to co říká hroudák je zní zajímavě..čím víc člověk oběhně a navaří, tím víc se mu hromadí bledě zelené byliny které mu vždy zůstávají ve větším a větším počtu..
aha, takže myslím že to chápu... problém alch craftu je to že top crafter nedokáže využít ty low bylinky
tedy buď jsou blbě nastavené recepty, že se toho nezbaví nebo je blbě vymyšlený ten sběr kdy se sbírají "neznámé" bylinky a alch z toho dostane náhodný druhy podle toho jaký má skill
jako mě celkem udivilo já tu hrál naposled když se sbíraly jednotlivý bylinky, kvůli tomu jsem nedostal klíč od DO... mno je to hloupý že v podstatě stačí oběhnout okolí města a mám stejnou šanci na zisk nej bylinky jako kdybych šel někam do dračích hor (kde mimochodem skoro žádný byliny nerostou lol)... nevím proč se to měnilo a přijde mi to dost blbý a teď vznikají tyto problémy...
podle mě by bylo lepší kdyby byly bylinky nastavený podle lokací, takže na dračí šupinky by byla nej šance v dračích horách, něco zase jenom v bažinách a něco jen v temným lese, ale obávám se že tohle nepůjde protože je obrovská spotřeba lektvarů a v těchto lokacích není dostatek stromečků na to aby to alch vystačilo, čili ten problém by se stejně asi nevyřešil...
každopádně Hroudův návrh je docela složitej a přidává možnosti na zneužití což není ideální...
Příspěvek upravil shadooow: 03.01.2016 14:06