rád bych tě viděl projít DZtko v drakovi alespoň k bossovi a zpět ,dále chci vidět druida na 30lvl,který odemče 100 (v jedné osobě samozřejmě). Děkuji
Vzhledem k tomu že nemám na takové věci čas, nemám postavu na lvl 30 a vlastně nikdo nechce aby hráči uměli ten nesmírný potenciál druida využít (je imba jako prase ale dokaď to nikdo neumí použít je to fuk) se vzdávám - máš samozřejmě pravdu a nejde to a já ti to ukázat nedokážu. Samozřejmě ty zámky 100 jsou problém který jsem nedomyslel, bral jsem to tak že jsem viděl co tam je a věděl bych jak to tam s druidem celý vymlátit, např. ty drsné démonky strachu + to oko se kterým mají všichni tak enormní problémy, ale je fakt že takový build by neměl ty zámky no. Takže to samozřejmě "nejde".
neduhy ve vyvoji jsou OK, zmeny funkcnosti kouzel se kteryma pocitame jak fungovali do ted uz zase moc ne, s tou plazivkou je to jako by treba kvilivka zabijela i partaky a castera a to by se vam taky asi nelibilo.
No jenže tady se bavíme o nezdokumentované demoně-specifické změně která je naprosto ale naprosto nesmyslná a přestřelená a která opravdu není potřeba. Já mám jiný přirovnání - je to jako kdyby tady byla změna imploze která tu byla změněná tak že by nezraňovala parťáky, zdokumentované by to nebylo, a následně vzhledem k tomu že jsem se hrabal v kouzlech a tato změna vypadla si na to Sir Hrouda stěžoval že bez toho se nedá klerik hrát a že byl hratelný jen a jen proto že to nefungovalo na sebe a parťáky a tak si to mohl prskat pod nohy.
Osobně bych tu úpravu plazivky komplet zrušil, je to nejsilnější kouzlo z celého nwn a žádný buff to nepotřebuje, nahaž jich 10 a máš 25k dmg čistýho pokud si počkáš.
Mimochodem tyto problémy se změnou funkčnosti kouzel se staly proto že se v rámci přechodu na 1.71 dělaly úpravy kouzel znova. A já vycházel z informací na fóru jelikož jsem tu nehrál tak jsem nevěděl že plazivka nefungovala na druida a na fóru to napsaný nebylo - ztráta kouzel proměň se zase stala proto že kvůli tomu bylo upravené kouzlo druida ale na ve změnách to nebylo. Proto když se kouzlo smazalo přestalo to fungovat.
PS. tím že se plazivka přepsala na systém kouzel z 1.71 se opravil problém s nespolehlivým zraňováním ala bouře odplaty - Surik hlásil že to občas zraňuje 1x za 3kola - no to je teď opravené takže v podstatě buff.
Příspěvek upravil shadooow: 27.11.2015 20:39