Mate:
"jerry, napadlo tě ,třeba někdy , když se konkretně budeme bavit o K4 , že když tam jde více lidí než je jeden,
tak tu skupinku 5 lich mistrů pobít až na jednoho, toho zahnat na konec chodby do kouta a tam se s ním jeden z party mydlit , než ostatní tedy odemnknou několikrát dveře a nakouzlí tam ty balory / meče, apod ?
napadlo tě to třeba že není nutné toho liche odlákávat a zavírat ho za dveře ?
jasně je to takhle pohodlnější ho tam zamknout, ale je to správně vůči mechanice hry ? to stejný jde udělat s erinkama v chodbičce u DZ.
další možnost erinky jdou třeba odzbrojit když ti vadí tak rychlej spawn.
další možnost, je možné pozvat více hráčů do party aby se to vybilo rychleji než nový spawn tě zastihne.
je spousta možností jak to zvládnout aniž by se ti spawnovalo cokoliv na hlavu.
a tyhle možnosti dokonce, možná se tomu budeš divit, existovaly i předtím než se z DZ ostranily železa."
Tak za prvé, jen se mi nelíbí že někdo zamkne téma předtím než se stihnu vyjádřit když tam na mě reaguje.
To ti přijde opravdu tak velký rozdíl jestli do něj jeden buší pěstma, nebo jestli je za dveřmi ? Ano napadlo a taky jsme to třeba dali, ale proto musíš splněný nějaký podmínky buildově/výbavově. Ano je to správné, když jsou okolní věci jako spawn a systém toho bossu udělány takhle. Erinky to samý, nepříměřeně rychlý respawn padající přímo na hlavu, ozbrojení vyžaduje postavu která dokáže ozbrojit a mě osobně se ani nelíbí běhat tam s erinkou za sebou jen aby se nespawnuli další, to mi nepřijde taková změna, snažíš se o stejný výsledek jenom jiným způsobem provedení.Ano pozvat více hráčů, dělal jsem to vždycky, kdokoliv byl v okolí, ale světe se div se, za prvé je lidí mnohem méně, za druhé mnoho lokací a celkově NWN má problém zvládat víc jak 6-8lidí takže občasné lagy a ne každý má superbuild,supervýbavu,superherní schopnosti. Ano, já můžu koordinovat je nějak a všechno, ale co se stane když z nebe přiletí 10 erinek, nebo 5 lichmistrů. Ten spawn je všude tak rychlý, že ten boss se prostě nedá vymlátit tak rychle (moje zkušenosti). Možná vy, když běháte parta 3 klerici, co je jako povolání dost přesílené, ať to uznáš, nebo ne. A erinky metete implozema, tak ok. Ale nikdy nemůžeš srovnvát úroven z nejvyšší možné výbavy, nejsilnějšího možného buildu.
PS: Nepiš věci typu "Tvůrce to takhle zamýšlel", nemůžeš vědět. Ty respawny ti napsal i Dědek že vidí jako špatné.
Příspěvek upravil Jerry: 10.02.2012 13:19