blushing...to co ukazije Freppi to neznám a nikdy jsem nevidělpokud to co si psal patrilo soucastnym rukavicim v ceraftu tak ja bych osobne videl spis horsi jejich sotupnost (prakticky jsou usitelne snad jen nejake rude, nebo tak neco) na nebeske snad uz neni komponent a bile jak by smet. Ale mozna me to s teme nebeskejma rekl blbe takze to nevim .... co se dmg tyka uvadis dmg v pvp ale jaky to je na pvm to se tu moc nerozmazava, on mnich ma proste pesti +3 a kompenzovat to rukavicema se me nezda moc rozumne stejne jako byla blbost kompenzovat jeho ab rukavicema jak se to udelalo driv ( + 12 myslim byly ne li vic)
Odesláno 27.11.2005 20:50
a ještě jsi zapomněl na slepotu po zásahu ne?btw od damy ma +10 silnejsi rozpojeni on hit a 4k8 (1k8 od elementu ohen, kyselina chlad a 1k 8 mag) - stare bozske slzy
Odesláno 27.11.2005 20:59
a ještě jsi zapomněl na slepotu po zásahu ne?
...no, když jsem to kdysi počítal (pamatuješ? jak jsi mi daroval ty kamy) tak i STARE bíle rukavice vyšly hůře než tvé kamy....(avg dmg / kolo, boosty se více zúčtují na 10ti útocích než na 8, +7 vylepšení proti zlým, nerezistnutelmé 2d6 dmg navíc, možnost použít lehké bílé rukavice....)...proto když se rukavice omezily tak jsem se jen smál..o to mi jde...stačí si zpočítat pár věcí...navíc to mám ověřené v praxi a to mi NIKDO asi nevyvrátí že?
kamy rulez
Odesláno 27.11.2005 21:08
no jde o jaký kus je ten rozdíl......scim má rozdíl kriticalů...jinak je skoro vše stejné (podobne) a i tak 80% lidí ma scim / kord.....ale rukavice vs kamy..to je větší propast, ale je mi to z osobního pohledu upřímně jednoa kde je pisane ze rukavice maju byt lepsie ako kamy?
je to neco ako u bojovnikov .. zbrani je x typov, a aj tak ma 50% scimitar, takze vylepsime tie ostatne zbrane a scimirata nechame ako je?
Odesláno 27.11.2005 21:13
cim vacsi rozdiel nam ukazes tych skor zabezpecis, ze budeme vsetci bez kam. vylepsenia rukavic sa nedockas.no jde o jaký kus je ten rozdíl......scim má rozdíl kriticalů...jinak je skoro vše stejné (podobne) a i tak 80% lidí ma scim / kord.....ale rukavice vs kamy..to je větší propast, ale je mi to z osobního pohledu upřímně jedno
Odesláno 27.11.2005 22:50
pokud to co si psal patrilo soucastnym rukavicim v ceraftu tak ja bych osobne videl spis horsi jejich sotupnost (prakticky jsou usitelne snad jen nejake rude, nebo tak neco) na nebeske snad uz neni komponent a bile jak by smet. Ale mozna me to s teme nebeskejma rekl blbe takze to nevim .... co se dmg tyka uvadis dmg v pvp ale jaky to je na pvm to se tu moc nerozmazava, on mnich ma proste pesti +3 a kompenzovat to rukavicema se me nezda moc rozumne stejne jako byla blbost kompenzovat jeho ab rukavicema jak se to udelalo driv ( + 12 myslim byly ne li vic)
Příspěvek upravil Studan: 27.11.2005 22:52
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních