Skočit na obsah

TRUBADÚR

• Zamčené téma Téma je zamčeno
35 odpovědí na toto téma

#31 Host_Klaudie_*

Host_Klaudie_*
  • Host

Odesláno 19.04.2005 17:39

*Klaudie si poupravi uces, povoli zivutek aby tak vice vynikl jeji dekolt a s usmevem zaklepe na dvere redakce*
  • 0

#32 Host_Konstantinus Bidlo_*

Host_Konstantinus Bidlo_*
  • Host

Odesláno 20.04.2005 09:03

Konstantinus vzhlédne od svého typovače a vyčká dalšího zaklepání v marné nadějí, že se přeslechl. Zatváří se nešťastně a rozeběhne se ke dveřím. Proč jej vždycky někdo otravuje zrovna, když má hlavu plnou nového článku??

Ještě před dveřmi nasadí jako správný profesionál svůj typický úsměv a otevře.

"Dobrý den, madam, čímpak vám mohu posloužit, jojojo?"
  • 0

#33 Host_Klaudie_*

Host_Klaudie_*
  • Host

Odesláno 20.04.2005 12:42

Vy jste ten mistni novinar Konstantinus?

*zepta se s usmevem Klaudie*

Vyborne, doslechla jsem se, ze jako jediny ve meste vlastnite pristroj schopny zaznamanat obrazky?

Takovy pristroj by se mi velice hodil, muj drahy. Co by stalo jeho zapujceni na jeden den?

Příspěvek upravil Klaudie: 20.04.2005 12:43

• 0

#34 Host_Konstantinus Bidlo_*

Host_Konstantinus Bidlo_*
  • Host

Odesláno 20.04.2005 15:59

Konstantinus pyšně odpověděl: "Ano madam, světlolapací přístroj opravdu vlastním, ale bohužel, jeho zapůjčení nemůže připadnout do úvahy. Ledaže byste si mě najala a já vám snímky zhotovil, jojojo!" Chvilku se odmlčí a pak dodá:"Nebo vám mohu poskytnout kontakt do Letohradu a přístroj si budete moct sama pořídit...."
  • 0

#35 Host_Klaudie_*

Host_Klaudie_*
  • Host

Odesláno 20.04.2005 17:23

*chvilinku zapremysli a pak se mile usmeje*

Vyborne, poridim si svuj vlastni pristroj! A devcata si tak do katalagu budu moci zanamenat sama.

*usmeje se Klaudie a s vyzitkou na prodejce peclive schovanou ve vystrihu si to namiri k donaskove sluzbe do pristavu*
  • 0

#36 Marin258

Marin258

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 93 Příspěvků:
  • Interests:Nic

Odesláno 30.11.2005 21:45

Mlady elf hazi dopis s opisem sveho zivotopisu do schranky redakce Trubadur. Duvod? Ten je jasny uchazi se o misto redaktora.

Příspěvek upravil Marin258: 01.12.2005 15:56

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních