Skočit na obsah

Fotka

Fullheal (flame friendly)

• Please log in to reply
68 odpovědí na toto téma

Anketa: Ste sa zrusenie lootu fullhealu z NPC? (33 členů volilo)

Ste sa zrusenie lootu fullhealu z NPC?

1. som plechovka - nie (8 hlasů [24.24%])

Procento volících: 24.24%

2. som zlodej - nie (4 hlasů [12.12%])

Procento volících: 12.12%

3. som samotar - nie (10 hlasů [30.30%])

Procento volících: 30.30%

4. mam rad "pokrivene" PvP - nie (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

5. klerik? naco mi je , vsak som este zivy - nie (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

6. elke mnozstvo flasiek v loote (lvl6 kuzlo) je skvele - nie (2 hlasů [6.06%])

Procento volících: 6.06%

7. suhlasim s tym sympatickym bradatym druidom - ano (9 hlasů [27.27%])

Procento volících: 27.27%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 03.08.2005 08:42

Jestli někdo nedokáže zabít někoho, kdo se healuje 8s healem, tak v pvp nemá asi co dělat.
Výjimky jako boxovací pytle a draci se připouštějí.

Zobrazit příspěvek

to je naozaj smiesne tvrdenie, skus si predstavit ze nemas fullheal ako by sa tvoje tvrdenie od zakladu zmenilo.
  • 0

#32 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 08:44

argumentacia ohladne pvp v jednom ci druhom smere je zcestna ...
  • 0

#33 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 08:46

nezabudajme, ze demona je nadstavena aby npc davali dvojnasobny damage ... to imho tiez pomoze k vyssej spotrebe liecenia.

marcus, da sa prezit bez fullhealov, ale s nimi je to zabavnejsie

Zobrazit příspěvek

prave ze s nimi je to nuda, namiesto hladania vhodnej partie na vypravu, ides sama a chlasces a chlasces, teda aspon pre mna je to nuda, mozno vy mate ine kriteria, cim jednoduchsie tym lepsie.

Příspěvek upravil Mantor: 03.08.2005 08:47

• 0

#34 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 08:52

mno a mantor, ty si taky vseved, ze vies co bavi MNA ? to nemozes mysliet vazne. Tebe nikto nekaze tie fully pouzivat, nepouzivaj ich, nemas problem.

PS : sikovne si si editol prispevok :)
  • 0

#35 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 09:10

prave ze s nimi je to nuda, namiesto hladania vhodnej partie na vypravu, ides sama a chlasces a chlasces, teda aspon pre mna je to nuda, mozno vy mate ine kriteria, cim jednoduchsie tym lepsie.

Zobrazit příspěvek

No nevim jak velkou partu si predstavujes a kolik kleriku v ni je optimalni ale jak rikam v parte chodim s klerikem i carodejem a proste on na me muze pouzit heal max 3x (1 full, 1 krit a zbytek ty 10hp legracky) a zbytek maji na sve leceni a sva podpurna kouzla.A stejne se lecim dost casto a to mam na sobe boost od carodeje(kamena kuze) a ac 45, staci? Proste nez projdu 2 patro (ne na samany a temne) tak mam 200hp vcudu a to me zadna prisera netrefi jinak nez za 20 takze je 10 lahvicek kritikalu vcudu. Kdybych mel bejt zavislej jen na klerikach tak musim jednou projit patro a jit hned ven.

Pred rokem bych s tebou souhlasil ale ted uz ne protoze hratelnost a realnost nejdou ruku v ruce teda aspon u NWN. Na serveru hcrp s velkou podporou DM a slabsich priserach ano ale tady ne.

Příspěvek upravil Foisil: 03.08.2005 09:14

• 0

#36 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 09:18

Tak proto jsou ve standartní paletě ring of fortitude až do +10 a proto pořád nosíš Ceremonial Uthgardt Belt
Featy na +6 fortitude si na lvl cup 30 a serveru jako Démona určitě brát nebudu.
A jestli si myslíš, že ten tvůj Glaurung je nějaká pvp hvězda, tak se zas vrať na zem.
Pochybuji, že by někoho bavilo pvp kdy k němu nekdo přiběhne, dá mu devastem a běží dál.
A v buildu rozhodně chyby nemám, chyba je někde jinde.

Zobrazit příspěvek

Možná nedokážu postavit takovej build jako ty, moje znalosti PvP a NWN nejsou tak hluboký jako tvý, možná nemám přehled o Démoně jako ty a neznám do puntíku pravidla, ale je mi to jedno a přeju ti to. Mně to v životě k ničemu nepomůže. Chodím se sem bavit, hádek, konfrontace a soupeřivosti si ještě v životě užiju, ale s tím rozdílem, že tam bude mít cenu se snažit. :newconfus:
  • 0

#37 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 09:33

Proc? Proste existuji velmi unikatni veci, vyskytujici se pouze v jedinem (nebo jen par) exemplari.
Ja vidim jen zavist, nevidim nic spatneho na modulu.

Zobrazit příspěvek

Předpokládám, že hraješ na démoně každy den, když do toho tak vidíš...
  • 0

#38 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 09:52

No nevim jak velkou partu si predstavujes a kolik kleriku v ni je optimalni ale jak rikam v parte chodim s klerikem i carodejem a proste on na me muze pouzit heal max 3x (1 full, 1 krit a zbytek ty 10hp legracky) a zbytek maji na sve leceni a sva podpurna kouzla.A stejne se lecim dost casto a to mam na sobe boost od carodeje(kamena kuze) a ac 45, staci? Proste nez projdu 2 patro (ne na samany a temne) tak mam 200hp vcudu a to me zadna prisera netrefi jinak nez za 20 takze je 10 lahvicek kritikalu vcudu. Kdybych mel bejt zavislej jen na klerikach tak musim jednou projit patro a jit hned ven.

Pred rokem bych s tebou souhlasil ale ted uz ne protoze hratelnost a realnost nejdou ruku v ruce teda aspon u NWN. Na serveru hcrp s velkou podporou DM a slabsich priserach ano ale tady ne.

Zobrazit příspěvek

No ja neviem kde je napisane, ze to ze musis von je chyba :-) Ja som tam chodil sam, s kritikalmi (tie si robim sam ale viac ako 50 som tam nikdy nemal) , lekarnicky pouzivat nemozem, fullhealy som nemal, letkvar premeny som pouzit nemohol, a bolo to v pohode, obcas som vacsinou kvoli mojej chybe padol ale to bola skor vynimka. V partii naozaj problem to tam zvladnut byt nemoze, no a klerik co vie full moze na jedno vyspanie zakuzlit minimalne 2x full, 4x kritik, a dalsich kopec mensich lieceni, a to nespominam heal domenu a bonusove kuzla za mudrost. Ak sa ti to zda malo , ok, mame rozdielne predstavy o teamovej hre. No a klerik sa da doplnat lekarnickami (s heal skillom vyliecis v pohode 50+ zivotov) , letkvar premeny do trolla. Proste mozem hovorit za seba, za celu hru doteraz som vypil asi 10 fullhealov, z toho 2 v PvP so Sil a zvysok na questoch (drtiva vacsina vo vyprave na demonov). Samozrejme moj build je specificky, univerzalny, ale zase som chodil vacsinou sam. A absolutne sa nechytam na niektore miesta na demone ale tam proste sam nepoleziem.
No a posledna vec, zvitok na kuzlo klerika lvl5 raise death stoji tusim u liecitelky 16k , fullheal (lvl6 bez domeny) tam mas tiez , porovnaj si ich ceny, dostupnost jedneho a druheho v module .
  • 0

#39 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 10:09

No ja neviem kde je napisane, ze to ze musis von je chyba :-)
No a posledna vec, zvitok na kuzlo klerika lvl5 raise death stoji tusim u liecitelky 16k , fullheal (lvl6 bez domeny) tam mas tiez , porovnaj si ich ceny, dostupnost jedneho a druheho v module .

Zobrazit příspěvek

Samozrejme mas v tomhle pravdu al ja jen naznacuju ze uz ted kdyz mam okolo 220hp ( nejsem alchymista a navic na ne nemam, tak shanim lektvary u orku) a hraju jen plechovku , kamaradi klerici v leceni nic nemaj, lekarny nevyrabi protoze je hornice a ja taky.A jak rikas maj min 2 full atd jo ale ty nemaj jen pro mne :newconfus: Neumim si predstavit jak se u vlkousu bojovnik leci kritickejma nebo jen spoleha na klerika tod vse.
  • 0

#40 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 10:11

Předpokládám, že hraješ na démoně každy den, když do toho tak vidíš...

Zobrazit příspěvek

Nerozumim na co presne se me ptas nebo na co narazis, prosim vysvetli pres PM.
  • 0

#41 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 10:16

nezabudajme, ze demona je nadstavena aby npc davali dvojnasobny damage ... to imho tiez pomoze k vyssej spotrebe liecenia.

marcus, da sa prezit bez fullhealov, ale s nimi je to zabavnejsie

Zobrazit příspěvek

to má víc dopadů než se zdá
  • 0

#42 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 10:20

No ja neviem kde je napisane, ze to ze musis von je chyba :-) Ja som tam chodil sam, s kritikalmi (tie si robim sam ale viac ako 50 som tam nikdy nemal) , lekarnicky pouzivat nemozem, fullhealy som nemal, letkvar premeny som pouzit nemohol, a bolo to v pohode, obcas som vacsinou kvoli mojej chybe padol ale to bola skor vynimka. V partii naozaj problem to tam zvladnut byt nemoze, no a klerik co vie full moze na jedno vyspanie zakuzlit minimalne 2x full, 4x kritik, a dalsich kopec mensich lieceni, a to nespominam heal domenu a bonusove kuzla za mudrost. Ak sa ti to zda malo , ok, mame rozdielne predstavy o teamovej hre. No a klerik sa da doplnat lekarnickami (s heal skillom vyliecis v pohode 50+ zivotov) , letkvar premeny do trolla. Proste mozem hovorit za seba, za celu hru doteraz som vypil asi 10 fullhealov, z toho 2 v PvP so Sil a zvysok na questoch (drtiva vacsina vo vyprave na demonov). Samozrejme moj build je specificky, univerzalny, ale zase som chodil vacsinou sam. A absolutne sa nechytam na niektore miesta na demone ale tam proste sam nepoleziem.

Zobrazit příspěvek

Neviem ci si si precital Valdov prispevok, asi nie. Predstav si plechovku, nieco okolo 400 hp, AC trochu cez 50, ziadna regeneracia (nie je v module) chce ist na vlkodlakov. Jeden vlkodlak ktoremu beha AB okolo 46-50 ked trafi, a to teda problem trafit nema, dava ranu za 50, to znamena ze na dve seknutia od neho potrebujes 3 vyrobene kritikaly. Ak disponujes dostatocnym poctom hp ale nizsim AC tak to ustojis a musis nasledne healovat, na jeden poriadny zajazd by nebol problem minut 200 kritikalov. To je pri sucasnych cenach len tak 20k za liecenie na jednu vypravu. Budes mi ty varit tie stovky kritikalov ? A budes varit aj ostatnym ? Klerik to uhealovat nedokaze ani ked sa posklada, nedokaze ani seba. Ak sa nemylim tak lekarnicky su z nedostatkovych bylin, takze tie tiez neprichadzaju do uvaky.

Jednoducho nie kazdy je rakshasa s vysokym AC a imkou na vacsinu kuziel, ktoreho takmer nic nezrani a nema problem tie male straty vypit z kritikalov.
  • 0

#43 Host_ShaDoOoW_*

Host_ShaDoOoW_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 11:29

Proc? Proste existuji velmi unikatni veci, vyskytujici se pouze v jedinem (nebo jen par) exemplari.
Ja vidim jen zavist, nevidim nic spatneho na modulu.

Zobrazit příspěvek

to ale neni pripad demony protoze kdyz o tu vec dotycny prijde uz se nikdy nenajde

tohle vubec neni reklama ale v nasem modulu to uz funguje tak ze kdyz o to prijdes znovu se to vrati do pokladu a prijdes o takove veci pri kazdem respawnu ;)
  • 0

#44 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 11:33

to ale neni pripad demony protoze kdyz o tu vec dotycny prijde uz se nikdy nenajde

Zobrazit příspěvek

To mi zni presne jako vyznam slova unikatni.
  • 0

#45 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 11:48

Neviem ci si si precital Valdov prispevok, asi nie. Predstav si plechovku, nieco okolo 400 hp, AC trochu cez 50, ziadna regeneracia (nie je v module) chce ist na vlkodlakov. Jeden vlkodlak ktoremu beha AB okolo 46-50 ked trafi, a to teda problem trafit nema, dava ranu za 50, to znamena ze na dve seknutia od neho potrebujes 3 vyrobene kritikaly. Ak disponujes dostatocnym poctom hp ale nizsim AC tak to ustojis a musis nasledne healovat, na jeden poriadny zajazd by nebol problem minut 200 kritikalov. To je pri sucasnych cenach len tak 20k za liecenie na jednu vypravu. Budes mi ty varit tie stovky kritikalov ? A budes varit aj ostatnym ? Klerik to uhealovat nedokaze ani ked sa posklada, nedokaze ani seba. Ak sa nemylim tak lekarnicky su z nedostatkovych bylin, takze tie tiez neprichadzaju do uvaky.

Jednoducho nie kazdy je rakshasa s vysokym AC a imkou na vacsinu kuziel, ktoreho takmer nic nezrani a nema problem tie male straty vypit z kritikalov.

Zobrazit příspěvek

Valdov prispevok som cital dobre aj som na neho reagoval, stale nerozumiem preco je potrebne chodit k vlkosom ked na to nemas...chodis sam do DZ? Rakasha to sama nikde nezvladne , su miesta kde sam nepachnem, ale ved tak to ma byt. Nezacnem teraz pisat WB , nech odstrania temnym imku na chlad lebo to tam nedavam. Ak nemas AC na vlkosov tak tam proste sam nelez a je to vybavene. Otazka na WB , kedy dostaneme do lootu letkvar na truestrike , nech aspon nieco trafim? Mam totiz male AB a beholdera skutocne nedam. Pre mna je idealny modul taky, klde su miesta kde proste hocijaky build sam nevlezie, ale dobre poskladana a zohrata partia da vsetko.
  • 0

#46 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 11:51

Otazka na WB , kedy dostaneme do lootu letkvar na truestrike , nech aspon  nieco trafim? Mam totiz male AB a beholdera skutocne nedam. Pre mna je idealny modul taky, klde su miesta kde proste hocijaky build sam nevlezie, ale dobre poskladana a zohrata partia da vsetko.

Zobrazit příspěvek

Ted si trosku odporujes ne ???
Pises tady ze chces true strike aby si trefil sam beholdera, ale na druhou stranu ze idelani modul je takovy ze idealni parta da vcesko.

Jedinec je ta idelani parta ???
  • 0

#47 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 11:53

Ted si trosku odporujes ne ???
Pises tady ze chces true strike aby si trefil sam beholdera, ale na druhou stranu ze idelani modul je takovy ze idealni parta da vcesko.

Jedinec je ta idelani parta ???

Zobrazit příspěvek

Nepoznas ironii?
  • 0

#48 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 12:01

Valdov prispevok som cital dobre aj som na neho reagoval, stale nerozumiem preco je potrebne chodit k vlkosom ked na to nemas...chodis sam do DZ? Rakasha to sama nikde nezvladne , su miesta kde sam nepachnem, ale ved tak to ma byt. Nezacnem teraz pisat WB , nech odstrania temnym imku na chlad lebo to tam nedavam. Ak nemas AC na vlkosov tak tam proste sam nelez a je to vybavene. Otazka na WB , kedy dostaneme do lootu letkvar na truestrike , nech aspon  nieco trafim? Mam totiz male AB a beholdera skutocne nedam. Pre mna je idealny modul taky, klde su miesta kde proste hocijaky build sam nevlezie, ale dobre poskladana a zohrata partia da vsetko.

Zobrazit příspěvek

Vsak ja tam sam ani neleziem. Tu ide o to ze niektore postavy disponuju vysokym AC, preto vydrzia v boji dlhsie. Ine postavy maju zas viac hp a preto mozu aj oni vydrzat v boji, len to musia doliecit niecim. To akoze takeho barbara napriklad posles na orkov, ze nema vysoke AC ? Ak sa ti nepacia vlkosi tak povedzme ze prejdem cez druhe patro zlataku - kopa zoldakov a elitakov, trafia iba na 20, kosim ich ako hnile hrusky, ale aj tak ich pocet a kopa utokov za kolo su dost na to aby mi dost uberali. Ono naozaj to treba nejak vyliecit a nikto nie je schopny tolko kritikalov vyrobit. Je to tak zlozite ?
  • 0

#49 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 12:21

Valdov prispevok som cital dobre aj som na neho reagoval, stale nerozumiem preco je potrebne chodit k vlkosom ked na to nemas...chodis sam do DZ? Rakasha to sama nikde nezvladne , su miesta kde sam nepachnem, ale ved tak to ma byt. Nezacnem teraz pisat WB , nech odstrania temnym imku na chlad lebo to tam nedavam. Ak nemas AC na vlkosov tak tam proste sam nelez a je to vybavene. Otazka na WB , kedy dostaneme do lootu letkvar na truestrike , nech aspon  nieco trafim? Mam totiz male AB a beholdera skutocne nedam. Pre mna je idealny modul taky, klde su miesta kde proste hocijaky build sam nevlezie, ale dobre poskladana a zohrata partia da vsetko.

Zobrazit příspěvek

No este k vcerajsku, ja myslel ze pri shifterovi sa premena sprava rovnako ako pri klasickej premene mága, a pri nej sa ti pri prechode doplnia HP ktore mas nad max lvl, co pri niektorych premenach je vacsina celkoveho poctu hp .. ak to ma shifter nejak osetrene tak som ticho. :newconfus: A este dodatocna otazka, kedze mas neobmedzene premien, mas nejaku s regeneraciou?

- Uz davnejsie boli podobne problemy ale opacneho charakteru, nebolo sa cim liecit po tom ako stara babula prestala predavat lekarnicky, prestali padad z Obr Samanov, predtym prestali padat z netopierov ... a riesenie bola Babula ako funguje ted = ktorej kazdy den niekolko krat pozeram ´jej ponuku, ale tak mesiac nemala ziadne liecivo.

- Ako sa uz spominalo vdaka nastaveniu servera maju NPc neumerne vysoky dmg (priklad je aj taky zombik na HB, oproti inym serverom je to zabijak), schopne pohltenia su len na veciach v Stromorade = nie pre vsetkych, rezisty na fyzicke zranenia boli snad len u starej damy a v starom powipovom crafte.

- Mno fraza ze ked na nieco nemam tak to nemam robit ... no neni moc navyber kam ist expit. Mno a co napr. poklady alebo hornicke doly, ked mam slabsi build mam zalozit novu postavu s RDD a tvarit sa ze sa nic nedeje? Myslim ze poklady by si mal raz poriet kazdy uz len kvoli tej zabave, ale chcem vidiet niekoho bez imunity na ohen alebo evasion lezie do Svatine obrov

- Znizovanie healov by asi viedlo len k dalsiemu ubudaniu nedokonalych buildov, hlavne prechod na buildy s vysokym AC aby som sa nemusel liecit. Najsmutnejsie to musia mat postavy iduce cez const, aj ked teda viem len o jednej, ale liecit 600hp pomocou kritickych lieceni tak to je uz fakt privela, najme ked jedno stoji 100gp.

- Jediny problem vidim v terajsom stave ze pouzivaju fullhealy aj lowlvl postavy (nedavno som videl v krypte2 pit fullhealy), takze by sa mohol nejak kontrolovat ich prisun = zobrat ich slabym npc (temni etin) a hodit do obchodu za jednotnu cenou napr. 1500gp, aspon sa odcerpaju peniaze.
  • 0

#50 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 12:27

Nepoznas ironii?

Zobrazit příspěvek

dik Sepha nemusim drat klavesnicu :-)
  • 0

#51 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 12:50

.. ak to ma shifter nejak osetrene tak som ticho.  :newconfus: A este dodatocna otazka, kedze mas neobmedzene premien,  mas nejaku s regeneraciou?

no je to tak,ze sa shifterovi doplnaju tmp zivoty pri prechode lokacie, ale je to zhruba 20-70 (nie som drak) co je malicko, a je to bug takze to samozrejme nerobim. To ta ale nikdy nevylieci , cize ak si mal 1 zivot po prechode lokacie mas povedzme 71. regeneraciu nema ziadna so shifterovskych neobmadzenych premien

- Uz davnejsie boli podobne problemy ale opacneho charakteru, nebolo sa cim liecit po tom ako stara babula prestala predavat lekarnicky, prestali padad z Obr Samanov, predtym prestali padat z netopierov ... a riesenie bola Babula ako funguje ted = ktorej kazdy den niekolko krat pozeram ´jej ponuku, ale tak mesiac nemala ziadne liecivo.

No mne az tak ale nejde o to aby sa fullheal nahradil kritikalmi v dostatocnom mnozste (aj ked pre PvP by to isty vyznam malo) , ale skor o zatraktivnenie niektorych povolani co sa momentalne na demone takmer nevyskytuju (trpaslici ochranca, barbari s resistami , lieciaci klerici, supportovacie buildy), prave kvoli tomu, ze su zbytocne.

- Mno fraza ze ked na nieco nemam tak to nemam robit ... no neni moc navyber kam ist expit. Mno a co napr. poklady alebo hornicke doly, ked mam slabsi build mam zalozit novu postavu s RDD a tvarit sa ze sa nic nedeje? Myslim ze poklady by si mal raz poriet kazdy uz len kvoli tej zabave, ale chcem vidiet niekoho bez imunity na ohen alebo evasion lezie do Svatine obrov

S vhodne postavenou partiou mozes vsade.

- Znizovanie healov by asi viedlo len k dalsiemu ubudaniu nedokonalych buildov, hlavne prechod na buildy s vysokym AC aby som sa nemusel liecit. Najsmutnejsie to musia mat postavy iduce cez const, aj ked teda viem len o jednej, ale liecit 600hp pomocou kritickych lieceni tak to je uz fakt privela, najme ked jedno stoji 100gp.

No odpoviem protiotazkou , keby bol loot fullhealu nahradeny radou prstenov regeneracie v crafte tak by si suhlasil? Ja urcite, ano. proti regeneracii na urovni +1 az +5 vobec nic nemam.
S tym, ze by sa dali do obchodu mozem len suhlasit, urcite je to lepsie ako terajsi stav.
  • 0

#52 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 12:57

Taky nejsem proti regeneraci
  • 0

#53 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 13:20

Zobrazit příspěvek

Myslis, ze je lahke zohnat vhodne postavenu partiu?
Priklad: Vcera vecer som chcel ist do zlataku na inspekciu. Zacal som zhanat postavy na priblizne rovnakom leveli, ktore moja postava pozna a ja ako hrac som ochotny s nimi hrat. Vysledok? Jeden sa vonavkoval a isiel balit Nitetis, druha bola zalezena v syenitovom dole, atd. Nakoniec som jednu dievcinu zohnal, ale ma to daleko od vhodne postavenej partie.

Ja si myslim, ze je dost nemozne zohnat partiu na rovnakom leveli ako ty, ktora momentalne niekde necrafti, nema plny batoh rudy, nie je v stromorade, nie je niekde zalezena so svojimi kamaratmi a pritom v ramci RP tieto postavy tvoja postava pozna a je ochotna s nimi ist do nebezpecia.

Skus si dnes vecer zohnat taku vhodne postavenu partiu na tvojom leveli (+/- napr. 3lvl): zlodej, plechovka, liecitel, mag a zajst s nimi trebars do svatyne alebo DZ alebo na vlkusov a pouzivat pri tom na liecenie len kuzla od liecitela. Ak by to za chvilu neotravilo teba, tak ostatnych z partie urcite. A to nehovorim o pripade, ze by ste tam pokapali a bolo by treba zohnat dalsiu vhodne postavenu partiu, co vas odtial vytiahne...
  • 0

#54 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 13:31

no je to tak,ze sa shifterovi doplnaju tmp zivoty pri prechode lokacie, ale je to zhruba 20-70 (nie som drak) co je malicko, a je to bug takze to samozrejme nerobim. To ta ale nikdy nevylieci , cize ak si mal 1 zivot po prechode lokacie mas povedzme 71. regeneraciu nema ziadna so shifterovskych neobmadzenych premien
No mne az tak ale nejde o to aby sa fullheal nahradil kritikalmi v dostatocnom mnozste (aj ked pre PvP by to isty vyznam malo) , ale skor o zatraktivnenie niektorych povolani co sa momentalne na demone takmer nevyskytuju (trpaslici ochranca, barbari s resistami , lieciaci klerici, supportovacie buildy), prave kvoli tomu, ze su zbytocne.
No odpoviem protiotazkou , keby bol loot fullhealu nahradeny radou prstenov regeneracie v crafte tak by si suhlasil? Ja urcite, ano. proti regeneracii na urovni +1 az +5 vobec nic nemam.
S tym, ze by sa dali do obchodu mozem len suhlasit, urcite je to lepsie ako terajsi stav.

Zobrazit příspěvek

Ja pijem fullhealy len v situacii ked uz to inac nejde = stale bojujem s NPc, ktore neplanuje umriet, a sposobuje mi velke straty na zivote. V takomto pripade je regen na nic (ak neni +50), pripadne pri inych masivnych zrneniach, max igms od npc, alebo dalsie kuzla velkeho dmg.

Na druhej strane, ak expim, obcas ma neco trafi tak nemam problem medzi spawnom pekne zregenerovat.

Mno a PvP, mna by zaujimalo ako to ma pomotc PvP na Demone, ked nebudu fullhealy vzniknu nove frakcie? alebo hraci pochopia ze je to len hra a zacnu sa tak spravat? PvP je hodne nevyvazene, stale maju navrch magicke povolania a fullheal tomu asi tazko pomoze, kedze ako mág toho vela nevypijem.

Moznost zrusenia fullhealov ako lootu by som videl v dostupnosti itemov ako bol Usmev Trolla = aspon 1 krat denne fullheal a pak za slusne peniaze - par tisic moznost kupit klasicky fullheal. Pripadne item s 5 fullhealmi, ale aby sa dal za nejaku vhodnu sumu dobijat.

Mno a ako uz nacrtol voodoo, nejak lahko si predstavujes to skladanie party ... proste sa s niekym poznas a mas klerika v parte alebo mas smolu = ziadneho nepoznas. Umele skladanie a nutenie hrat v parte je mi trocha proti srsti.
  • 0

#55 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 14:04

...  Vysledok? Jeden sa vonavkoval a isiel balit Nitetis, ....

Zobrazit příspěvek

Tedy woodoo... trochu diskretněji *culi se a přemýšlí kdo se ji to včera pokušel balit*

:newconfus:

Jinak se ti velmi omlouvam za odsun vhodných partnerů do boje... přiště mi napiš a ja ho pošlu bojovat misto obletovaní :)) Jo a nebo nas muže pozvat oba už dlouh jsem nikde nebyla :newconfus:
  • 0

#56 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 14:08

Tedy woodoo... trochu diskretněji *culi se a přemýšlí kdo se ji to včera pokušel balit*

:newconfus:

Jinak se ti velmi omlouvam za odsun vhodných partnerů do boje... přiště mi napiš a ja ho pošlu bojovat misto obletovaní :)) Jo a nebo nas muže pozvat oba už dlouh jsem nikde nebyla  :newconfus:

Zobrazit příspěvek

no, vraj si mu aj tak nakoniec usla a zostal na ocot :newconfus:
  • 0

#57 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 14:36

No aspoň si měl s kým jít ne :newconfus:
  • 0

#58 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 15:08

No aspoň si měl s kým jít ne  :newconfus:

Zobrazit příspěvek

no, on sa tak dlho sprchoval, cesal a geloval vlasy, vonavkoval atd. az som isiel bez neho... ozval sa, az ked sme sa vratili a uz som koncil...
  • 0

#59 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 03.08.2005 15:29

Vseobecne v promene se doplnuji jen zivoty ktere mate nad sve vlastni hp, tj dodatecne. Kvuli jinemu bugovani promen bylo zavedeno na nejaky cas moznost vypnout automaticke ukladni po prechodu lokaci, coz resilo i tento bug. Jestli tato moznost je stale v magickem peru nevim, muzete se podivat, jaky problem by byl ji pridat, netusim, prace na par okamziku ale vseobecne problemu kolem duplovani veci relogem atd, to uz je jina otazka.
  • 0

#60 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2005 15:47

No v postate z celkom peknej a k veci (rande ninetis a voddo nepocitam hehe) diskusie vyplyva , ze sa drtiva vacsina priklana k dalsiemu vyuzivaniu v podstate nevycerpatelnej rieky fullhealov , ci uz by boli regeneracne predmety alebo nie.
Akceptujem to ako volu ludu , s ktorou sa ale vobec nestotoznujem. A rad by som vedel kto zahlasoval tie 4 hlasy na moju podporu, co bolo o cele 3 viac ako som cakal :-)

EDIT: uff podpora uz celych 6 ludi, to uz je nad vsetky ocakavania, urcite zavazil jemny psychologicky tah so sympatickym druidom :-)

Příspěvek upravil Mantor: 03.08.2005 15:49

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních