je to sice nehoráznost a měl by být vynešen z aukční síně v zubech, ale v tom případe vyžaduji po dražíteli aby přiklepával za moji nabídku 210 měšců, která nebyla nikým jiným falešně přehozena.

Róba 3 díry
Započal
Borish
, 23.01.12 22:13
35 odpovědí na toto téma
Odesláno 03.02.2012 09:44
Odesláno 03.02.2012 10:36
Tady si každý dělá co chce *rozčiluje se dražitel* byl jste ochoten dát 410 měšců a pokud máte o zboží zájem budete je muset zaplatit. Nehoráznost pana Enocha si vyřiďte mezi sebou. Ten lump vyběhl ze síně dřív než ho mohl někdo chytit a potrestat. Na jeho nabídky už každopádně nebude brán nikdy zřetel.
Pokud o zboží nemáte zájem mám informaci, že majitel si ho v takovém případě rád ponechá
podruhé pro pana Mateho za 410 měšců *práskne kladívkem o stůl*
Pokud o zboží nemáte zájem mám informaci, že majitel si ho v takovém případě rád ponechá
podruhé pro pana Mateho za 410 měšců *práskne kladívkem o stůl*
Odesláno 03.02.2012 19:22
to je nehoráznost, nejprve uměle zvyšovat s nějakým lapkem cenu a poté ji vymáhat !
žádám aby byl dodržen dražební řád a veškeré falešné nabídky této aukce byly staženy až po poslední regulerní cenu !
nebudete li, pane dražiteli, postupovat dle obchodního morálního kodexu, tak počítejte s následky.
* podívá se výhružně na dražitele, ve tváři ani nehne brvou, ale každý v aukční síni význam pochopí *
žádám aby byl dodržen dražební řád a veškeré falešné nabídky této aukce byly staženy až po poslední regulerní cenu !
nebudete li, pane dražiteli, postupovat dle obchodního morálního kodexu, tak počítejte s následky.
* podívá se výhružně na dražitele, ve tváři ani nehne brvou, ale každý v aukční síni význam pochopí *
Odesláno 04.02.2012 08:55
Toto obvinění za umělé zvyšování ceny mě urazilo natolik, že tuto aukci ruším. Odmítám poslouchat, že jsem byl součástí nekalé hry nějakého přivandrovalce. A vy pane si dejte pozor na jazyk, nebo skončíte na listině nedůvěryhodných jako pan Enoch!
Aukce se ruší!!!
*dražitel se otočí a ani se za drzounem neohlédne*
Aukce se ruší!!!
*dražitel se otočí a ani se za drzounem neohlédne*
Odesláno 04.02.2012 18:56
a vy, pane, možná budete žrát hlínu ! takové výhružky na ctihodného obchodníka jakým jsem já !
Příspěvek upravil Lord Mate: 04.02.2012 18:57
Odesláno 05.02.2012 16:42
*Postava zahalená v černém nakoukne do místnosti, chvilku poslouchá, zamne si ruce a rychle zase zmizí*
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních