Valdov prispevok som cital dobre aj som na neho reagoval, stale nerozumiem preco je potrebne chodit k vlkosom ked na to nemas...chodis sam do DZ? Rakasha to sama nikde nezvladne , su miesta kde sam nepachnem, ale ved tak to ma byt. Nezacnem teraz pisat WB , nech odstrania temnym imku na chlad lebo to tam nedavam. Ak nemas AC na vlkosov tak tam proste sam nelez a je to vybavene. Otazka na WB , kedy dostaneme do lootu letkvar na truestrike , nech aspon nieco trafim? Mam totiz male AB a beholdera skutocne nedam. Pre mna je idealny modul taky, klde su miesta kde proste hocijaky build sam nevlezie, ale dobre poskladana a zohrata partia da vsetko.

No este k vcerajsku, ja myslel ze pri shifterovi sa premena sprava rovnako ako pri klasickej premene mága, a pri nej sa ti pri prechode doplnia HP ktore mas nad max lvl, co pri niektorych premenach je vacsina celkoveho poctu hp .. ak to ma shifter nejak osetrene tak som ticho.

A este dodatocna otazka, kedze mas neobmedzene premien, mas nejaku s regeneraciou?
- Uz davnejsie boli podobne problemy ale opacneho charakteru, nebolo sa cim liecit po tom ako stara babula prestala predavat lekarnicky, prestali padad z Obr Samanov, predtym prestali padat z netopierov ... a riesenie bola Babula ako funguje ted = ktorej kazdy den niekolko krat pozeram ´jej ponuku, ale tak mesiac nemala ziadne liecivo.
- Ako sa uz spominalo vdaka nastaveniu servera maju NPc neumerne vysoky dmg (priklad je aj taky zombik na HB, oproti inym serverom je to zabijak), schopne pohltenia su len na veciach v Stromorade = nie pre vsetkych, rezisty na fyzicke zranenia boli snad len u starej damy a v starom powipovom crafte.
- Mno fraza ze ked na nieco nemam tak to nemam robit ... no neni moc navyber kam ist expit. Mno a co napr. poklady alebo hornicke doly, ked mam slabsi build mam zalozit novu postavu s RDD a tvarit sa ze sa nic nedeje? Myslim ze poklady by si mal raz poriet kazdy uz len kvoli tej zabave, ale chcem vidiet niekoho bez imunity na ohen alebo evasion lezie do Svatine obrov
- Znizovanie healov by asi viedlo len k dalsiemu ubudaniu nedokonalych buildov, hlavne prechod na buildy s vysokym AC aby som sa nemusel liecit. Najsmutnejsie to musia mat postavy iduce cez const, aj ked teda viem len o jednej, ale liecit 600hp pomocou kritickych lieceni tak to je uz fakt privela, najme ked jedno stoji 100gp.
- Jediny problem vidim v terajsom stave ze pouzivaju fullhealy aj lowlvl postavy (nedavno som videl v krypte2 pit fullhealy), takze by sa mohol nejak kontrolovat ich prisun = zobrat ich slabym npc (temni etin) a hodit do obchodu za jednotnu cenou napr. 1500gp, aspon sa odcerpaju peniaze.