*na nástěnce se objevil pergamen na němž je napsáno*
Soutěž o nejkrásnější ženu Alicie by se měla konat tuto neděli v 18:00 kontinentálního času!
Potřebuji ale vědět, že většina soutěžících a porotců bude v tuto dobu v Alicii. Takže se tady pod tím podepište pokud v tuto dobu můžete. Pokud tak neučiníte soutěž nebude! Pokud to, dejme tomu polovině lidí, nebude vyhovovat přesune se soutěž o další týdne.
Do soutěže se prozatím přihlásili:
Jasienka
Gwenyth
Grianne
Bojana Bucharová
Marry
Galia Hent
Hodush
Julie Veverková
Lania Benset
Huntra
Ter Leelin II
Carmen
Do poroty prozatím přislíbili účast:
Ridix Dragon
Lord Maclier Eraman
Marcus Grumath
Dumgar
Suppi Baulnuren

Volba nejkrásnější ženy Alicie
Započal
beeboow
, 07.07.05 15:27
40 odpovědí na toto téma
Odesláno 27.07.2005 15:49
#32 Host_Gwen_*
Odesláno 27.07.2005 16:03
"Aaaach jaj, to je nestastny termin!" dupne si Gwen a přeškrtne svoje jméno.
"Juj, tak to je jasné kdo vyhraje, nikdo jiny nez moje Sienka to byt nemuze, chichi."
"Juj, tak to je jasné kdo vyhraje, nikdo jiny nez moje Sienka to byt nemuze, chichi."
Odesláno 27.07.2005 17:19
*pripichne k Maugrimove zprave malinky listecek*
Ac jsem byla prihlasena pouze ustni domluvou s vami pane Maugrime a na seznamu nejsem, bohuzel se nebudu moct v tento termin dostavit.
Ter Leelin II
*prejede ocima pres seznam osob a odchazi*
Ac jsem byla prihlasena pouze ustni domluvou s vami pane Maugrime a na seznamu nejsem, bohuzel se nebudu moct v tento termin dostavit.
Ter Leelin II
*prejede ocima pres seznam osob a odchazi*
#34 Host_gGeorg_*
Odesláno 27.07.2005 17:50
Pokud mi pojede Net, MacLier prijde.
#35 Host_*Jasienka*_*
Odesláno 27.07.2005 18:37
Jasienka ruzovym atramentom pridava podpis ku svojmu menu.
'Tak fajn, chcem vidiet Bojanu v plavkach!'
'Tak fajn, chcem vidiet Bojanu v plavkach!'
Odesláno 27.07.2005 22:14
Nie je problem, pridem. *Marcus uvazuje odkaz Malkanovi do puzdra na nohe a jastrab sa vznesie smerom k mestu*
Odesláno 28.07.2005 00:42
Budu tam drahy priteli, jak bylo dohodnuto.
Kdybych usnula na lavicce tak me vzdudte ...
Kdybych usnula na lavicce tak me vzdudte ...
Odesláno 02.08.2005 22:57
Vzhledem k neschopnosti úřadů Města Alicie dodržet svý plány na konání miss S OKAMŽITOU PLATNOSTÍ STAHUJI SVOU PŘIHLÁŠKU
GOOD BYE
GOOD BYE

Odesláno 10.08.2005 13:57
Tery probirajic se zpravami na nastence narazi na starou vyvesku o volbe nejkrasnejsi zeny.
„Zajimave, tolik se o tom mluvilo a jak to vypada, tak ani 2. termin nevysel.“, prohodi si pro sebe, „To jsem se nemusela ani odhlasovat, kdyz uz jsem opet ve meste.“
V dalce zazni kostelni zvon, elfka v bilem zbystri a vesele poskakujic se vyda smerem k portalu na poledni msi.
„Zajimave, tolik se o tom mluvilo a jak to vypada, tak ani 2. termin nevysel.“, prohodi si pro sebe, „To jsem se nemusela ani odhlasovat, kdyz uz jsem opet ve meste.“
V dalce zazni kostelni zvon, elfka v bilem zbystri a vesele poskakujic se vyda smerem k portalu na poledni msi.
Odesláno 31.08.2005 18:48
*Maugrim zahalen kouzlem a popotahujíc ze své oblíbené dýmky přijde k nástěnce a pročítá vzkazy ... přemýšlí, zda by přece jen neměl dokončit to, co jednou slíbil. Okolojdoucí ho nevidí, všimnou si jen podivuhodného, vůní velice známého kouře, jež vychází odkudsi z míst blízko nástěnky*
Odesláno 31.08.2005 20:16
Slecna Jasienka sa z dovodu umrtia nebude moct dostavit. Za pochopenie dakuju vsetky vzdialene pribuzne.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních