Mimochodom je to len anketa, vobec necakam ze to bude mat nejaku odozvu u kompetentnych .. zaujimali ma len nazory.
Podla mojho skromneho nazoru je totiz situacia tu na demone, co sa tyka ekonomiky proste katastrofalna. Existuje tu niekolko jednicov, ktory maju postavy na vysokej urovni maju prostriedky ( a skill ) k tomu aby zasobovali svojich kamosov vecami. ( co sa deje v 99 % bezodplatne alebo aby sa nepovedalo za par babek ) ...
Otvorene sa priznam ... moja postava Linnah ma celu rubicidovu vybavu darovanu. Je to dar od kovaca, ktoreho som poznal s Ilidionom ... ano nie je to vobec o RP a urcite to nie je fer voci postavam ktore tuto moznost nemaju ale s usmevom si povedzme takto to tu chodi.
Je to ok ?
Ekonomika vobec nefunguje tak ako ma ... trh je presyteny vyrobkami ... ak chcete odborne ponuka uz davno ( niekolkonasobne ) prevysuje dopyt ...
A low lvl postavy ... hm odkial asi tak ziskaju peniaze .. ano su tu predsa poklady ! az do lvlu 10 ! ... tie 3 poklady v DO bez lvlu zlodeja myslim ani otvorit nejdu ... a ten v starej jaskyni je aj tak vecne vybraty ( iste mozete pri nom zacampit, ale po tom to je o tom kto sa logne skor

Remesla ... ehm, ak budeme uvazovat ze je tu dokonala konkurencia ( co by skor odpovedalo Sci - Fi zanru ) dajme si priklad kovaca, resp hornika ... med a bronz ... pre hornika uplne neziskova ... zelezo ( je dobre skutocne len na nastroje, striebro

Zlato ! - duergarsky zoldaci patria k tym slabsim NPC ( mozno preto sa tam da ist v pohode expit aj po lvl 20 vsak ? ) no neviem s AC pod 45 by som tam neliezol ... kde vsak vziat prachy na tu vybavu hm ?
Uff... skutocne som uz velmi podrazdeny a mierne deprimovany z tohto vsetkeho .. iste hovoria zo mne emocie a nechut ... ale je to moj pohlad a mam pocit ze odraza realitu. Dufam, ze som sa svojou satirou nikoho nedotkol

Mrzi ma ale to ze problem ktory som nacrtol sa zrejme wipom nevyriesi ...
A pre mudrlantov, ktori mi chcu davat rady tipu : ak ta to nebavi nehraj.
Tak mna hranie na demone bavi velmi, mam to tu velmi rad aj ludi, s ktorymi hravam ale myslim ze by malo byt v zaujme kazdeho z nas aby prostredie a system modulu napredoval a zlepsoval sa ... snad nie som jediny kto si vsimol ze tudy cesta nevede... Thx !