no chce to někoho kdo umí kopat adamantin pak dmgera třeba kosa no nějaké zenku -druida na puklinu a srko a bouřy nebo imploze to je fuk no a pak štít ......no a postavy musejí mít aspoň 10-20 redukci zvuku a samozřejmě co nejlepší regen ....na cestu k dolu stačí asi imka na negativku a nebo pásek na jed vůči kobrám

těžba adamantinu
Odesláno 27.12.2015 20:12
Odesláno 28.12.2015 00:41
tak měním názor ............dnes jsem byla v puklině stálo to asi 12k exp a cca 100k gp .....jestli si někdo myslí, že to je zábava tak je sprominutim blbeček !....cca před 2-3 měsíci jsem puklinu trénovala cca tři dny než sem jí dala stálo mě to tenkrát dost studování textů ,výpisů cca 40k exp a něco kolem půl milionu ......jsem borka a nakonec jsem to dala samozřejmě né sama ale npc dorazil kosák.Vychytala jsem si to krásně a jsem na sebe hrdá .....ale pozor někdo si řekl že je asi účel hry se zbláznit ,tak džini dispelujou nově srko takže samozřejmě castí maso na kámen a spoustu jiných věcí .oblast dispeluje bouře odplaty ....čili sražení prackou či jinak -dispel srka a hurá nová socha v puklině a hlavně tu zase piště různí umělci jak to jde -ne nejde !! logicky !!...na tomto serveru hraje pár lidí takže mi ani nepište podobné slinty tipu musí jít víc lidí a kdy za pět let ?? !....to doupě zla jsem ještě trochu rozdýchala ikdyž jít bos v dz hodinu a půl a najít prd mi přijde ubohé ....nebaví . jedno musim ale uznat zaprvé tu končim protože nejsem blázínka a mám svůj rozum ráda a po expení své postavy do zblbnutí asi půl roku mi stačilo co jste nyní udělali s puklinou !! vy tu nemáte adamantin na hrnce (čekám na něj cca 8 měsíců) ...a ještě si stížíte dung :D promiňte musim se smát nad mentalitou .zamyslete se nad tím co lidi baví ....zahrát si a nebo si věčně někde lámat hlavu ,válet se na zemi, nic nemít ???přeju příjemné kazení Démony a dále si takto odhánějte nové hráče/ky........a pokud se někdo dostal až sem čtením ,tak pozorně čtěte tuto větu !!nepiště sem nic jen se zamyslete nad tímto světem nwn jestli ho kazíte nebo ho nějakym způsobem chcete potopit ,či jestli chcete větší návštěvnost a aby si sem lidi chodili s radostí zahrát .........Zuzka
Odesláno 28.12.2015 00:45
tak měním názor ............dnes jsem byla v puklině stálo to asi 12k exp a cca 100k gp .....jestli si někdo myslí, že to je zábava tak je sprominutim blbeček !....cca před 2-3 měsíci jsem puklinu trénovala cca tři dny než sem jí dala stálo mě to tenkrát dost studování textů ,výpisů cca 40k exp a něco kolem půl milionu ......jsem borka a nakonec jsem to dala samozřejmě né sama ale npc dorazil kosák.Vychytala jsem si to krásně a jsem na sebe hrdá .....ale pozor někdo si řekl že je asi účel hry se zbláznit ,tak džini dispelujou nově srko takže samozřejmě castí maso na kámen a spoustu jiných věcí .oblast dispeluje bouře odplaty ....čili sražení prackou či jinak -dispel srka a hurá nová socha v puklině a hlavně tu zase piště různí umělci jak to jde -ne nejde !! logicky !!...na tomto serveru hraje pár lidí takže mi ani nepište podobné slinty tipu musí jít víc lidí a kdy za pět let ?? !....to doupě zla jsem ještě trochu rozdýchala ikdyž jít bos v dz hodinu a půl a najít prd mi přijde ubohé ....nebaví . jedno musim ale uznat zaprvé tu končim protože nejsem blázínka a mám svůj rozum ráda a po expení své postavy do zblbnutí asi půl roku mi stačilo co jste nyní udělali s puklinou !! vy tu nemáte adamantin na hrnce (čekám na něj cca 8 měsíců) ...a ještě si stížíte dung :D promiňte musim se smát nad mentalitou .zamyslete se nad tím co lidi baví ....zahrát si a nebo si věčně někde lámat hlavu ,válet se na zemi, nic nemít ???přeju příjemné kazení Démony a dále si takto odhánějte nové hráče/ky........a pokud se někdo dostal až sem čtením ,tak pozorně čtěte tuto větu !!nepiště sem nic jen se zamyslete nad tímto světem nwn jestli ho kazíte nebo ho nějakym způsobem chcete potopit ,či jestli chcete větší návštěvnost a aby si sem lidi chodili s radostí zahrát .........Zuzka
Na pousti neprobehla ani jedna zmena, vsechna kouzla co NPC maji nyni, mela vzdy. To ze vam dispellnuli SR, to bude pravdepodobne tim, ze jste ho meli ode me a ja jsem pak relogl na siparku - to mi nedoslo, ze pak vam ho sunda jakykoliv nejmensi dispell.
Jedina zmena je, ze jsou NPC chytrejsi (patch 1.71) a proto, kdyz se nacasti bourky na sebe a NPC maji dispell, tak ho hodi plosne aby sundali aoe efekt co je zranuje.
BTW: Puklina je az na tenhle detail s patchem naprosto stejna, jako byla kdykkoliv. Predevcirem jsem ji s Porkacem testoval a obstal jsem tam sam.
EDIT: Reagoval jsem jen proto, protoze je zde zvykem, jakmile neco nejde, tak to svadet na DM - z toho duvodu, jsem logl siparku.
Příspěvek upravil Surik: 28.12.2015 00:53
Odesláno 28.12.2015 01:39
Zuzka
Mna len zaraza, ze pises IC do neIC... (to ako ste zacali vypravu) rovnako, ako pises svoj plac do asi nie uplne vhodnej sekcie... chapem neosolovat adam je frustrujuce. Drzim palce, ale aspon sa nadychni pred tym ako niekde napises. (hovorim za seba, som horuca hlava)
Odesláno 28.12.2015 09:09
// proto jsem nechtěl jt. Nebyla žádná domluva, příprava. Ti, kteří tam už byli nic, nic neřekli. Kdybys nepsala ve hře jaké věci je třeba, nevěděl bych to, protože jsem tam nikdy nebyl. SD měl zase kecy, protože je PM, má skoro full věci od dámy, tak to se mu dobře kecá. Bez horníka bych tam šel pro nic, a o pomoct nikdo neřekl. Kdybyste požadali o pomoct, šel bych se kouknout.
Odesláno 28.12.2015 15:20
//hmmm vy jste jeli na adamant......?????
Odesláno 28.12.2015 16:25
//hele, ti co tam už byli,taky obětovali spoustu pokusů a peněz na to,aby na to přišli
//navíc je to high-end a ne každý se tam dostane,nevidím důvod proč by nám to měli jen tak říct,ačkoliv samotného by mě zajímalo co nachystat //2Zuzka: Pokud sis ještě nevšimla, server vytvořila parta lidí,která to udělal na stylu hraní - pokus-omyl, pokud se ti to nelíbí,pak to opravdu není server pro tebe a nevede to za ručičku jako třeba wowko.
Příspěvek upravil Razfallow: 28.12.2015 16:27
Odesláno 28.12.2015 18:26
nevede to za ručičku jako třeba wowko.
Razi když se chceš vyjadřovat k něčemu z NWN zas si neber do hu*y něco o čem nevíš nic ty, jinak budeš úplně stejný jak ten na koho poukazuješ.(wow za ručičku? Řekne jen vůl co to nikdy nehrál nebo hrál jak pán poslední datadisk aby moh říct sra*ka, ale slovo Vanilla mu nic neříká) To jen k přirovnávání.
Odesláno 28.12.2015 19:31
Razi když se chceš vyjadřovat k něčemu z NWN zas si neber do hu*y něco o čem nevíš nic ty, jinak budeš úplně stejný jak ten na koho poukazuješ.(wow za ručičku? Řekne jen vůl co to nikdy nehrál nebo hrál jak pán poslední datadisk aby moh říct sra*ka, ale slovo Vanilla mu nic neříká) To jen k přirovnávání.
//*souhlasně kývne* A ty tu zase nespammuj a napiš mu to přímo a ano vím jaké bylo wowko ještě před pandou...hmm nebo to bylo ještě před lich kingem....sakra fakt nevím a teda dungy mythic mi nepřijdou moc lehký na Draenoru. A je fakt,že na wowku aby se něco dalo není prostor pro chyby*vzpomína na svůj první mythic skyreach* A páč se tu začíná kydat hnůj asi pouvažuju přesunout to do patřičné sekce.
Odesláno 28.12.2015 19:49
proč bych měl přirovnávat něco,co bylo před 10lety vs něčemu,co je aktuálně ? vysvětli mi to,díky. wotlk,cata,panda ...tyto 3 mají questy tak,že tě vedou postupně do lokací,
zatímco když sem na demonu vlezeš poprvé,pomalu ani nevíš jestli zvládneš npc z městem, nevíš že ti dá banka sociální dávky, a vůbec chybí nějaký guide ingame( ano,když narázíš na npc,které se spawnuje různě) pak kolikrát missneš toto npc(mluvím o demoně) a to jen tak btw...wowko je jen příklad, existuje x tisíc her, kde tě to takhle vede zatímco demona je ten šok,který tě nevede a to je na tom to krásné,jedinečné..pro někoho složité
neříkám že srovnávat nwn s jinýma hrama je správné ( srovnávám pouze způsob expení a levlování, které je na demoně je značně těžší a méně propracovanější než všude jinde) a srovnávám to co je na demoně teĎ a to co je u her teď a ne před 10lety,takže mi nezmiňuj vanilu.
zkrátka, demona je o zkoumání ,zkoušení a placení za tyto chyby. Můžeme být ještě rádi,že z nás nevypadne EQ při smrti
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních