Skočit na obsah

Fotka

Róba 3 díry

• Please log in to reply
35 odpovědí na toto téma

#31 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 09:44

je to sice nehoráznost a měl by být vynešen z aukční síně v zubech, ale v tom případe vyžaduji po dražíteli aby přiklepával za moji nabídku 210 měšců, která nebyla nikým jiným falešně přehozena.
  • 0

#32 Borish

Borish

Mladší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 10:36

Tady si každý dělá co chce *rozčiluje se dražitel* byl jste ochoten dát 410 měšců a pokud máte o zboží zájem budete je muset zaplatit. Nehoráznost pana Enocha si vyřiďte mezi sebou. Ten lump vyběhl ze síně dřív než ho mohl někdo chytit a potrestat. Na jeho nabídky už každopádně nebude brán nikdy zřetel.

Pokud o zboží nemáte zájem mám informaci, že majitel si ho v takovém případě rád ponechá

podruhé pro pana Mateho za 410 měšců *práskne kladívkem o stůl*
  • 0

#33 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2012 19:22

to je nehoráznost, nejprve uměle zvyšovat s nějakým lapkem cenu a poté ji vymáhat !
žádám aby byl dodržen dražební řád a veškeré falešné nabídky této aukce byly staženy až po poslední regulerní cenu !
nebudete li, pane dražiteli, postupovat dle obchodního morálního kodexu, tak počítejte s následky.
* podívá se výhružně na dražitele, ve tváři ani nehne brvou, ale každý v aukční síni význam pochopí *
  • 0

#34 Borish

Borish

Mladší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 08:55

Toto obvinění za umělé zvyšování ceny mě urazilo natolik, že tuto aukci ruším. Odmítám poslouchat, že jsem byl součástí nekalé hry nějakého přivandrovalce. A vy pane si dejte pozor na jazyk, nebo skončíte na listině nedůvěryhodných jako pan Enoch!

Aukce se ruší!!!

*dražitel se otočí a ani se za drzounem neohlédne*
  • 0

#35 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2012 18:56

a vy, pane, možná budete žrát hlínu ! takové výhružky na ctihodného obchodníka jakým jsem já !

Příspěvek upravil Lord Mate: 04.02.2012 18:57

• 0

#36 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 05.02.2012 16:42

*Postava zahalená v černém nakoukne do místnosti, chvilku poslouchá, zamne si ruce a rychle zase zmizí*
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních