PeeeGeeeckoooo!!! Na niiii!!!*Leona sedla za klavesnici a kouka na na nejakeho Delosombrese. Usmeje se a tohle mu napise*

ovládání postav
#31 Host_Mole_*
Odesláno 20.07.2005 12:14
Odesláno 20.07.2005 12:14
Jedine co mi tam dela problemy je nerealny pohyb me postavicky ... zvykly z GTA atd. bezne kdyz nekam dorazim celem a chci se otocit ta se otacim a zaroven couvam, pak zatacim na opacnou stranu a jdu dopredu ;]]] ... myslim, ze bezne lidi nechodi pozpatku, ze ? ;]
Příspěvek upravil Ter Leeloo II: 20.07.2005 12:26
#33 Host_Xaim_*
Odesláno 21.07.2005 13:50
#34 Host_delosombres_*
Odesláno 21.07.2005 21:31
Snad si nemyslis ze je nwn hc rpg a na demone se hraje RP?Juj. A od ceho je topic anketa pokec atd? Snad si nemyslis ze budem hrat RP i tam?
![]()
*Leona sedla za klavesnici a kouka na na nejakeho Delosombrese. Usmeje se a tohle mu napise*

*hluboce se zamysli a k jeho vysoke inteligenci nedokaze rozlustit copak to je "ksakru" ta klavesnice*
#35 Host_Thorik_*
Odesláno 22.07.2005 07:18

na akce mys+ kdyz neco pisu a potrebuju pri tom bezet

Odesláno 22.07.2005 11:03
Snad si nemyslis ze je nwn hc rpg a na demone se hraje RP?
Peace, me osobne akorat tahle anketa prisla o nicem...neptej se proc sem lezu, neodpovim
![]()
*hluboce se zamysli a k jeho vysoke inteligenci nedokaze rozlustit copak to je "ksakru" ta klavesnice*
CO to jako ma byt tohle? Pokud bys snad cetl celou nakteu slo o to zjistit kolik lidi hraje tim zpusobem a kolik druhym zpusobem... chtel jsem to zjistit protoze ovladani postavy pres klavesnici zvysuje lagy serveru.
Odesláno 22.07.2005 11:17
Odesláno 22.07.2005 11:26
Odesláno 22.07.2005 11:43
7minut hry a pak půl minuty na relog...
![]()
Dotaz pro lagmastera: Co krypta lvl 4 ?
Freppi... vidím že když tě někdo dopálí tak jseš hned nevrlá co?
Asi tě hodně naštvalo když jsem zmínil tvoje relogy. Asi moc nechápeš co se myslí vážně a co ne. To že pohyb přes klávesnici způsobuje lagy, jsem se dočetl, jako spoustu jiných věcí v mém životě, a jak už to tak bývá tak tomu věřím a neověřuju si to. Tak nech ty svý jízlivý řeči a běž si zase někam bugovat a relogovat ať jseš spokojená.
A propó už jsi měla dnešní dávku relogů? Myslím že ne...
P.S: Jo a všiml jsem si že jseš vysazená na "...můžeš mi to nějak blíže specifikovat... a ... můžeš to přesně definovat....
no pěkná záliba, nebo úchylka?
Příspěvek upravil Garret: 22.07.2005 11:52
Odesláno 22.07.2005 11:57
Kdyz uz se tu zase rozebira vsechno mozny tak by me zajimalo jestli by bylo realny aby se u her typu nwn (pohled na postavicky z vrchu) dalo misto psani primo mluvit. Popripade by nejakej syntetizator menil hlas treba na drsnej trpaslici nebo teplej elfskej :). Vim ze tohle je asi blizka budoucnost a mohlo by to bejt super ale nedovedu si predstavit jak bych treba poznal kdo zrovna mluvi a nebo kdyby mluvilo 10 lidi zaraz jak bych zachytil jenom ten hlas kterej potrebuju
Asi zalezi, nakolik by se vysledne (syntetizovane) hlasy od sebe lisily. Musela by tam byt velka variabilita, aby se nesetkavaly casto stejne hlasy a daly se snadno odlisit :) S tim mluvenim vice lidi naraz...to mas jak v realu, uslysis vsechny a ten jeden si musis z toho vyselektovat uz sam. Pokud to nezvladnes, muzes jit s danou osobou do nejakeho rozku :) ostatne...staci jak je to ted, kdyz je plna trznice, da docela praci vnimat jen jednu, dve osoby :) To se pak moje postava chyta za hlavu a jde radsi do lesa na lov :)
dodatek: hmm, jak tak nad tim uvazuju, asi by byl nutny nejaky voice recognition system, ktery to krome primo mluvene podoby i prepise....
Příspěvek upravil Wikinka: 22.07.2005 12:45
Odesláno 22.07.2005 11:59
Když se občas dívám na výpis, tak ta 30s pauza je ti asi neznámá...Freppi... vidím že když tě někdo dopálí tak jseš hned nevrlá co?
Asi tě hodně naštvalo když jsem zmínil tvoje relogy. Asi moc nechápeš co se myslí vážně a co ne.
No vídíš, někde zas psali že bez klávesnice nemůžeš některé buildy vůbec zabít...To že pohyb přes klávesnici způsobuje lagy, jsem se dočetl, jako spoustu jiných věcí v mém životě, a jak už to tak bývá tak tomu věřím a neověřuju si to.
Doporučuji rovnou lehnout si a umřít.
Nebuguji, a radší si bež stoupnout na tu loď 1/2 lidí se pořád odlogovává...Tak nech ty svý lízlivý řečíi a běž si zase někam bugovat a relogovat ať jseš spokojená.
A propó už jsi měla dnešní dávku relogů? Myslím že ne...
To je nějaká úchylka že se nazveš "lagmasterem" a nedokážeš si ani obhájit to co tu píšeš?P.S: Jo a všiml jsem si že jseš vysazená na "...můžeš mi to nějak blíže specifikovat... a ... můžeš to přesně definovat....
no pěkná záliba, nebo úchylka?
Odesláno 22.07.2005 12:00
A mohl by si nám popsat, jak moc pohyb na klávesnici zalagovává server ? Celkový podíl "klávesových lagů" mezi lagy a blíže to specifikovat?
Jinak si myslim ze to je tim ze pres klavesnici davas informace o smeru postavy porad, neustale. Kdezto kdyz kliknes mysi tak prijde jeden prikaz ktery se plni do te doby dokud nekliknes znova.
Je to vsak naprosto laicka dedukce a nemusi byt spravna... ale cekam ze ty na to stejne odpovis nejakou tvou peknou vetickou
Odesláno 22.07.2005 12:23
Nicmene bych rekl, ze kazdy krok postavy musi byt posilan mezi klientem a serverem at uz kline mysi nebo klavesnici.
Odesláno 22.07.2005 12:33
Jinak si myslim ze to je tim ze pres klavesnici davas informace o smeru postavy porad, neustale. Kdezto kdyz kliknes mysi tak prijde jeden prikaz ktery se plni do te doby dokud nekliknes znova.
Je to vsak naprosto laicka dedukce a nemusi byt spravna... ale cekam ze ty na to stejne odpovis nejakou tvou peknou vetickou
To mas asi pravdu, ale zasa pri pohybe mysi server pocita idealnu trasu .. a to nehovorim o tom ze ovladanie v nwn mysou je miestami utrpenie, a v lagoch skoro nepouzitelne.
Kazdopdne nechapem co chces dosiahnut, snad si nemyslis ze ted zacneme hrat bez klavesnice ... to by bolo hodne naivne, takze je to len dalsi topik kde sa navezies do freppi, ona hodi svoje typicke odpovede a my ostatni sa zasmejeme

-Zajtra mozeme rozobrat ako laguju kuzliace povolania tym ze kuzlia ... bokom mozeme spomenut ze taky monk by mal mat zakazane pouzivat haste.
-Pak mozno o tom ze bojovnici s 2 zbranami/monkovia maju privela utokov a pak to server nestiha
-Nesmieme zabudnut na DM, ktore sa pripajaju do hry ako chcu, mnohe su tam hned po zalozeni takze im treba hodit tu hlasku a nevstupovani do hry.
Odesláno 22.07.2005 13:38
Ak velmi chcete nie je problem napisat kodik, co urobi komplet tabulku relogerov ;-)
Příspěvek upravil Mantor: 22.07.2005 13:44
Odesláno 22.07.2005 17:08
Jen jsem myslel ze by snad stalo za to ukazat na cem vsem asi lagy zalezi...
Odesláno 22.07.2005 17:13
#54 Host_delosombres_*
Odesláno 22.07.2005 20:26

#55 Host_delosombres_*
#56 Host_Deynor_*
#57 Host_delosombres_*
#58 Host_Mole_*
#59 Host_gGeorg_*
Odesláno 23.07.2005 02:07
* Placa se po kapsach *PS - Urcite jste si vsimnuli, ze jsem nepouzil svuj stroj casu, protoze si ho minule nekdo pujcil a nevratil mi klicky.
Nekde tady sem je prece mel.
Kdyz panaka clovek ovlada mysi tak vypocet pathingu je slozity. A zatezuje CPU.
Kdyz panaka clovek ovlada klavesnici tak zatezuje pasmo pripojeni serveru.
Kdo si nekdy skusil vypocist na papire ulohu nekratsi cesty da mi zapravdu ze to neni legrace.
MMORPG jako treba Linage nema pathing zadny. Zarazis se o zed ses zarazenej. Tukni si nekam jinam.
Pasmo GZ bych neresil vzhledem k tomu ze jsou na pateri.
porovnam li +- ,tak chcete li pomoci proti lagum chodte klavesnici.
Nicmene je to kapka v mori.
Nicmene 100x nic umorilo osla.
Huh to je ale dlouhy.

#60 Host_delosombres_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních