Skočit na obsah

Fotka

Dvě řemesla

• Please log in to reply
77 odpovědí na toto téma

#31 Ice

Ice

Starší tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2014 00:53

No prostě když to shrnu tak nemá cenu mít alcha ke každýmu povolání...a šup s tím do žumpy :cool:

• 1

#32 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2014 18:38

Prejže alchymie je "nenavazujici" na koželuha. Dyť při lovu na každém kroku zakopneš o bylinky.

• 0

#33 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 11.10.2014 23:22

kombinace alchymie a kozeluha mi prijde dost zajimava... oboji je opruz a usetri to cas pri lovu a sberu...

• 0

#34 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2014 01:37

jenže tady byl návrh dát alcha ke každýmu...moc se mi to nelíbí navíc ten kdo se doteď živil jen alchymií by byl najednou bez práce a bylo by málo bylin kdyby to uměl každý...

• 0

#35 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:
  • Interests:Rodrygo Adresa důl.
    Arna trpalice co má pocit že má malí meč
    Irana Hobitodrak, specializace na mláceni do rozkroků, Děsné třeštidlo.

Odesláno 12.10.2014 12:04

Když to vemu tak Rodrigo kdyby mohl vařit tak je bohatej jak prase. Usetřilo by mi to stovky měsců ale zpusobyl bych že alchači by nemeli praci.
  • 0

#36 Kayro

Kayro

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 07:29

Kouknu k babuli ta nema nic nebo jen male vlastnosti a nejaky ten odpad,zavzpominam kolikrat jsem videl nekde varit alchymistu porovnam to s lany bylinek a to i bezprostredne u mesta a nejak mi to do sebe nezapada.Kde jsou vsichni ti alchymisti?Jinak kozeluzstvi je ve finale vice mene jen behani od jednoho respawnu hnedych medvedu k druhemu tech par bylinek posbiranych cestou zadneho alchymistu nezrujnuje.

Příspěvek upravil Kayro: 01.11.2014 07:30

• 0

#37 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 10:58

No ale to je jen koželouh. třeba já s trpalikem mám bágl bilinek. moc vařit tak bych vařit tak šmoulim třekrá víc kolme babuli jetětě. A pokažde když jdu kounu co má a pokud má něco dobreho tak to sberu. No male vastnosti neberu. ale nedvno sjem tam našesl fakt hezké letvary. Navíc alchoisté asi ví kdo je často otravuje. A ono babule si bere určitou část zisku pro sebe a je limitovana monžtvímco tma může dát. jestli se neplůatu tak top michač 25 lahví cili 2,5 baliku. No současný stav je také trochu dán tím že má dost michačů neaktivních. nebo hrajou jinej alt.
Pokdud potřebuješ tak napiš někomu kdo míchá a on ti navaří. navíc pokud máš bylinek dost tak to může hezky doplnovat jeho zaosby.
  • 0

#38 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 11:42

Ono u babule nebude nic extra už z toho důvodu že sou tu určitý lektvary který babka prodává za míň než si je alchové cení. Proto je dobrý se ozvaz na klientu třeba aby ti někdo lognul alcha...

• 0

#39 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 15:12

Moc se omlouvám za offtopic, ale již delší dobu pozoruji u Rodriga jisté problémy s psaným textem.

moc vařit tak bych vařit tak šmoulim třekrá víc kolme babuli jetětě

Rodrigo, nemáš něco s klávesnicí?

• 0

#40 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 15:44

Moc se omlouvám za offtopic, ale již delší dobu pozoruji u Rodriga jisté problémy s psaným textem.

moc vařit tak bych vařit tak šmoulim třekrá víc kolme babuli jetětě
Rodrigo, nemáš něco s klávesnicí?

bohužel ne já jsem vadnej. a otazka jak moc to je vidět udává aktulní stav myslili a unavy.
nečti po slovech ale po větách a po smyslu.

Příspěvek upravil Rodrigo: 01.11.2014 15:45

• 0

#41 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 15:47

Ono u babule nebude nic extra už z toho důvodu že sou tu určitý lektvary který babka prodává za míň než si je alchové cení. Proto je dobrý se ozvaz na klientu třeba aby ti někdo lognul alcha...

třeba vojeskéé lekarny nikdo od baby nekupoval kvuli jejich ceně která byla nechutná. a naopk FH které byli smeně levné.
osobně bych byl pro možnot dávat letvary na bazar tam by se s nima dalo líp obchodovat. a nabídka by byla pestřejší.

Příspěvek upravil Rodrigo: 01.11.2014 15:49

• 0

#42 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2014 16:06

No jelikož za vojenský lékárny napalí nesmyslnou cenu což se tu psalo v jinym topicu že se tam dávat nemají tak je jasný že je tam odtud nikdo nekoupí...jinak FH se pohybujou díky nedostupnosti bylinek za 4K/kus a nevím za kolik je tam napálí babka...

• 0

#43 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2014 08:54

ani ne měšec
  • 0

#44 Kayro

Kayro

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2014 13:17

Mozna offtopic ale na sedmem levelu beham ve zbroji od Tondy a s rapirem od Kellara.Nemuzu si pomoci ale to je zalostny stav serveru jehoz itemizace je zalozena na craftu.Myslel jsem ze mnou navrhovana dve remesla by zlepsila dostupnost remeslniku ale problem bude asi i nekde jinde.

Příspěvek upravil Kayro: 04.11.2014 14:23

• 0

#45 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2014 15:55

No ono to chce se občas zeptat na klientu jestli je tam nějaký crafter...skoro vždy se někdo ozve. Pokud čekáš že bude crafter X hodin stát u kovadlin a čekat na zákazníky tak takhle to tu nechodí...

• 0

#46 Kayro

Kayro

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2014 16:34

Ja vim jak to tu chodi obcas se na klientu zeptam,je mi jasne ze doba kdy krejci stali frontu u singrovek aby mohli skillovat uz jsou davno pryc.Otazka je kolik krejcich se mi logne kvuli zlutym botam.

• 0

#47 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 04.11.2014 16:37

prave ze low veci se resily bazarem no ... snad bude brzo opraven a nasazen pak bude zas dost vecicek pro nase lowiky ;) ale urco bych kvuli tomuto prozatimnimu nedostatku nedaval alcha kazdemu pokud vim tak zakladni lecivo se da sehnat za slzy a tech je kotel vsude mozne u potvor rozhazenych jen bych mozna zavedl zas o neco vetsi mnozstvi na bazar od babky ;)

• 0

#48 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2014 18:33

Ono stačí fakt napsat... já sem ve hře skoro každej den a není problém ušít i low věci...

• 0

#49 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2014 08:05

Ja vim jak to tu chodi obcas se na klientu zeptam,je mi jasne ze doba kdy krejci stali frontu u singrovek aby mohli skillovat uz jsou davno pryc.Otazka je kolik krejcich se mi logne kvuli zlutym botam.

Krejčíka tu má skoro každý. Platenřu tu není tolik ale nejsou tkavou vzacností moentlaně vím o 3 pro low segmetn. kovaři jsou taky, a co je nejmene je koželuhu a lukařu aktivních.
  • 0

#50 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2014 16:57

Pan Tešo ušije.

• 1

#51 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2014 19:04

A od čeho máme sekci tržnice? Nestačilo by napsat "sháním tohle a tohle, na trhu můžu být od tolika do tolika, poperte se o mě"?

• 1

#52 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2014 20:42

Však ono je jednodušší si stěžovat na systém přece než použít hlavu...no, pomalu to spěje do Elipsákovo království :biggrin:

• 0

#53 Kayro

Kayro

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2014 21:38

Ja si na nic nestezuju jen popisuji situaci z pohledu zacinajiciho hrace.Je jasne ze pohled lidi kteri tu hraji mesice nebo roky je naprosto odlisny.Hlavu umim pouzivat celkem obstojne proto to mam jiz od vcerejska v trznici.

• 0

#54 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2014 22:06

Vymena stredniho cerneho krystalu? To snad nemyslis vazne  :laugh:

Nebyt toho co si tu ted napsal, tak to tema ani neotevru. Naprosto nevhodne zvolen nazev tematu.

• 0

#55 Zedral

Zedral

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 133 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2014 15:09

Má zkušenost je, že sehnat nějaké produkty je opravdu obtížné. Ať si píše kdo chce co chce. Vzhledem k tomu, že počet hráčů je malý stálo by to za zvážení. Nebavím se o high end věcech ale spíš o těch nižších a středních. Ono pokud člověk expí postavičku a nemůže se třeba dva až tři dny dostat k některým věcem je to dost limitující. Ano, craftera nakonec seženu, ale je to dost útrpné.

• 0

#56 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2014 17:27

No má zkušenost je že většinu věcí seženu docela brzo. Ono to chce opravdu psát na klienta nebo to napsat na tržnici. Ale je jasný že když člověk vleze na klienta a když jde půlka lidí spát tak teprve začne něco shánět tak je jasný že se pak blbě něco shání. Navíc co dost lidí odrazuje je že často vidim na klientu věty typu: Sháním krejčího nebo sháním kováře. Ale je taky dobrý napsat na co ho kdo shání :wink:

• 0

#57 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2014 18:40

Navíc bych rád připomněl, že situace je dočasná. Demona je, jako každý rok, touto dobou v útlumu, kolem Vánoc a po Novém roce bude zase ve hře lidí víc. A kvůli chvilkové absenci crafterů snad není důvod překopávat craft systém.

• 0

#58 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2014 19:16

a navíc jakmile se nahodí nová verze kde bude opět funkční bazar takže nebude taková nouze

• 0

#59 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2014 20:43

a navíc jakmile se nahodí nová verze kde bude opět funkční bazar takže nebude taková nouze

v tom případě mi řekni,kdy ta nová verze bude :)

• 0

#60 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2014 21:38

no na to se musíš ptát jinde :tongue:

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních