Skočit na obsah

Mnich :o)

• Please log in to reply
86 odpovědí na toto téma

#31 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 21:49

Hehe, upozornuju ty, kdoz si stezuju a chteji neco posilit, aby se dvakrat rozmysleli, nez zacnou rvat. Pac se muze stat, ze budou skutecne vysliseni, ale misto posileni rukavic se oslabi kamy, dejte na Rydiss...
:wink:

Takze radsi na nic neupozorňovat...
:clover:
  • 0

#32 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 21:51

ved je to pravda. mnisske utoky sa kamami su priam az exploit. maju tolko vyhod oproti rukaviciam, ze nie je o com diskutovat.
ale zase v zaujme farebnosti ich tama kludne nechajte, hehe.
  • 0

#33 Host_Charlotte_*

Host_Charlotte_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 22:38

Ak ratas s tym, ze oponent musi byt nepripraveny, prekvapeny a este k tomu najlepsie stat flatfooted, aby si ho mohla trafit, tak to nemas dobre vymyslene.

Zobrazit příspěvek

Ne neratam.Bylo by to stejne posetile jako pocitat s tim ze kazdy kouzelnik beha po Demone vzdy a vsude max.boostnutej.
  • 0

#34 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 22:47

pri rieseni algoritmov a ich zlozitosti zvacsa nikoho nezaujima najlepsi mozny cas (specialny pripad) za ktory algoritmu zbehne. ale pocitaju sa najhorsie mozne casy a priemerne. nieco na tom bude
  • 0

#35 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 12:00

jop zrusit kamy by nebylo od veci (po wipe? :wink: :clover: )

btw. posileni rukavic... :drinks_cheers:
  • 0

#36 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 17:02

Hehe, upozornuju ty, kdoz si stezuju a chteji neco posilit, aby se dvakrat rozmysleli, nez zacnou rvat. Pac se muze stat, ze budou skutecne vysliseni, ale misto posileni rukavic se oslabi kamy, dejte na Rydiss...

Takze radsi na nic neupozorňovat...

Zobrazit příspěvek

o tom SILNE pochybuju.....kama je normální zbran..ale jistě, oslabte zbraně, tím se rukavice posílí a mágové sii budou mnout ruce ještě víc
  • 0

#37 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 17:07

Stude nejak si zapomel na Noriho ten si Sphinx da k svacince  :clover:

Zobrazit příspěvek

někdky to zkusíme s Ninwe jo ? :wink:
  • 0

#38 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 17:10

Hehe promin Nori ale tady se spis bavime o mnichovi.Mag je libovolnej.
-jo no mnich je slabej a rukavice sou slabsi nez kamy.....taaakze posilit rukavice:))))

Zobrazit příspěvek

posílit ne.....spíše snížit AB a přidat elementarní dmg
  • 0

#39 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 26.11.2005 17:31

Placate tu slamu...
  • 0

#40 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 20:27

Placate tu slamu...

Zobrazit příspěvek

• 0

#41 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 22:46

o tom SILNE pochybuju.....kama je normální zbran..ale jistě, oslabte zbraně, tím se rukavice posílí a mágové sii budou mnout ruce ještě víc

Zobrazit příspěvek

ja ti nechcem brat iluzie, ale toto je presne sposob ako sa na demone riesia veci.
  • 0

#42 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 26.11.2005 23:06

posílit ne.....spíše snížit AB a přidat elementarní dmg

Zobrazit příspěvek

a vis ze tohle je presne i muj nazor ?
ale skoda ze to tam nahore nikoho nezajima, jaka je propast mezi rukavicema a zbranema.

ono si totiz spousta lidi co hraje s kamama a maji o hodne vic utoku nez s rucema,( nebo lidi s jinaou zbrani, mecem- ne mnichove apod ) ani neuvedomuje ze na rukach maji nejake dalsi rukavice, ktere jim muzou davat nejake moc moc prima veci ( treba lehke bile rukavice +2 str +2 ... atd, a jsou i lepsi veci co nosit na rukach ( regenerace, apod ) )....a mnich kterej bojuje rukavicema tak uz si jaksi druhy rukavice neoblece a o tyhle vsechny dalsi vyhody prichazi
  • 0

#43 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 00:40

ale skoda ze to tam nahore nikoho nezajima, jaka je propast mezi rukavicema a zbranema.

ono si totiz spousta lidi co hraje s kamama a maji o hodne vic utoku nez s rucema,( nebo lidi s jinaou zbrani, mecem- ne mnichove apod ) ani neuvedomuje ze na rukach maji nejake dalsi rukavice, ktere jim muzou davat nejake moc moc prima veci ( treba lehke bile rukavice +2 str +2 ... atd, a jsou i lepsi veci co nosit na rukach ( regenerace, apod ) )....a mnich kterej bojuje rukavicema tak uz si jaksi druhy rukavice neoblece a o tyhle vsechny dalsi vyhody prichazi

Zobrazit příspěvek

To je myslim kazdymu jasny ze mnich ma vlastne o jeden item min
  • 0

#44 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 08:48

Zobrazit příspěvek

no někde jsem to už uváděl..myslím si že rukavice mnicha je už tak bolestivě vypjaté téma, že se tento problém řešit prostě nebude...rukavice byly moc silné (podle mě měly jen přemrštěné AB nic víc), tak se upravily a ted jsou nepoužitelné....ale nevěš hlavu....mnich s rukavicema se hodí na sneakera jak bylo řečeno...takže JEDINY možný build je s hodně levely zloděje a se SD..jiný nemá na Demoně šanci něco zabít :clover:
  • 0

#45 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 27.11.2005 12:35

podle mě měly jen přemrštěné AB nic víc

Zobrazit příspěvek

tak to nevim, mozna myslis nejakou jinou edici rukavic nez ja, ale pokud ti pride akorat 2k10 bozske 1k6(mozna vic ted si nejsem jist) tupe (+ 1k20 co ma mnich ruce) a jeste slepota hluchota a kdovi co jeste ....

do mnicha zase tak moc nevidim nehraju ho ale hraju dlouho s kanem takze vim co je mnich zac a nejlip jak ten dmg byl "akorat" se pozna v DZ kde erinam kano s bilejma rukavkama (uvedeny vys) daval vic nez plechovka se silou 38, specializacema a ex shadowem. Pokud ti to pripada v poradku tak to nevim asi je to trosku mimo, ale jen podle me, aby mnich s tim co "dostava do vinku" jeste daval rany srovnatelny s plechovkou + 2 (3) utoky navic

jinak na tohle jsem uz nemoh nereagovat, s vlkem se znam dluho ale ted posledni dobou mam pocit ze tu je jedinej co vsemu nejlip rozumi :clover: :wink:
  • 0

#46 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 12:50

jinak na tohle jsem uz nemoh nereagovat, s vlkem se znam dluho ale ted posledni dobou mam pocit ze tu je jedinej co vsemu nejlip rozumi  :clover:  :wink:

Zobrazit příspěvek

Omyl, krutý omyl nejlepší experti na mnicha jsou Cernobog a SL :drinks_cheers: .
  • 0

#47 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 12:50

tak to nevim, mozna myslis nejakou jinou edici rukavic nez ja, ale pokud ti pride akorat 2k10 bozske 1k6(mozna vic ted si nejsem jist) tupe  (+  1k20 co ma mnich ruce) a jeste slepota hluchota a kdovi co jeste ....

do mnicha zase tak moc nevidim nehraju ho ale hraju dlouho s kanem takze vim co je mnich zac a nejlip jak ten dmg byl "akorat" se pozna v DZ kde erinam kano s bilejma rukavkama (uvedeny vys) daval vic nez plechovka se silou 38, specializacema a ex shadowem. Pokud ti to pripada v poradku tak to nevim asi je to trosku mimo, ale jen podle me, aby mnich s tim co "dostava do vinku" jeste daval rany srovnatelny s plechovkou + 2 (3) utoky navic

jinak na tohle jsem uz nemoh nereagovat, s vlkem se znam dluho ale ted posledni dobou mam pocit ze tu je jedinej co vsemu nejlip rozumi  :clover:  :wink:

Zobrazit příspěvek

no, Kano má speciály od Dámy....mluvím o craft :bílé +9 AB 2d10 sonic (rezistnutelné tlumičem) 2d8 tupé je i s rucema celkem: 1d20 + 2d10 + 2d8....priti někomu s pláštěm ze ST a tlumičem energie to dá v průměru: 8,5 dmg a to je stary craft...v tom si myslím že to nebylo moc silné, proto jsem napsal že AB bych snížil ale dmg zachoval jak to bylo....že existují rukavice (existovaly) s božským (pozitive) to jo ale byly +7 +2d8 pro lvl 19....ale jak jsem řekl...Kano má (měl?) nejsilnější rukavice všech dob, ale to je (byl) extrem...mluvím o craft rukavicích

Příspěvek upravil Černý Vlk: 27.11.2005 12:51

• 0

#48 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 27.11.2005 12:53

no, Kano má speciály od Dámy....mluvím o craft :bílé +9 AB 2d10 sonic (rezistnutelné tlumičem) 2d8 tupé je i s rucema celkem: 1d20 + 2d10 + 2d8....priti někomu s pláštěm ze ST a tlumičem energie to dá v průměru: 8,5 dmg a to je stary craft...v tom si myslím že to nebylo moc silné, proto jsem napsal že AB bych snížil ale dmg zachoval jak to bylo....že existují rukavice (existovaly) s božským (pozitive) to jo ale byly +7 +2d8 pro lvl 19....ale jak jsem řekl...Kano má (měl?) nejsilnější rukavice všech dob, ale to je (byl) extrem...mluvím o craft rukavicích

Zobrazit příspěvek

kano ma bile z craftu ta prvni edice a maj presne 2k10 bozske 1k8 tupe ted jsem se schvalne ptal aby to bylo presne bo jsem si tim tupym nebyl jist. a k Ab maj tusim +9

btw od damy ma +10 silnejsi rozpojeni on hit a 4k8 (1k8 od elementu ohen, kyselina chlad a 1k 8 mag) - stare bozske slzy

na to jsem reagoval protoze to byly stare craftove rukavice ktere se daly pryc a ktery ty rikas ze jsou dobry jen ab min
  • 0

#49 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 12:56

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  monk.jpg   44.11K   114 Počet stažení

• 0

#50 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 27.11.2005 12:58

pokud to co si psal patrilo soucastnym rukavicim v ceraftu tak ja bych osobne videl spis horsi jejich sotupnost (prakticky jsou usitelne snad jen nejake rude, nebo tak neco) na nebeske snad uz neni komponent a bile jak by smet. Ale mozna me to s teme nebeskejma rekl blbe takze to nevim .... co se dmg tyka uvadis dmg v pvp ale jaky to je na pvm to se tu moc nerozmazava, on mnich ma proste pesti +3 a kompenzovat to rukavicema se me nezda moc rozumne stejne jako byla blbost kompenzovat jeho ab rukavicema jak se to udelalo driv ( + 12 myslim byly ne li vic)
  • 0

#51 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 27.11.2005 12:59

Zobrazit příspěvek

diky za nazorny priklad, aspon vidi ostatni ze si to necucam z prstu
  • 0

#52 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 27.11.2005 19:04

Zobrazit příspěvek

jojo tyhle ale uz nesezenes :)

ale neco podobneho se da sehnat :clover:
  • 0

#53 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 27.11.2005 19:33

jojo tyhle ale uz nesezenes :)

ale neco podobneho se da sehnat  :clover:

Zobrazit příspěvek

no ja nenarazel na to co se da ci neda sehnat ale na to ze ty starsi rukavice byly trosku mimo a ne jen co se tyka AB tak to bylo myslene
  • 0

#54 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 27.11.2005 20:07

Hmm, a takhle zacinaji vzdy cety k oslabeni nektereho povolani.
Prijdu se svym bopjovnikem do DZ a vidim z eje tam mnich rychleji hotovej s erinkama tak zacnu hodnotit jak je silnej. Popremyslet ze treba u temnych etinu je zas mnich na boj mnohem slabsi nez bojovnik je asi zbytecne. Kazda postava je na neco a ma to tak byt.
Ale mely by se oslabit aji bojovnici, respektive vsechny zbrane protoze kouzelnik sam taky DZ navycisti.
  • 0

#55 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 20:45

pokud to co si psal patrilo soucastnym rukavicim v ceraftu tak ja bych osobne videl spis horsi jejich sotupnost (prakticky jsou usitelne snad jen nejake rude, nebo tak neco) na nebeske snad uz neni komponent a bile jak by smet. Ale mozna me to s teme nebeskejma rekl blbe takze to nevim .... co se dmg tyka uvadis dmg v pvp ale jaky to je na pvm to se tu moc nerozmazava, on mnich ma proste pesti +3 a kompenzovat to rukavicema se me nezda moc rozumne stejne jako byla blbost kompenzovat jeho ab rukavicema jak se to udelalo driv ( + 12 myslim byly ne li vic)

Zobrazit příspěvek

no, já měl bílé 2d10 sonic, tak nevím :blushing...to co ukazije Freppi to neznám a nikdy jsem neviděl :clover: ....no, nynější bílé mají +9 AB +2d8 + zpomalení 50% TO 14..ale ušít se opravdu nedají...na PvE byl mnich s rukavkama dobrej, celkem dost...dával v průměru dobré dmg (ne více jak war)....co se týká bonusu k AB tak jak už jsem řekl, je i dodnes zbytečně vysoké
  • 0

#56 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 20:50

btw od damy ma +10 silnejsi rozpojeni on hit a 4k8 (1k8 od elementu ohen, kyselina chlad a  1k 8 mag) - stare bozske slzy

Zobrazit příspěvek

a ještě jsi zapomněl na slepotu po zásahu ne? :clover: ...no, když jsem to kdysi počítal (pamatuješ? jak jsi mi daroval ty kamy) tak i STARE bíle rukavice vyšly hůře než tvé kamy....(avg dmg / kolo, boosty se více zúčtují na 10ti útocích než na 8, +7 vylepšení proti zlým, nerezistnutelmé 2d6 dmg navíc, možnost použít lehké bílé rukavice....)...proto když se rukavice omezily tak jsem se jen smál..o to mi jde...stačí si zpočítat pár věcí...navíc to mám ověřené v praxi a to mi NIKDO asi nevyvrátí že? :wink: kamy rulez :drinks_cheers:
  • 0

#57 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 20:59

a ještě jsi zapomněl na slepotu po zásahu ne?  :clover:  ...no, když jsem to kdysi počítal (pamatuješ? jak jsi mi daroval ty kamy) tak i STARE bíle rukavice vyšly hůře než tvé kamy....(avg dmg / kolo, boosty se více zúčtují na 10ti útocích než na 8, +7 vylepšení proti zlým, nerezistnutelmé 2d6 dmg navíc, možnost použít lehké bílé rukavice....)...proto když se rukavice omezily tak jsem se jen smál..o to mi jde...stačí si zpočítat pár věcí...navíc to mám ověřené v praxi a to mi NIKDO asi nevyvrátí že?  :wink:  kamy rulez  :drinks_cheers:

Zobrazit příspěvek

a kde je pisane ze rukavice maju byt lepsie ako kamy?

je to neco ako u bojovnikov .. zbrani je x typov, a aj tak ma 50% scimitar, takze vylepsime tie ostatne zbrane a scimitar nechame ako je?
  • 0

#58 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 21:08

a kde je pisane ze rukavice maju byt lepsie ako kamy?

je to neco ako u bojovnikov .. zbrani je x typov, a aj tak ma 50% scimitar, takze vylepsime tie ostatne zbrane a scimirata nechame ako je?

Zobrazit příspěvek

no jde o jaký kus je ten rozdíl......scim má rozdíl kriticalů...jinak je skoro vše stejné (podobne) a i tak 80% lidí ma scim / kord.....ale rukavice vs kamy..to je větší propast, ale je mi to z osobního pohledu upřímně jedno :clover:
  • 0

#59 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 21:13

no jde o jaký kus je ten rozdíl......scim má rozdíl kriticalů...jinak je skoro vše stejné (podobne) a i tak 80% lidí ma scim / kord.....ale rukavice vs kamy..to je větší propast, ale je mi to z osobního pohledu upřímně jedno  :clover:

Zobrazit příspěvek

cim vacsi rozdiel nam ukazes tych skor zabezpecis, ze budeme vsetci bez kam. vylepsenia rukavic sa nedockas.
  • 0

#60 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 27.11.2005 22:50

Zobrazit příspěvek

nebessky se furt daj usit

jo a co takle dva druhy rukavic?nechat tyhle a pak dat do craftu neco s mensim AB a vetsim dmg?

heledte slysel jsem neco o rukaviccih s perlama...eh perly soua si nefunkcni ale kdyby se zprovoznili mozna by sli sit ty s perlama ne?
prej maj skvelej dmg

nevim co je na tom pravda slysel sem to od nekoho no...

Příspěvek upravil Studan: 27.11.2005 22:52

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních