Skočit na obsah

ZLATA kytka

• Please log in to reply
103 odpovědí na toto téma

#31 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 02.10.2005 09:10

Marigold ve zlatém dole, ale ne u elitních..a pokud u elitních, tak u jednoho starého slepého elitního  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Zvlastni ze ninwe zacala sit od lvl 30 ? proc si na jednoho slepeho elitniho nesel machrovat na level 8 co jsem ja? Ja priznam ano zlodje je slaby na lvl 8 s jednim lvl SDcka tu zlatou opravdu nedostanu
  • 0

#32 Host_Sillativ_*

Host_Sillativ_*
  • Host

Odesláno 02.10.2005 09:15

zaujimave je, ze hornici nepindaju na to, ze musia tazit v zlatom dole a dokonca uz zlato ! tss ... a take striebro a prekliati hornici ... krajciri, nerobte hanbu remeslu a makajte.
  • 0

#33 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.10.2005 07:00

zaujimave je, ze hornici nepindaju na to, ze musia tazit v zlatom dole a dokonca uz zlato ! tss ... a take striebro a prekliati hornici ... krajciri, nerobte hanbu remeslu a makajte.

Zobrazit příspěvek

Vod tebe je to prijemny slyset my si to proste nevybonzujem no tak holt nadavame pochop to. Uvedom si dejme tomu toto. Hornik se chytne s kovarem. Jdou spolu jeden to nakova vytavi druhy ho z toho oblekne. Odeme si ale svitici boty jen tak nekdo nekoupi hadej asi proc ?? mozna protoze sou uplne k nicemu ale zelezny mec uz neco zvladne. Dale z ceho muzu financovat siti nebo spise ty pokusy nez z pokladu ale ty jsou jednak jen pro nizky level a druhak permanentne vybrany. Navic kde je kytka a kde je prvni rock dolovatelnej. Takze nemachruj na levelu 30 proti lidem na levelu 8.

PS teply bonz je rychlejsi nez kulka
  • 0

#34 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2005 07:09

ja som do zlataku na zlato (ako hornica) nesla, kym som nemala 20 a to som tam tiez nesla sama.
  • 0

#35 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2005 07:30

PS teply bonz je rychlejsi nez kulka

Zobrazit příspěvek

A blbec zustane vzdycky blbcem.
  • 0

#36 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.10.2005 07:38

A blbec zustane vzdycky blbcem.

Zobrazit příspěvek

Dik :biggrin:

:blink: :devil: :yes: :laugh: :laugh: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :poster_offtopic:
  • 0

#37 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.10.2005 07:40

ja som do zlataku na zlato (ako hornica) nesla, kym som nemala 20 a to som tam tiez nesla sama.

Zobrazit příspěvek

Jo to ja verim ze nesla jen podiv jaky naroky ma hornicina a svadlenka me se zda ze je to dost rozdil navic od tebe koupi zelezo kovari radi ja Uzasne svitici boty Adihas nebo lepe Super rukavice vycviku proste neudam. Navic platneri sou liny a ja nemuzu sehnat cvocky :biggrin:
  • 0

#38 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2005 07:47

chces povedat ze bronzove boty +2ac su nepredajne? to sa mi nechce verit. ma(la) ich kazda moja postava.
  • 0

#39 Host_Siliah_*

Host_Siliah_*
  • Host

Odesláno 03.10.2005 08:01

chces povedat ze bronzove boty +2ac su nepredajne? to sa mi nechce verit. ma(la) ich kazda moja postava.

Zobrazit příspěvek

ale jo, prodejné jsou, ale ušít je neumíš, dokud nemáš tu zlatou kytku
  • 0

#40 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2005 08:15

Navic kde je kytka a kde je prvni rock dolovatelnej. Takze nemachruj na levelu 30 proti lidem na levelu 8.

Zobrazit příspěvek

Jestli se nemylim prvni rock je v alicijskym dole a prvni kytky jsou v okoli mesta. Je v tom nejakej nepomer?
Jo a ta zlata kytka je ve zlatym specialne pro tebe, abys nemohl craftit, ostatni krejci ji maji v kancelari obchodniho vyslance.
  • 0

#41 Host_Sillativ_*

Host_Sillativ_*
  • Host

Odesláno 03.10.2005 08:32

ale jo, prodejné jsou, ale ušít je neumíš, dokud nemáš tu zlatou kytku

Zobrazit příspěvek

neni pravda ....
jednoducho, kazde remeslo ma nejake naroky na lvl postavy, niektore vacsie, niektore mensie. casy ked bol krajcir pre 4 lvl postavy su prec, zmierte sa s tym. nechcem pocut ako budete pindat na umiestnenie nebeskej kytky, alebo nedajboze bielej ... :biggrin:

Příspěvek upravil Sillativ: 03.10.2005 08:34

• 0

#42 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 03.10.2005 08:47

Zobrazit příspěvek

to su uplne paradne boty, kto ich predava?
  • 0

#43 Sallow

Sallow

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2005 16:48

to su uplne paradne boty, kto ich predava?

Zobrazit příspěvek

Pokud jses za ne ochotnej zaplatit nekolik desitek tisic zlatejch (4 x cervene obarveni kuzi na bronz x cervene usiti x licence) tak ti je usije kazdej zacinajici krejci kterej skoncil na zlaty :biggrin:

Příspěvek upravil Sallow: 03.10.2005 16:49

• 0

#44 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2005 17:14

Zobrazit příspěvek

já jsem hornice a na trpoše elitáky sem chodila od 18 lv,bohužel kytku nenatěžím,což mě mrzí,mohla sem být v balíku

jinak krejčí je pohoda bych řekla,co maj říkat horníci,už od syenitu je v dole elementární zranění
  • 0

#45 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2005 17:25

já jsem hornice a na trpoše elitáky sem chodila od 18 lv,bohužel kytku nenatěžím,což mě mrzí,mohla sem být v balíku

jinak krejčí je pohoda bych řekla,co maj říkat horníci,už od syenitu je v dole elementární zranění

Horníci jsou tvrďáci a nestěžují si, tak pst, kazíš nám pověst a přiživuješ flejm;)
  • 0

#46 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2005 23:23

Zobrazit příspěvek

jj, ty jsou cool a hodně pomáhaj ze startu
  • 0

#47 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2005 08:52

co takto si nasadit tie rukavice co umoznia pouzivat smrtelne zbrane aj tym co nemaju tuto featuru
(najcastejsie zlatnik)
je tam myslim -5 a este dalsie negativa pri pouzivani v boji to by mohlo trocha pokazit utok na kytku (samozrejme amulety dole mozno nechat na seba nakastit zniz silu :yes: )

co v zlataku moze byt osudne zas :biggrin:
  • 0

#48 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2005 09:17

nechat na seba nakastit zniz silu  :yes: )

Zobrazit příspěvek

tu sa ponuka moznost vziat zo sebou zlodeja s criplingom... Za urcity obnos som ochotny silu vam znizit, v blizkosti mesta je to lacnejsie, ak sa budiem musiet trepat az do zlataku, tak to bude drahsie. :biggrin:

EDIT: PM silu neznizujem, nemam ich rad. :yes:

Příspěvek upravil voodoo: 05.10.2005 09:17

• 0

#49 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2005 14:18

to trhani kytek je cela veda jak koukam...nejdriv to chce posilit kouzlama kytku kterou chcete oskubat, pak je dulezity se nechat zmlatit zlodejem, svliknout se a pak se toho natrha hodne zejo? uz je mi to jasny :biggrin:
  • 0

#50 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 05.10.2005 14:48

Jasneee. A taky pri tom musis stat na jedne noze, pres oci mit cervene puntikovanej satek a recitovat vlasnorucne slozenou Odu na krejcika. :biggrin:
  • 0

#51 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2005 12:02

Opat otvaram tuto tak casto diskutovanu a krajcirmi - zaciatocnikmi zatracovanu temu. Nebudem tu davat navrhy aby sa zlata kytka premiestnila zo zlateho dolu, alebo premiestnila k npc's ktore nemaju TS.

Chcel by som sa len spytat a orodovat, ci by nebola moznost aby v zlatom dole boli tieto kvetiny 2, tak ako tomu bolo myslim za starych cias.

Za odpoved dakujem
  • 0

#52 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 04.12.2005 18:07

Chcel by som sa len spytat a orodovat, ci by nebola moznost aby v zlatom dole boli tieto kvetiny 2, tak ako tomu bolo myslim za starych cias.

Za odpoved dakujem

Zobrazit příspěvek

Myslim ze by mohli (;
  • 0

#53 Host_Douragon_*

Host_Douragon_*
  • Host

Odesláno 02.01.2006 14:29

a kdy jako by tam tak mohly bejt???
  • 0

#54 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2006 12:15

Ja mel krejciho na zlaty a pohoda.. Navic,pokud nejsi samotar a mas pratele,urcite kytku jde ziskat.. To ze to trva,je uz neco dalsiho.... Jo 2 kytky by se hodily,ovsem presouvat je podle mne kravina :wink:
  • 0

#55 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2006 13:36

stacilo by jednu prihodit a myslim ze hodne materialu na ruzne krafty je pomalu mohli by se vyskytovat v hojnejsim poctu aby to ten kraft poradne podporovalo mozna ze tady je zakopano jadro pudla :laugh: :wink:
  • 0

#56 Host_Seeker52_*

Host_Seeker52_*
  • Host

Odesláno 06.01.2006 16:14

stacilo by jednu prihodit a myslim ze hodne materialu na ruzne krafty je pomalu mohli by se vyskytovat v hojnejsim poctu aby to ten kraft poradne podporovalo mozna ze tady je zakopano jadro pudla :laugh:  :wink:

Zobrazit příspěvek

To že se dostanete přes zlatou kytku je jedna věc, ale je tu jeden zásadní problém, když se přes ni dostanete: někdo bude chtít róbu/plášť atd....a je to v háji, protože velkých kůží je teď jako šafránu - je jich málo, díky hodným druidům Nulieth, Raskamasovi atd., kteří si svůj lesíček chrání ostošest.
  • 0

#57 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2006 16:32

To že se dostanete přes zlatou kytku je jedna věc, ale je tu jeden zásadní problém, když se přes ni dostanete: někdo bude chtít róbu/plášť atd....a je to v háji, protože velkých kůží je teď jako šafránu - je jich málo, díky hodným druidům Nulieth, Raskamasovi atd., kteří si svůj lesíček chrání ostošest.

Zobrazit příspěvek

Hmm. Velkych kuzi bylo vzdycky malo. A nerek bych ze jich je ted min, spis mas jenom smulu, takze to nesvadej na druidy.
  • 0

#58 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2006 18:58

Zobrazit příspěvek

ježiš to jsou kecy..muže za to lennost a kůžé líná, pan koželuh....druidové po rozhovoru s hrandou mu udělí vyjímku na odlov (viz Syw a jiní...) takže to co říkáš jsou výmluvy
  • 0

#59 Host_Corriel_*

Host_Corriel_*
  • Host

Odesláno 07.01.2006 02:31

Poslední dobou mám na hraní o něco míň času, ale přesto se každej den alespoň na chvilku na Demonu dostanu.

Pracovní den:
1. 20.00 - Start z Alicie, směr Temnej les.
2. Když vše dobře dopadne, jeden černej méďa po cestě a ve 22:00 na místě
3. 22:00-5:00 - 4 až 6 kousků z hnědáků s pečením na vyplnění volnýho času
4. Není co dělat. Sběr bylin, návštěva druidů s příjemným poklábosem a spánkem
5. Procházka lesem, sběr bylin, jeleni, grizli, laškování s trollama,pavoučkama a lítejma méďama. Pokud zbyde trochu času, jeden černej po cestě k orkům. Pár lektvárků se vždycky hodí...
6. Stmívá se. Návrat na loviště.
7. Pár nocí stejnej scénář s menšíma obměnama (podle nálady a hlavně času)
8. Doba návratu na základnu. Tý ale ještě předchází návštěva skřetvědího pramenu. Jednu černou do baťůžku k sestřičkám. Nasekání dříví a už konečně koželužna. (Někdy i DO, ale tam mám na ně smůlu a tak aspoň jeleny.)

Takhle "hraju" posledních čtrnáct dnů. Snažím se splnit všechny zakázky, ale nedá se to stihnout v krejčím, či platnéřem stanoveným limitu. Jsou to rasi :wink:
Na objednávku 50ti černejch kůží bych si prostě musel vzít dva tejdny dovolenou a opustit rodinu. Vím pouze o dvou místech, kde se potulujou.

Ne, nestěžuju si. Mám možnost volby a já si vybral tohle i když jsem se hooodně dlouho nepodíval jinam, kromě výše zmiňovanejch míst. Jen, když mi po takovýhle šichtě krejčí řekne, že mi za pět hnědejch kůží dá jen 12 měšců, radši si je nechám. Opravdu neslevím a radši je budu křečkovat v bance. Spíš vážně uvažuju o zdražení, ale to už je spíš na nějaký IC v tržnici.

Je mi jasný, že jsem se se svým harmonogramem takhle lacině napráskal druidům a půjdou po mě jak slepice po flusu, ale chtěl jsem se o tom podělit hlavně s krejčíkama, jak vypadá takovej obyčejnej den hrandy a aby věděli, že v tom nejsou sami :laugh:

Jo......a nejsem línej :laugh:
  • 0

#60 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2006 10:23

....

Zobrazit příspěvek

Najdi si dodavatelov surovych kozi. Usetri ti to kopu casu, viem z vlastnej skusenosti.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních