Skočit na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasy

Diskuze

ooc

• Please log in to reply
106 odpovědí na toto téma

#31 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2012 10:00

Co se tyce perlicek a toho, ze by mohl bejt nekdo frustrovanej tim, ze ho jinej prehodi v aukci - staci perlicky nahodit na bazar, anebo je tu spousta inzeratu samotnejch hracu, kteri perlicky radi vykoupej za pomerne zajimavy ceny, pripadne vyrobej za ne craftovy vyrobky.

Ucelem eventu je dat kazdymu sanci si drobne privydelat a tem nejpilnejsim dat moznost si vydrazit pomerne vzacny itemy. Ani ten high-lvl nema sanci drazbu opravdu zajimavyho predmetu vyhrat bez toho, aniz by do toho investoval aj trebars svoje finance ve forme vykupu od ostatnich. S tim se pocitalo a zaroven nam to elegantne usetrilo praci. Proc se programovat s NPC, ktery bude perlicky vykupovat za penize, kdyz se toho vykupu nekteri hraci radi ujmou sami? A jiste je lepci herni zazitek prodat perlicky trebars rebelovi, nez NPCcku na trhu.
  • 0

#32 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2012 13:00

Mě osobně třeba přijde trochu přehnaný, aby tam byl item jako je obrovskej černej..
  • 0

#33 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2012 14:28

Pro nekoho, kdo nema napriklad partu na to aby lootil boss poklady to muze bejt jedina sance jak takovou vec ziskat. Stejne tak i ten co looti bosse jako zjednanej muze mit pekelnou smulu a neziska ho nikdy. Nevadi mi, ze se takhle dobra vec dostane do modulu timto zpusobem - jasnou, transparentni drazbou na foru v jasne omezenym mnozstvi. Ani, kdyby se prodala za jednu perlicku by mi to nevadilo - vsichni maj moznost to koupit (no, teda pokud by se prodala za jednu perlicku, tak asi zauvazuju o tom, ze velkej cernej obr asi neni adekvatni odmena do boss pokladu, kdyz to nikdo nechce ;])
  • 0

#34 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 13.01.2012 22:01

Pro nekoho, kdo nema napriklad partu na to aby lootil boss poklady to muze bejt jedina sance jak takovou vec ziskat. Stejne tak i ten co looti bosse jako zjednanej muze mit pekelnou smulu a neziska ho nikdy. Nevadi mi, ze se takhle dobra vec dostane do modulu timto zpusobem - jasnou, transparentni drazbou na foru v jasne omezenym mnozstvi. Ani, kdyby se prodala za jednu perlicku by mi to nevadilo - vsichni maj moznost to koupit (no, teda pokud by se prodala za jednu perlicku, tak asi zauvazuju o tom, ze velkej cernej obr asi neni adekvatni odmena do boss pokladu, kdyz to nikdo nechce ;])

Promin Dědo ale zrovna tohle je kravina :smile: ten šutr vydraží nekdo, kdo nalootil na bossu, nasledně si za prachy z toho udělal top craftera a vydělal par mega na to aby to ted mohl koupit.

Možnost pro nekho kdo nemá partu by byla kdyby byla perlička vázaná na postavu (neprodejná, tahhle ani omylem)

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 13.01.2012 22:05

• 2

#35 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2012 09:52

No, tak to se neshodneme. Imho klidne nejakej zazobanej crafter, kterej na vypravy fakt nechodi to ziskat muze. Dovedu si predstavit nejakyho solistu obchodnika napriklad. Nerikam, ze to neskonci tak, jak pises ty, ale zaroven si porad myslim, ze si klidne muzu sednout se svym obchodnikem Fikusem, rozbit prasatko a poradat obrovitanskej vykup perlicek tak, abych jich mel nejvic.

Kazdopadne je to jedno, jde o to, ze tu sanci ma teoreticky fakt kazdej, nekdo se muze domluvit s kamosema, vzit si dva tejdny dovolenou a lootit zombie v krypte na low levelu, nekdo muze vybrat svuj bankovni ucet v Alicii a vykupovat, jinej zas za svoje craftovy vyrobky prodavat, nekdo prepadavat a okradat... Nevim, moznosti je spousta, kazdej si to muze vzit do vlastnich rukou. To bezne mozne neni (ne kazdy ma postavu ci hracske zkusenosti na boss poklad).
  • -1

#36 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2012 11:15

Tak mě jde o to, že je to jeden z nejvzácnějších itemů na Démoně a tohle mi přijde relativně snadná cesta zisku. Protože ty peníze má každý (top crafter, looter,..).
  • 0

#37 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2012 19:07

Ano, jednou za uherskej rok muze jeden tento predmet ziskat za predem jasne danejch podminek relativne kazdy. Me to prijde OK. I z hlediska modulu je lepsi pustit jednu vec za dejme tomu 3 mega jako novorocni darek, nez-li jako novorcni darek dat kazdy postave 30k zlataku. Navic k zisku toho itemu bude muset vitez zrejme sahnout i do vlastni kapsy (aby mohl vykoupit perlicky od ostatnich, teda se prelije cast penez od bohatejch k chudsim). Me to prijde prima.
  • 0

#38 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 16.01.2012 01:20

Mě jako novoroční dárek by stačila uprava helmy aby byl vidět postavě ksichtík nebo uprava zbroje do formy která normálně nejde, nebo nějaká hovadina k ničemu třeba halloweenská dýně jako mělo bývalé CS u monka například :-) nejsem náročnej abych musel mít černocha nebo něco co se dá nutně zpeněžit.

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 16.01.2012 01:22

• 0

#39 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2012 09:54

Tak to te slechti. Kazdopadne dyne, prilby, habity, prskavky, to uz tu vsecko bylo a na nejaky novoty nebyl cas (puvodne nemelo bejt vubec nic).
  • 0

#40 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2012 10:17

Jetimu stačit mamut nebo bojová nosorožec místo kůň...a upravit zuřivost do správná stav
  • 0

#41 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2012 10:57

Jojo, tak to napresrok. ;]
  • 0

#42 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2012 11:03

*save screen*
  • 0

#43 Host_Beorngifu_*

Host_Beorngifu_*
  • Host

Odesláno 19.01.2012 01:31

Ucelem eventu je dat kazdymu sanci si drobne privydelat a tem nejpilnejsim dat moznost si vydrazit pomerne vzacny itemy. Ani ten high-lvl nema sanci drazbu opravdu zajimavyho predmetu vyhrat bez toho, aniz by do toho investoval aj trebars svoje finance ve forme vykupu od ostatnich. S tim se pocitalo a zaroven nam to elegantne usetrilo praci. Proc se programovat s NPC, ktery bude perlicky vykupovat za penize, kdyz se toho vykupu nekteri hraci radi ujmou sami? A jiste je lepci herni zazitek prodat perlicky trebars rebelovi, nez NPCcku na trhu.

A proto kekrop za 1k ... dava mi to smysl

Btw. ziskal ten clovek vlastne ten item :o)

Slysela sem ruzne legendy o tom ... tam padly v sazku u ukazkove itemy ve slavne ere ...
Dokonce i mistr "Glorfindel " cumel kdyz se reklo mega na ruku ... :o) A ten vubec nevedel jaka hotvost pluje mezi plebs ... :o)

Příspěvek upravil Beorngifu: 19.01.2012 01:42

• -1

#44 Highlander

Highlander

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 566 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 05:48

Nešlo by o týždeň predĺžiť perličky keď server blbne?
  • 0

#45 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 07:52

Štěstí přeje připraveným, navíc prodlužovat Q o týden, když to blbne ani ne den... Chápu, že pro mnohé to je trhák, ale týden navíc by některé odkupitele mohl taky roztrhat, až by z nich peří lítalo.
  • 0

#46 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 08:16

Nešlo by o týždeň predĺžiť perličky keď server blbne?

Ahoj, no priznam se, ze nevim. Asi by se to hodilo, ale zas je to nefer vuci tem, co se do toho opreli a s jasnou vidinou konecnyho data shanej perly, kde se da. Teda prodluzovat nebudeme. Jedine ze by s tim byly vsichni (predevsim ti, co maj ted perel nejvic) OK a nikomu to nevadilo.
  • 1

#47 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 08:34

prodloužení mi vadit nebude..aukce které jsou vypsány se uskuteční v daný termín a to mi stačí a zřejmě by tedy přibyly nové...ovšem musí se demona rozjet normálně....
  • 0

#48 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 20.01.2012 08:40

On možná myslel prodloužit o tyden nejen kvuli tomu co se deje ted ale i kvuli tem lagum diky kterym to bylo chvilema nehratelne
  • 0

#49 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 09:52

Proboha, jen ne prodluzovat, Perlicky me staly asi tri dny casu kdy jsem nedelal nic jineho nez farmil...
  • 0

#50 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 09:53

Další úkaz toho, jak sem píšeme nespecifické dotazy. A pak se tu flejmuje a flejmuje, protože nikdo neví, co tím chtěl vlastně básník říci. Nicméně lagovat to laguje všem stejně, takže v tom to asi nebude. No a pokud neměl dostatek času našetřit na kekropa/črnou sadu a doufá, že těch 1000 kousků za týden dožene, tak může být v klidu - Marska má už určitě aspoň 2000, hadice jedna :dry:
  • 0

#51 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 10:00

No, ty mas 2000 jenom ode me, tak psssst... :innocent:
  • 0

#52 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 10:45

Havran: předpokládám že chce pouze prodloužit loot perel a aby byly přidány nové aukce vzhledem ktomu ja demoně (ne)jela . Aucke maj pevné datum takže o černochy a kekropa bude boj v neděli tak jako tak

já bych se jen rád dostal do hry abych si spočítal kolik těch perel mám :D
  • 0

#53 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 11:25

Vilamal: To aj víc, ne :wink:

Sparta: To máš jednoduchý, přisazuj po 10ti a jak nebudeš mít, tak to vyhazovač pozná.
  • 0

#54 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 11:43

ja som za to aby sa posunuli datumi aukcii o dni ktore nebezela hra.

takze zatial je to len o jeden den.

Okrem toho ak toto dnes nevyriesia, tak cely viikend na to nikdo nesiahne takze vlastne cela sarada s perlickami uz defakto skonci dnes
  • 0

#55 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 12:32

tak to zase brrr..žádný posouvání aukcí...vetuji
  • 0

#56 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 12:42

Podle me to, co navrhuje Doom zni rozume - a pokud nepobezi hra celej vikend, tak je to vyreseny uplne.
  • 0

#57 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 12:55

co je na tom rozumnýho..kvuli datu aukce sem si udělal volno,obětoval tomu nemálo času i za cenu nepřístojného chování hry..nebudu si ho dělat znova za další den. Ať mi ti co navrhují změnu doloží že každý den byli ve hře a nevysránkovali se na to, protože to lagovalo...absolutně nesouhlasím a protestuju aby se posunovalo s daty aukcí. Jeto jak to je a každej měl do ted stejný možnosti..Jakýkoliv posuny jdou proti férovosti.
  • 1

#58 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 13:08

Co ten drop perliček zachovat ? A jednou za čas by se udělalo třeba pár aukcí ( tím nemyslím znovu kekrop, obr,.. :) )
  • 0

#59 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 13:16

Já osobně souhlasím se Sparťanem, ikdyž někteří budou pindat, že se snaží si ochránit svoji pozici.
Ale uvádí to logicky, proč posouvat délku aktuálních aukcí? Klidně si posuňte délku celého eventu, ale jednotlivé aukce by se měli nechat tak jak jsou. Jednou je danej termín tak ať platí. Doteď měli všichni stejnou šanci si nabrat perly, a teď je zas nemůže farmit nikdo, takže podmínky jsou pro všechny stejné a není důvod posouvat

Jerry: já teda nevím, ale mít další dropovací věc? Už sou tu slzy, mapy a goldíky. Myslím že to stačí, tahle cesta by vedla k tomu, že by pak měl každý 10 druhů věcí z dropu a za ty si něco kupoval. Na druhou stranu je to hezká myšlenka a úplně ji neodporuji.

Příspěvek upravil Paldy: 20.01.2012 13:18

• 0

#60 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 13:25

Mozna se pletu, ale myslim, ze duvod je hlavne ten aby si lidi, co sbirali perlicky kvuli equipu od crafteru, mohli danou vec koupit, protoze po skonceni aukce (kekrop, sada cernych) tato akce od nich pada.
Nekteri jednoduse jeste nestihnuli nasbirat dost perlicek a doufali, ze tech par co jim chybi, stihnou dosbirat behem techto par poslednich dni, ale jelikoz server nebezi tak nemaji sanci a zustanou jim perlicky a oci pro plac :) (ne ja mezi ne nepatrim, ale jednoho znam... true story)
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: ooc

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních