Skočit na obsah

Fotka

uvězněn? O.o

• Please log in to reply
56 odpovědí na toto téma

#31 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 31.01.2016 18:36

Jestli se bavíme jenom o zákazu nošení zbraní ve městě tak na nedostatečnost upozornění je kravina si stěžovat, vždyť jenom u každého vstupu do města je cedule s vyhláškou a ještě k tomu tě strážní 2x upozorní abys ji schoval. 

A co se týká toho čtení, tak nevím, ale co jsem hrál singl tak tam jsem 60% času strávil tím, že jsem četl co mi kdo říká a co mám udělat. A přečíst si jednou vyhlášku když vlezu do města snad nikoho nezabije.

Zákony města jsou obsažené opravdu v cca 10 bodech, kde jediný který npc fakt sledují je jen to nošení zbraní - bylo to v tomhle civilizovaném městě odjakživa.

Musím uznat že to může být problém s upozorněním v lagu, ale jinak jak řekl Hilip, ty cedule sou všude. Po nikom tu nechci aby četl romány na foru, to důležité ve hře je jen ta jedna cedule, zbytek se dozví během hry ve řhe sám a hlavně to, co ho zajímá.

• 0

#32 Fr33z

Fr33z

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 19:16

Pozor, to už by se dít nemělo. Ne v posledních verzích modulu. To už je chyba, tato "fičura" byla vypnuta a pokud k tomu došlo, pak ti pak PkP zruším a můžeš hrát. Chci na toto implementovat jiný systém který je v přípravě.

Stalo se to ale už jsem žádal o smazání pokažených postav.
  • 0

#33 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 19:45

PKP dnes získat jen utěkem z vězení. Zabití přátelského npc do toho teď nepatří.

• 0

#34 Fr33z

Fr33z

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 19:47

PKP dnes získat jen utěkem z vězení. Zabití přátelského npc do toho teď nepatří.

Tak nevím čim to bylo ale jen co jsem vlezl na Tržiště se mi začlo načítat vězení.
  • 0

#35 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 20:40

Tak nevím čim to bylo ale jen co jsem vlezl na Tržiště se mi začlo načítat vězení.

Mohlo to být čistě za vytasenou zbraň. NPC začne reagovat občas dřív, než se tobě načte lokace. To se nedá nijak ovlivnit.

• 0

#36 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 21:32

No ono stačí číst vyhlášku města a řídit se dle ní .......není to poprvé kdy se nováček dostal do vězení,ale  řešit se to dá. Uvědomte si,že DM mají vlastní život a nebudou tu sedět 24 hodin denně. 

PS: Shade na Thálii sem hrála a tohle by mě vážně neodradilo. Konrétně tam to byla spousta drobností a nepromyšlených úprav,které se vzápětí řešili nikoliv navrácením do původního stavu,ale citelným oslabením viz. černý meč katastrof co byl v posílený verzi přehnanej a v oslabený užitečnej asi stejně jako jezevec. :biggrin:  Ále jedna věc se mi tam fakt líbila a uvítala bych ji tady a tj.skillování vyvolávání pomocníků....čím vyšší skill tím lepší pomocník,ale když se nepřehodilo dost fuj protivník.

Hele jako já jsem si ze začátku taky říkal že to kontrolování zbraní není špatný - je to rp, stráže aspoň jen nestojí a nečumí a něco dělaj, není až takový problém tu zbraň schovat a mt ji vytasenou není zrovna velice rp.

Ale to bylo předtím než mi hra spadla při načítání Alicia - U hradu a po relogu jsem byl ve vežení. Mimochodem díky že si mě pak vytáhla s DMkem.

Od té doby na to nemám stejný názor.

1) jsou lagy a jsou pády hry, sice ve většině případů už musíš tu zbraň nosit v té lokaci kde bys ji nosit neměla aby se ti to stalo ale stává se to

2) to upozornění občas skáče přes zeď nebo zezadu, já osobně hraju s kamerou zvrchu takže s tímhle jsem tak veliký problém neměl ale stává se že ti okno s chatem zůstane viset nebo ho máš moc malý a nevšimneš si a pak už jen vidíš jak skáčeš do vězení

3) je to opruz a buzerace a na relaxRP serveru si myslím že to není potřeba - ano z RP pohledu je to pěkné ale já osobně si chci zahrát a ne dělat policajta sám sobě jestli tohle a tamto

4) no a pak je tady vězení samotné - pravda Paul v nedávné době na tomhle zamakal a konečně se z tama dá dostat bez toho aniž bys musel tellovat někomu koho neznáš, dmkům, psát na fóru a podobně. Ale pořád je to docela málo a když ty peníze nemáš - a protože by se správně měly ukládat do banky (ikdyž to snad nikdo nedělá co se změnily poplatky) tak je to docela velký předpoklad, tak ti moc možností nezbývá protože bez lvl 30 vzpouru nevyhraješ a ikdyž jo seš "psanec".

4b) nevím jaká je zábava to že postava je nadosmrti zavřená v lokaci bez východu ze které se sama nedostane a zvláště když u správce stojí klíč 10k bez ohledu na lvl postavy - ano řekněme že když se tam dostanu na lvl 4 tak je docela reálná šance že bych 4k měl (vzhledem k tomu že do lvl 7 není žádný viable equip), ale když je nemáš tak máš problém protože když přijde jiný hráč budou po něm chtít 10k a on je pak bude chtít po tobě protože to už není málo. A to prostě na tomhle nízkým lvlu nedáš.

4c) a to nemluvím o tom že doba kterou si v té lokaci postojíš i v případě že teda někoho seženeš přes tell je poměrně veliká a u nové postavy se opravdu skoro víc vyplatí založit novou, zvláště pak jestli bys měl někoho splácet těch 10k.

• 0

#37 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 21:52

No shade ono s tím vracením taky záleží na tom kdo tě vytáhne.....pokud tě třeba vytáhnu s postavou co nemá problém s penězi obvykle to prostě neřeším a dotyčné postavě jen sdělím,že to mám u ní a myslím,že nejsem sama kdo to takle dělá. Nicméně bych taky ocenila nějaký systém kdy by se platilo percentuelně např. takže by postava co by měla třeba 5k zaplatila 10% z této částky jako pokutu. Počítali by se všechny peníze a max platba by byla 10k....pokud by tohle šlo....eventuelně za zbran automatickou pokutu na místě. Nevím jak dalece je to aplikovatelný,ale bylo by to asi kapku lepší a spravedlivější vůči nováčkům co nemají známé s kapsama plnýma peněz. :wink:

• 0

#38 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2016 22:51

Jo nápady pěkné ale nikdy to nebude kompletně řešit vše a pokaždé ti někdo přijde že je ve vězení a co má dělat.

Vono ti totiž hra nesdělí že se z tama ingame/RP nedostaneš pokud teda nemáš ty peníze a netroufáš si na vzpouru.

A nepřipadá mi košer aby hra nutila nového hráče postupně tellovat každému v player listu jestli mu z vězení nepomůže - popřípadě psát na fórum, dříve na klienta.

A to už se vůbec nebavím o tom že to je nafurt, že tam nění časový interval. Hlavně z toho důvodu že ikdyby to bylo na den, s 5minutama na 1 herní hodinu opravdu nevidím zábavu v tom být 2 hodiny zavřený ve vězení. Já chci hrát ne stát.

Jak říkám - ta nová možnost úplatku je fajn. Ale když ty prachy u sebe mít nebudu jsem zase ve stejné pozici. A ať se na to dívám jakkoliv, z toho vezení není jiná RP cesta než úplatek nebo vzpoura s následnou smrtí a tagnutím na psance.

Jakákoliv jiná metoda smrdí OOC a metagamingem. Tellnout jinému hráči. Spáchat sebevraždu familiárem. Napsat na icq kamarádovi aby si založil novou postavu dostal se do vězení a zabil mě. Nedejbože se lognout na server 2x a udělat si to sám.

Jestliže celý ten systém je pro větší RP a jediný výsledek je že to hráče nutí do těchto věcí, pak si myslím že je to k ničemu.

Příspěvek upravil shadooow: 01.02.2016 09:40

• 0

#39 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2016 02:57

60minut je 24h ingame, zavřít 10minut ( 4h ingame) mi příjde rozumné ( v podstatě jak cestování lodí z ST a do ST ,akorát místo : "loď vyplouvá za 2hodiny,dorazí za dvě hodiny etc by to psalo "trest vyprší za dvě hodiny" a udělat tomu lokaci zvlášť ,aby se při erpení mučení ve vězení zbytečně neportovalo furt ven kvůli tomu-ikdyž jak často se to děje že ....

• 0

#40 shadooow

shadooow

Starší učeň

• Community patch
  • PipPipPip
  • 314 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2016 09:39

4 bejvávalo, nějak přechodem na porkyho server došlo ke změně na 5 minut

• 0

#41 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 01.02.2016 10:39

osobne bych dal aby se z vezeni dalo dostat tak ze  ta vzpoura je dobra to je 1 pripad...  2 pripad je zacalovani pokuty 3.. odsedet si trest 24h in game pekne nebo proste do rana

• 0

#42 Modrin

Modrin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 315 Příspěvků:
  • Interests:Narden - Lovec a stopař
    Žiži Sršáň - Příslušník nižšího kléru, ozbrojená pěst řádu
    Jorg Drogunov - jeden z posledních žoldnéřů legie Jih

Odesláno 01.02.2016 10:51

Ten den trestu ingame mi přijde OK.
  • 0

#43 Zeus

Zeus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 257 Příspěvků:
  • Interests:YTB: UCyaI6YVnxYd5fDDsIyL7ziQ

Odesláno 01.02.2016 11:50

A co se zvezeni dostat treba tak, ze te odeslou do dolu co je za rudou cestou /NPC te tam portne/ a tam by sis to musel odpracovat nejak ? Nakopat treba nejake kameni atd... (mit na to nejaky cas? To uz by se domyslelo. Nemohl bys treba z lokace dokud nedas tomu Spravci /NPC/ pripadny nakopany material)?

Příspěvek upravil Zeus: 01.02.2016 12:49

• 1

#44 KrutorMortalus

KrutorMortalus

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 399 Příspěvků:
  • Interests:Mort

Odesláno 01.02.2016 12:08

1. Možnost zaplatit pokutu/úplatek stráži na místě (pokud se jedná o vytasenou zbraň)

2. Možnost uplatit bachaře z cely (například snížení doby trestu po "x" hodinách ingame času - levnější než kauce)

3. Standartní kauce jako je teď

4. Vzpoura jako je teď (možná obtížnost doladit podle levelu postavy)

5. Zeusův nápad s odpracováním je hodně zajímavý

6. Upravit cenu kauce dle lvl postavy

7. Časově omezený trest na 1 den ingame

• 0

#45 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 20.10.2016 14:29

Mno takže kudy kudy vede cestička ven ??? :biggrin:

Dostal sem se vinou vlastní nepozornosti za katr kvůli tasené zbrani, protože sem stará DYLINA u hraní dopisoval SMS .

Postava má u sebe cca 15 tis. Nicméně jediná možnost které sem si všiml je že mi nabízí spoluvězeň cosi jako ztrátu exp.

Ona už je zrušená možnost se vyplatit ???

Nebo tam pro mne musí někdo dojít a složit kauci atp. ??

Případně kde se dá vyplatit?  V cele je jen " spoluvězeň" a žádný strážce na obzoru který by se dal uplatit a nebo se u něj dala zaplatit pokuta. 

• 0

#46 stajner

stajner

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 415 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2016 15:45

Podplatit můžeš skrz spoluvězně. Desetinásobek svého levelu ve zlatých. Nebo můžeš zkusit spouru, ale tam nevím jak je to dělané. Pravděpodobně jen pro top.

Vykoupit tě může i jiný hráč. To stojí tuším 10k.

• 0

#47 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 20.10.2016 16:00

Nějak mi uniká smysl i výhody toho  """" vylepšení"""" oproti starým časům kdy stačilo mít u sebe dost peněz a automaticky se odečetli a  v invu se objevil klíč.

Spoluvězně jsem zpovídal několikrát ale chtěl po mně pouze zkušenosti.

Mno možná sem něco přehlédl. Ale tato varianta mi oproti té dřívější opravdu ale OPRAVDU  nepřijde jako vylepšení. :thumbdown:

A to z veškerou úctou k těm kdo těmto i jiným úpravám věnují svůj čas.

• 0

#48 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2016 00:35

Tušim, že ještě (už je to moc let) dřív a dřív před dřív, stačilo mít peníze dokonce v bance a automaticky se odečetly z účtu, nebo ne?

• 0

#49 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2016 09:04

To bylo v dobách mýtů a legend, kdy DMka byla krutá a stíhala hráče útrapami.

• 0

#50 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2016 14:23

Tušim, že ještě (už je to moc let) dřív a dřív před dřív, stačilo mít peníze dokonce v bance a automaticky se odečetly z účtu, nebo ne?

máš pravdu, něco takového to dříve dělalo. Ok máme teda unik vzpourou, unik podplacením stráže, jiný hráč to může zacvakat.. jak jinak teda chce hráč utýct?

• 0

#51 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2016 18:22

když už je to tu eRPé, tak co třeba kdyby se proš*kal ven? nastavíš zadek a jedeš, spousta v tom má určitě velkou praxi! :biggrin:

• 0

#52 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2016 22:05

Já bych tam přidal tunelový jev. Když se bude kvantový trestanec nacházet velmi blízko zdi, bude mít určitou nenulovou pravděpodobnost, že se najednou objeví na opačné straně zdi věznice. V herním žargonu se tomu taky říká bugování.

• 2

#53 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2016 21:40

...kristova noho..

• 0

#54 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2016 23:15

jako že by se pro*ukal zdí? ....sem to už říkal.. :dry:

• 0

#55 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2016 16:59

...forum bychom konečně měli udělat pod 18 nepřístupné, nebo některé sekce.

• 0

#56 Wewet

Wewet

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 354 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2016 17:15

a kdo by tady zůstal? veškeré intelektuálně zralé osazenstovo fóra by sem nesmělo.. :ohmy:

• 0

#57 Krásný Neznámý

Krásný Neznámý

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 331 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2016 19:56

a kdo by tady zůstal? veškeré intelektuálně zralé osazenstovo fóra by sem nesmělo.. :ohmy:

Bys tu zůstal sám, no.

• 1

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních