No ono stačí číst vyhlášku města a řídit se dle ní .......není to poprvé kdy se nováček dostal do vězení,ale řešit se to dá. Uvědomte si,že DM mají vlastní život a nebudou tu sedět 24 hodin denně.
PS: Shade na Thálii sem hrála a tohle by mě vážně neodradilo. Konrétně tam to byla spousta drobností a nepromyšlených úprav,které se vzápětí řešili nikoliv navrácením do původního stavu,ale citelným oslabením viz. černý meč katastrof co byl v posílený verzi přehnanej a v oslabený užitečnej asi stejně jako jezevec.
Ále jedna věc se mi tam fakt líbila a uvítala bych ji tady a tj.skillování vyvolávání pomocníků....čím vyšší skill tím lepší pomocník,ale když se nepřehodilo dost fuj protivník.
Hele jako já jsem si ze začátku taky říkal že to kontrolování zbraní není špatný - je to rp, stráže aspoň jen nestojí a nečumí a něco dělaj, není až takový problém tu zbraň schovat a mt ji vytasenou není zrovna velice rp.
Ale to bylo předtím než mi hra spadla při načítání Alicia - U hradu a po relogu jsem byl ve vežení. Mimochodem díky že si mě pak vytáhla s DMkem.
Od té doby na to nemám stejný názor.
1) jsou lagy a jsou pády hry, sice ve většině případů už musíš tu zbraň nosit v té lokaci kde bys ji nosit neměla aby se ti to stalo ale stává se to
2) to upozornění občas skáče přes zeď nebo zezadu, já osobně hraju s kamerou zvrchu takže s tímhle jsem tak veliký problém neměl ale stává se že ti okno s chatem zůstane viset nebo ho máš moc malý a nevšimneš si a pak už jen vidíš jak skáčeš do vězení
3) je to opruz a buzerace a na relaxRP serveru si myslím že to není potřeba - ano z RP pohledu je to pěkné ale já osobně si chci zahrát a ne dělat policajta sám sobě jestli tohle a tamto
4) no a pak je tady vězení samotné - pravda Paul v nedávné době na tomhle zamakal a konečně se z tama dá dostat bez toho aniž bys musel tellovat někomu koho neznáš, dmkům, psát na fóru a podobně. Ale pořád je to docela málo a když ty peníze nemáš - a protože by se správně měly ukládat do banky (ikdyž to snad nikdo nedělá co se změnily poplatky) tak je to docela velký předpoklad, tak ti moc možností nezbývá protože bez lvl 30 vzpouru nevyhraješ a ikdyž jo seš "psanec".
4b) nevím jaká je zábava to že postava je nadosmrti zavřená v lokaci bez východu ze které se sama nedostane a zvláště když u správce stojí klíč 10k bez ohledu na lvl postavy - ano řekněme že když se tam dostanu na lvl 4 tak je docela reálná šance že bych 4k měl (vzhledem k tomu že do lvl 7 není žádný viable equip), ale když je nemáš tak máš problém protože když přijde jiný hráč budou po něm chtít 10k a on je pak bude chtít po tobě protože to už není málo. A to prostě na tomhle nízkým lvlu nedáš.
4c) a to nemluvím o tom že doba kterou si v té lokaci postojíš i v případě že teda někoho seženeš přes tell je poměrně veliká a u nové postavy se opravdu skoro víc vyplatí založit novou, zvláště pak jestli bys měl někoho splácet těch 10k.