Poslední dobou mám na hraní o něco míň času, ale přesto se každej den alespoň na chvilku na Demonu dostanu.
Pracovní den:
1. 20.00 - Start z Alicie, směr Temnej les.
2. Když vše dobře dopadne, jeden černej méďa po cestě a ve 22:00 na místě
3. 22:00-5:00 - 4 až 6 kousků z hnědáků s pečením na vyplnění volnýho času
4. Není co dělat. Sběr bylin, návštěva druidů s příjemným poklábosem a spánkem
5. Procházka lesem, sběr bylin, jeleni, grizli, laškování s trollama,pavoučkama a lítejma méďama. Pokud zbyde trochu času, jeden černej po cestě k orkům. Pár lektvárků se vždycky hodí...
6. Stmívá se. Návrat na loviště.
7. Pár nocí stejnej scénář s menšíma obměnama (podle nálady a hlavně času)
8. Doba návratu na základnu. Tý ale ještě předchází návštěva skřetvědího pramenu. Jednu černou do baťůžku k sestřičkám. Nasekání dříví a už konečně koželužna. (Někdy i DO, ale tam mám na ně smůlu a tak aspoň jeleny.)
Takhle "hraju" posledních čtrnáct dnů. Snažím se splnit všechny zakázky, ale nedá se to stihnout v krejčím, či platnéřem stanoveným limitu. Jsou to rasi
Na objednávku 50ti černejch kůží bych si prostě musel vzít dva tejdny dovolenou a opustit rodinu. Vím pouze o dvou místech, kde se potulujou.
Ne, nestěžuju si. Mám možnost volby a já si vybral tohle i když jsem se hooodně dlouho nepodíval jinam, kromě výše zmiňovanejch míst. Jen, když mi po takovýhle šichtě krejčí řekne, že mi za pět hnědejch kůží dá jen 12 měšců, radši si je nechám. Opravdu neslevím a radši je budu křečkovat v bance. Spíš vážně uvažuju o zdražení, ale to už je spíš na nějaký IC v tržnici.
Je mi jasný, že jsem se se svým harmonogramem takhle lacině napráskal druidům a půjdou po mě jak slepice po flusu, ale chtěl jsem se o tom podělit hlavně s krejčíkama, jak vypadá takovej obyčejnej den hrandy a aby věděli, že v tom nejsou sami
Jo......a nejsem línej